bi s lekker rimmen

Al een tijdje bekijk ik cuckoldsites, en ik moet zeggen dat dat me op zou winden, mijn vrouw onder mijn ogen geneukt door een of meer kerels. Nou, het is me nu toch gebeurd.

Mijn vrouw betrapte me bij het kijken, en vertelde me dat ze het niet erg zou vinden door zo'n "heftig geschapen type ‘ haar woorden genomen te worden. Ze heeft daarna het heft in eigen hand genomen, en me twee dagen later verteld dat ze s avonds de stad in ging, met als doel, terug te komen met een of meer jonge knullen, liefst zwart. Ik kreeg de opdracht het gezelschap netjes te ontvangen, en te zorgen dat er een borrel voor drie klaar stond rond een uur of elf.

Om half twaalf, ik lag wat te soezen op de bank, kwam mijn vrouw terug, in gezelschap van twee uit de kluiten gewassen jongens, en ik bedoel jongens, nog geen twintig jaar. Ja, ze zijn weliswaar niet zwart, zijn mijn vrouw, maar ik heb ze in de kroeg mogen voelen, en dat is niet mis wat ze daar tussen hun benen hebben. Ga jij je eerst maar eens uit kleden, kwam de opdracht. Dat was erg raar en venderend, spiernaakt rond te lopen tussen aangeklede mensen. Ik ben niet zo zwaar geschapen, 16cm.

Ik moest nog wat inschenken, en mijn vrouw was duidelijk wat dronken. In het voorbij lopen trok ze me aan mijn lul en liet hem lachend aan de boys zien, waarbij ze zei, jongens laat eens zien wat jullie in huis hebben. Ze gingen allebei zonder gene staan, en lieten hun broek zakken, daarna hun boxershorts. En Jezus, wat een snikkels hadden ze, slap al zeker 18 cm.

In een mum van tijd stonden ze nu alledrie spiernaakt in de kamer. Mijn vrouw begon de jongens te verkennen, bekeek hun pikken, draaide ze om en spreidde hun billen. Ze liet de jongste voorover bukken, spreidde zijn billen, en keek me toen van opzij in mijn ogen. Toen pakte ze zijn pik, trok hem tussen zijn dijen en begon hem langzaam, vanaf zijn eikel langs de stam omhoog te likken. De andere jongen keek toe en begon zich af te trekken.

Ik volgde zijn voorbeeld. Ze likte verder omhoog, via zijn ballen, naar zijn anus. En weer keek ze me aan. Toen begon ze hem uitgebreid te rimmen, waarbij ze probeerde haar tong in zijn gat te duwen, terwijl ze hem met een hand recht omlaag aftrok. Je jongen werd gek, spreidde met twee handen zijn billen, terwijl ik kon zien dat hij zijn anus naar buiten drukte, zodat hij mijn vrouw's tong omklemde.

De andere jongen knielde nu achter haar, en legde zijn stam tussen haar billen. Ik hurkte er naast zodat ik het van dichtbij kon zien. Hij wreef met zijn glimmende rode eikel over haar anus en gleed toen moeiteloos door in haar gleuf. Ze stootte haar kont naar achteren, en de jongen gleed met zijn ruim 20cm.

Hij begon haar langzaam te neuken, en ik kon zien hoe ieder keer haar schaamlippen naar buiten gezogen werden. Ik had het niet meer, ging staan en trok mezelf af boven haar gekromde rug. Ik richtte op haar billen en spoot met twee stralen op haar kont mezelf leeg. Mij zaad droop in haar bilnaad omlaag. De jongen trok zich er niets van aan, en begon met gesloten ogen alleen maar harder te stoten.

Zijn maat draaide zich om, nam zijn nu van het voorvocht lekkende stam ter hand en presenteerde hem voor de mond van mijn vrouw, die hem diep opnam, tot ze bijna kokhalsde. Ze pakte hem met een hand beet en begon hem met lange halen te pijpen. De jongen die haar neukte gromde, trok terug en begon zichzelf snel af te trekken tot hij zijn sperma bij dat van mij voegde, dat tussen en op haar billen zat.

Dit was het teken voor zijn vriend om nu ook zichzelf te helpen, en na enkele seconden in en over het gezicht van mijn vrouw te spuiten. We stonden alledrie te hijgen, maar mijn vrouw draaide zich om en zei: Kom hier, gebood ze me, je maakt me nu eerst netjes schoon. Ik moest terwijl twee bloedjonge jongens grinnikend stonden toe te kijken, eerst haar kont schoonlikken van ons sperma. Ik kwijtte me enthousiast van mijn taak en, terwijl ik haar anus en soppende gleuf schoonlikte van het naar champignons smakende slijm, kreeg ik zowaar weer een halve stijve.

Ik stond tegelijk met mijn vrouw op en mocht toen haar gezicht schoonlikken van het zaad van de andere knaap. Toen ik bij haar mond kwam nam ze me in haar armen en kuste met met open mond, terwijl ze haar tong gebruikte. Lekker, dat gemengde sperma, zei ze daarna. Ze ging op de bank liggen en spreidde haar dijen, trok haar knieën op. Nu, jongens, een voor een wil ik door jullie gebeft worden en wie me klaar krijgt mag me straks van achteren nemen.

De eerste knul ging op zijn knieën tussen haar dijen liggen en begon haar enthousiast van haar anus tot haar klitje te likken. Ik zat in een stoel naast de bank en keek op de rug van de knaap, di op zijn hielen zat, zijn billen daardoor iets gespreid.

Ik herontdekte mijn vage homo gevoelens uit mijn jeugd, want ik werd bloedgeil van het gezicht. Mijn vrouw zag mij kijken en zei: Uit historisch onderzoek blijkt dat anale seks bij de Grieken en Romeinen een zeer geaccepteerd en normaal verschijnsel was.

De mannelijke elite bedreven anale seks met de zogenaamde schandknaapjes zowel jonge mannen als vrouwen als uiting van hun rijkdom en teken van decadentie.

Maar ook de heteroseksuele mannen en vrouwen bedreven anale seks. Mogelijk ter voorkoming van ongewenste zwangerschappen. Wat voor een beeld geven de huidige onderzoeken? Het is niet makkelijk om cijfers te vinden over anale seks onder heteroseksuelen.

Hieronder zijn enige statistieken uiteen gezet:. Onderzoek onder gehuwden of samenwonenden groep bestaande uit 3.

De meesten van hen deden het 1 tot 5 keer per maand in het afgelopen jaar. Onderzoek onder vrouwen 1. Wat betekenen deze cijfers? De cijfers komen van onderzoeken gehouden in de Verenigde Staten in een periode tussen en en zijn uitgevoerd door een aantal wetenschappelijke instanties. Gecombineerd met andere gegevens uit onderzoeken blijkt, dat in Amerika, ongeveer 35 tot 40 procent van heteroseksuele mannen en vrouwen anale seks bedrijven.

Het ontbreekt echter aan cijfers waarbij in heteroseksuele relaties de man anaal gestimuleerd wordt. Is anale penetratie alleen voor de vrouw? Dit hoeft zeker niet! Zoals hieronder verder wordt beschreven, zijn anatomisch gezien zelfs meer redenen om een man anaal te stimuleren.

Waarom dit vaak wel en alleen wordt gedacht komt voornamelijk door twee vooroordelen:. Anale penetratie bij mannen is alleen iets voor homofielen Wanneer in heteroseksuele relaties over anale seks wordt gesproken dan wordt bijna altijd gedacht aan de anale penetratie bij de vrouw.

Anale seks bij de man zou alleen iets zijn voor homofielen. Waarom zou de anale penetratie bij de vrouw dan geen zogenaamde homofiele activiteit zijn? Overigens is het een fabel dat homofiele stellen per definitie aan anale seks doen. Het is dan ook wel een onzettende eenzijdige mannelijke benadering om bij anale seks alleen uit te gaan van een anale stimulatie bij de vrouw.

Anale penetratie is alleen iets voor vrouwen Veel mannen denken dat penetratie alleen is voorbehouden aan vrouwen. Vrouwen zouden immers alleen door penetratie een orgasme kunnen krijgen.

Helaas weer een verkeerde stigmatiserende gedachte. Heel veel vrouwen krijgen juist geen orgasme door alleen een penetratie. Dat wil overigens niet zeggen dat je als vrouw geen orgasme kunt krijgen door anale stimulatie. Sommige vrouwen ervaren ook de juiste prikkeling bij anale stimulatie waardoor een orgasme bereikt wordt. Sommige vrouwen juist niet maar vinden het gevoel van anale stimulatie zeer prettig. Maar sommige vrouwen vinden het juist helemaal niet fijn.

Bovenstaande in tegenstelling tot anale stimulatie c. Bij de man kan namelijk via de anus de prostaat gestimuleerd worden. De prostaat wordt ook veel eens omschreven als de G-spot zie ook g-spotwijzer bij de man. Bij sommige mannen leidt dit inderdaad tot een veel intenser gevoel van het klaarkomen waarbij zelfs verder en krachtiger gespoten werd. Anderen voelen weinig tot niets en vinden het zelfs niet prettig. Maar vaak komt dit ook omdat het nieuw en vreemd is.

...

Lekkere stijve pik thuisontvangst zutphen

Streel zijn anus of ga met je vinger erin. Je kunt in deze positie dieper doordringen. Streel ook zijn billen, zacht of wat harder. Stimuleer zijn anus ook met je tong. Lik zachtjes of juist krachtig. Of ga ook met je tong naar binnen. Als twee jongens anale seks met elkaar hebben, gebruiken ze soms de woorden 'top', 'bottom' en 'versatile'.

Top betekent dat je de ander anaal neukt: Bottom betekent dat je door de ander anaal geneukt wordt: Versatile is Engels voor 'veelzijdig'. Het betekent dat je het allebei leuk vindt: Een jongen ligt op zijn rug. Hij trekt zijn benen op en laat ze op de schouders van zijn partner rusten. De penis komt in deze positie diep in de anus en voelt groter aan.

Met een grotere penis kan dit pijnlijk zijn. Laat elkaar weten wat je fijn vindt! De andere zit op hem op zijn hurken en steunt op zijn borstkas. De jongen die bovenop zit bepaalt het tempo en hoe diep de penis in zijn anus kan. De jongen die bovenop zit kan ook met zijn rug naar zijn partner toe zitten. Dan heb je geen oogcontact meer. De penis gaat in een andere hoek in de anus. Kijk wat fijn voelt! Een jongen steunt op zijn handen en knieën.

De andere zit  op zijn knieën achter hem, tussen zijn benen in. Jullie hebben allebei controle over de beweging en het tempo van de penetratie. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Home Seks Sekstechnieken 2 jongens in bed Betere homoseks? Je kunt het stimuleren met je tong of vinger s.

Trek hem tegelijkertijd af of speel zachtjes met zijn ballen. Anaal neuken Als twee jongens anale seks met elkaar hebben, gebruiken ze soms de woorden 'top', 'bottom' en 'versatile'. Wissel snelle stoten af met langzame draaibewegingen. Als je op je knieën zit kun je tijdens het neuken jezelf aftrekken. Meer over 2 jongens in bed? Ik kreeg de opdracht het gezelschap netjes te ontvangen, en te zorgen dat er een borrel voor drie klaar stond rond een uur of elf.

Om half twaalf, ik lag wat te soezen op de bank, kwam mijn vrouw terug, in gezelschap van twee uit de kluiten gewassen jongens, en ik bedoel jongens, nog geen twintig jaar. Ja, ze zijn weliswaar niet zwart, zijn mijn vrouw, maar ik heb ze in de kroeg mogen voelen, en dat is niet mis wat ze daar tussen hun benen hebben. Ga jij je eerst maar eens uit kleden, kwam de opdracht. Dat was erg raar en venderend, spiernaakt rond te lopen tussen aangeklede mensen.

Ik ben niet zo zwaar geschapen, 16cm. Ik moest nog wat inschenken, en mijn vrouw was duidelijk wat dronken. In het voorbij lopen trok ze me aan mijn lul en liet hem lachend aan de boys zien, waarbij ze zei, jongens laat eens zien wat jullie in huis hebben.

Ze gingen allebei zonder gene staan, en lieten hun broek zakken, daarna hun boxershorts. En Jezus, wat een snikkels hadden ze, slap al zeker 18 cm. In een mum van tijd stonden ze nu alledrie spiernaakt in de kamer. Mijn vrouw begon de jongens te verkennen, bekeek hun pikken, draaide ze om en spreidde hun billen. Ze liet de jongste voorover bukken, spreidde zijn billen, en keek me toen van opzij in mijn ogen.

Toen pakte ze zijn pik, trok hem tussen zijn dijen en begon hem langzaam, vanaf zijn eikel langs de stam omhoog te likken. De andere jongen keek toe en begon zich af te trekken. Ik volgde zijn voorbeeld.

Ze likte verder omhoog, via zijn ballen, naar zijn anus. En weer keek ze me aan. Toen begon ze hem uitgebreid te rimmen, waarbij ze probeerde haar tong in zijn gat te duwen, terwijl ze hem met een hand recht omlaag aftrok.

Je jongen werd gek, spreidde met twee handen zijn billen, terwijl ik kon zien dat hij zijn anus naar buiten drukte, zodat hij mijn vrouw's tong omklemde. De andere jongen knielde nu achter haar, en legde zijn stam tussen haar billen.

Ik hurkte er naast zodat ik het van dichtbij kon zien. Hij wreef met zijn glimmende rode eikel over haar anus en gleed toen moeiteloos door in haar gleuf. Ze stootte haar kont naar achteren, en de jongen gleed met zijn ruim 20cm.

Hij begon haar langzaam te neuken, en ik kon zien hoe ieder keer haar schaamlippen naar buiten gezogen werden. Ik had het niet meer, ging staan en trok mezelf af boven haar gekromde rug. Ik richtte op haar billen en spoot met twee stralen op haar kont mezelf leeg. Mij zaad droop in haar bilnaad omlaag. De jongen trok zich er niets van aan, en begon met gesloten ogen alleen maar harder te stoten. Zijn maat draaide zich om, nam zijn nu van het voorvocht lekkende stam ter hand en presenteerde hem voor de mond van mijn vrouw, die hem diep opnam, tot ze bijna kokhalsde.

Ze pakte hem met een hand beet en begon hem met lange halen te pijpen. De jongen die haar neukte gromde, trok terug en begon zichzelf snel af te trekken tot hij zijn sperma bij dat van mij voegde, dat tussen en op haar billen zat. Dit was het teken voor zijn vriend om nu ook zichzelf te helpen, en na enkele seconden in en over het gezicht van mijn vrouw te spuiten.

We stonden alledrie te hijgen, maar mijn vrouw draaide zich om en zei: Kom hier, gebood ze me, je maakt me nu eerst netjes schoon. Ik moest terwijl twee bloedjonge jongens grinnikend stonden toe te kijken, eerst haar kont schoonlikken van ons sperma. Ik kwijtte me enthousiast van mijn taak en, terwijl ik haar anus en soppende gleuf schoonlikte van het naar champignons smakende slijm, kreeg ik zowaar weer een halve stijve.

Ik stond tegelijk met mijn vrouw op en mocht toen haar gezicht schoonlikken van het zaad van de andere knaap. Toen ik bij haar mond kwam nam ze me in haar armen en kuste met met open mond, terwijl ze haar tong gebruikte. Lekker, dat gemengde sperma, zei ze daarna. Ze ging op de bank liggen en spreidde haar dijen, trok haar knieën op. Nu, jongens, een voor een wil ik door jullie gebeft worden en wie me klaar krijgt mag me straks van achteren nemen.

De eerste knul ging op zijn knieën tussen haar dijen liggen en begon haar enthousiast van haar anus tot haar klitje te likken. Ik zat in een stoel naast de bank en keek op de rug van de knaap, di op zijn hielen zat, zijn billen daardoor iets gespreid.

Ik herontdekte mijn vage homo gevoelens uit mijn jeugd, want ik werd bloedgeil van het gezicht. Mijn vrouw zag mij kijken en zei: Ik voelde dat ik rood werd, maar knikte kort. Ze richtte zich tot de andere jongen, die naast mijn stoel stond toe te kijken. Ben jij wel eens door een man gepijpt, vroeg ze. De jongen werd ook rood en stamelde, nee eh, nee mevrouw.bi s lekker rimmen

Al een tijdje bekijk ik cuckoldsites, en ik moet zeggen dat dat me op zou winden, mijn vrouw onder mijn ogen geneukt door een of meer kerels. Nou, het is me nu toch gebeurd. Mijn vrouw betrapte me bij het kijken, en vertelde me dat ze het niet erg zou vinden door zo'n "heftig geschapen type ‘ haar woorden genomen te worden.

Ze heeft daarna het heft in eigen hand genomen, en me twee dagen later verteld dat ze s avonds de stad in ging, met als doel, terug te komen met een of meer jonge knullen, liefst zwart. Ik kreeg de opdracht het gezelschap netjes te ontvangen, en te zorgen dat er een borrel voor drie klaar stond rond een uur of elf. Om half twaalf, ik lag wat te soezen op de bank, kwam mijn vrouw terug, in gezelschap van twee uit de kluiten gewassen jongens, en ik bedoel jongens, nog geen twintig jaar.

Ja, ze zijn weliswaar niet zwart, zijn mijn vrouw, maar ik heb ze in de kroeg mogen voelen, en dat is niet mis wat ze daar tussen hun benen hebben. Ga jij je eerst maar eens uit kleden, kwam de opdracht.

Dat was erg raar en venderend, spiernaakt rond te lopen tussen aangeklede mensen. Ik ben niet zo zwaar geschapen, 16cm. Ik moest nog wat inschenken, en mijn vrouw was duidelijk wat dronken. In het voorbij lopen trok ze me aan mijn lul en liet hem lachend aan de boys zien, waarbij ze zei, jongens laat eens zien wat jullie in huis hebben. Ze gingen allebei zonder gene staan, en lieten hun broek zakken, daarna hun boxershorts.

En Jezus, wat een snikkels hadden ze, slap al zeker 18 cm. In een mum van tijd stonden ze nu alledrie spiernaakt in de kamer. Mijn vrouw begon de jongens te verkennen, bekeek hun pikken, draaide ze om en spreidde hun billen. Ze liet de jongste voorover bukken, spreidde zijn billen, en keek me toen van opzij in mijn ogen. Toen pakte ze zijn pik, trok hem tussen zijn dijen en begon hem langzaam, vanaf zijn eikel langs de stam omhoog te likken. De andere jongen keek toe en begon zich af te trekken.

Ik volgde zijn voorbeeld. Ze likte verder omhoog, via zijn ballen, naar zijn anus. En weer keek ze me aan. Toen begon ze hem uitgebreid te rimmen, waarbij ze probeerde haar tong in zijn gat te duwen, terwijl ze hem met een hand recht omlaag aftrok. Je jongen werd gek, spreidde met twee handen zijn billen, terwijl ik kon zien dat hij zijn anus naar buiten drukte, zodat hij mijn vrouw's tong omklemde.

De andere jongen knielde nu achter haar, en legde zijn stam tussen haar billen. Ik hurkte er naast zodat ik het van dichtbij kon zien. Hij wreef met zijn glimmende rode eikel over haar anus en gleed toen moeiteloos door in haar gleuf. Ze stootte haar kont naar achteren, en de jongen gleed met zijn ruim 20cm. Hij begon haar langzaam te neuken, en ik kon zien hoe ieder keer haar schaamlippen naar buiten gezogen werden.

Ik had het niet meer, ging staan en trok mezelf af boven haar gekromde rug. Ik richtte op haar billen en spoot met twee stralen op haar kont mezelf leeg. Mij zaad droop in haar bilnaad omlaag.

De jongen trok zich er niets van aan, en begon met gesloten ogen alleen maar harder te stoten. Zijn maat draaide zich om, nam zijn nu van het voorvocht lekkende stam ter hand en presenteerde hem voor de mond van mijn vrouw, die hem diep opnam, tot ze bijna kokhalsde.

Ze pakte hem met een hand beet en begon hem met lange halen te pijpen. De jongen die haar neukte gromde, trok terug en begon zichzelf snel af te trekken tot hij zijn sperma bij dat van mij voegde, dat tussen en op haar billen zat. Dit was het teken voor zijn vriend om nu ook zichzelf te helpen, en na enkele seconden in en over het gezicht van mijn vrouw te spuiten. We stonden alledrie te hijgen, maar mijn vrouw draaide zich om en zei: Kom hier, gebood ze me, je maakt me nu eerst netjes schoon.

Ik moest terwijl twee bloedjonge jongens grinnikend stonden toe te kijken, eerst haar kont schoonlikken van ons sperma. Ik kwijtte me enthousiast van mijn taak en, terwijl ik haar anus en soppende gleuf schoonlikte van het naar champignons smakende slijm, kreeg ik zowaar weer een halve stijve. Ik stond tegelijk met mijn vrouw op en mocht toen haar gezicht schoonlikken van het zaad van de andere knaap.

Toen ik bij haar mond kwam nam ze me in haar armen en kuste met met open mond, terwijl ze haar tong gebruikte. Lekker, dat gemengde sperma, zei ze daarna. Ze ging op de bank liggen en spreidde haar dijen, trok haar knieën op.

Nu, jongens, een voor een wil ik door jullie gebeft worden en wie me klaar krijgt mag me straks van achteren nemen. De eerste knul ging op zijn knieën tussen haar dijen liggen en begon haar enthousiast van haar anus tot haar klitje te likken.

Ik zat in een stoel naast de bank en keek op de rug van de knaap, di op zijn hielen zat, zijn billen daardoor iets gespreid.

Ik herontdekte mijn vage homo gevoelens uit mijn jeugd, want ik werd bloedgeil van het gezicht. Mijn vrouw zag mij kijken en zei: Uit historisch onderzoek blijkt dat anale seks bij de Grieken en Romeinen een zeer geaccepteerd en normaal verschijnsel was.

De mannelijke elite bedreven anale seks met de zogenaamde schandknaapjes zowel jonge mannen als vrouwen als uiting van hun rijkdom en teken van decadentie. Maar ook de heteroseksuele mannen en vrouwen bedreven anale seks. Mogelijk ter voorkoming van ongewenste zwangerschappen. Wat voor een beeld geven de huidige onderzoeken? Het is niet makkelijk om cijfers te vinden over anale seks onder heteroseksuelen. Hieronder zijn enige statistieken uiteen gezet:. Onderzoek onder gehuwden of samenwonenden groep bestaande uit 3.

De meesten van hen deden het 1 tot 5 keer per maand in het afgelopen jaar. Onderzoek onder vrouwen 1. Wat betekenen deze cijfers? De cijfers komen van onderzoeken gehouden in de Verenigde Staten in een periode tussen en en zijn uitgevoerd door een aantal wetenschappelijke instanties.

Gecombineerd met andere gegevens uit onderzoeken blijkt, dat in Amerika, ongeveer 35 tot 40 procent van heteroseksuele mannen en vrouwen anale seks bedrijven.

Het ontbreekt echter aan cijfers waarbij in heteroseksuele relaties de man anaal gestimuleerd wordt. Is anale penetratie alleen voor de vrouw? Dit hoeft zeker niet! Zoals hieronder verder wordt beschreven, zijn anatomisch gezien zelfs meer redenen om een man anaal te stimuleren. Waarom dit vaak wel en alleen wordt gedacht komt voornamelijk door twee vooroordelen:. Anale penetratie bij mannen is alleen iets voor homofielen Wanneer in heteroseksuele relaties over anale seks wordt gesproken dan wordt bijna altijd gedacht aan de anale penetratie bij de vrouw.

Anale seks bij de man zou alleen iets zijn voor homofielen. Waarom zou de anale penetratie bij de vrouw dan geen zogenaamde homofiele activiteit zijn? Overigens is het een fabel dat homofiele stellen per definitie aan anale seks doen. Het is dan ook wel een onzettende eenzijdige mannelijke benadering om bij anale seks alleen uit te gaan van een anale stimulatie bij de vrouw.

Anale penetratie is alleen iets voor vrouwen Veel mannen denken dat penetratie alleen is voorbehouden aan vrouwen. Vrouwen zouden immers alleen door penetratie een orgasme kunnen krijgen. Helaas weer een verkeerde stigmatiserende gedachte. Heel veel vrouwen krijgen juist geen orgasme door alleen een penetratie. Dat wil overigens niet zeggen dat je als vrouw geen orgasme kunt krijgen door anale stimulatie.

Sommige vrouwen ervaren ook de juiste prikkeling bij anale stimulatie waardoor een orgasme bereikt wordt. Sommige vrouwen juist niet maar vinden het gevoel van anale stimulatie zeer prettig. Maar sommige vrouwen vinden het juist helemaal niet fijn. Bovenstaande in tegenstelling tot anale stimulatie c. Bij de man kan namelijk via de anus de prostaat gestimuleerd worden. De prostaat wordt ook veel eens omschreven als de G-spot zie ook g-spotwijzer bij de man.

Bij sommige mannen leidt dit inderdaad tot een veel intenser gevoel van het klaarkomen waarbij zelfs verder en krachtiger gespoten werd. Anderen voelen weinig tot niets en vinden het zelfs niet prettig. Maar vaak komt dit ook omdat het nieuw en vreemd is.

...

All posts tagged "rimmen". Beffen Oma is boos op haar kleindochter By Pornfreak 3 april Jong en Oud Ouwe opa neukt jonge meid By Pornfreak 29 december Films Anale avonturen voor kleine sexy studente By Pornfreak 13 juni Baffen Blonde mature krijgt goede rimjob By Pornfreak 16 oktober Baffen Dikke tieten neuken van geile huisvrouw By Pornfreak 25 augustus Grietje eet anus van enorme kont By Pornfreak 4 juli Baffen Lekker anus likken By Pornfreak 19 november Baffen Vrouw met enorme kont doet facesitting By Pornfreak 9 november Lesbi Lesbische zusjes likken elkaars anus By Pornfreak 4 november Ebony porno - Afro sex Zwarte Nederlandse vrouw heeft seks met blanke man By Pornfreak 1 oktober Films Vrouw van boven 50 jaar doet met toyboy By Pornfreak 5 september Films Mannelijke anus likken By Pornfreak 3 september Films Anus likken door vriendin By Pornfreak 27 januari Amateurs Blonde milf zit onder sperma!

By Pornfreak 13 januari Baffen Blonde rijpe vrouw doet rimjob bij man By Pornfreak 8 oktober Films Vriendin gaat vuistneuken en rimmen By Pornfreak 29 mei Films Tiener likt kont van haar vriendin By Pornfreak 8 april Wat staat me te wachten flitst er door mijn hoofd… ik besluit mezelf…. Het is zaterdagochtend, uurtje of 9: Ik ben net gedoucht als ik de gordijnen open doe in mijn slaapkamer.

De kapsalon waar ik altijd naartoe ga is van een rijpe dame van een jaartje of 55 genaamd Iris. Iris is een mooie verzorgde dame, met…. Het is alweer enige tijd geleden, dat wij, Fien en Ik, Margot, met het voltallige personeel geneukt hebben.

En met Mark, de butler, Jan de tuinman…. Ze zat op de bank en nam een slok van de rode wijn. Naast haar zat Jeroen en ik Hans zat tegenover ze in een luie…. De hele dag met mijn vrouw op pad geweest. Na het avondeten heb ik kunnen ontsnappen onder het mom van een flink stuk fietsen. Hallo ik zal me even voorstelen ik ben Carolien en ben 43 jaar, ik ben gescheiden [al 5 jaar] en heb twee geadopteerde kinderen, een dochter…. Hoi geile lezers, mijn naam is Jeanine en ik ben een vrijgezelle meid, die altijd op zoek is naar seks.

Mijn kutje is doorgaans altijd nat…. Er gingen een paar dagen overheen sinds ik Mia, diep in haar kutje had gezeten. En het leek wel of Nanda er lucht van kreeg, want…. Het afgelopen jaar ging het goed op je werk. Na jarenlang het idee te hebben gehad stil te staan in je persoonlijke ontwikkeling, in je carrière,…. Ik ben Gea en mijn beste vriendin is Joke, Joke woont alleen met haar vader, sinds haar moeder hem verlaten heeft voor een andere vriend. Een bi-man Jan reageert op een advertentie van een stel.

Wonder boven wonder krijgt hij ook nog antwoord op zijn reactie. Hij wordt uitgenodigd bij het…. Allereerst, dit hele verhaal is pure fictie. Maar wel eentje die ik al lang heb. Zelf ben ik een man van…. Ik heb onlangs iets enorm geils meegemaakt, heeft me moed en geld gekost, maar het was het waard.

Ik liep onlangs in een voor mij vreemde…. Op een best druk terras was geen tafeltje meer vrij en ik vroeg aan een man die alleen zat of ik erbij mocht komen zitten. Alweer via de chat een leuke afspraak gemaakt, na een vervelende fake-ervaring gehad te hebben. Een lange man opende de deur van het appartement en keek…. Via een chatsite kwam ik in contact met Tom, een man van rond de 60 jaar uit Eindhoven.

Zelf ben ik 63 jaar, getrouwd en bi…. Het was weer eens raak na gym. Iedereen zat op te scheppen hoe grote piemel ze wel niet hadden. Totdat Ton een idee had, hij zei:


Lik me kut ronde blote borsten


Ontdek samen welke voor jullie fijn zijn. Je kunt elkaars penis stimuleren met je handen of mond. Je kunt ook aftrekken afwisselen met pijpen of die twee combineren. Je staat tegenover elkaar en trekt elkaar af. Ideaal voor buiten het bed, als voorspel of tussen andere standjes door om je benen te strekken.

Maak er geen must van: Je ligt naast of op elkaar. Je pijpt elkaar tegelijkertijd. Stimuleer met je mond de eikel en de rest van elkaars penis.

Dit is een goed standje voor deep throat. Op zijn kop gaat een penis het makkelijkst diep in je keel. Neem zijn penis tot aan de basis in je mond en keel. Je kunt gaan kokhalzen. Dat kun je vaak onderdrukken door rustig door te ademen. Als het niet lukt stop ermee en ga verder met iets anders, bijvoorbeeld aftrekken. Jij zit voor hem op je knieën en neemt zijn penis in je mond.

Stimuleer zijn penis met je tong, lippen en de binnenkant van je mond. Besteed extra aandacht aan zijn eikel en toompje. Let goed op wat hij prettig vindt. Wees voorzichtig met je tanden. Gebruik tegelijk je handen. Houd zijn penis vast tijdens het pijpen of trek hem tegelijkertijd af. Baffen Vrouw met enorme kont doet facesitting By Pornfreak 9 november Lesbi Lesbische zusjes likken elkaars anus By Pornfreak 4 november Ebony porno - Afro sex Zwarte Nederlandse vrouw heeft seks met blanke man By Pornfreak 1 oktober Films Vrouw van boven 50 jaar doet met toyboy By Pornfreak 5 september Films Mannelijke anus likken By Pornfreak 3 september Films Anus likken door vriendin By Pornfreak 27 januari Amateurs Blonde milf zit onder sperma!

By Pornfreak 13 januari Baffen Blonde rijpe vrouw doet rimjob bij man By Pornfreak 8 oktober Films Vriendin gaat vuistneuken en rimmen By Pornfreak 29 mei Films Tiener likt kont van haar vriendin By Pornfreak 8 april Baffen Blonde bitch gebruikt man als beftekkel By Pornfreak 25 januari Velen denken direct alleen aan anale penetratie terwijl rimmen het oraal bevredigen van de anus of anaal vingeren ook vormen zijn van anale seks.

Bovendien wordt het begrip veel geassocieerd met homofielen. Waarschijnlijk zal het hier meer gebruikelijk zijn maar voor degene die het nog niet wisten, er zijn genoeg homoseksuelen die niet aan anale seks doen. En dat brengt ons gelijk bij het volgende. Bij anale seks, in heteroseksuele relaties, wordt vaak gedacht aan de anale penetratie bij de vrouw. Het blijkt dat heel veel heteroseksuele mannen een anale stimulatie ook heerlijk vinden.

Anatomisch gezien is dit ook goed te verklaren. Wie doet er aan anale seks? In elk glossy blad is wel een artikel gewijd aan dit onderwerp. Maar klopt dit wel? Uit historisch onderzoek blijkt dat anale seks bij de Grieken en Romeinen een zeer geaccepteerd en normaal verschijnsel was. De mannelijke elite bedreven anale seks met de zogenaamde schandknaapjes zowel jonge mannen als vrouwen als uiting van hun rijkdom en teken van decadentie. Maar ook de heteroseksuele mannen en vrouwen bedreven anale seks.

Mogelijk ter voorkoming van ongewenste zwangerschappen. Wat voor een beeld geven de huidige onderzoeken? Het is niet makkelijk om cijfers te vinden over anale seks onder heteroseksuelen. Hieronder zijn enige statistieken uiteen gezet:. Onderzoek onder gehuwden of samenwonenden groep bestaande uit 3. De meesten van hen deden het 1 tot 5 keer per maand in het afgelopen jaar.

Onderzoek onder vrouwen 1. Wat betekenen deze cijfers? De cijfers komen van onderzoeken gehouden in de Verenigde Staten in een periode tussen en en zijn uitgevoerd door een aantal wetenschappelijke instanties.

Gecombineerd met andere gegevens uit onderzoeken blijkt, dat in Amerika, ongeveer 35 tot 40 procent van heteroseksuele mannen en vrouwen anale seks bedrijven. Het ontbreekt echter aan cijfers waarbij in heteroseksuele relaties de man anaal gestimuleerd wordt.

Is anale penetratie alleen voor de vrouw?

bi s lekker rimmen