bruine kutjes homo groep sex

Hij kreeg de stijve lul van een geile jongen in zijn gezicht geduwd die hij meteen beetpakte. De lul rook verschrikkelijk naar smegma en hij genoot van de intieme zure geur. Hij duwde de jongen op zijn rug, boog zich voorover en legde zijn neus achter de kraag van de stijve eikel. Hij begon diep te snuiven waarbij hij zijn neusgaten heen en weer over de kraag van de eikel liet glijden. Wat ruikt die lul heerlijk! Hij vond het lulruiken een van de heerlijkste manieren om opgewonden te raken. De stijve lul zwol op en Ralf begon hem ook nog eens stevig af te trekken.

Hij haalde de lulkop door zijn mooie bruine haar om hem nog stijver te maken. De eikel gleed door zijn ruige haar en werd zo groot als een paddenstoel. Hij stak hem in zijn mond en begon hem hevig te pijpen. Tijdens het afzuigen omknelde hij de eikel met zijn lippen en trok hij zijn mond omhoog. De jongen gilde van geilheid en zijn eikel zwol enorm op en werd helemaal paars.

Ralf liet zijn tong wild om de eikel draaien om de jongen verder in extase te brengen. Daarna gleed zijn mond weer omlaag langs de schacht van de liefdeslul en trok hij zijn mond weer omhoog tot aan de lulkop. Hij omklemde de eikel weer met zijn lippen en trok zijn mond weer omhoog. Ondertussen bleef hij hem zo geniepig mogelijk aftrekken. Toen begon hij luide slurpgeluiden te maken: De jongen hield het niet meer uit en zonder waarschuwing spoot hij zich leeg in Ralfs mond. Zijn mond werd volgespoten met heerlijke dikke stralen sperma.

Hij bleef slurpen en slikken tot de jongen helemaal was leeggespoten. Toen bracht Ralf zijn overvolle mond boven het gezicht van de jongen, legde hem op zijn mond en gaf hem een geile spermatongkus waarbij hij het dikke zaad uit zijn mond liet lopen.

Happend, klokkend en slikkend pompten de jongens het sperma door elkaars gevulde monden. Ralf zat nog steeds op handen en knieën en kreeg een onbedwingbare behoefte aan een liefdespenetratie in zijn anus. Hij draaide zijn kont naar een andere jongen die daar dankbaar gebruik van maakte en zijn liefdespaal in zijn anus stak. Ralf liet zich neuken en kwam hijgend van geilheid klaar op de borende lul in zijn kont. Hij voelde de gezwollen lulkop door zijn anus ploegen en beleefde de heerlijkste gevoelens in zijn prostaat.

Opeens slaakte de jongen een kreet en voelde hij een warme straal sperma in zijn kont naar binnen spuiten. O, wat heerlijk om zo geneukt te worden! Dol van verrukking onderging hij het volspuiten van zijn anus en liet hij zijn prostaat strelen door de hete straal. Nog tijdens het volspuiten viel de voorover gebogen Ralf in de armen van mooie witblonde Peter die op zijn rug lag met een volgespoten spermamond.

Ze werden meteen verliefd op elkaar en begonnen intiem te spermatongkussen. Mooie blonde Peter lag op zijn rug en zijn gigantische stijve liefdeslul stak recht omhoog. Ooohhh, wat een vlaggenmast! Wat had die jongen een enorme vlaggenmast! Ralf krabbelde overeind en keerde zijn rug naar Peters gezicht toe. Hij stond op en met gespreide benen stond hij boven de stijve lul. Hij zakte langzaam door zijn knieën en zijn druipende anus naderde langzaam maar zeker de vlaggenmast van blonde Peter.

Toen liet hij zich recht omlaag zakken. Slurpend gleed de stijve lul naar binnen en Ralf voelde een weergaloos geluk in zijn anus. O, wat was het heerlijk om door zo een mooie blonde jongen in zijn kont gestoken te worden! Even later zat hij op zijn knieën en begon hij gelukzalig te pompen op de volwassen liefdeslul waarbij zijn eigen stijve lul in het zelfde tempo op en neer zwiepte.

Hij manipuleerde zijn darmspieren om geile Peter zo goed mogelijk te bedienen. Bewonderend keken andere jongens naar de dappere houding van mooie geile Ralf die zijn minnaar dapper bereed. Een van de jongens kon zich niet meer beheersen en nam Ralf in zijn armen en kuste hem op de mond terwijl hij op geile Peter zat te pompen. Ik hou van Peter! Hij liet Peters eikel langs zijn prostaat glijden en zijn tepels werden stijf van geilheid.

Heel zijn lichaam stond gespannen voor geile Peter! Kreunend spoot hij zijn dikke stralen sperma naar binnen. Hij bleef maar pompen op de lul van de heerlijke blonde jongen en absorbeerde elke hete straal die naar binnen spoot.

Hij kreunde zijn anale orgasme uit: Ik hou van je! Ik ben je vrouw! Nog tijdens het spuiten van Peter werd hij door de intiem kussende jongen bij zijn harde paal gegrepen en onderging hij een ongelofelijk wilde aftrekbeurt. Uiteindelijk gleed hij van Peter af en kwam op zijn rug te liggen. Huilend van genot stak hij zijn benen in de lucht om zijn pulserende prostaat de ruimte te geven en begon hij heel wild klaar te komen op de genadeloze hand die hem behandelde. Zijn lul spoot als nooit tevoren terwijl de stevige hand genadeloos doorging met aftrekken.

Ralf kronkelde over de vloer en liet zijn genot de vrije loop. Ooohhh wat liet die mooie Ralf zich afrukken! Hij spoot door de hele kamer en raakte veel andere jongens die wild de liefde bedreven met hun minnaars. Het zure sperma kwam uit het binnenste van zijn lichaam en rook geweldig naar zaad dat veel te lang opgesloten had gezeten.

Oneindig lang bleef hij spuiten tot hij helemaal leeg was. Maar er waren nog meer jongens die de liefde wilden bedrijven met zijn slanke lichaam. Met een volgespoten anus ging Ralf weer op handen en knieën zitten en stak zijn kont omhoog.

Een mooie Japanse jongen met dik zwart haar ging achter hem zitten en begon een Japanse anusmarteling door zijn tong over zijn volgespoten anus te halen. Ralf voelde de lange tong over zijn kringspier glijden en onderging een zielsgelukkig gevoel.

Nog nooit had hij zo een gelukzalig gevoel gehad en hij genoot met volle teugen. Plotseling gleed de Japanse tong helemaal naar binnen en begon hij de binnenkant van de anus te likken. De geile freak slurpte vakkundig het sperma naar buiten en slobberde het op alsof het nectar was. Ralf voelde alleen maar liefde door zijn lichaam stromen en liet het sperma van zijn vorige minnaar uit zijn kont druipen dat gretig werd opgeslurpt. De soepele tong bleef maar likken over de gevoeligste delen van zijn kringspier en bezorgde Ralf een weergaloos prostaatorgasme.

Nu legde de geile Japanse anusfreak zijn hele mond om de kringspier en begon hij tijdens het likken ook nog te zuigen. Ooohhh, wat een ongelofelijk genot! Ralf zag sterren voor zijn ogen en onderging opnieuw een anaal orgasme waardoor hij bijna flauw viel van geluk. Het duurde niet lang of hij liet hij zich ook op Japanse wijze martelneuken door de mooie zwartharige jongen achter hem. De superlul ploegde op een speciale manier langs zijn prostaat waardoor hij machteloos tot het oneindige bevredigd werd tot hij niet meer kon.

Hij verzette zich tegen de Japanse marteling door met zijn anusspieren in de lul van zijn minnaar te knijpen. Toen liet hij weer los en na een paar stoten bouwde hij de spanning weer op. Opeens kneep hij zijn spieren samen om de lulkop vast te klemmen en gooide hij zijn lichaam een paar centimeter naar voren zodat zijn anus als een knellende hand aan de stijve lulkop trok. De Japanse martelfreak beleefde een ongekende liefdessensatie en kreunde luid.

Ralf ontspande zijn spieren en gleed razendsnel terug, tot de liefdeslul helemaal diep naar binnen gleed tot aan het diepste punt. Hij kneep zijn spieren weer samen en trok zijn onderlichaam weer naar voren.

Omdat haar schaamhaar uit haar badpakje krulde dachten die dat ze ouder was dan ze was, hoewel ze nog nauwelijks borsten had.

Ze vond dat erg vervelend, maar haar moeder vond dat jonge meisjes zich niet behoorden te scheren. Mijn moeder deelde die mening niet, dat niet, en zei altijd dat ik mijn onderbuik moest scheren. Eerst deed ik dat, maar ik ben daarmee een jaar geleden opgehouden. Het krult nu zo lekker! Vandaag hebben we onze lekkerste kleren aangetrokken, maar geen broekje, want we wachten op een leuke jongen.

We zitten op een bank in het parkje bij onze school en hopen dat Edwin voorbij komt. Edwin is de leukste jongen van de klas twee jaar voor ons.

Hij is lang, heeft halfblond haar, een goed figuur, een zachte ongepukkelde huid en hele leuke wenkbrauwen boven altijd lachende ogen. En, nog belangrijker, hij heeft volgens ons een hele grote piemel. Sandrine en ik hebben het vaak over piemels. We zijn beiden veel op het strand waar een hele collectie te zien valt.

Het lekkerste om naar te kijken vinden we mannen met grote langwerpige bobbels in hun zwembroek. Bij de meeste mannen, zo hebben we gezien, ligt de piemel omhoog of opzij gericht tegen hun buik. Maar heel soms zien we een man die zijn piemel naar onderen heeft geduwd over zijn ballen.

Die mannen hebben over het algemeen hele lange piemels. We lagen in de duinen en hij kwam haastig aangelopen, zonder ons te zien. Hij trok de zijkant van zijn zwembroek weg, liet zijn piemel eruit vallen en begon met een grote, naar beneden gerichte straal te plassen.

Hij had een vreselijk lange, dikke, bruine pik! Onder het wateren haalde hij een grote kale zak tevoorschijn die hij in zijn hand woog. Hij was duidelijk vreselijk geil, want hoewel hij een beetje schichtig om zich heen keek, begon hij hard aan zijn pik te trekken, nadat hij zijn blaas geleegd had.

Hij trok de voorhuid van zijn snel stijver wordende lul naar achteren, deed wat spuug op zijn eikel, trok nog een paar keer en, terwijl hij hard in zijn ballen kneep, kwam hij klaar!

Hij bleef maar schokken, terwijl dikke stralen wit zaad uit zijn vetgezwollen lul kwamen en ver voor hem uit op het duingras vielen. Sandrine en ik hebben daarna toch zo lekker geil gevingerd! We waren beiden zo nat, dat het kruis van haar bikini en dat van mijn badpak grote donkere plekken lieten zien. Hij ligt tegen zijn linkerdij en beweegt telkens als hij zijn linkerbeen naar voren zet. Hij ziet ons kijken en terwijl hij naar ons toekomt, legt hij even een hand op zijn penis en knijpt er kort in.

Sandrine en ik zijn al zo geil, dat we onwillekeurig onze benen een beetje spreiden, waardoor hij onder onze rokjes kan kijken. Ik kan jullie schaamhaar zien. Ietwat verlegen, houdt Edwin zijn linkerhand voor zijn bobbel, maar kan niet nalaten om er even aan te trekken. Ik gil het uit, maar tegelijkertijd doet de penetrante geur van oud sperma, die uit zijn kruis komt, me bijna klaarkomen.

Ik voel hoe mijn dikke kutlippen zich openen en als ik mijn benen sluit en ze heen en neer beweeg, hoe het slijm naar buiten druipt. Het bleke, onbehaarde ding, voorzien van een brede eikel, halfbedekt door een een roze, dicht gerimpelde voorhuid, hangt zwaar over mijn hand.

Laten we in de bosjes gaan.

...

Vrouw zoekt sex limburg negerin grote borstenbruine kutjes homo groep sex

Hij kreeg de stijve lul van een geile jongen in zijn gezicht geduwd die hij meteen beetpakte. De lul rook verschrikkelijk naar smegma en hij genoot van de intieme zure geur. Hij duwde de jongen op zijn rug, boog zich voorover en legde zijn neus achter de kraag van de stijve eikel.

Hij begon diep te snuiven waarbij hij zijn neusgaten heen en weer over de kraag van de eikel liet glijden. Wat ruikt die lul heerlijk! Hij vond het lulruiken een van de heerlijkste manieren om opgewonden te raken.

De stijve lul zwol op en Ralf begon hem ook nog eens stevig af te trekken. Hij haalde de lulkop door zijn mooie bruine haar om hem nog stijver te maken. De eikel gleed door zijn ruige haar en werd zo groot als een paddenstoel.

Hij stak hem in zijn mond en begon hem hevig te pijpen. Tijdens het afzuigen omknelde hij de eikel met zijn lippen en trok hij zijn mond omhoog. De jongen gilde van geilheid en zijn eikel zwol enorm op en werd helemaal paars.

Ralf liet zijn tong wild om de eikel draaien om de jongen verder in extase te brengen. Daarna gleed zijn mond weer omlaag langs de schacht van de liefdeslul en trok hij zijn mond weer omhoog tot aan de lulkop. Hij omklemde de eikel weer met zijn lippen en trok zijn mond weer omhoog. Ondertussen bleef hij hem zo geniepig mogelijk aftrekken. Toen begon hij luide slurpgeluiden te maken: De jongen hield het niet meer uit en zonder waarschuwing spoot hij zich leeg in Ralfs mond.

Zijn mond werd volgespoten met heerlijke dikke stralen sperma. Hij bleef slurpen en slikken tot de jongen helemaal was leeggespoten. Toen bracht Ralf zijn overvolle mond boven het gezicht van de jongen, legde hem op zijn mond en gaf hem een geile spermatongkus waarbij hij het dikke zaad uit zijn mond liet lopen. Happend, klokkend en slikkend pompten de jongens het sperma door elkaars gevulde monden.

Ralf zat nog steeds op handen en knieën en kreeg een onbedwingbare behoefte aan een liefdespenetratie in zijn anus. Hij draaide zijn kont naar een andere jongen die daar dankbaar gebruik van maakte en zijn liefdespaal in zijn anus stak. Ralf liet zich neuken en kwam hijgend van geilheid klaar op de borende lul in zijn kont. Hij voelde de gezwollen lulkop door zijn anus ploegen en beleefde de heerlijkste gevoelens in zijn prostaat.

Opeens slaakte de jongen een kreet en voelde hij een warme straal sperma in zijn kont naar binnen spuiten. O, wat heerlijk om zo geneukt te worden! Dol van verrukking onderging hij het volspuiten van zijn anus en liet hij zijn prostaat strelen door de hete straal. Nog tijdens het volspuiten viel de voorover gebogen Ralf in de armen van mooie witblonde Peter die op zijn rug lag met een volgespoten spermamond.

Ze werden meteen verliefd op elkaar en begonnen intiem te spermatongkussen. Mooie blonde Peter lag op zijn rug en zijn gigantische stijve liefdeslul stak recht omhoog. Ooohhh, wat een vlaggenmast! Wat had die jongen een enorme vlaggenmast! Ralf krabbelde overeind en keerde zijn rug naar Peters gezicht toe. Hij stond op en met gespreide benen stond hij boven de stijve lul.

Hij zakte langzaam door zijn knieën en zijn druipende anus naderde langzaam maar zeker de vlaggenmast van blonde Peter. Toen liet hij zich recht omlaag zakken. Slurpend gleed de stijve lul naar binnen en Ralf voelde een weergaloos geluk in zijn anus. O, wat was het heerlijk om door zo een mooie blonde jongen in zijn kont gestoken te worden! Even later zat hij op zijn knieën en begon hij gelukzalig te pompen op de volwassen liefdeslul waarbij zijn eigen stijve lul in het zelfde tempo op en neer zwiepte.

Hij manipuleerde zijn darmspieren om geile Peter zo goed mogelijk te bedienen. Bewonderend keken andere jongens naar de dappere houding van mooie geile Ralf die zijn minnaar dapper bereed.

Een van de jongens kon zich niet meer beheersen en nam Ralf in zijn armen en kuste hem op de mond terwijl hij op geile Peter zat te pompen. Ik hou van Peter! Hij liet Peters eikel langs zijn prostaat glijden en zijn tepels werden stijf van geilheid. Heel zijn lichaam stond gespannen voor geile Peter! Kreunend spoot hij zijn dikke stralen sperma naar binnen. Hij bleef maar pompen op de lul van de heerlijke blonde jongen en absorbeerde elke hete straal die naar binnen spoot.

Hij kreunde zijn anale orgasme uit: Ik hou van je! Ik ben je vrouw! Nog tijdens het spuiten van Peter werd hij door de intiem kussende jongen bij zijn harde paal gegrepen en onderging hij een ongelofelijk wilde aftrekbeurt. Uiteindelijk gleed hij van Peter af en kwam op zijn rug te liggen.

Huilend van genot stak hij zijn benen in de lucht om zijn pulserende prostaat de ruimte te geven en begon hij heel wild klaar te komen op de genadeloze hand die hem behandelde. Zijn lul spoot als nooit tevoren terwijl de stevige hand genadeloos doorging met aftrekken. Ralf kronkelde over de vloer en liet zijn genot de vrije loop. Ooohhh wat liet die mooie Ralf zich afrukken! Hij spoot door de hele kamer en raakte veel andere jongens die wild de liefde bedreven met hun minnaars.

Het zure sperma kwam uit het binnenste van zijn lichaam en rook geweldig naar zaad dat veel te lang opgesloten had gezeten. Oneindig lang bleef hij spuiten tot hij helemaal leeg was. Maar er waren nog meer jongens die de liefde wilden bedrijven met zijn slanke lichaam. Met een volgespoten anus ging Ralf weer op handen en knieën zitten en stak zijn kont omhoog. Een mooie Japanse jongen met dik zwart haar ging achter hem zitten en begon een Japanse anusmarteling door zijn tong over zijn volgespoten anus te halen.

Ralf voelde de lange tong over zijn kringspier glijden en onderging een zielsgelukkig gevoel. Nog nooit had hij zo een gelukzalig gevoel gehad en hij genoot met volle teugen. Plotseling gleed de Japanse tong helemaal naar binnen en begon hij de binnenkant van de anus te likken. De geile freak slurpte vakkundig het sperma naar buiten en slobberde het op alsof het nectar was.

Ralf voelde alleen maar liefde door zijn lichaam stromen en liet het sperma van zijn vorige minnaar uit zijn kont druipen dat gretig werd opgeslurpt.

De soepele tong bleef maar likken over de gevoeligste delen van zijn kringspier en bezorgde Ralf een weergaloos prostaatorgasme. Nu legde de geile Japanse anusfreak zijn hele mond om de kringspier en begon hij tijdens het likken ook nog te zuigen. Ooohhh, wat een ongelofelijk genot! Ralf zag sterren voor zijn ogen en onderging opnieuw een anaal orgasme waardoor hij bijna flauw viel van geluk. Het duurde niet lang of hij liet hij zich ook op Japanse wijze martelneuken door de mooie zwartharige jongen achter hem.

De superlul ploegde op een speciale manier langs zijn prostaat waardoor hij machteloos tot het oneindige bevredigd werd tot hij niet meer kon. Hij verzette zich tegen de Japanse marteling door met zijn anusspieren in de lul van zijn minnaar te knijpen. Toen liet hij weer los en na een paar stoten bouwde hij de spanning weer op. Opeens kneep hij zijn spieren samen om de lulkop vast te klemmen en gooide hij zijn lichaam een paar centimeter naar voren zodat zijn anus als een knellende hand aan de stijve lulkop trok.

De Japanse martelfreak beleefde een ongekende liefdessensatie en kreunde luid. Ralf ontspande zijn spieren en gleed razendsnel terug, tot de liefdeslul helemaal diep naar binnen gleed tot aan het diepste punt. Hij kneep zijn spieren weer samen en trok zijn onderlichaam weer naar voren.

Omdat haar schaamhaar uit haar badpakje krulde dachten die dat ze ouder was dan ze was, hoewel ze nog nauwelijks borsten had.

Ze vond dat erg vervelend, maar haar moeder vond dat jonge meisjes zich niet behoorden te scheren. Mijn moeder deelde die mening niet, dat niet, en zei altijd dat ik mijn onderbuik moest scheren. Eerst deed ik dat, maar ik ben daarmee een jaar geleden opgehouden. Het krult nu zo lekker! Vandaag hebben we onze lekkerste kleren aangetrokken, maar geen broekje, want we wachten op een leuke jongen.

We zitten op een bank in het parkje bij onze school en hopen dat Edwin voorbij komt. Edwin is de leukste jongen van de klas twee jaar voor ons. Hij is lang, heeft halfblond haar, een goed figuur, een zachte ongepukkelde huid en hele leuke wenkbrauwen boven altijd lachende ogen.

En, nog belangrijker, hij heeft volgens ons een hele grote piemel. Sandrine en ik hebben het vaak over piemels. We zijn beiden veel op het strand waar een hele collectie te zien valt. Het lekkerste om naar te kijken vinden we mannen met grote langwerpige bobbels in hun zwembroek. Bij de meeste mannen, zo hebben we gezien, ligt de piemel omhoog of opzij gericht tegen hun buik. Maar heel soms zien we een man die zijn piemel naar onderen heeft geduwd over zijn ballen.

Die mannen hebben over het algemeen hele lange piemels. We lagen in de duinen en hij kwam haastig aangelopen, zonder ons te zien. Hij trok de zijkant van zijn zwembroek weg, liet zijn piemel eruit vallen en begon met een grote, naar beneden gerichte straal te plassen. Hij had een vreselijk lange, dikke, bruine pik! Onder het wateren haalde hij een grote kale zak tevoorschijn die hij in zijn hand woog. Hij was duidelijk vreselijk geil, want hoewel hij een beetje schichtig om zich heen keek, begon hij hard aan zijn pik te trekken, nadat hij zijn blaas geleegd had.

Hij trok de voorhuid van zijn snel stijver wordende lul naar achteren, deed wat spuug op zijn eikel, trok nog een paar keer en, terwijl hij hard in zijn ballen kneep, kwam hij klaar! Hij bleef maar schokken, terwijl dikke stralen wit zaad uit zijn vetgezwollen lul kwamen en ver voor hem uit op het duingras vielen.

Sandrine en ik hebben daarna toch zo lekker geil gevingerd! We waren beiden zo nat, dat het kruis van haar bikini en dat van mijn badpak grote donkere plekken lieten zien.

Hij ligt tegen zijn linkerdij en beweegt telkens als hij zijn linkerbeen naar voren zet. Hij ziet ons kijken en terwijl hij naar ons toekomt, legt hij even een hand op zijn penis en knijpt er kort in. Sandrine en ik zijn al zo geil, dat we onwillekeurig onze benen een beetje spreiden, waardoor hij onder onze rokjes kan kijken. Ik kan jullie schaamhaar zien. Ietwat verlegen, houdt Edwin zijn linkerhand voor zijn bobbel, maar kan niet nalaten om er even aan te trekken.

Ik gil het uit, maar tegelijkertijd doet de penetrante geur van oud sperma, die uit zijn kruis komt, me bijna klaarkomen. Ik voel hoe mijn dikke kutlippen zich openen en als ik mijn benen sluit en ze heen en neer beweeg, hoe het slijm naar buiten druipt. Het bleke, onbehaarde ding, voorzien van een brede eikel, halfbedekt door een een roze, dicht gerimpelde voorhuid, hangt zwaar over mijn hand. Laten we in de bosjes gaan.

...


Zijn mond werd volgespoten met heerlijke dikke stralen sperma. Hij bleef slurpen en slikken tot de jongen helemaal was leeggespoten. Toen bracht Ralf zijn overvolle mond boven het gezicht van de jongen, legde hem op zijn mond en gaf hem een geile spermatongkus waarbij hij het dikke zaad uit zijn mond liet lopen. Happend, klokkend en slikkend pompten de jongens het sperma door elkaars gevulde monden. Ralf zat nog steeds op handen en knieën en kreeg een onbedwingbare behoefte aan een liefdespenetratie in zijn anus.

Hij draaide zijn kont naar een andere jongen die daar dankbaar gebruik van maakte en zijn liefdespaal in zijn anus stak. Ralf liet zich neuken en kwam hijgend van geilheid klaar op de borende lul in zijn kont. Hij voelde de gezwollen lulkop door zijn anus ploegen en beleefde de heerlijkste gevoelens in zijn prostaat. Opeens slaakte de jongen een kreet en voelde hij een warme straal sperma in zijn kont naar binnen spuiten.

O, wat heerlijk om zo geneukt te worden! Dol van verrukking onderging hij het volspuiten van zijn anus en liet hij zijn prostaat strelen door de hete straal. Nog tijdens het volspuiten viel de voorover gebogen Ralf in de armen van mooie witblonde Peter die op zijn rug lag met een volgespoten spermamond.

Ze werden meteen verliefd op elkaar en begonnen intiem te spermatongkussen. Mooie blonde Peter lag op zijn rug en zijn gigantische stijve liefdeslul stak recht omhoog. Ooohhh, wat een vlaggenmast!

Wat had die jongen een enorme vlaggenmast! Ralf krabbelde overeind en keerde zijn rug naar Peters gezicht toe. Hij stond op en met gespreide benen stond hij boven de stijve lul. Hij zakte langzaam door zijn knieën en zijn druipende anus naderde langzaam maar zeker de vlaggenmast van blonde Peter.

Toen liet hij zich recht omlaag zakken. Slurpend gleed de stijve lul naar binnen en Ralf voelde een weergaloos geluk in zijn anus. O, wat was het heerlijk om door zo een mooie blonde jongen in zijn kont gestoken te worden! Even later zat hij op zijn knieën en begon hij gelukzalig te pompen op de volwassen liefdeslul waarbij zijn eigen stijve lul in het zelfde tempo op en neer zwiepte. Hij manipuleerde zijn darmspieren om geile Peter zo goed mogelijk te bedienen.

Bewonderend keken andere jongens naar de dappere houding van mooie geile Ralf die zijn minnaar dapper bereed. Een van de jongens kon zich niet meer beheersen en nam Ralf in zijn armen en kuste hem op de mond terwijl hij op geile Peter zat te pompen. Ik hou van Peter! Hij liet Peters eikel langs zijn prostaat glijden en zijn tepels werden stijf van geilheid. Heel zijn lichaam stond gespannen voor geile Peter!

Kreunend spoot hij zijn dikke stralen sperma naar binnen. Hij bleef maar pompen op de lul van de heerlijke blonde jongen en absorbeerde elke hete straal die naar binnen spoot. Hij kreunde zijn anale orgasme uit: Ik hou van je! Ik ben je vrouw! Nog tijdens het spuiten van Peter werd hij door de intiem kussende jongen bij zijn harde paal gegrepen en onderging hij een ongelofelijk wilde aftrekbeurt.

Uiteindelijk gleed hij van Peter af en kwam op zijn rug te liggen. Huilend van genot stak hij zijn benen in de lucht om zijn pulserende prostaat de ruimte te geven en begon hij heel wild klaar te komen op de genadeloze hand die hem behandelde.

Zijn lul spoot als nooit tevoren terwijl de stevige hand genadeloos doorging met aftrekken. Ralf kronkelde over de vloer en liet zijn genot de vrije loop. Ooohhh wat liet die mooie Ralf zich afrukken! Hij spoot door de hele kamer en raakte veel andere jongens die wild de liefde bedreven met hun minnaars. Het zure sperma kwam uit het binnenste van zijn lichaam en rook geweldig naar zaad dat veel te lang opgesloten had gezeten.

Oneindig lang bleef hij spuiten tot hij helemaal leeg was. Maar er waren nog meer jongens die de liefde wilden bedrijven met zijn slanke lichaam. Met een volgespoten anus ging Ralf weer op handen en knieën zitten en stak zijn kont omhoog.

Een mooie Japanse jongen met dik zwart haar ging achter hem zitten en begon een Japanse anusmarteling door zijn tong over zijn volgespoten anus te halen. Ralf voelde de lange tong over zijn kringspier glijden en onderging een zielsgelukkig gevoel.

Nog nooit had hij zo een gelukzalig gevoel gehad en hij genoot met volle teugen. Plotseling gleed de Japanse tong helemaal naar binnen en begon hij de binnenkant van de anus te likken.

De geile freak slurpte vakkundig het sperma naar buiten en slobberde het op alsof het nectar was. Ralf voelde alleen maar liefde door zijn lichaam stromen en liet het sperma van zijn vorige minnaar uit zijn kont druipen dat gretig werd opgeslurpt. De soepele tong bleef maar likken over de gevoeligste delen van zijn kringspier en bezorgde Ralf een weergaloos prostaatorgasme.

Nu legde de geile Japanse anusfreak zijn hele mond om de kringspier en begon hij tijdens het likken ook nog te zuigen. Ooohhh, wat een ongelofelijk genot!

Ralf zag sterren voor zijn ogen en onderging opnieuw een anaal orgasme waardoor hij bijna flauw viel van geluk. Het duurde niet lang of hij liet hij zich ook op Japanse wijze martelneuken door de mooie zwartharige jongen achter hem. De superlul ploegde op een speciale manier langs zijn prostaat waardoor hij machteloos tot het oneindige bevredigd werd tot hij niet meer kon.

Hij verzette zich tegen de Japanse marteling door met zijn anusspieren in de lul van zijn minnaar te knijpen. Toen liet hij weer los en na een paar stoten bouwde hij de spanning weer op. Opeens kneep hij zijn spieren samen om de lulkop vast te klemmen en gooide hij zijn lichaam een paar centimeter naar voren zodat zijn anus als een knellende hand aan de stijve lulkop trok.

De Japanse martelfreak beleefde een ongekende liefdessensatie en kreunde luid. Ralf ontspande zijn spieren en gleed razendsnel terug, tot de liefdeslul helemaal diep naar binnen gleed tot aan het diepste punt.

Hij kneep zijn spieren weer samen en trok zijn onderlichaam weer naar voren. Met zijn vrouwelijke bewegingen imponeerde hij de homofiel tot het uiterste en bracht hij de mooie Japanner langzaam maar zeker naar zijn hoogtepunt. Kort voordat de geile freak klaar zou komen liet hij de spanning van zijn spieren plotseling verslappen zodat de lul gigantisch opzwol en de mooie Japanner vrij kon spuiten.

Hij hoorde de mooie anusfreak hartstochtelijk kreunen en voelde een warme spermagolf naar binnen spuiten, dieper dan ooit tevoren. Wat een heerlijke liefdesgolf! Wat ging die straal diep! Hij kreeg spontaan een prostaatorgasme van de sterke jongen die met hem bezig was.

Uiteindelijk zakte Ralf voorover en bleef hij een tijdje uitgeput liggen om bij te komen van de behandeling die hij ondergaan had. Even later kreeg Ralf een jongen met dik, bruin, schouderlang haar in handen die volgeneukt op het tapijt lag. Ooohhh, wat had die jongen een prachtig lang, dik haar! Het leek wel een meisje! De langharige jongen had stijve tepels van de geilheid en een stijve lul die op uitbarsten stond. De stralen sperma liepen uit zijn kont maar hij wilde nog veel meer mannelijke liefde ontvangen.

Spontaan ging Ralf op hem liggen en begon hij het lekkere stuk hartstochtelijk te tongkussen. Wat heb je een lang geil haar!

Ik ben een meisje! Neuk me alsof ik een meisje ben! Ik ga je neuken, lief meisje! Hij voelde dat zijn lul werd gemasseerd door de meisjesachtige kringspier van het anale kanaal.

Vandaag hebben we onze lekkerste kleren aangetrokken, maar geen broekje, want we wachten op een leuke jongen. We zitten op een bank in het parkje bij onze school en hopen dat Edwin voorbij komt. Edwin is de leukste jongen van de klas twee jaar voor ons. Hij is lang, heeft halfblond haar, een goed figuur, een zachte ongepukkelde huid en hele leuke wenkbrauwen boven altijd lachende ogen. En, nog belangrijker, hij heeft volgens ons een hele grote piemel.

Sandrine en ik hebben het vaak over piemels. We zijn beiden veel op het strand waar een hele collectie te zien valt. Het lekkerste om naar te kijken vinden we mannen met grote langwerpige bobbels in hun zwembroek. Bij de meeste mannen, zo hebben we gezien, ligt de piemel omhoog of opzij gericht tegen hun buik. Maar heel soms zien we een man die zijn piemel naar onderen heeft geduwd over zijn ballen. Die mannen hebben over het algemeen hele lange piemels.

We lagen in de duinen en hij kwam haastig aangelopen, zonder ons te zien. Hij trok de zijkant van zijn zwembroek weg, liet zijn piemel eruit vallen en begon met een grote, naar beneden gerichte straal te plassen. Hij had een vreselijk lange, dikke, bruine pik! Onder het wateren haalde hij een grote kale zak tevoorschijn die hij in zijn hand woog.

Hij was duidelijk vreselijk geil, want hoewel hij een beetje schichtig om zich heen keek, begon hij hard aan zijn pik te trekken, nadat hij zijn blaas geleegd had. Hij trok de voorhuid van zijn snel stijver wordende lul naar achteren, deed wat spuug op zijn eikel, trok nog een paar keer en, terwijl hij hard in zijn ballen kneep, kwam hij klaar! Hij bleef maar schokken, terwijl dikke stralen wit zaad uit zijn vetgezwollen lul kwamen en ver voor hem uit op het duingras vielen.

Sandrine en ik hebben daarna toch zo lekker geil gevingerd! We waren beiden zo nat, dat het kruis van haar bikini en dat van mijn badpak grote donkere plekken lieten zien. Hij ligt tegen zijn linkerdij en beweegt telkens als hij zijn linkerbeen naar voren zet. Hij ziet ons kijken en terwijl hij naar ons toekomt, legt hij even een hand op zijn penis en knijpt er kort in. Sandrine en ik zijn al zo geil, dat we onwillekeurig onze benen een beetje spreiden, waardoor hij onder onze rokjes kan kijken.

Ik kan jullie schaamhaar zien. Ietwat verlegen, houdt Edwin zijn linkerhand voor zijn bobbel, maar kan niet nalaten om er even aan te trekken. Ik gil het uit, maar tegelijkertijd doet de penetrante geur van oud sperma, die uit zijn kruis komt, me bijna klaarkomen.

Ik voel hoe mijn dikke kutlippen zich openen en als ik mijn benen sluit en ze heen en neer beweeg, hoe het slijm naar buiten druipt. Het bleke, onbehaarde ding, voorzien van een brede eikel, halfbedekt door een een roze, dicht gerimpelde voorhuid, hangt zwaar over mijn hand.

Laten we in de bosjes gaan. Sandrine en ik staan, ietwat zwaaiend van geiligheid op, strijken onze korte rokjes glad over onze zwaarbehaarde buiken en trekken ons terug tussen de bomen , terwijl we beiden geil naar Edwin kijken , die ons, zonder zijn lang slingerende neukslang op te bergen, volgt.

Hij wordt nog stijver als hij ziet hoe ik mijn bloes open knoop, mijn hangborsten uit mijn bh til en in mijn grote bruine spenen knijp. Sandrine en ik zetten zich voor hem en Edwin benut beide handen om ons tussen de zwaarbehaarde kutlippen grijpen. Als ik voel dat hij gaat klaarkomen, kniel ik neer. Edwin spuit 5 stralen dik mannenpap op mijn tieten en in mijn gezicht.

Gay sex afspreken grstis s

  • Maar ik ben jaloers op haar kleine, smalle kontje! Tiener amerikaanse mannelijke homo porno Hij drijft af en sluiten we ons aan zijn fantasie als zijn. Hij spoot door de hele kamer en raakte veel andere jongens die wild de liefde bedreven met hun minnaars.
  • 167
  • SEX DATE GAY MOEDERS NATTE KUT
  • Ze kleedden zich allemaal uit en Ralf verlekkerde zich al op de slanke jonge lichamen en de geweldige dikke bossen haar die nu extra opvielen.