geil sexcontact kutje volspuiten

Topics tonen   Berichten tonen. Laatst gewijzigd op om Artus Bekijk openbaar profiel Bezoek Artus's webpagina! Zoek meer berichten van Artus. S Bekijk openbaar profiel Bezoek S's webpagina! Zoek meer berichten van S. Artus de grote-A nus komt de kamer weer binnen, ik kan op zoveel ingaan het word me te veel ik weet niet bij welk van de 20 ego stukjes ik moet beginnen.

Goh mammie, die zeerover is gemeen, dan pakt me mammie mijn fopspeen en die douwt ze dwars door je schedel heen, want cyberjoin dissen kan natuurlijk iedereen, dat maakt dus van de rest op deze topic niemanden, behalve S' maar ik heb zo een vermoeden dat je zijn status ook weer gaat aanranden.

Ik speel de sample van Tina Turner's hit, want ik ben simply the best, de rest is shit Better than all the rest 't is de keiharde waarheid, integreer mijn rijms beter dan een integratiebeleid Artis je beschuldigt mij van plagiaat en jatterij, maar waarop baseer je dat of is het riooljournalistiekerij?

Artis jij woordenartiest je komt weer met een sterke rijm je woorden blijven plakken als 1 seconde lijm Maar toch moet je nu eens erkennen dat ik de master ben je moet er aan wennen Het is niet erg tegen mij de nederlaag te lijden want de spanning was hier wel te snijden Jij kwam met rake woorden om mij te dissen maar ze lijken hun doel net te missen Je raakt de paal als Robbie Rensenbrink het doet pijn maar wees eens een echte bink Je bent een goede nummer twee achter deze boy de rest doet mee voor een armzalige fooi Ik wil Reverend nog wel voordragen als nummer drie het doet me deugt als ik zijn rijms zie Maar het is het allemaal net niet en niet goed genoeg want uiteindelijk heb ik de beste rijms voor de boeg.

Ey hier een nieuwe maffe meid, Ik vraag me af wie hier de topic leid? Zal ik het ff fijntjes uitleggen? En dan daarna jou plat op de grond leggen? Maatloos betekend dat je geen vrienden heb, Als je t mij vraagt maak je ook geen vrienden met deze rap? Ik ben niet van plan me hier echt mee te gaan bemoeien, Al moet ik zeggen dat veel van deze raps mij behoorlijk vermoeien!

Als je iemand disst, doe et dan goed, Laat et anders over aan iemand die weet hoe het moet, Dat is waarom ik nu ook ga kappen met deze shit, Want ik vind het best wel onzin, dit! Dus mensen, kom hier alleen als je egt kan rappen, dat is waarom ik naar een ander forum ga zappen.

Zoek meer berichten van LilRabbit. Bij nacht en ontij drop ik mijn rijms hier het is al na twaalven maar toch kom ik met schier onmogelijke rijms die nagalmen in je ogen ik kan al op heel wat successen bogen' Nu is het één of andere smiley die mij uitdaagt om deze verbale klappen heb je zelf gevraagd Ik deel ze uit aan jou als Mohammed Ali verwijs jou door naar de informatiebalie om daar te vragen hoe je rijms maakt want je denkt: Yo yo ik kom wederom dit topic binnendringen ik zal jullie een toontje lager laten zingen tot jullie een opera-zanger lijken met kinkhoest want waren jullie vergeten hoe rijmen moest?

Ja want ik vuur mijn woorden af als een half-automaat ben niet meer af te stoppen ben nu volledig aan de praat Doorboor jullie hersenen als Murat's kogels die van Van Wieren met mijn lauwe rijms degradeer ik jullie tot mieren En ik ben dan de miereneter met de lange tong, en slurp jullie kneusjes op als bier door een hockeyer van Kampong Maar tis weer tijd om te vertrekken maar niet met de Noorderzon want ik zou niet durven zeggen dat dit topic zonder mijn skills kon.

Ik had dit heel graag in een battle-tekst gemeld maar op ene of andere manier komt er niet veel uit. De hele mikmak Dank voor die bloemen. Tampert Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Tampert.

Je hebt het over moeders en vloekt maar wat rond totdat je niet meer weet waar je voor stond was het nou je vriendin die dommer was of jij? Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. De rollen van het succes waren evenwel omgedraaid en de jongetjes haalden in tegenstelling tot de mannen wel de finale. Deze ging door mijn falen echter verloren specifieke uitleg is ongetwijfeld te vinden in het verslag van V3. Hierna haalden de prutsers van TKB Het zijn maar kut-knickerbockers de grote titel binnen, waardoor de Groningse heldenprestaties toch nog met eremetaal beloond werden.

Terug op de kamer werd er nog eenmaal genoten van de echte mannelijke geuren, die met name door Bosje werden verspreid. De vieze scheten die hij door de kamer liet gaan waren schadelijker dan zure regen. Er werd dan ook maar besloten om zo snel mogelijk een trein te pakken en weg te gaan uit dat helse oord Tilburg. Heb ik al gezegd dat dat echt een onmogelijke kutstad is?

Tot groot plezier van ondergetekende stapten Bos, Lex en Poesje in Nijmegen uit om eten te scoren, zodat ik mij kon voegen bij mijn new found butt buddies van V3, die mij met luid gezang onthaalden. Van trots moest ik mijn plassertje even terugdrukken. Toen ik na een pitstop in Zwolle s avonds laat eindelijk weer in Groningen arriveerde, werd ik toch nog eenmaal herinnerd aan de nare bijsmaak die V5 aan mijn weekend gaf. Bij het openen van de tas kwam de geur van Rob Bos z n maagverbrandingscentrale weer rechtstreeks m n neus in.

Gadverdamme Bos, wat ben je toch een smeerlap. Ga eens naar de kapper! Oh en ik krijg nog 3 euro van je. Lang voorspel en voor je in je gezicht wordt gespoten naar huis. Heel z'n kamer straalt van rood en van oranje De felle kleuren van de Spaanse zon en maan De Spaanse furie heeft hem zo geraakt Dat temperament veroverde z n hart refr Ik ben helemaal niet makkelijk. Oh nee, niet waar. Sint Boys, Oeverzwaluwen en Gronitas Team: V7 Wat verwacht jij van je tijd bij Vijfje: Koen Horstman alias Koentje superboer Voel je je al thuis bij Vijfje: Ja enorm, Jut en Jul is mijn tweede huis geworden Waarom ben jij bij Vijfje gaan spelen: Vanwege de veelbelovende verhalen Kunnen we nog veel van jou verwachten tijdens feesten en borrels: Na mijn eerste half jaar denk ik dat op dit gebied de lat al aardig hoog ligt.

Jij in VIJF woorden: Praatjesmaker, vrolijk, Ram, groots, en ik ben wel een beetje een kroegtijger Waarom heeft Vijfje 7 nog maar zo weinig punten: Omdat ik niet in de spits sta Wat heeft V7 aan het eind van het seizoen meer: Punten, ze gaan mij in de spits zetten. Het feest, Ik heb het er altijd gezellig Meest kansloze uitgaansgelegenheid van Groningen en waarom: Tapperij, die lucht daar is echt niet te harde 26 Leon: Wordt er nou geschaard of niet?

Die optie sluiten we nooit uit. Ik denk toch wel Pepijntje, Hij denkt zelf dat hij superfantastisch is. Maar ik zou hem graag gewoon fantastisch willen noemen. Meest onderschatte voetballer V7: Ik denk dat ik dat zelf ben Favoriete voetbalclub: AJAX Beste voetballer ooit: Jan van Beveren Jeugdidool: No nonsens met een ongelofelijk rechterbeen. Ik met een kampioensschaal in mijn handen. Looking gay and proud of it. Feitenrelaas Vijfje 22 - Bedum 5.

Na de overwinning tegen Bedum 3 van vorige week stond op vrijdag 17 december de match tegen de koploper in de 4e klasse AF op het programma. Meteen na de overwinning van vorige week vrijdag ging de knop om bij de strijders van Vijfje Vrijdag de 17e zou eindelijk de kans komen een goed resultaat te boeken tegen een tegenstander met gevoel in de benen.

Kapitän Dioncre was zich ongetwijfeld vroegtijdig bewust van deze unieke situatie, evenals het feit dat een unieke situatie een unieke voorbereiding vergt. De oproep om de teamgeist te versterken tijdens het Vijfje kerstdiner werd dan ook massaal beantwoord door de gladiatoren van dit team in opmars. Door onvoorziene en voorziene omstandigheden bleken enkele strijders niet aanwezig te kunnen noch willen zijn op bovengenoemd diner.

Het ensemble dat Vijfje 22 deze avond zou vertegenwoordigen bestond uit Rindert Beers bekend van gemiste kansen , Patrick Dioncre voor al uw motiveringsspeeches en uw verslaggever. Het leek een gewone dag te worden in het leven van deze drie lieden, maar niets van dit alles was het geval.

Uw verslaggever, normaliter alleen ter plaatse om de gang van zaken objectief waar te nemen, probeerde onopvallend gekleed op het diner te verschijnen. Volgens Rindert was een stropdas niet nodig, en was een shirtje voldoende voor de avond. Uw verslaggever had zijn bedenkingen bij deze waarneming van Beers, maar liet zijn strijders in deze bange dagen niet in de steek, en hield het ook bij zijn gewoonlijke modieuze uitdossing gecombineerd met een keurige schoen.

Dioncre kwam in het rood geblokt, en vormde hiermee een gemakkelijk herkenningspunt, hetgeen later op de avond nog van pas zou komen. Tot dan toe niets nieuws onder de zon. De strijders van Vijfje 22 waren in staat zich te gedragen als eenvoudige welgemanierde stervelingen.

Toen ging het mis, Kapitän Dioncre probeerde aan te pappen met enkele dames van Vijfje Dames 2 en zag daardoor het grote gevaar voor de rust binnen het team over het hoofd. Pas in een veel te laat stadium werd het gevaar opgemerkt. De akela van Dames 4 was al te dicht genaderd en het ontwijken van een conversatie was nu onmogelijk. Uw verslaggever zag deze nijpende situatie met lede ogen aan en probeerde zich met de ontstane situatie te bemoeien.

Een onvergeeflijke fout die het rustige karakter van de avond en de daaropvolgende week voorgoed zou verstoren. Voor een nadere uitleg van deze 28 Marianne over haar vriendin: Gelukkig heeft ze geen ballen. Toen deze in stamcafé Suf en Kul een aanmeldingsformulier onder de neuzen van de weerloze strijders van Vijfje 22 duwde draaide uw verslaggever het genoteerde, en later gewraakte telefoonnummer op de lijst.

Louter in de verwachting dat betreffend 06je eigendom van genoemd vrouwpersoon zou zijn. Vandaar dat uw verslaggever tijdens het diner de situatie probeerde te redden door rustig en uiterst beleefd te vragen waarom dit vriendelijke informatieverzoek niet gehonoreerd werd. Van terugbellen was geen sprake geweest, en u weet dat uw verslaggever sinds enkele telefonische oorwassingen krap in de belminuten zit. Geconfronteerd met de informatie dat er een misverstand in het spel was besloot uw verslaggever, de integriteit zelve als het aankomt om persoonlijke gegevens van derden, deze persoon op te bellen om zijn excuses aan te bieden voor deze onfortuinlijke samenloop van omstandigheden.

Misschien dat een en ander door een ietwat ongelukkige woordkeuze niet onmiddellijk duidelijk werd voor de ontvangende partij. Een toevallige samenloop van omstandigheden die ervoor zorgde dat Marina in ons leven kwam. De strijders van Vijfje 22, allen vrijgezel, toonden ogenblikkelijk hun blijdschap in de wetenschap dat Vijfje 22 een vrouwelijke supporter rijker was. Rindert stelde met ongebreidelde vreugde vast dat uw verslaggever in haar hoofd zat nadat ons aller Marina later terugbelde en terugsmste.

Ook Kapitän Dioncre was geroerd en hij gaf nog enige tips aan uw verslaggever in het heetst van de strijd. Zoals het een pseudo-journalist betaamt ging uw verslaggever onmiddellijk op onderzoek uit, wie was deze Marina die hem ervan verdacht een seriemoordenaar te zijn?

Door schade en schande wijs geworden na de telefonische malversaties met Geert paste uw verslaggever deze maal wel het gebruik van hoor en wederhoor toe. Zo kon het gebeuren dat uw verslaggever kennis maakte met bestuurslid Jos. Deze sympathiekeling slaagde erin uw verslaggever op een dwaalspoor te brengen, wellicht is hij heimelijk verliefd op Marina en sloeg de jaloezie toe?

Was het de frustratie over het ontbreken van zoveel positieve vrouwelijke ondersteuning bij Vijfje 3 dat hem deed bewegen de waarheid geweld aan te doen? Wellicht speelde de gesloten vraagstelling ben jij Leon? De grondslagen van Jos beweegreden blijven vooralsnog onduidelijk, feit blijft dat deze Jos het nodig vond uw verslaggever wijs te maken Leon van de Repro te zijn.

Ik heb getrokken aan de Paus. De aimabele Jos maakte een en ander wel weer goed door toe te zeggen uw verslaggever de volgende dag te vertellen wat allemaal voorgevallen was, uiteraard louter in het kader van de nauwkeurige berichtgeving.

Na de zoektocht naar verdere inlichtingen over het wel en wee van Marina toog het ensemble naar het stamcafé, om rustig na te praten over de avond onder het genot van een tequila. Rindert stelde nog voor een feestje bij hem thuis te bouwen, een aanbod dat door uw verslaggever nederig afgeslagen werd. De overgebleven Vijfje strijders zouden na de nuttiging van een kleine versnapering wellicht huiswaarts gekeerd zijn, ware het niet dat beroepswomanizer, India-specialist en topscorer Willem ten tonele verscheen.

Ons aller casa s leken nu verder dan ooit, en een terugkeer naar Tapasco was onontkoombaar. Uw verslaggever won nog wat inlichtingen in over Marina, het gemiddelde steeg nu, maar zag uiteindelijk geen andere mogelijkheid van met Jos naar de Vijfjepizzeria te togen. Gesterkt door enkele met sambal doordrenkte Vijfjepunten werden er op weg huiswaarts nog wat onorthodoxe pogingen ondernomen de vrouwelijke fanschare uit te breiden, maar deze liepen op niets uit.

De teamgeist was nu sterker dan ooit en uw verslaggever vond zichzelf tot zijn eigen vreugde de daaropvolgende ochtend levend en ongeschonden in bed terug. Jos stuurde nog wat feitelijk onjuiste informatie per sms en Marina werd door uw verslaggever telefonisch bijgepraat nadat zij op slinkse wijze had weten te achterhalen hoe haar telefoonnummer in onderhavige Vijfje handen was gekomen. Van akela Sabrina is sedertdien overigens niets vernomen. Uw verslaggever hoopt er het beste van, als vreest hij het ergste voor de teamgeist van Da4.

Tevens vermoedde uw verslaggever nu al dat Marina niet enthousiast Vijfje 22 aanmoedigend op de tribune zou zitten tijdens de match tegen koploper Bedum 5, een stukje deductie en levenservaring bracht uw verslaggever tot het trekken van deze conclusie. De dinsdag volgend op het roerige kerstdiner waar Vijfje 22 door wangedrag eeuwige roem verwierf begon Kapitän Dioncre aan het werven van invallers voor de partij tegen koploper Bedum 5. Door de afzeggingen van enkele verdedigende topspelers gj en Björn was de toevoeging van el cazamujeres 30 Lea tegen Lydia: Met gepaste tegenzin worden sprints naar voren ondernomen en ballen van spitsen onderschept.

Een tegenzin waarmee ook ingevallen wordt, gezien het feit dat toezeggingen mee te strijden voor de winst in de vergetelheid verdwijnen.

Slechts door doortastend optreden van terrorist Willem kon de Jager nog tijdig herinnerd worden aan zijn belofte mee te doen tegen koploper Bedum 5.

Naast cazamujeres werden ook de sterspeler van de vorige match, Bernard en nog iemand bereid gevonden in te vallen. Met sluitpost Jan in zijn hok, uw verslaggever, Kapitän Dioncre en cazamujeres in verdedigingslinie alsmede Rindert, Bernard, prikbordterrorist Willem en nog iemand trad het Vijfje 22 ensemble, moreel gesteund door Marina, aan voor de interland tegen Bedum 5. Vijfje 22 begon redelijk, en koploper Bedum probeerde met steekpassen en individuele acties tot scoren te komen.

Sluitpost Jan speelde echter de wedstrijd van zijn leven, het kan niet anders of hij moet in gedachten bij de beschermvrouwe van Vijfje 22 Marina geweest zijn. Keer op keer wist hij door kordaat optreden verdedigende fouten van Kapitän Dioncre en cazamujeres te herstellen.

Jan s vingertoppen stonden na enkele minuten reeds roodgloeiend van alle ballen die hij nipt over wist te werken. De Bedumer overmacht bleek ondanks het sterke verdedigende spel van uw verslaggever en sluitpost Jan machtig en de donderblauwhemden wisten de op het scorebord te brengen. Vijfje 22 en haar invallers toonden echter karakter en door een goede combinatie van Bernard en Willem wist laatstgenoemde de onder de grabbelende keeper te schuiven.

Een sterk spelend Vijfje 22 ging rusten deze gelijke stand. Jan kreeg nog eens een schouderklopje, uw verslaggever checkte vergeefs zijn telefoon voor opbeurende teksten van Marina en de tweede helft werd aangevangen in de wetenschap dat een overwinning tot de mogelijkheden behoorde in deze topper.

Het mocht niet zo zijn, de verder goed fluitende scheidsrechter blunderde door uw verslaggever de gele kaart te tonen voor een licht vergrijp tegen een doorgebroken Bedumer. De man minder situatie alsmede het wegvallen van uw verslaggever zorgde ervoor dat Bedum kans zag opnieuw op voorsprong te komen. Geweldenaar Jan werd van dichtbij en uit een moeilijke hoek op niet mis te verstane wijze kansloos gelaten.

Het bleek een keerpunt in de wedstrijd, Bedum kon uitlopen naar voordat Vijfje 22 weer in staat bleek zijn ware karakter te tonen. In de slotfase van de verder sportieve wedstrijd kon de Bedumer 31 Victor: Weet je wat het nare is aan goede sex. Hierdoor kon de toegenomen druk op de Bedumerdefensie niet uitgedrukt worden in doelpunten.

Mede doordat Rindert weer eens een inzet niet tussen de palen wist te krijgen. Ondanks het verlies heerste er enige tevredenheid, er was sportiviteit getoond en complimenten over het vertoonde spel werden gemaakt door de Bedumers.

De gladiatoren van Vijfje 22 ondanks de zegen van beschermvrouwe Marina niet weten te zegevieren in de afscheidswedstrijd van uw verslaggever, maar er werd eervol verloren. Het traditionele bezoek aan de Jut voor het afhalen van een pitcher werd na afloop uitbesteed aan Redmar, invallers Bernard en Lui eeh nog iemand verdwenen met de noorderzon en Kapitän Dioncre, Rindert Beers, Willem en uw verslaggever toogden naar de krochten van de stad Groningen voor een borrel bij der Kapitän thuis.

Willem bekladde het prikbord nog wat en Rindert mijmerde na over zijn gemiste kans. Al met al was het een roerige week voor de strijders van Vijfje Desalniettemin reist uw verslaggever met gerust hart af naar zijn onderduikadres, in de wetenschap dat Vijfje 22 een gezegende tweede seizoenshelft tegemoet zal gaan aan de hand van beschermvrouwe Marina. Roel Klomp, uw verslaggever en voor het laatst, strijder van Vijfje Ruben: Waar zijn Steph en Andrea?

In het toilet aan het scharen? Nee joh, in het toilet kun je helemaal niet scharen! Vijfje 23 Zuidhorn-uit of Hoe een jongensboek voortijdig eindigde Van drs. Vijfje 23 bent u tot nu toe geen wedstrijdverslagen gewend. Dat is natuurlijk een kwalijke zaak, waarvoor meteen excuses, maar we willen de lezers ook niet onnodig al te zeer vermoeien met onze beslommeringen.

Wij zijn hele gewone jongens, geen buurtterroristen, geen alcoholisten en maken dus ook geen schijn van kans op een PVV Kamerzetel. Nee, toch niet, Vijfje 23 heeft één speler in de gelederen van wie je in een oogopslag kunt zien dat hij iets heeft: Zoiets zie je al aan de manier waarop hij zijn tas aan de kapstok hangt, hoe hij zijn fiets van zijn fietssleutels ontdoet en hoe hij zijn bier bij de barvrouw bestelt.

HET is niet te beschrijven, noem het gogme, noem het flair maar deze termen dekken de lading maar half. U kunt zich voorstellen wat de aanwezigheid van deze Walter doet met een team als drs. Een team dat zich met onervaren nieuwelingen uit alle windstreken plotseling moet zien te meten met doorgewinterde teams met echte Groningers, die bovendien werklust à la Martin Drent weten te combineren met finesses à la Arjen Robben.

Maar als dan Walter de kleedkamer betreedt dan verdwijnen deze doemgedachtes en voel je dat alles mogelijk is, dat de wedstrijd begint met en met 5 tegen 5 en dat we alles eigenlijk nog in eigen hand hebben. Zo leek de toekomst van drs. Vijfje 23 zonnig en rooskleurig. Walter zou zijn jongensboek openslaan in drs. Vijfje 23 en wij mochten meeschrijven. Zo speelden we onze wedstrijden, soms goed, soms wat minder goed, maar altijd met het vertrouwen in een goede afloop.

Walter strooide met listige passes door de as van het veld alsof het pepernoten waren en wist de tegenstanders en medespelers regelmatig met onnavolgbare voetbewegingen tot louter toekijken te dwingen. So far, so good. We maken een sprong in de tijd. Ik ben geil, ik heb het koud en kom hier. We moeten spelen tegen Real Camaradas, een ijzersterk team dat op de ranglijst steevast op de bovenste plaatsen is te vinden. Het is koud en we wachten net op de verlate Lucas en horen dat Vincent getroffen is door een nog maar net door de NASA ontdekte bacterie als Walter ineens het woord neemt: Het is vandaag trouwens mijn laatste wedstrijd voor drs.

Ik hoef u niet te vertellen hoe wij daar op het station stonden. Metaforen als aan de grond genageld of met de mond vol tanden of als door de bliksem getroffen volstaan niet voor deze situatie. De treinreis richting Zuidhorn was troebel door een dichte mist in onze hoofden en ook tijdens de wandeling door de sneeuw van Zuidhorn richting sportpaleis Quicksilver bleef er een zekere waas boven het team hangen.

Dat was terug te zien in de wedstrijd. Hoezeer ook Walter zijn uiterste best deed het team op sleeptouw te nemen en hoeveel meters extra hij ook beliep, zijn passes werden niet meer begrepen en zijn loopacties niet beloond.

Wat nog goed ging de eerste helft kwam door de aanwezigheid van invallers Wouter team 20 en Jeroen team 2 die zich, niet bewust van de ernst van de situatie, enigszins konden onttrekken aan de malaise. Zo kon het natuurlijk niet en getergd spraken we in de rust dan ook af er vol voor te gaan, de emoties van ons af te gooien of ze in positieve zin om te zetten en zo aan Walter een mooi afscheid te gunnen. Geïnspireerd door deze eendracht in gedachten trokken we de tweede helft ten strijde alsof ons leven op het spel stond, wat al snel resulteerde in de Ook de volgde al rap en intussen hield Jeroen met acrobatische reflexen en kordaat coachen zijn doel in de tweede helft schoon.

De Camaradas uit Zuidhorn begonnen hem al te knijpen en dit werd nog sterker toen ook de en de achter de keeper van Zuidhorn verdwenen. Daarmee was de tank bij drs. Vijfje 23 echter leeg.

Het laatste fluitsignaal klinkt, handen worden geschud en het besef dringt weer tot ons door: Steph, Andrea en Koning: Oh is het daar dan al nieuw jaar? Vijfje 23 over de ijskoude perrons richting de overvolle fietsenstallingen. Op weg naar een ongewisse toekomst. Niemand weet waarheen hij zal gaan, maar dit soort types komen altijd weer boven drijven.

Wij kunnen later tegen onze kleinkinderen zeggen: Walter Kuks, met hem heb ik ooit nog in drs. Waarop onze kleinkinderen ons vol ongeloof aanstaren, de wenkbrauwen fronsend, en zich afvragen of opa niet weer een jenevertje te veel op heeft.

Walter, bedankt, het ga je goed. Wil je even op mijn bier letten? SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,. Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek.

Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal.

Masters hangen aan Eelco's lippen Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over. Zonder dat hij de voordeur opendoet, ruikt hij al dat er tegen de deur is gepist.

Dat gebeurt nou altijd. Zijn buurjongen Junior staat elke avond in het portiek te plassen. Op 1 mei begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen.

Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had. Ik ben ik bij thema 1: Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan. Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma.

Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Gevaarlijke liefde Gevaarlijke liefde In de pauze Mooi hè, Kim? Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school?

Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je. Internationaal Jeugdtoernooi Namen België Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling. Iris marrink Klas 3A. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. De Schaduw-reeks is een serie spannende verhalen voor jongeren.

Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: Internet Wil je meer lezen? Je bent jong en je wilt wat! Logisch, je voelt je geen sukkel. Je bent jong, je zit vol energie en je wilt eruit halen wat er uit dit leven te halen valt. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in.

Spreekbeurt Dag Oglaya Doua Ik werd wakker voordat m n wekker afging. Het was de dag van mijn spreekbeurt. Met m n ogen wijd open lag ik in bed, mezelf afvragend waarom ik in hemelsnaam bananen als onderwerp. Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen.

Iets wat de hele. Seizoen , nr. Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin. Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz.

Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Uitgeest, 18 augustus Betr.: Vroeger Ik heb voetbal niet altijd gehaat. Vroeger was ik er gek op. Net als David, mijn tweelingbroer. Dat is niet zo raar. Onze vader is tenslotte een voetballer. En niet zomaar een voetballer! Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng.

Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,. Het is niet leuk om buitengesloten te worden,. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk. Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen.

Zij stonden net wat met elkaar te praten,. Proteus minitoernooi 2 Sterrencompetitie Doelgroepenbad Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Hoe gaan we met elkaar om. Vlak voor de zomer rondt zij het wandelcoachtraject af met Hanneke Een week varen met de morgenster. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen.

Na de eerste dag voor. Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest. Van pupil E naar D Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje. Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Maatschappelijk werk alweer Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van. Zwanger Ik was voor het eerst zwanger.

Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 maanden zwanger Veel te vroeg kocht. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld. Ons seizoen van het begin tot het einde. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar.

October 17, Updated: October 17, Provided by Fanart Central. Copyright - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf.

De ezel van Bethlehem Naar een verhaal van Jacques Elan Bewerkt door Koos Stenger Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen over iets wat er met me gebeurd is.

Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag. Beeld Hoofdstuk 5 Uitgeschreven tekst NL test www. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en.

En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes! Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me. Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,. Nieuwsbrief, 8 januari Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor !

Dat het maar een Pyr-gezellig jaar mag worden! In ieder geval gaan wij hiervoor ons. Liefde Ik laat je nooit in de steek. Ik zal je helpen. Jij bent mijn beste vriendin. Het mooiste wat ik heb, geef ik aan jou.

Ik heb alles voor je over. Ik bid voor je. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: Karin de Galan Karin de Galan is sinds trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in de galan school voor training op. Eerder werkte ze als. Neem dan even contact met mij op: Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe.

Preek Zondag 6 maart , Bert de Wit Schriftlezing: Met de beschrijving van een gezin. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen. Dus wie moest ik. Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen.

Maar ik bedenk me. Lekker ding Pas op! Achter je zitten de hersendoden! Achter ons zitten twee jongens en drie meisjes hun boterhammen te eten. Ze zijn gevaarlijk, zegt Anita. Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Gezellig met ongeveer 15 personen naar Engeland om daar een lang weekend tegen elkaar te gaan darten en uiteraard.

Johannes 2 vers Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond? Ze trok naar het Kask.

Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Dit boekje gaat over seksuele intimidatie op het werk. Je hebt te maken met seksuele intimidatie als een collega je steeds aanraakt. Of steeds grapjes maakt over seks. Een land waar mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Lilian 48 vraagt haar zoontje om even een handje te komen geven.

Dat doet hij en dan gaat hij weer lekker verder spelen. Wij nemen plaats aan. Rick de Leeuw Hou me stevig vast Ik zit op de trap En luister naar de radio Er klinkt een mooi en triestig lied Ik neurie zachtjes mee Ik wil muziek als het sneeuwt Ook al sneeuwt het nu even niet Ik neem.

Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Ervaringen, belevenissen, vragen in woorden gevangen om die woorden weer vrij te laten in nieuwe ervaringen, belevenissen, vragen. Een meneer heeft veel ballonnen. Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,.

Neus correctie Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1.

Afgelopen december vertrokken vijf Nederlandse dames naar het prachtige Zuid-Afrika om hier mee te werken aan een summerschool in een township in Hermanus. Dit is een project van People4Change,. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Elke miskraam is anders deel 2 Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten.

In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar. Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Nog geen kwartier later wordt het park in de schaduw gelegd door donkere wolken. Die trokken gelukkig weg en wederom. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen. Boordevol ambitie zijn we klaar. Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 oktober Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief.

...

Sex in uden opa beft oma

Ik speel de sample van Tina Turner's hit, want ik ben simply the best, de rest is shit Better than all the rest 't is de keiharde waarheid, integreer mijn rijms beter dan een integratiebeleid Artis je beschuldigt mij van plagiaat en jatterij, maar waarop baseer je dat of is het riooljournalistiekerij? Artis jij woordenartiest je komt weer met een sterke rijm je woorden blijven plakken als 1 seconde lijm Maar toch moet je nu eens erkennen dat ik de master ben je moet er aan wennen Het is niet erg tegen mij de nederlaag te lijden want de spanning was hier wel te snijden Jij kwam met rake woorden om mij te dissen maar ze lijken hun doel net te missen Je raakt de paal als Robbie Rensenbrink het doet pijn maar wees eens een echte bink Je bent een goede nummer twee achter deze boy de rest doet mee voor een armzalige fooi Ik wil Reverend nog wel voordragen als nummer drie het doet me deugt als ik zijn rijms zie Maar het is het allemaal net niet en niet goed genoeg want uiteindelijk heb ik de beste rijms voor de boeg.

Ey hier een nieuwe maffe meid, Ik vraag me af wie hier de topic leid? Zal ik het ff fijntjes uitleggen? En dan daarna jou plat op de grond leggen? Maatloos betekend dat je geen vrienden heb, Als je t mij vraagt maak je ook geen vrienden met deze rap? Ik ben niet van plan me hier echt mee te gaan bemoeien, Al moet ik zeggen dat veel van deze raps mij behoorlijk vermoeien!

Als je iemand disst, doe et dan goed, Laat et anders over aan iemand die weet hoe het moet, Dat is waarom ik nu ook ga kappen met deze shit, Want ik vind het best wel onzin, dit! Dus mensen, kom hier alleen als je egt kan rappen, dat is waarom ik naar een ander forum ga zappen. Zoek meer berichten van LilRabbit. Bij nacht en ontij drop ik mijn rijms hier het is al na twaalven maar toch kom ik met schier onmogelijke rijms die nagalmen in je ogen ik kan al op heel wat successen bogen' Nu is het één of andere smiley die mij uitdaagt om deze verbale klappen heb je zelf gevraagd Ik deel ze uit aan jou als Mohammed Ali verwijs jou door naar de informatiebalie om daar te vragen hoe je rijms maakt want je denkt: Yo yo ik kom wederom dit topic binnendringen ik zal jullie een toontje lager laten zingen tot jullie een opera-zanger lijken met kinkhoest want waren jullie vergeten hoe rijmen moest?

Ja want ik vuur mijn woorden af als een half-automaat ben niet meer af te stoppen ben nu volledig aan de praat Doorboor jullie hersenen als Murat's kogels die van Van Wieren met mijn lauwe rijms degradeer ik jullie tot mieren En ik ben dan de miereneter met de lange tong, en slurp jullie kneusjes op als bier door een hockeyer van Kampong Maar tis weer tijd om te vertrekken maar niet met de Noorderzon want ik zou niet durven zeggen dat dit topic zonder mijn skills kon.

Ik had dit heel graag in een battle-tekst gemeld maar op ene of andere manier komt er niet veel uit. De hele mikmak Dank voor die bloemen. Tampert Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Tampert. Je hebt het over moeders en vloekt maar wat rond totdat je niet meer weet waar je voor stond was het nou je vriendin die dommer was of jij? Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken.

BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Pagina 3 van 6. Zoek in deze topic. S schreef op Jos stuurde nog wat feitelijk onjuiste informatie per sms en Marina werd door uw verslaggever telefonisch bijgepraat nadat zij op slinkse wijze had weten te achterhalen hoe haar telefoonnummer in onderhavige Vijfje handen was gekomen.

Van akela Sabrina is sedertdien overigens niets vernomen. Uw verslaggever hoopt er het beste van, als vreest hij het ergste voor de teamgeist van Da4. Tevens vermoedde uw verslaggever nu al dat Marina niet enthousiast Vijfje 22 aanmoedigend op de tribune zou zitten tijdens de match tegen koploper Bedum 5, een stukje deductie en levenservaring bracht uw verslaggever tot het trekken van deze conclusie.

De dinsdag volgend op het roerige kerstdiner waar Vijfje 22 door wangedrag eeuwige roem verwierf begon Kapitän Dioncre aan het werven van invallers voor de partij tegen koploper Bedum 5.

Door de afzeggingen van enkele verdedigende topspelers gj en Björn was de toevoeging van el cazamujeres 30 Lea tegen Lydia: Met gepaste tegenzin worden sprints naar voren ondernomen en ballen van spitsen onderschept. Een tegenzin waarmee ook ingevallen wordt, gezien het feit dat toezeggingen mee te strijden voor de winst in de vergetelheid verdwijnen.

Slechts door doortastend optreden van terrorist Willem kon de Jager nog tijdig herinnerd worden aan zijn belofte mee te doen tegen koploper Bedum 5. Naast cazamujeres werden ook de sterspeler van de vorige match, Bernard en nog iemand bereid gevonden in te vallen. Met sluitpost Jan in zijn hok, uw verslaggever, Kapitän Dioncre en cazamujeres in verdedigingslinie alsmede Rindert, Bernard, prikbordterrorist Willem en nog iemand trad het Vijfje 22 ensemble, moreel gesteund door Marina, aan voor de interland tegen Bedum 5.

Vijfje 22 begon redelijk, en koploper Bedum probeerde met steekpassen en individuele acties tot scoren te komen. Sluitpost Jan speelde echter de wedstrijd van zijn leven, het kan niet anders of hij moet in gedachten bij de beschermvrouwe van Vijfje 22 Marina geweest zijn. Keer op keer wist hij door kordaat optreden verdedigende fouten van Kapitän Dioncre en cazamujeres te herstellen.

Jan s vingertoppen stonden na enkele minuten reeds roodgloeiend van alle ballen die hij nipt over wist te werken. De Bedumer overmacht bleek ondanks het sterke verdedigende spel van uw verslaggever en sluitpost Jan machtig en de donderblauwhemden wisten de op het scorebord te brengen.

Vijfje 22 en haar invallers toonden echter karakter en door een goede combinatie van Bernard en Willem wist laatstgenoemde de onder de grabbelende keeper te schuiven. Een sterk spelend Vijfje 22 ging rusten deze gelijke stand. Jan kreeg nog eens een schouderklopje, uw verslaggever checkte vergeefs zijn telefoon voor opbeurende teksten van Marina en de tweede helft werd aangevangen in de wetenschap dat een overwinning tot de mogelijkheden behoorde in deze topper.

Het mocht niet zo zijn, de verder goed fluitende scheidsrechter blunderde door uw verslaggever de gele kaart te tonen voor een licht vergrijp tegen een doorgebroken Bedumer. De man minder situatie alsmede het wegvallen van uw verslaggever zorgde ervoor dat Bedum kans zag opnieuw op voorsprong te komen.

Geweldenaar Jan werd van dichtbij en uit een moeilijke hoek op niet mis te verstane wijze kansloos gelaten. Het bleek een keerpunt in de wedstrijd, Bedum kon uitlopen naar voordat Vijfje 22 weer in staat bleek zijn ware karakter te tonen.

In de slotfase van de verder sportieve wedstrijd kon de Bedumer 31 Victor: Weet je wat het nare is aan goede sex. Hierdoor kon de toegenomen druk op de Bedumerdefensie niet uitgedrukt worden in doelpunten. Mede doordat Rindert weer eens een inzet niet tussen de palen wist te krijgen.

Ondanks het verlies heerste er enige tevredenheid, er was sportiviteit getoond en complimenten over het vertoonde spel werden gemaakt door de Bedumers.

De gladiatoren van Vijfje 22 ondanks de zegen van beschermvrouwe Marina niet weten te zegevieren in de afscheidswedstrijd van uw verslaggever, maar er werd eervol verloren. Het traditionele bezoek aan de Jut voor het afhalen van een pitcher werd na afloop uitbesteed aan Redmar, invallers Bernard en Lui eeh nog iemand verdwenen met de noorderzon en Kapitän Dioncre, Rindert Beers, Willem en uw verslaggever toogden naar de krochten van de stad Groningen voor een borrel bij der Kapitän thuis.

Willem bekladde het prikbord nog wat en Rindert mijmerde na over zijn gemiste kans. Al met al was het een roerige week voor de strijders van Vijfje Desalniettemin reist uw verslaggever met gerust hart af naar zijn onderduikadres, in de wetenschap dat Vijfje 22 een gezegende tweede seizoenshelft tegemoet zal gaan aan de hand van beschermvrouwe Marina.

Roel Klomp, uw verslaggever en voor het laatst, strijder van Vijfje Ruben: Waar zijn Steph en Andrea? In het toilet aan het scharen? Nee joh, in het toilet kun je helemaal niet scharen! Vijfje 23 Zuidhorn-uit of Hoe een jongensboek voortijdig eindigde Van drs. Vijfje 23 bent u tot nu toe geen wedstrijdverslagen gewend. Dat is natuurlijk een kwalijke zaak, waarvoor meteen excuses, maar we willen de lezers ook niet onnodig al te zeer vermoeien met onze beslommeringen.

Wij zijn hele gewone jongens, geen buurtterroristen, geen alcoholisten en maken dus ook geen schijn van kans op een PVV Kamerzetel. Nee, toch niet, Vijfje 23 heeft één speler in de gelederen van wie je in een oogopslag kunt zien dat hij iets heeft: Zoiets zie je al aan de manier waarop hij zijn tas aan de kapstok hangt, hoe hij zijn fiets van zijn fietssleutels ontdoet en hoe hij zijn bier bij de barvrouw bestelt.

HET is niet te beschrijven, noem het gogme, noem het flair maar deze termen dekken de lading maar half. U kunt zich voorstellen wat de aanwezigheid van deze Walter doet met een team als drs. Een team dat zich met onervaren nieuwelingen uit alle windstreken plotseling moet zien te meten met doorgewinterde teams met echte Groningers, die bovendien werklust à la Martin Drent weten te combineren met finesses à la Arjen Robben.

Maar als dan Walter de kleedkamer betreedt dan verdwijnen deze doemgedachtes en voel je dat alles mogelijk is, dat de wedstrijd begint met en met 5 tegen 5 en dat we alles eigenlijk nog in eigen hand hebben. Zo leek de toekomst van drs. Vijfje 23 zonnig en rooskleurig. Walter zou zijn jongensboek openslaan in drs.

Vijfje 23 en wij mochten meeschrijven. Zo speelden we onze wedstrijden, soms goed, soms wat minder goed, maar altijd met het vertrouwen in een goede afloop.

Walter strooide met listige passes door de as van het veld alsof het pepernoten waren en wist de tegenstanders en medespelers regelmatig met onnavolgbare voetbewegingen tot louter toekijken te dwingen. So far, so good. We maken een sprong in de tijd. Ik ben geil, ik heb het koud en kom hier. We moeten spelen tegen Real Camaradas, een ijzersterk team dat op de ranglijst steevast op de bovenste plaatsen is te vinden. Het is koud en we wachten net op de verlate Lucas en horen dat Vincent getroffen is door een nog maar net door de NASA ontdekte bacterie als Walter ineens het woord neemt: Het is vandaag trouwens mijn laatste wedstrijd voor drs.

Ik hoef u niet te vertellen hoe wij daar op het station stonden. Metaforen als aan de grond genageld of met de mond vol tanden of als door de bliksem getroffen volstaan niet voor deze situatie. De treinreis richting Zuidhorn was troebel door een dichte mist in onze hoofden en ook tijdens de wandeling door de sneeuw van Zuidhorn richting sportpaleis Quicksilver bleef er een zekere waas boven het team hangen.

Dat was terug te zien in de wedstrijd. Hoezeer ook Walter zijn uiterste best deed het team op sleeptouw te nemen en hoeveel meters extra hij ook beliep, zijn passes werden niet meer begrepen en zijn loopacties niet beloond. Wat nog goed ging de eerste helft kwam door de aanwezigheid van invallers Wouter team 20 en Jeroen team 2 die zich, niet bewust van de ernst van de situatie, enigszins konden onttrekken aan de malaise.

Zo kon het natuurlijk niet en getergd spraken we in de rust dan ook af er vol voor te gaan, de emoties van ons af te gooien of ze in positieve zin om te zetten en zo aan Walter een mooi afscheid te gunnen. Geïnspireerd door deze eendracht in gedachten trokken we de tweede helft ten strijde alsof ons leven op het spel stond, wat al snel resulteerde in de Ook de volgde al rap en intussen hield Jeroen met acrobatische reflexen en kordaat coachen zijn doel in de tweede helft schoon. De Camaradas uit Zuidhorn begonnen hem al te knijpen en dit werd nog sterker toen ook de en de achter de keeper van Zuidhorn verdwenen.

Daarmee was de tank bij drs. Vijfje 23 echter leeg. Het laatste fluitsignaal klinkt, handen worden geschud en het besef dringt weer tot ons door: Steph, Andrea en Koning: Oh is het daar dan al nieuw jaar? Vijfje 23 over de ijskoude perrons richting de overvolle fietsenstallingen.

Op weg naar een ongewisse toekomst. Niemand weet waarheen hij zal gaan, maar dit soort types komen altijd weer boven drijven. Wij kunnen later tegen onze kleinkinderen zeggen: Walter Kuks, met hem heb ik ooit nog in drs. Waarop onze kleinkinderen ons vol ongeloof aanstaren, de wenkbrauwen fronsend, en zich afvragen of opa niet weer een jenevertje te veel op heeft. Walter, bedankt, het ga je goed. Wil je even op mijn bier letten?

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,. Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden.

Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol.

Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal. Masters hangen aan Eelco's lippen Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over. Zonder dat hij de voordeur opendoet, ruikt hij al dat er tegen de deur is gepist.

Dat gebeurt nou altijd. Zijn buurjongen Junior staat elke avond in het portiek te plassen. Op 1 mei begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had. Ik ben ik bij thema 1: Weet ik wie ik ben?

Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan. Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma.

Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Gevaarlijke liefde Gevaarlijke liefde In de pauze Mooi hè, Kim?

Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je. Internationaal Jeugdtoernooi Namen België Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats.

Evenals vorig jaar nam de afdeling. Iris marrink Klas 3A. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. De Schaduw-reeks is een serie spannende verhalen voor jongeren. Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: Internet Wil je meer lezen? Je bent jong en je wilt wat! Logisch, je voelt je geen sukkel.

Je bent jong, je zit vol energie en je wilt eruit halen wat er uit dit leven te halen valt. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in. Spreekbeurt Dag Oglaya Doua Ik werd wakker voordat m n wekker afging. Het was de dag van mijn spreekbeurt. Met m n ogen wijd open lag ik in bed, mezelf afvragend waarom ik in hemelsnaam bananen als onderwerp. Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen.

Iets wat de hele. Seizoen , nr. Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin. Op weg met Jezus eerste communieproject H.

Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven.

Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Uitgeest, 18 augustus Betr.: Vroeger Ik heb voetbal niet altijd gehaat.

Vroeger was ik er gek op. Net als David, mijn tweelingbroer. Dat is niet zo raar. Onze vader is tenslotte een voetballer. En niet zomaar een voetballer! Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng. Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig.

In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,. Het is niet leuk om buitengesloten te worden,. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk.

Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met elkaar te praten,. Proteus minitoernooi 2 Sterrencompetitie Doelgroepenbad Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma.

Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Hoe gaan we met elkaar om. Vlak voor de zomer rondt zij het wandelcoachtraject af met Hanneke Een week varen met de morgenster. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor. Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest.

Van pupil E naar D Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje. Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen.

Maatschappelijk werk alweer Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 maanden zwanger Veel te vroeg kocht. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld. Ons seizoen van het begin tot het einde. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar. October 17, Updated: October 17, Provided by Fanart Central.

Copyright - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf.

De ezel van Bethlehem Naar een verhaal van Jacques Elan Bewerkt door Koos Stenger Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen over iets wat er met me gebeurd is. Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij.

Dat komt omdat wij vandaag. Beeld Hoofdstuk 5 Uitgeschreven tekst NL test www. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en.

En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes! Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me. Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,.

Nieuwsbrief, 8 januari Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor ! Dat het maar een Pyr-gezellig jaar mag worden!

In ieder geval gaan wij hiervoor ons. Liefde Ik laat je nooit in de steek. Ik zal je helpen. Jij bent mijn beste vriendin. Het mooiste wat ik heb, geef ik aan jou. Ik heb alles voor je over. Ik bid voor je. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games.

Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: Karin de Galan Karin de Galan is sinds trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in de galan school voor training op.

Eerder werkte ze als. Neem dan even contact met mij op: Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe. Preek Zondag 6 maart , Bert de Wit Schriftlezing: Met de beschrijving van een gezin. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen. Dus wie moest ik. Mijn ouders zijn gescheiden en nu?

Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen. Maar ik bedenk me. Lekker ding Pas op! Achter je zitten de hersendoden! Achter ons zitten twee jongens en drie meisjes hun boterhammen te eten.

Ze zijn gevaarlijk, zegt Anita. Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Gezellig met ongeveer 15 personen naar Engeland om daar een lang weekend tegen elkaar te gaan darten en uiteraard. Johannes 2 vers Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond?

Ze trok naar het Kask. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Dit boekje gaat over seksuele intimidatie op het werk. Je hebt te maken met seksuele intimidatie als een collega je steeds aanraakt.

Of steeds grapjes maakt over seks. Een land waar mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Lilian 48 vraagt haar zoontje om even een handje te komen geven. Dat doet hij en dan gaat hij weer lekker verder spelen. Wij nemen plaats aan. Rick de Leeuw Hou me stevig vast Ik zit op de trap En luister naar de radio Er klinkt een mooi en triestig lied Ik neurie zachtjes mee Ik wil muziek als het sneeuwt Ook al sneeuwt het nu even niet Ik neem.

Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Ervaringen, belevenissen, vragen in woorden gevangen om die woorden weer vrij te laten in nieuwe ervaringen, belevenissen, vragen. Een meneer heeft veel ballonnen. Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,. Neus correctie Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak.

Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1. Afgelopen december vertrokken vijf Nederlandse dames naar het prachtige Zuid-Afrika om hier mee te werken aan een summerschool in een township in Hermanus.

Dit is een project van People4Change,. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Elke miskraam is anders deel 2 Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten. In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar. Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar.

Nog geen kwartier later wordt het park in de schaduw gelegd door donkere wolken. Die trokken gelukkig weg en wederom. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen. Boordevol ambitie zijn we klaar. Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 oktober Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf.

Hij was leraar Engels op een middelbare school. NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Mijn passie is mensen te helpen. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie. Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. De lln doen als inleiding op het project rond geloven en de kerkwandeling, een filosofisch gesprek.

Non smoking sponsor Posted on 4 december by Yvonne Hoe geweldig het ook is op Orchid Garden, het heeft natuurlijk twee kanten.. Deze school had er niet hoeven zijn als er niet zo verschrikkelijk veel. Weergave met pagina beginnen:. Download "Van de Redactie. René Mulder 2 jaren geleden Aantal bezoeken: De ploeg van Jacco Engelsman, Nadere informatie. Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden.

Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol Nadere informatie.

Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal Nadere informatie. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over Nadere informatie. Maar die Marokkanen en Turken horen hier niet. Ze moeten het land uit, vindt Jacco. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had Nadere informatie.

Woord van de voorzitter. Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma.

Start ging Nadere informatie. Ik geloof dat hij Ramon heet! Tegelijk voel je je Nadere informatie. Evenals vorig jaar nam de afdeling Nadere informatie. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in Nadere informatie. Vertel de kinderen, of praat met hen over het verschil tussen film, tv kijken of naar het theater gaan.

Met m n ogen wijd open lag ik in bed, mezelf afvragend waarom ik in hemelsnaam bananen als onderwerp Nadere informatie. Jozef en Maria Verhaal: Iets wat de hele Nadere informatie. Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen , nr.

Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin Nadere informatie. Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven.

Uitgeest, 18 augustus Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus Betr.: Liefs, Rhijja Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie, Nadere informatie. Het is niet leuk om buitengesloten te worden, Nadere informatie.

Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk Nadere informatie. Zij stonden net wat met elkaar te praten, Nadere informatie. Proteus minitoernooi 2 Proteus minitoernooi 2 Sterrencompetitie Doelgroepenbad Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma.

Tevens stond Nadere informatie. Vanuit de technische commissie. Hoe gaan we met elkaar om Nadere informatie. Je bent uniek Stop met vergelijken. Na de eerste dag voor Nadere informatie. Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest. Het is fantastisch Nadere informatie. Tijdens het toernooi zijn we ook dag en nacht bereikbaar op de ToCo telefoon!

Door het lezen van dit boekje Nadere informatie. Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Lekker vochtig Nadere informatie. Maatschappelijk werk alweer Maatschappelijk werk alweer Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Deel 1 maanden zwanger Veel te vroeg kocht Nadere informatie.

Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld Nadere informatie. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar Nadere informatie. October 17, rijm By fightgirl91 Submitted: Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen De ezel van Bethlehem Naar een verhaal van Jacques Elan Bewerkt door Koos Stenger Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen over iets wat er met me gebeurd is.

Dat komt omdat wij vandaag Nadere informatie. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en Nadere informatie. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me Nadere informatie. Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen, Nadere informatie. Nieuwsbrief, 8 januari Pyr s naar de Zoo Nieuwsbrief, 8 januari Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor !

In ieder geval gaan wij hiervoor ons Nadere informatie. Er is toch niemand die jou aardig vindt. Karin de Galan is sinds trainer en coach. Eerder werkte ze als Nadere informatie. Zondag 6 maart , Bert de Wit Preek Zondag 6 maart , Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka.
geil sexcontact kutje volspuiten

Topics tonen   Berichten tonen. Laatst gewijzigd op om Artus Bekijk openbaar profiel Bezoek Artus's webpagina! Zoek meer berichten van Artus. S Bekijk openbaar profiel Bezoek S's webpagina! Zoek meer berichten van S. Artus de grote-A nus komt de kamer weer binnen, ik kan op zoveel ingaan het word me te veel ik weet niet bij welk van de 20 ego stukjes ik moet beginnen. Goh mammie, die zeerover is gemeen, dan pakt me mammie mijn fopspeen en die douwt ze dwars door je schedel heen, want cyberjoin dissen kan natuurlijk iedereen, dat maakt dus van de rest op deze topic niemanden, behalve S' maar ik heb zo een vermoeden dat je zijn status ook weer gaat aanranden.

Ik speel de sample van Tina Turner's hit, want ik ben simply the best, de rest is shit Better than all the rest 't is de keiharde waarheid, integreer mijn rijms beter dan een integratiebeleid Artis je beschuldigt mij van plagiaat en jatterij, maar waarop baseer je dat of is het riooljournalistiekerij? Artis jij woordenartiest je komt weer met een sterke rijm je woorden blijven plakken als 1 seconde lijm Maar toch moet je nu eens erkennen dat ik de master ben je moet er aan wennen Het is niet erg tegen mij de nederlaag te lijden want de spanning was hier wel te snijden Jij kwam met rake woorden om mij te dissen maar ze lijken hun doel net te missen Je raakt de paal als Robbie Rensenbrink het doet pijn maar wees eens een echte bink Je bent een goede nummer twee achter deze boy de rest doet mee voor een armzalige fooi Ik wil Reverend nog wel voordragen als nummer drie het doet me deugt als ik zijn rijms zie Maar het is het allemaal net niet en niet goed genoeg want uiteindelijk heb ik de beste rijms voor de boeg.

Ey hier een nieuwe maffe meid, Ik vraag me af wie hier de topic leid? Zal ik het ff fijntjes uitleggen? En dan daarna jou plat op de grond leggen? Maatloos betekend dat je geen vrienden heb, Als je t mij vraagt maak je ook geen vrienden met deze rap?

Ik ben niet van plan me hier echt mee te gaan bemoeien, Al moet ik zeggen dat veel van deze raps mij behoorlijk vermoeien! Als je iemand disst, doe et dan goed, Laat et anders over aan iemand die weet hoe het moet, Dat is waarom ik nu ook ga kappen met deze shit, Want ik vind het best wel onzin, dit! Dus mensen, kom hier alleen als je egt kan rappen, dat is waarom ik naar een ander forum ga zappen. Zoek meer berichten van LilRabbit.

Bij nacht en ontij drop ik mijn rijms hier het is al na twaalven maar toch kom ik met schier onmogelijke rijms die nagalmen in je ogen ik kan al op heel wat successen bogen' Nu is het één of andere smiley die mij uitdaagt om deze verbale klappen heb je zelf gevraagd Ik deel ze uit aan jou als Mohammed Ali verwijs jou door naar de informatiebalie om daar te vragen hoe je rijms maakt want je denkt: Yo yo ik kom wederom dit topic binnendringen ik zal jullie een toontje lager laten zingen tot jullie een opera-zanger lijken met kinkhoest want waren jullie vergeten hoe rijmen moest?

Ja want ik vuur mijn woorden af als een half-automaat ben niet meer af te stoppen ben nu volledig aan de praat Doorboor jullie hersenen als Murat's kogels die van Van Wieren met mijn lauwe rijms degradeer ik jullie tot mieren En ik ben dan de miereneter met de lange tong, en slurp jullie kneusjes op als bier door een hockeyer van Kampong Maar tis weer tijd om te vertrekken maar niet met de Noorderzon want ik zou niet durven zeggen dat dit topic zonder mijn skills kon.

Ik had dit heel graag in een battle-tekst gemeld maar op ene of andere manier komt er niet veel uit. De hele mikmak Dank voor die bloemen. Tampert Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Tampert. Je hebt het over moeders en vloekt maar wat rond totdat je niet meer weet waar je voor stond was het nou je vriendin die dommer was of jij?

Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. De rollen van het succes waren evenwel omgedraaid en de jongetjes haalden in tegenstelling tot de mannen wel de finale. Deze ging door mijn falen echter verloren specifieke uitleg is ongetwijfeld te vinden in het verslag van V3. Hierna haalden de prutsers van TKB Het zijn maar kut-knickerbockers de grote titel binnen, waardoor de Groningse heldenprestaties toch nog met eremetaal beloond werden.

Terug op de kamer werd er nog eenmaal genoten van de echte mannelijke geuren, die met name door Bosje werden verspreid. De vieze scheten die hij door de kamer liet gaan waren schadelijker dan zure regen. Er werd dan ook maar besloten om zo snel mogelijk een trein te pakken en weg te gaan uit dat helse oord Tilburg. Heb ik al gezegd dat dat echt een onmogelijke kutstad is? Tot groot plezier van ondergetekende stapten Bos, Lex en Poesje in Nijmegen uit om eten te scoren, zodat ik mij kon voegen bij mijn new found butt buddies van V3, die mij met luid gezang onthaalden.

Van trots moest ik mijn plassertje even terugdrukken. Toen ik na een pitstop in Zwolle s avonds laat eindelijk weer in Groningen arriveerde, werd ik toch nog eenmaal herinnerd aan de nare bijsmaak die V5 aan mijn weekend gaf.

Bij het openen van de tas kwam de geur van Rob Bos z n maagverbrandingscentrale weer rechtstreeks m n neus in. Gadverdamme Bos, wat ben je toch een smeerlap.

Ga eens naar de kapper! Oh en ik krijg nog 3 euro van je. Lang voorspel en voor je in je gezicht wordt gespoten naar huis. Heel z'n kamer straalt van rood en van oranje De felle kleuren van de Spaanse zon en maan De Spaanse furie heeft hem zo geraakt Dat temperament veroverde z n hart refr Ik ben helemaal niet makkelijk.

Oh nee, niet waar. Sint Boys, Oeverzwaluwen en Gronitas Team: V7 Wat verwacht jij van je tijd bij Vijfje: Koen Horstman alias Koentje superboer Voel je je al thuis bij Vijfje: Ja enorm, Jut en Jul is mijn tweede huis geworden Waarom ben jij bij Vijfje gaan spelen: Vanwege de veelbelovende verhalen Kunnen we nog veel van jou verwachten tijdens feesten en borrels: Na mijn eerste half jaar denk ik dat op dit gebied de lat al aardig hoog ligt.

Jij in VIJF woorden: Praatjesmaker, vrolijk, Ram, groots, en ik ben wel een beetje een kroegtijger Waarom heeft Vijfje 7 nog maar zo weinig punten: Omdat ik niet in de spits sta Wat heeft V7 aan het eind van het seizoen meer: Punten, ze gaan mij in de spits zetten. Het feest, Ik heb het er altijd gezellig Meest kansloze uitgaansgelegenheid van Groningen en waarom: Tapperij, die lucht daar is echt niet te harde 26 Leon: Wordt er nou geschaard of niet? Die optie sluiten we nooit uit.

Ik denk toch wel Pepijntje, Hij denkt zelf dat hij superfantastisch is. Maar ik zou hem graag gewoon fantastisch willen noemen. Meest onderschatte voetballer V7: Ik denk dat ik dat zelf ben Favoriete voetbalclub: AJAX Beste voetballer ooit: Jan van Beveren Jeugdidool: No nonsens met een ongelofelijk rechterbeen.

Ik met een kampioensschaal in mijn handen. Looking gay and proud of it. Feitenrelaas Vijfje 22 - Bedum 5. Na de overwinning tegen Bedum 3 van vorige week stond op vrijdag 17 december de match tegen de koploper in de 4e klasse AF op het programma. Meteen na de overwinning van vorige week vrijdag ging de knop om bij de strijders van Vijfje Vrijdag de 17e zou eindelijk de kans komen een goed resultaat te boeken tegen een tegenstander met gevoel in de benen.

Kapitän Dioncre was zich ongetwijfeld vroegtijdig bewust van deze unieke situatie, evenals het feit dat een unieke situatie een unieke voorbereiding vergt. De oproep om de teamgeist te versterken tijdens het Vijfje kerstdiner werd dan ook massaal beantwoord door de gladiatoren van dit team in opmars.

Door onvoorziene en voorziene omstandigheden bleken enkele strijders niet aanwezig te kunnen noch willen zijn op bovengenoemd diner. Het ensemble dat Vijfje 22 deze avond zou vertegenwoordigen bestond uit Rindert Beers bekend van gemiste kansen , Patrick Dioncre voor al uw motiveringsspeeches en uw verslaggever. Het leek een gewone dag te worden in het leven van deze drie lieden, maar niets van dit alles was het geval.

Uw verslaggever, normaliter alleen ter plaatse om de gang van zaken objectief waar te nemen, probeerde onopvallend gekleed op het diner te verschijnen. Volgens Rindert was een stropdas niet nodig, en was een shirtje voldoende voor de avond. Uw verslaggever had zijn bedenkingen bij deze waarneming van Beers, maar liet zijn strijders in deze bange dagen niet in de steek, en hield het ook bij zijn gewoonlijke modieuze uitdossing gecombineerd met een keurige schoen.

Dioncre kwam in het rood geblokt, en vormde hiermee een gemakkelijk herkenningspunt, hetgeen later op de avond nog van pas zou komen. Tot dan toe niets nieuws onder de zon. De strijders van Vijfje 22 waren in staat zich te gedragen als eenvoudige welgemanierde stervelingen. Toen ging het mis, Kapitän Dioncre probeerde aan te pappen met enkele dames van Vijfje Dames 2 en zag daardoor het grote gevaar voor de rust binnen het team over het hoofd.

Pas in een veel te laat stadium werd het gevaar opgemerkt. De akela van Dames 4 was al te dicht genaderd en het ontwijken van een conversatie was nu onmogelijk. Uw verslaggever zag deze nijpende situatie met lede ogen aan en probeerde zich met de ontstane situatie te bemoeien. Een onvergeeflijke fout die het rustige karakter van de avond en de daaropvolgende week voorgoed zou verstoren. Voor een nadere uitleg van deze 28 Marianne over haar vriendin: Gelukkig heeft ze geen ballen.

Toen deze in stamcafé Suf en Kul een aanmeldingsformulier onder de neuzen van de weerloze strijders van Vijfje 22 duwde draaide uw verslaggever het genoteerde, en later gewraakte telefoonnummer op de lijst.

Louter in de verwachting dat betreffend 06je eigendom van genoemd vrouwpersoon zou zijn. Vandaar dat uw verslaggever tijdens het diner de situatie probeerde te redden door rustig en uiterst beleefd te vragen waarom dit vriendelijke informatieverzoek niet gehonoreerd werd.

Van terugbellen was geen sprake geweest, en u weet dat uw verslaggever sinds enkele telefonische oorwassingen krap in de belminuten zit. Geconfronteerd met de informatie dat er een misverstand in het spel was besloot uw verslaggever, de integriteit zelve als het aankomt om persoonlijke gegevens van derden, deze persoon op te bellen om zijn excuses aan te bieden voor deze onfortuinlijke samenloop van omstandigheden. Misschien dat een en ander door een ietwat ongelukkige woordkeuze niet onmiddellijk duidelijk werd voor de ontvangende partij.

Een toevallige samenloop van omstandigheden die ervoor zorgde dat Marina in ons leven kwam. De strijders van Vijfje 22, allen vrijgezel, toonden ogenblikkelijk hun blijdschap in de wetenschap dat Vijfje 22 een vrouwelijke supporter rijker was.

Rindert stelde met ongebreidelde vreugde vast dat uw verslaggever in haar hoofd zat nadat ons aller Marina later terugbelde en terugsmste. Ook Kapitän Dioncre was geroerd en hij gaf nog enige tips aan uw verslaggever in het heetst van de strijd. Zoals het een pseudo-journalist betaamt ging uw verslaggever onmiddellijk op onderzoek uit, wie was deze Marina die hem ervan verdacht een seriemoordenaar te zijn?

Door schade en schande wijs geworden na de telefonische malversaties met Geert paste uw verslaggever deze maal wel het gebruik van hoor en wederhoor toe. Zo kon het gebeuren dat uw verslaggever kennis maakte met bestuurslid Jos. Deze sympathiekeling slaagde erin uw verslaggever op een dwaalspoor te brengen, wellicht is hij heimelijk verliefd op Marina en sloeg de jaloezie toe?

Was het de frustratie over het ontbreken van zoveel positieve vrouwelijke ondersteuning bij Vijfje 3 dat hem deed bewegen de waarheid geweld aan te doen? Wellicht speelde de gesloten vraagstelling ben jij Leon? De grondslagen van Jos beweegreden blijven vooralsnog onduidelijk, feit blijft dat deze Jos het nodig vond uw verslaggever wijs te maken Leon van de Repro te zijn.

Ik heb getrokken aan de Paus. De aimabele Jos maakte een en ander wel weer goed door toe te zeggen uw verslaggever de volgende dag te vertellen wat allemaal voorgevallen was, uiteraard louter in het kader van de nauwkeurige berichtgeving. Na de zoektocht naar verdere inlichtingen over het wel en wee van Marina toog het ensemble naar het stamcafé, om rustig na te praten over de avond onder het genot van een tequila.

Rindert stelde nog voor een feestje bij hem thuis te bouwen, een aanbod dat door uw verslaggever nederig afgeslagen werd. De overgebleven Vijfje strijders zouden na de nuttiging van een kleine versnapering wellicht huiswaarts gekeerd zijn, ware het niet dat beroepswomanizer, India-specialist en topscorer Willem ten tonele verscheen. Ons aller casa s leken nu verder dan ooit, en een terugkeer naar Tapasco was onontkoombaar.

Uw verslaggever won nog wat inlichtingen in over Marina, het gemiddelde steeg nu, maar zag uiteindelijk geen andere mogelijkheid van met Jos naar de Vijfjepizzeria te togen. Gesterkt door enkele met sambal doordrenkte Vijfjepunten werden er op weg huiswaarts nog wat onorthodoxe pogingen ondernomen de vrouwelijke fanschare uit te breiden, maar deze liepen op niets uit.

De teamgeist was nu sterker dan ooit en uw verslaggever vond zichzelf tot zijn eigen vreugde de daaropvolgende ochtend levend en ongeschonden in bed terug. Jos stuurde nog wat feitelijk onjuiste informatie per sms en Marina werd door uw verslaggever telefonisch bijgepraat nadat zij op slinkse wijze had weten te achterhalen hoe haar telefoonnummer in onderhavige Vijfje handen was gekomen.

Van akela Sabrina is sedertdien overigens niets vernomen. Uw verslaggever hoopt er het beste van, als vreest hij het ergste voor de teamgeist van Da4. Tevens vermoedde uw verslaggever nu al dat Marina niet enthousiast Vijfje 22 aanmoedigend op de tribune zou zitten tijdens de match tegen koploper Bedum 5, een stukje deductie en levenservaring bracht uw verslaggever tot het trekken van deze conclusie.

De dinsdag volgend op het roerige kerstdiner waar Vijfje 22 door wangedrag eeuwige roem verwierf begon Kapitän Dioncre aan het werven van invallers voor de partij tegen koploper Bedum 5. Door de afzeggingen van enkele verdedigende topspelers gj en Björn was de toevoeging van el cazamujeres 30 Lea tegen Lydia: Met gepaste tegenzin worden sprints naar voren ondernomen en ballen van spitsen onderschept.

Een tegenzin waarmee ook ingevallen wordt, gezien het feit dat toezeggingen mee te strijden voor de winst in de vergetelheid verdwijnen. Slechts door doortastend optreden van terrorist Willem kon de Jager nog tijdig herinnerd worden aan zijn belofte mee te doen tegen koploper Bedum 5. Naast cazamujeres werden ook de sterspeler van de vorige match, Bernard en nog iemand bereid gevonden in te vallen.

Met sluitpost Jan in zijn hok, uw verslaggever, Kapitän Dioncre en cazamujeres in verdedigingslinie alsmede Rindert, Bernard, prikbordterrorist Willem en nog iemand trad het Vijfje 22 ensemble, moreel gesteund door Marina, aan voor de interland tegen Bedum 5.

Vijfje 22 begon redelijk, en koploper Bedum probeerde met steekpassen en individuele acties tot scoren te komen. Sluitpost Jan speelde echter de wedstrijd van zijn leven, het kan niet anders of hij moet in gedachten bij de beschermvrouwe van Vijfje 22 Marina geweest zijn.

Keer op keer wist hij door kordaat optreden verdedigende fouten van Kapitän Dioncre en cazamujeres te herstellen. Jan s vingertoppen stonden na enkele minuten reeds roodgloeiend van alle ballen die hij nipt over wist te werken. De Bedumer overmacht bleek ondanks het sterke verdedigende spel van uw verslaggever en sluitpost Jan machtig en de donderblauwhemden wisten de op het scorebord te brengen. Vijfje 22 en haar invallers toonden echter karakter en door een goede combinatie van Bernard en Willem wist laatstgenoemde de onder de grabbelende keeper te schuiven.

Een sterk spelend Vijfje 22 ging rusten deze gelijke stand. Jan kreeg nog eens een schouderklopje, uw verslaggever checkte vergeefs zijn telefoon voor opbeurende teksten van Marina en de tweede helft werd aangevangen in de wetenschap dat een overwinning tot de mogelijkheden behoorde in deze topper.

Het mocht niet zo zijn, de verder goed fluitende scheidsrechter blunderde door uw verslaggever de gele kaart te tonen voor een licht vergrijp tegen een doorgebroken Bedumer. De man minder situatie alsmede het wegvallen van uw verslaggever zorgde ervoor dat Bedum kans zag opnieuw op voorsprong te komen.

Geweldenaar Jan werd van dichtbij en uit een moeilijke hoek op niet mis te verstane wijze kansloos gelaten. Het bleek een keerpunt in de wedstrijd, Bedum kon uitlopen naar voordat Vijfje 22 weer in staat bleek zijn ware karakter te tonen. In de slotfase van de verder sportieve wedstrijd kon de Bedumer 31 Victor: Weet je wat het nare is aan goede sex.

Hierdoor kon de toegenomen druk op de Bedumerdefensie niet uitgedrukt worden in doelpunten. Mede doordat Rindert weer eens een inzet niet tussen de palen wist te krijgen. Ondanks het verlies heerste er enige tevredenheid, er was sportiviteit getoond en complimenten over het vertoonde spel werden gemaakt door de Bedumers. De gladiatoren van Vijfje 22 ondanks de zegen van beschermvrouwe Marina niet weten te zegevieren in de afscheidswedstrijd van uw verslaggever, maar er werd eervol verloren.

Het traditionele bezoek aan de Jut voor het afhalen van een pitcher werd na afloop uitbesteed aan Redmar, invallers Bernard en Lui eeh nog iemand verdwenen met de noorderzon en Kapitän Dioncre, Rindert Beers, Willem en uw verslaggever toogden naar de krochten van de stad Groningen voor een borrel bij der Kapitän thuis. Willem bekladde het prikbord nog wat en Rindert mijmerde na over zijn gemiste kans. Al met al was het een roerige week voor de strijders van Vijfje Desalniettemin reist uw verslaggever met gerust hart af naar zijn onderduikadres, in de wetenschap dat Vijfje 22 een gezegende tweede seizoenshelft tegemoet zal gaan aan de hand van beschermvrouwe Marina.

Roel Klomp, uw verslaggever en voor het laatst, strijder van Vijfje Ruben: Waar zijn Steph en Andrea? In het toilet aan het scharen? Nee joh, in het toilet kun je helemaal niet scharen! Vijfje 23 Zuidhorn-uit of Hoe een jongensboek voortijdig eindigde Van drs. Vijfje 23 bent u tot nu toe geen wedstrijdverslagen gewend. Dat is natuurlijk een kwalijke zaak, waarvoor meteen excuses, maar we willen de lezers ook niet onnodig al te zeer vermoeien met onze beslommeringen. Wij zijn hele gewone jongens, geen buurtterroristen, geen alcoholisten en maken dus ook geen schijn van kans op een PVV Kamerzetel.

Nee, toch niet, Vijfje 23 heeft één speler in de gelederen van wie je in een oogopslag kunt zien dat hij iets heeft: Zoiets zie je al aan de manier waarop hij zijn tas aan de kapstok hangt, hoe hij zijn fiets van zijn fietssleutels ontdoet en hoe hij zijn bier bij de barvrouw bestelt.

HET is niet te beschrijven, noem het gogme, noem het flair maar deze termen dekken de lading maar half. U kunt zich voorstellen wat de aanwezigheid van deze Walter doet met een team als drs. Een team dat zich met onervaren nieuwelingen uit alle windstreken plotseling moet zien te meten met doorgewinterde teams met echte Groningers, die bovendien werklust à la Martin Drent weten te combineren met finesses à la Arjen Robben.

Maar als dan Walter de kleedkamer betreedt dan verdwijnen deze doemgedachtes en voel je dat alles mogelijk is, dat de wedstrijd begint met en met 5 tegen 5 en dat we alles eigenlijk nog in eigen hand hebben. Zo leek de toekomst van drs. Vijfje 23 zonnig en rooskleurig. Walter zou zijn jongensboek openslaan in drs. Vijfje 23 en wij mochten meeschrijven.

Zo speelden we onze wedstrijden, soms goed, soms wat minder goed, maar altijd met het vertrouwen in een goede afloop. Walter strooide met listige passes door de as van het veld alsof het pepernoten waren en wist de tegenstanders en medespelers regelmatig met onnavolgbare voetbewegingen tot louter toekijken te dwingen.

So far, so good. We maken een sprong in de tijd. Ik ben geil, ik heb het koud en kom hier. We moeten spelen tegen Real Camaradas, een ijzersterk team dat op de ranglijst steevast op de bovenste plaatsen is te vinden. Het is koud en we wachten net op de verlate Lucas en horen dat Vincent getroffen is door een nog maar net door de NASA ontdekte bacterie als Walter ineens het woord neemt: Het is vandaag trouwens mijn laatste wedstrijd voor drs.

Ik hoef u niet te vertellen hoe wij daar op het station stonden. Metaforen als aan de grond genageld of met de mond vol tanden of als door de bliksem getroffen volstaan niet voor deze situatie.

De treinreis richting Zuidhorn was troebel door een dichte mist in onze hoofden en ook tijdens de wandeling door de sneeuw van Zuidhorn richting sportpaleis Quicksilver bleef er een zekere waas boven het team hangen. Dat was terug te zien in de wedstrijd. Hoezeer ook Walter zijn uiterste best deed het team op sleeptouw te nemen en hoeveel meters extra hij ook beliep, zijn passes werden niet meer begrepen en zijn loopacties niet beloond. Wat nog goed ging de eerste helft kwam door de aanwezigheid van invallers Wouter team 20 en Jeroen team 2 die zich, niet bewust van de ernst van de situatie, enigszins konden onttrekken aan de malaise.

Zo kon het natuurlijk niet en getergd spraken we in de rust dan ook af er vol voor te gaan, de emoties van ons af te gooien of ze in positieve zin om te zetten en zo aan Walter een mooi afscheid te gunnen. Geïnspireerd door deze eendracht in gedachten trokken we de tweede helft ten strijde alsof ons leven op het spel stond, wat al snel resulteerde in de Ook de volgde al rap en intussen hield Jeroen met acrobatische reflexen en kordaat coachen zijn doel in de tweede helft schoon.

De Camaradas uit Zuidhorn begonnen hem al te knijpen en dit werd nog sterker toen ook de en de achter de keeper van Zuidhorn verdwenen. Daarmee was de tank bij drs. Vijfje 23 echter leeg. Het laatste fluitsignaal klinkt, handen worden geschud en het besef dringt weer tot ons door: Steph, Andrea en Koning: Oh is het daar dan al nieuw jaar?

Vijfje 23 over de ijskoude perrons richting de overvolle fietsenstallingen. Op weg naar een ongewisse toekomst. Niemand weet waarheen hij zal gaan, maar dit soort types komen altijd weer boven drijven. Wij kunnen later tegen onze kleinkinderen zeggen: Walter Kuks, met hem heb ik ooit nog in drs.

Waarop onze kleinkinderen ons vol ongeloof aanstaren, de wenkbrauwen fronsend, en zich afvragen of opa niet weer een jenevertje te veel op heeft. Walter, bedankt, het ga je goed. Wil je even op mijn bier letten? SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,. Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek.

En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten.

Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal. Masters hangen aan Eelco's lippen Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over. Zonder dat hij de voordeur opendoet, ruikt hij al dat er tegen de deur is gepist.

Dat gebeurt nou altijd. Zijn buurjongen Junior staat elke avond in het portiek te plassen. Op 1 mei begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had. Ik ben ik bij thema 1: Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Gevaarlijke liefde Gevaarlijke liefde In de pauze Mooi hè, Kim? Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je. Internationaal Jeugdtoernooi Namen België Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats.

Evenals vorig jaar nam de afdeling. Iris marrink Klas 3A. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. De Schaduw-reeks is een serie spannende verhalen voor jongeren. Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: Internet Wil je meer lezen? Je bent jong en je wilt wat! Logisch, je voelt je geen sukkel. Je bent jong, je zit vol energie en je wilt eruit halen wat er uit dit leven te halen valt. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in.

Spreekbeurt Dag Oglaya Doua Ik werd wakker voordat m n wekker afging. Het was de dag van mijn spreekbeurt. Met m n ogen wijd open lag ik in bed, mezelf afvragend waarom ik in hemelsnaam bananen als onderwerp.

Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen.

Iets wat de hele. Seizoen , nr. Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin. Op weg met Jezus eerste communieproject H.

Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz.

Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Uitgeest, 18 augustus Betr.: Vroeger Ik heb voetbal niet altijd gehaat. Vroeger was ik er gek op. Net als David, mijn tweelingbroer. Dat is niet zo raar. Onze vader is tenslotte een voetballer.

En niet zomaar een voetballer! Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng. Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,. Het is niet leuk om buitengesloten te worden,. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk. Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen.

Zij stonden net wat met elkaar te praten,. Proteus minitoernooi 2 Sterrencompetitie Doelgroepenbad Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Hoe gaan we met elkaar om. Vlak voor de zomer rondt zij het wandelcoachtraject af met Hanneke Een week varen met de morgenster. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen.

Na de eerste dag voor. Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest. Van pupil E naar D Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt.

Door het lezen van dit boekje. Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Maatschappelijk werk alweer Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 maanden zwanger Veel te vroeg kocht. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld. Ons seizoen van het begin tot het einde. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar.

October 17, Updated: October 17, Provided by Fanart Central. Copyright - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming.

Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. De ezel van Bethlehem Naar een verhaal van Jacques Elan Bewerkt door Koos Stenger Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen over iets wat er met me gebeurd is.

Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij.

Dat komt omdat wij vandaag. Beeld Hoofdstuk 5 Uitgeschreven tekst NL test www. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en. En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me. Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,.

Nieuwsbrief, 8 januari Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor ! Dat het maar een Pyr-gezellig jaar mag worden! In ieder geval gaan wij hiervoor ons. Liefde Ik laat je nooit in de steek. Ik zal je helpen. Jij bent mijn beste vriendin. Het mooiste wat ik heb, geef ik aan jou.

Ik heb alles voor je over. Ik bid voor je. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: Karin de Galan Karin de Galan is sinds trainer en coach.

Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in de galan school voor training op. Eerder werkte ze als. Neem dan even contact met mij op: Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe. Preek Zondag 6 maart , Bert de Wit Schriftlezing: Met de beschrijving van een gezin. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen.

Dus wie moest ik. Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen.

Maar ik bedenk me. Lekker ding Pas op! Achter je zitten de hersendoden! Achter ons zitten twee jongens en drie meisjes hun boterhammen te eten. Ze zijn gevaarlijk, zegt Anita. Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Gezellig met ongeveer 15 personen naar Engeland om daar een lang weekend tegen elkaar te gaan darten en uiteraard. Johannes 2 vers Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond?

Ze trok naar het Kask. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Dit boekje gaat over seksuele intimidatie op het werk.

Je hebt te maken met seksuele intimidatie als een collega je steeds aanraakt. Of steeds grapjes maakt over seks. Een land waar mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Lilian 48 vraagt haar zoontje om even een handje te komen geven. Dat doet hij en dan gaat hij weer lekker verder spelen. Wij nemen plaats aan. Rick de Leeuw Hou me stevig vast Ik zit op de trap En luister naar de radio Er klinkt een mooi en triestig lied Ik neurie zachtjes mee Ik wil muziek als het sneeuwt Ook al sneeuwt het nu even niet Ik neem.

Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Ervaringen, belevenissen, vragen in woorden gevangen om die woorden weer vrij te laten in nieuwe ervaringen, belevenissen, vragen. Een meneer heeft veel ballonnen. Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen!

Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,. Neus correctie Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus.

Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn.

Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1. Afgelopen december vertrokken vijf Nederlandse dames naar het prachtige Zuid-Afrika om hier mee te werken aan een summerschool in een township in Hermanus.

Dit is een project van People4Change,. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Elke miskraam is anders deel 2 Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten.

In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar. Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Nog geen kwartier later wordt het park in de schaduw gelegd door donkere wolken. Die trokken gelukkig weg en wederom. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen. Boordevol ambitie zijn we klaar. Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 oktober Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief.

...

Artus de grote-A nus komt de kamer weer binnen, ik kan op zoveel ingaan het word me te veel ik weet niet bij welk van de 20 ego stukjes ik moet beginnen. Goh mammie, die zeerover is gemeen, dan pakt me mammie mijn fopspeen en die douwt ze dwars door je schedel heen, want cyberjoin dissen kan natuurlijk iedereen, dat maakt dus van de rest op deze topic niemanden, behalve S' maar ik heb zo een vermoeden dat je zijn status ook weer gaat aanranden.

Ik speel de sample van Tina Turner's hit, want ik ben simply the best, de rest is shit Better than all the rest 't is de keiharde waarheid, integreer mijn rijms beter dan een integratiebeleid Artis je beschuldigt mij van plagiaat en jatterij, maar waarop baseer je dat of is het riooljournalistiekerij?

Artis jij woordenartiest je komt weer met een sterke rijm je woorden blijven plakken als 1 seconde lijm Maar toch moet je nu eens erkennen dat ik de master ben je moet er aan wennen Het is niet erg tegen mij de nederlaag te lijden want de spanning was hier wel te snijden Jij kwam met rake woorden om mij te dissen maar ze lijken hun doel net te missen Je raakt de paal als Robbie Rensenbrink het doet pijn maar wees eens een echte bink Je bent een goede nummer twee achter deze boy de rest doet mee voor een armzalige fooi Ik wil Reverend nog wel voordragen als nummer drie het doet me deugt als ik zijn rijms zie Maar het is het allemaal net niet en niet goed genoeg want uiteindelijk heb ik de beste rijms voor de boeg.

Ey hier een nieuwe maffe meid, Ik vraag me af wie hier de topic leid? Zal ik het ff fijntjes uitleggen? En dan daarna jou plat op de grond leggen? Maatloos betekend dat je geen vrienden heb, Als je t mij vraagt maak je ook geen vrienden met deze rap? Ik ben niet van plan me hier echt mee te gaan bemoeien, Al moet ik zeggen dat veel van deze raps mij behoorlijk vermoeien!

Als je iemand disst, doe et dan goed, Laat et anders over aan iemand die weet hoe het moet, Dat is waarom ik nu ook ga kappen met deze shit, Want ik vind het best wel onzin, dit! Dus mensen, kom hier alleen als je egt kan rappen, dat is waarom ik naar een ander forum ga zappen.

Zoek meer berichten van LilRabbit. Bij nacht en ontij drop ik mijn rijms hier het is al na twaalven maar toch kom ik met schier onmogelijke rijms die nagalmen in je ogen ik kan al op heel wat successen bogen' Nu is het één of andere smiley die mij uitdaagt om deze verbale klappen heb je zelf gevraagd Ik deel ze uit aan jou als Mohammed Ali verwijs jou door naar de informatiebalie om daar te vragen hoe je rijms maakt want je denkt: Yo yo ik kom wederom dit topic binnendringen ik zal jullie een toontje lager laten zingen tot jullie een opera-zanger lijken met kinkhoest want waren jullie vergeten hoe rijmen moest?

Ja want ik vuur mijn woorden af als een half-automaat ben niet meer af te stoppen ben nu volledig aan de praat Doorboor jullie hersenen als Murat's kogels die van Van Wieren met mijn lauwe rijms degradeer ik jullie tot mieren En ik ben dan de miereneter met de lange tong, en slurp jullie kneusjes op als bier door een hockeyer van Kampong Maar tis weer tijd om te vertrekken maar niet met de Noorderzon want ik zou niet durven zeggen dat dit topic zonder mijn skills kon.

Ik had dit heel graag in een battle-tekst gemeld maar op ene of andere manier komt er niet veel uit. De hele mikmak Dank voor die bloemen. Tampert Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Tampert. Je hebt het over moeders en vloekt maar wat rond totdat je niet meer weet waar je voor stond was het nou je vriendin die dommer was of jij? Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Pagina 3 van 6. Van trots moest ik mijn plassertje even terugdrukken. Toen ik na een pitstop in Zwolle s avonds laat eindelijk weer in Groningen arriveerde, werd ik toch nog eenmaal herinnerd aan de nare bijsmaak die V5 aan mijn weekend gaf. Bij het openen van de tas kwam de geur van Rob Bos z n maagverbrandingscentrale weer rechtstreeks m n neus in. Gadverdamme Bos, wat ben je toch een smeerlap.

Ga eens naar de kapper! Oh en ik krijg nog 3 euro van je. Lang voorspel en voor je in je gezicht wordt gespoten naar huis. Heel z'n kamer straalt van rood en van oranje De felle kleuren van de Spaanse zon en maan De Spaanse furie heeft hem zo geraakt Dat temperament veroverde z n hart refr Ik ben helemaal niet makkelijk. Oh nee, niet waar. Sint Boys, Oeverzwaluwen en Gronitas Team: V7 Wat verwacht jij van je tijd bij Vijfje: Koen Horstman alias Koentje superboer Voel je je al thuis bij Vijfje: Ja enorm, Jut en Jul is mijn tweede huis geworden Waarom ben jij bij Vijfje gaan spelen: Vanwege de veelbelovende verhalen Kunnen we nog veel van jou verwachten tijdens feesten en borrels: Na mijn eerste half jaar denk ik dat op dit gebied de lat al aardig hoog ligt.

Jij in VIJF woorden: Praatjesmaker, vrolijk, Ram, groots, en ik ben wel een beetje een kroegtijger Waarom heeft Vijfje 7 nog maar zo weinig punten: Omdat ik niet in de spits sta Wat heeft V7 aan het eind van het seizoen meer: Punten, ze gaan mij in de spits zetten. Het feest, Ik heb het er altijd gezellig Meest kansloze uitgaansgelegenheid van Groningen en waarom: Tapperij, die lucht daar is echt niet te harde 26 Leon: Wordt er nou geschaard of niet?

Die optie sluiten we nooit uit. Ik denk toch wel Pepijntje, Hij denkt zelf dat hij superfantastisch is. Maar ik zou hem graag gewoon fantastisch willen noemen. Meest onderschatte voetballer V7: Ik denk dat ik dat zelf ben Favoriete voetbalclub: AJAX Beste voetballer ooit: Jan van Beveren Jeugdidool: No nonsens met een ongelofelijk rechterbeen. Ik met een kampioensschaal in mijn handen. Looking gay and proud of it. Feitenrelaas Vijfje 22 - Bedum 5. Na de overwinning tegen Bedum 3 van vorige week stond op vrijdag 17 december de match tegen de koploper in de 4e klasse AF op het programma.

Meteen na de overwinning van vorige week vrijdag ging de knop om bij de strijders van Vijfje Vrijdag de 17e zou eindelijk de kans komen een goed resultaat te boeken tegen een tegenstander met gevoel in de benen. Kapitän Dioncre was zich ongetwijfeld vroegtijdig bewust van deze unieke situatie, evenals het feit dat een unieke situatie een unieke voorbereiding vergt.

De oproep om de teamgeist te versterken tijdens het Vijfje kerstdiner werd dan ook massaal beantwoord door de gladiatoren van dit team in opmars. Door onvoorziene en voorziene omstandigheden bleken enkele strijders niet aanwezig te kunnen noch willen zijn op bovengenoemd diner.

Het ensemble dat Vijfje 22 deze avond zou vertegenwoordigen bestond uit Rindert Beers bekend van gemiste kansen , Patrick Dioncre voor al uw motiveringsspeeches en uw verslaggever. Het leek een gewone dag te worden in het leven van deze drie lieden, maar niets van dit alles was het geval.

Uw verslaggever, normaliter alleen ter plaatse om de gang van zaken objectief waar te nemen, probeerde onopvallend gekleed op het diner te verschijnen. Volgens Rindert was een stropdas niet nodig, en was een shirtje voldoende voor de avond. Uw verslaggever had zijn bedenkingen bij deze waarneming van Beers, maar liet zijn strijders in deze bange dagen niet in de steek, en hield het ook bij zijn gewoonlijke modieuze uitdossing gecombineerd met een keurige schoen.

Dioncre kwam in het rood geblokt, en vormde hiermee een gemakkelijk herkenningspunt, hetgeen later op de avond nog van pas zou komen. Tot dan toe niets nieuws onder de zon. De strijders van Vijfje 22 waren in staat zich te gedragen als eenvoudige welgemanierde stervelingen. Toen ging het mis, Kapitän Dioncre probeerde aan te pappen met enkele dames van Vijfje Dames 2 en zag daardoor het grote gevaar voor de rust binnen het team over het hoofd.

Pas in een veel te laat stadium werd het gevaar opgemerkt. De akela van Dames 4 was al te dicht genaderd en het ontwijken van een conversatie was nu onmogelijk. Uw verslaggever zag deze nijpende situatie met lede ogen aan en probeerde zich met de ontstane situatie te bemoeien.

Een onvergeeflijke fout die het rustige karakter van de avond en de daaropvolgende week voorgoed zou verstoren. Voor een nadere uitleg van deze 28 Marianne over haar vriendin: Gelukkig heeft ze geen ballen.

Toen deze in stamcafé Suf en Kul een aanmeldingsformulier onder de neuzen van de weerloze strijders van Vijfje 22 duwde draaide uw verslaggever het genoteerde, en later gewraakte telefoonnummer op de lijst. Louter in de verwachting dat betreffend 06je eigendom van genoemd vrouwpersoon zou zijn.

Vandaar dat uw verslaggever tijdens het diner de situatie probeerde te redden door rustig en uiterst beleefd te vragen waarom dit vriendelijke informatieverzoek niet gehonoreerd werd. Van terugbellen was geen sprake geweest, en u weet dat uw verslaggever sinds enkele telefonische oorwassingen krap in de belminuten zit. Geconfronteerd met de informatie dat er een misverstand in het spel was besloot uw verslaggever, de integriteit zelve als het aankomt om persoonlijke gegevens van derden, deze persoon op te bellen om zijn excuses aan te bieden voor deze onfortuinlijke samenloop van omstandigheden.

Misschien dat een en ander door een ietwat ongelukkige woordkeuze niet onmiddellijk duidelijk werd voor de ontvangende partij. Een toevallige samenloop van omstandigheden die ervoor zorgde dat Marina in ons leven kwam. De strijders van Vijfje 22, allen vrijgezel, toonden ogenblikkelijk hun blijdschap in de wetenschap dat Vijfje 22 een vrouwelijke supporter rijker was. Rindert stelde met ongebreidelde vreugde vast dat uw verslaggever in haar hoofd zat nadat ons aller Marina later terugbelde en terugsmste.

Ook Kapitän Dioncre was geroerd en hij gaf nog enige tips aan uw verslaggever in het heetst van de strijd. Zoals het een pseudo-journalist betaamt ging uw verslaggever onmiddellijk op onderzoek uit, wie was deze Marina die hem ervan verdacht een seriemoordenaar te zijn?

Door schade en schande wijs geworden na de telefonische malversaties met Geert paste uw verslaggever deze maal wel het gebruik van hoor en wederhoor toe.

Zo kon het gebeuren dat uw verslaggever kennis maakte met bestuurslid Jos. Deze sympathiekeling slaagde erin uw verslaggever op een dwaalspoor te brengen, wellicht is hij heimelijk verliefd op Marina en sloeg de jaloezie toe? Was het de frustratie over het ontbreken van zoveel positieve vrouwelijke ondersteuning bij Vijfje 3 dat hem deed bewegen de waarheid geweld aan te doen? Wellicht speelde de gesloten vraagstelling ben jij Leon?

De grondslagen van Jos beweegreden blijven vooralsnog onduidelijk, feit blijft dat deze Jos het nodig vond uw verslaggever wijs te maken Leon van de Repro te zijn. Ik heb getrokken aan de Paus.

De aimabele Jos maakte een en ander wel weer goed door toe te zeggen uw verslaggever de volgende dag te vertellen wat allemaal voorgevallen was, uiteraard louter in het kader van de nauwkeurige berichtgeving. Na de zoektocht naar verdere inlichtingen over het wel en wee van Marina toog het ensemble naar het stamcafé, om rustig na te praten over de avond onder het genot van een tequila.

Rindert stelde nog voor een feestje bij hem thuis te bouwen, een aanbod dat door uw verslaggever nederig afgeslagen werd. De overgebleven Vijfje strijders zouden na de nuttiging van een kleine versnapering wellicht huiswaarts gekeerd zijn, ware het niet dat beroepswomanizer, India-specialist en topscorer Willem ten tonele verscheen.

Ons aller casa s leken nu verder dan ooit, en een terugkeer naar Tapasco was onontkoombaar. Uw verslaggever won nog wat inlichtingen in over Marina, het gemiddelde steeg nu, maar zag uiteindelijk geen andere mogelijkheid van met Jos naar de Vijfjepizzeria te togen. Gesterkt door enkele met sambal doordrenkte Vijfjepunten werden er op weg huiswaarts nog wat onorthodoxe pogingen ondernomen de vrouwelijke fanschare uit te breiden, maar deze liepen op niets uit.

De teamgeist was nu sterker dan ooit en uw verslaggever vond zichzelf tot zijn eigen vreugde de daaropvolgende ochtend levend en ongeschonden in bed terug. Jos stuurde nog wat feitelijk onjuiste informatie per sms en Marina werd door uw verslaggever telefonisch bijgepraat nadat zij op slinkse wijze had weten te achterhalen hoe haar telefoonnummer in onderhavige Vijfje handen was gekomen.

Van akela Sabrina is sedertdien overigens niets vernomen. Uw verslaggever hoopt er het beste van, als vreest hij het ergste voor de teamgeist van Da4. Tevens vermoedde uw verslaggever nu al dat Marina niet enthousiast Vijfje 22 aanmoedigend op de tribune zou zitten tijdens de match tegen koploper Bedum 5, een stukje deductie en levenservaring bracht uw verslaggever tot het trekken van deze conclusie.

De dinsdag volgend op het roerige kerstdiner waar Vijfje 22 door wangedrag eeuwige roem verwierf begon Kapitän Dioncre aan het werven van invallers voor de partij tegen koploper Bedum 5. Door de afzeggingen van enkele verdedigende topspelers gj en Björn was de toevoeging van el cazamujeres 30 Lea tegen Lydia: Met gepaste tegenzin worden sprints naar voren ondernomen en ballen van spitsen onderschept.

Een tegenzin waarmee ook ingevallen wordt, gezien het feit dat toezeggingen mee te strijden voor de winst in de vergetelheid verdwijnen. Slechts door doortastend optreden van terrorist Willem kon de Jager nog tijdig herinnerd worden aan zijn belofte mee te doen tegen koploper Bedum 5.

Naast cazamujeres werden ook de sterspeler van de vorige match, Bernard en nog iemand bereid gevonden in te vallen. Met sluitpost Jan in zijn hok, uw verslaggever, Kapitän Dioncre en cazamujeres in verdedigingslinie alsmede Rindert, Bernard, prikbordterrorist Willem en nog iemand trad het Vijfje 22 ensemble, moreel gesteund door Marina, aan voor de interland tegen Bedum 5.

Vijfje 22 begon redelijk, en koploper Bedum probeerde met steekpassen en individuele acties tot scoren te komen. Sluitpost Jan speelde echter de wedstrijd van zijn leven, het kan niet anders of hij moet in gedachten bij de beschermvrouwe van Vijfje 22 Marina geweest zijn. Keer op keer wist hij door kordaat optreden verdedigende fouten van Kapitän Dioncre en cazamujeres te herstellen. Jan s vingertoppen stonden na enkele minuten reeds roodgloeiend van alle ballen die hij nipt over wist te werken.

De Bedumer overmacht bleek ondanks het sterke verdedigende spel van uw verslaggever en sluitpost Jan machtig en de donderblauwhemden wisten de op het scorebord te brengen. Vijfje 22 en haar invallers toonden echter karakter en door een goede combinatie van Bernard en Willem wist laatstgenoemde de onder de grabbelende keeper te schuiven.

Een sterk spelend Vijfje 22 ging rusten deze gelijke stand. Jan kreeg nog eens een schouderklopje, uw verslaggever checkte vergeefs zijn telefoon voor opbeurende teksten van Marina en de tweede helft werd aangevangen in de wetenschap dat een overwinning tot de mogelijkheden behoorde in deze topper. Het mocht niet zo zijn, de verder goed fluitende scheidsrechter blunderde door uw verslaggever de gele kaart te tonen voor een licht vergrijp tegen een doorgebroken Bedumer.

De man minder situatie alsmede het wegvallen van uw verslaggever zorgde ervoor dat Bedum kans zag opnieuw op voorsprong te komen. Geweldenaar Jan werd van dichtbij en uit een moeilijke hoek op niet mis te verstane wijze kansloos gelaten. Het bleek een keerpunt in de wedstrijd, Bedum kon uitlopen naar voordat Vijfje 22 weer in staat bleek zijn ware karakter te tonen. In de slotfase van de verder sportieve wedstrijd kon de Bedumer 31 Victor: Weet je wat het nare is aan goede sex. Hierdoor kon de toegenomen druk op de Bedumerdefensie niet uitgedrukt worden in doelpunten.

Mede doordat Rindert weer eens een inzet niet tussen de palen wist te krijgen. Ondanks het verlies heerste er enige tevredenheid, er was sportiviteit getoond en complimenten over het vertoonde spel werden gemaakt door de Bedumers. De gladiatoren van Vijfje 22 ondanks de zegen van beschermvrouwe Marina niet weten te zegevieren in de afscheidswedstrijd van uw verslaggever, maar er werd eervol verloren. Het traditionele bezoek aan de Jut voor het afhalen van een pitcher werd na afloop uitbesteed aan Redmar, invallers Bernard en Lui eeh nog iemand verdwenen met de noorderzon en Kapitän Dioncre, Rindert Beers, Willem en uw verslaggever toogden naar de krochten van de stad Groningen voor een borrel bij der Kapitän thuis.

Willem bekladde het prikbord nog wat en Rindert mijmerde na over zijn gemiste kans. Al met al was het een roerige week voor de strijders van Vijfje Desalniettemin reist uw verslaggever met gerust hart af naar zijn onderduikadres, in de wetenschap dat Vijfje 22 een gezegende tweede seizoenshelft tegemoet zal gaan aan de hand van beschermvrouwe Marina. Roel Klomp, uw verslaggever en voor het laatst, strijder van Vijfje Ruben: Waar zijn Steph en Andrea?

In het toilet aan het scharen? Nee joh, in het toilet kun je helemaal niet scharen! Vijfje 23 Zuidhorn-uit of Hoe een jongensboek voortijdig eindigde Van drs. Vijfje 23 bent u tot nu toe geen wedstrijdverslagen gewend. Dat is natuurlijk een kwalijke zaak, waarvoor meteen excuses, maar we willen de lezers ook niet onnodig al te zeer vermoeien met onze beslommeringen.

Wij zijn hele gewone jongens, geen buurtterroristen, geen alcoholisten en maken dus ook geen schijn van kans op een PVV Kamerzetel. Nee, toch niet, Vijfje 23 heeft één speler in de gelederen van wie je in een oogopslag kunt zien dat hij iets heeft: Zoiets zie je al aan de manier waarop hij zijn tas aan de kapstok hangt, hoe hij zijn fiets van zijn fietssleutels ontdoet en hoe hij zijn bier bij de barvrouw bestelt.

HET is niet te beschrijven, noem het gogme, noem het flair maar deze termen dekken de lading maar half. U kunt zich voorstellen wat de aanwezigheid van deze Walter doet met een team als drs. Een team dat zich met onervaren nieuwelingen uit alle windstreken plotseling moet zien te meten met doorgewinterde teams met echte Groningers, die bovendien werklust à la Martin Drent weten te combineren met finesses à la Arjen Robben.

Maar als dan Walter de kleedkamer betreedt dan verdwijnen deze doemgedachtes en voel je dat alles mogelijk is, dat de wedstrijd begint met en met 5 tegen 5 en dat we alles eigenlijk nog in eigen hand hebben. Zo leek de toekomst van drs. Vijfje 23 zonnig en rooskleurig.

Walter zou zijn jongensboek openslaan in drs. Vijfje 23 en wij mochten meeschrijven. Zo speelden we onze wedstrijden, soms goed, soms wat minder goed, maar altijd met het vertrouwen in een goede afloop.

Walter strooide met listige passes door de as van het veld alsof het pepernoten waren en wist de tegenstanders en medespelers regelmatig met onnavolgbare voetbewegingen tot louter toekijken te dwingen.

So far, so good. We maken een sprong in de tijd. Ik ben geil, ik heb het koud en kom hier. We moeten spelen tegen Real Camaradas, een ijzersterk team dat op de ranglijst steevast op de bovenste plaatsen is te vinden. Het is koud en we wachten net op de verlate Lucas en horen dat Vincent getroffen is door een nog maar net door de NASA ontdekte bacterie als Walter ineens het woord neemt: Het is vandaag trouwens mijn laatste wedstrijd voor drs.

Ik hoef u niet te vertellen hoe wij daar op het station stonden. Metaforen als aan de grond genageld of met de mond vol tanden of als door de bliksem getroffen volstaan niet voor deze situatie.

De treinreis richting Zuidhorn was troebel door een dichte mist in onze hoofden en ook tijdens de wandeling door de sneeuw van Zuidhorn richting sportpaleis Quicksilver bleef er een zekere waas boven het team hangen. Dat was terug te zien in de wedstrijd. Hoezeer ook Walter zijn uiterste best deed het team op sleeptouw te nemen en hoeveel meters extra hij ook beliep, zijn passes werden niet meer begrepen en zijn loopacties niet beloond.

Wat nog goed ging de eerste helft kwam door de aanwezigheid van invallers Wouter team 20 en Jeroen team 2 die zich, niet bewust van de ernst van de situatie, enigszins konden onttrekken aan de malaise. Zo kon het natuurlijk niet en getergd spraken we in de rust dan ook af er vol voor te gaan, de emoties van ons af te gooien of ze in positieve zin om te zetten en zo aan Walter een mooi afscheid te gunnen. Geïnspireerd door deze eendracht in gedachten trokken we de tweede helft ten strijde alsof ons leven op het spel stond, wat al snel resulteerde in de Ook de volgde al rap en intussen hield Jeroen met acrobatische reflexen en kordaat coachen zijn doel in de tweede helft schoon.

De Camaradas uit Zuidhorn begonnen hem al te knijpen en dit werd nog sterker toen ook de en de achter de keeper van Zuidhorn verdwenen. Daarmee was de tank bij drs. Vijfje 23 echter leeg.

Het laatste fluitsignaal klinkt, handen worden geschud en het besef dringt weer tot ons door: Steph, Andrea en Koning: Oh is het daar dan al nieuw jaar? Vijfje 23 over de ijskoude perrons richting de overvolle fietsenstallingen. Op weg naar een ongewisse toekomst. Niemand weet waarheen hij zal gaan, maar dit soort types komen altijd weer boven drijven. Wij kunnen later tegen onze kleinkinderen zeggen: Walter Kuks, met hem heb ik ooit nog in drs. Waarop onze kleinkinderen ons vol ongeloof aanstaren, de wenkbrauwen fronsend, en zich afvragen of opa niet weer een jenevertje te veel op heeft.

Walter, bedankt, het ga je goed. Wil je even op mijn bier letten? SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team.

De ploeg van Jacco Engelsman,. Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten.

Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal. Masters hangen aan Eelco's lippen Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over. Zonder dat hij de voordeur opendoet, ruikt hij al dat er tegen de deur is gepist. Dat gebeurt nou altijd. Zijn buurjongen Junior staat elke avond in het portiek te plassen.

Op 1 mei begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had. Ik ben ik bij thema 1: Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan. Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start.

We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Gevaarlijke liefde Gevaarlijke liefde In de pauze Mooi hè, Kim? Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je. Internationaal Jeugdtoernooi Namen België Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling.

Iris marrink Klas 3A. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. De Schaduw-reeks is een serie spannende verhalen voor jongeren. Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: Internet Wil je meer lezen? Je bent jong en je wilt wat! Logisch, je voelt je geen sukkel.

Je bent jong, je zit vol energie en je wilt eruit halen wat er uit dit leven te halen valt. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in. Spreekbeurt Dag Oglaya Doua Ik werd wakker voordat m n wekker afging. Het was de dag van mijn spreekbeurt. Met m n ogen wijd open lag ik in bed, mezelf afvragend waarom ik in hemelsnaam bananen als onderwerp. Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria.

Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele.

Seizoen , nr. Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin. Op weg met Jezus eerste communieproject H.

Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven.

Uitgeest, 18 augustus Betr.: Vroeger Ik heb voetbal niet altijd gehaat. Vroeger was ik er gek op. Net als David, mijn tweelingbroer. Dat is niet zo raar. Onze vader is tenslotte een voetballer. En niet zomaar een voetballer! Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng.

Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,.

Het is niet leuk om buitengesloten te worden,. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk. Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen.

Zij stonden net wat met elkaar te praten,. Proteus minitoernooi 2 Sterrencompetitie Doelgroepenbad Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma.

Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Hoe gaan we met elkaar om. Vlak voor de zomer rondt zij het wandelcoachtraject af met Hanneke Een week varen met de morgenster. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor. Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest.

Van pupil E naar D Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt.

Door het lezen van dit boekje. Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden. Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren.

Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Maatschappelijk werk alweer Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van. Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 maanden zwanger Veel te vroeg kocht.

Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld. Ons seizoen van het begin tot het einde. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar.

October 17, Updated: October 17, Provided by Fanart Central. Copyright - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. De ezel van Bethlehem Naar een verhaal van Jacques Elan Bewerkt door Koos Stenger Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen over iets wat er met me gebeurd is.

Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag. Beeld Hoofdstuk 5 Uitgeschreven tekst NL test www. Dan even mijn sport achtergrond.

Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en. En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad.

De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes! Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me. Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,. Nieuwsbrief, 8 januari Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor !

Dat het maar een Pyr-gezellig jaar mag worden! In ieder geval gaan wij hiervoor ons. Liefde Ik laat je nooit in de steek. Ik zal je helpen. Jij bent mijn beste vriendin. Het mooiste wat ik heb, geef ik aan jou. Ik heb alles voor je over. Ik bid voor je. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen.

Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: Karin de Galan Karin de Galan is sinds trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in de galan school voor training op.

Eerder werkte ze als. Neem dan even contact met mij op: Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe. Preek Zondag 6 maart , Bert de Wit Schriftlezing: Met de beschrijving van een gezin. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen. Dus wie moest ik. Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen.

Maar ik bedenk me. Lekker ding Pas op! Achter je zitten de hersendoden! Achter ons zitten twee jongens en drie meisjes hun boterhammen te eten.

Ze zijn gevaarlijk, zegt Anita. Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Gezellig met ongeveer 15 personen naar Engeland om daar een lang weekend tegen elkaar te gaan darten en uiteraard. Johannes 2 vers Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond?

Ze trok naar het Kask. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Dit boekje gaat over seksuele intimidatie op het werk. Je hebt te maken met seksuele intimidatie als een collega je steeds aanraakt.

Of steeds grapjes maakt over seks. Een land waar mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Lilian 48 vraagt haar zoontje om even een handje te komen geven. Dat doet hij en dan gaat hij weer lekker verder spelen.

Wij nemen plaats aan. Rick de Leeuw Hou me stevig vast Ik zit op de trap En luister naar de radio Er klinkt een mooi en triestig lied Ik neurie zachtjes mee Ik wil muziek als het sneeuwt Ook al sneeuwt het nu even niet Ik neem. Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Ervaringen, belevenissen, vragen in woorden gevangen om die woorden weer vrij te laten in nieuwe ervaringen, belevenissen, vragen. Een meneer heeft veel ballonnen.

Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,. Neus correctie Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn.

Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1. Afgelopen december vertrokken vijf Nederlandse dames naar het prachtige Zuid-Afrika om hier mee te werken aan een summerschool in een township in Hermanus. Dit is een project van People4Change,. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender.

Elke miskraam is anders deel 2 Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten. In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar. Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Nog geen kwartier later wordt het park in de schaduw gelegd door donkere wolken. Die trokken gelukkig weg en wederom.

Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen. Boordevol ambitie zijn we klaar. Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 oktober Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Toen noemde ik mijn vader meester.

Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school. NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Mijn passie is mensen te helpen. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie.


Wijd open kut op zoek naar een trio


Ik ben niet van plan me hier echt mee te gaan bemoeien, Al moet ik zeggen dat veel van deze raps mij behoorlijk vermoeien! Als je iemand disst, doe et dan goed, Laat et anders over aan iemand die weet hoe het moet, Dat is waarom ik nu ook ga kappen met deze shit, Want ik vind het best wel onzin, dit! Dus mensen, kom hier alleen als je egt kan rappen, dat is waarom ik naar een ander forum ga zappen.

Zoek meer berichten van LilRabbit. Bij nacht en ontij drop ik mijn rijms hier het is al na twaalven maar toch kom ik met schier onmogelijke rijms die nagalmen in je ogen ik kan al op heel wat successen bogen' Nu is het één of andere smiley die mij uitdaagt om deze verbale klappen heb je zelf gevraagd Ik deel ze uit aan jou als Mohammed Ali verwijs jou door naar de informatiebalie om daar te vragen hoe je rijms maakt want je denkt: Yo yo ik kom wederom dit topic binnendringen ik zal jullie een toontje lager laten zingen tot jullie een opera-zanger lijken met kinkhoest want waren jullie vergeten hoe rijmen moest?

Ja want ik vuur mijn woorden af als een half-automaat ben niet meer af te stoppen ben nu volledig aan de praat Doorboor jullie hersenen als Murat's kogels die van Van Wieren met mijn lauwe rijms degradeer ik jullie tot mieren En ik ben dan de miereneter met de lange tong, en slurp jullie kneusjes op als bier door een hockeyer van Kampong Maar tis weer tijd om te vertrekken maar niet met de Noorderzon want ik zou niet durven zeggen dat dit topic zonder mijn skills kon.

Ik had dit heel graag in een battle-tekst gemeld maar op ene of andere manier komt er niet veel uit. De hele mikmak Dank voor die bloemen. Tampert Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Tampert.

Je hebt het over moeders en vloekt maar wat rond totdat je niet meer weet waar je voor stond was het nou je vriendin die dommer was of jij? Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken.

BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Pagina 3 van 6. Zoek in deze topic. S schreef op Willem, je denkt 'ik ben de mac' maar je vergat één fact op mijn tekst sta je nog uren te staren mijn flow gaat hard als Cassius Clay in zijn jonge jaren je bent een amateur je rhymes komen uit een verticale scheur mijn crap is de dopest, illest, madest jouw shit is de lameste, baddest, saddest kerel vergeet kogels, ik schiet woorden alsof ik schiet op vogels helaas je verliest, je denkt dat je alles hebt er ontbreekt helaas voor jou één ding mijn steelo waarme deze kill jou kapot rapt beschouw me nu niet als iemand die die pik op je heeft, maar beschouw me als de man die je rijm-les geeft.

Je moet toch ergens beginnen, maar laat dan eerst eens je hersens spinnen. Zoek meer berichten van cyberjoin. Willem die text is niet de jouwe ik kwam voor je op nu laat je me valle ik sta op je walle, wat moet je nou ouwe je 'zegt' ons, wie de fok denk je dat je bent de koningin in haar jonge jaren? Als je me nog wilde afzeiken had je eerder met die post moeten komen, vóórdat ik voor je opkwam.

Rogue schreef op Vijfje 23 zonnig en rooskleurig. Walter zou zijn jongensboek openslaan in drs. Vijfje 23 en wij mochten meeschrijven.

Zo speelden we onze wedstrijden, soms goed, soms wat minder goed, maar altijd met het vertrouwen in een goede afloop. Walter strooide met listige passes door de as van het veld alsof het pepernoten waren en wist de tegenstanders en medespelers regelmatig met onnavolgbare voetbewegingen tot louter toekijken te dwingen.

So far, so good. We maken een sprong in de tijd. Ik ben geil, ik heb het koud en kom hier. We moeten spelen tegen Real Camaradas, een ijzersterk team dat op de ranglijst steevast op de bovenste plaatsen is te vinden. Het is koud en we wachten net op de verlate Lucas en horen dat Vincent getroffen is door een nog maar net door de NASA ontdekte bacterie als Walter ineens het woord neemt: Het is vandaag trouwens mijn laatste wedstrijd voor drs.

Ik hoef u niet te vertellen hoe wij daar op het station stonden. Metaforen als aan de grond genageld of met de mond vol tanden of als door de bliksem getroffen volstaan niet voor deze situatie.

De treinreis richting Zuidhorn was troebel door een dichte mist in onze hoofden en ook tijdens de wandeling door de sneeuw van Zuidhorn richting sportpaleis Quicksilver bleef er een zekere waas boven het team hangen.

Dat was terug te zien in de wedstrijd. Hoezeer ook Walter zijn uiterste best deed het team op sleeptouw te nemen en hoeveel meters extra hij ook beliep, zijn passes werden niet meer begrepen en zijn loopacties niet beloond. Wat nog goed ging de eerste helft kwam door de aanwezigheid van invallers Wouter team 20 en Jeroen team 2 die zich, niet bewust van de ernst van de situatie, enigszins konden onttrekken aan de malaise.

Zo kon het natuurlijk niet en getergd spraken we in de rust dan ook af er vol voor te gaan, de emoties van ons af te gooien of ze in positieve zin om te zetten en zo aan Walter een mooi afscheid te gunnen. Geïnspireerd door deze eendracht in gedachten trokken we de tweede helft ten strijde alsof ons leven op het spel stond, wat al snel resulteerde in de Ook de volgde al rap en intussen hield Jeroen met acrobatische reflexen en kordaat coachen zijn doel in de tweede helft schoon.

De Camaradas uit Zuidhorn begonnen hem al te knijpen en dit werd nog sterker toen ook de en de achter de keeper van Zuidhorn verdwenen. Daarmee was de tank bij drs. Vijfje 23 echter leeg. Het laatste fluitsignaal klinkt, handen worden geschud en het besef dringt weer tot ons door: Steph, Andrea en Koning: Oh is het daar dan al nieuw jaar? Vijfje 23 over de ijskoude perrons richting de overvolle fietsenstallingen.

Op weg naar een ongewisse toekomst. Niemand weet waarheen hij zal gaan, maar dit soort types komen altijd weer boven drijven. Wij kunnen later tegen onze kleinkinderen zeggen: Walter Kuks, met hem heb ik ooit nog in drs. Waarop onze kleinkinderen ons vol ongeloof aanstaren, de wenkbrauwen fronsend, en zich afvragen of opa niet weer een jenevertje te veel op heeft.

Walter, bedankt, het ga je goed. Wil je even op mijn bier letten? SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,. Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek.

En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten.

Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal. Masters hangen aan Eelco's lippen Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over.

Zonder dat hij de voordeur opendoet, ruikt hij al dat er tegen de deur is gepist. Dat gebeurt nou altijd. Zijn buurjongen Junior staat elke avond in het portiek te plassen. Op 1 mei begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had. Ik ben ik bij thema 1: Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben.

Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan. Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Gevaarlijke liefde Gevaarlijke liefde In de pauze Mooi hè, Kim? Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je. Internationaal Jeugdtoernooi Namen België Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats.

Evenals vorig jaar nam de afdeling. Iris marrink Klas 3A. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. De Schaduw-reeks is een serie spannende verhalen voor jongeren. Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: Internet Wil je meer lezen?

Je bent jong en je wilt wat! Logisch, je voelt je geen sukkel. Je bent jong, je zit vol energie en je wilt eruit halen wat er uit dit leven te halen valt. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in. Spreekbeurt Dag Oglaya Doua Ik werd wakker voordat m n wekker afging. Het was de dag van mijn spreekbeurt. Met m n ogen wijd open lag ik in bed, mezelf afvragend waarom ik in hemelsnaam bananen als onderwerp.

Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele. Seizoen , nr. Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin. Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz.

Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Uitgeest, 18 augustus Betr.: Vroeger Ik heb voetbal niet altijd gehaat.

Vroeger was ik er gek op. Net als David, mijn tweelingbroer. Dat is niet zo raar. Onze vader is tenslotte een voetballer.

En niet zomaar een voetballer! Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng. Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,. Het is niet leuk om buitengesloten te worden,.

Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk. Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met elkaar te praten,. Proteus minitoernooi 2 Sterrencompetitie Doelgroepenbad Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Vanuit de technische commissie 2.

Vanuit de jeugdcommissie a. Hoe gaan we met elkaar om. Vlak voor de zomer rondt zij het wandelcoachtraject af met Hanneke Een week varen met de morgenster. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor. Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest.

Van pupil E naar D Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje. Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Maatschappelijk werk alweer Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 maanden zwanger Veel te vroeg kocht. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld. Ons seizoen van het begin tot het einde. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar.

October 17, Updated: October 17, Provided by Fanart Central. Copyright - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf.

De ezel van Bethlehem Naar een verhaal van Jacques Elan Bewerkt door Koos Stenger Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen over iets wat er met me gebeurd is. Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag. Beeld Hoofdstuk 5 Uitgeschreven tekst NL test www. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist.

Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en. En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me. Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,.

Nieuwsbrief, 8 januari Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor ! Dat het maar een Pyr-gezellig jaar mag worden! In ieder geval gaan wij hiervoor ons. Liefde Ik laat je nooit in de steek. Ik zal je helpen. Jij bent mijn beste vriendin.

Het mooiste wat ik heb, geef ik aan jou. Ik heb alles voor je over. Ik bid voor je. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: Karin de Galan Karin de Galan is sinds trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in de galan school voor training op. Eerder werkte ze als.

Neem dan even contact met mij op: Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe. Preek Zondag 6 maart , Bert de Wit Schriftlezing: Met de beschrijving van een gezin. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen.

Dus wie moest ik. Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen. Maar ik bedenk me. Lekker ding Pas op! Achter je zitten de hersendoden! Achter ons zitten twee jongens en drie meisjes hun boterhammen te eten. Ze zijn gevaarlijk, zegt Anita. Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam.

Gezellig met ongeveer 15 personen naar Engeland om daar een lang weekend tegen elkaar te gaan darten en uiteraard. Johannes 2 vers Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond? Ze trok naar het Kask. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Februari, de maand van Valentijnsdag.

Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Dit boekje gaat over seksuele intimidatie op het werk. Je hebt te maken met seksuele intimidatie als een collega je steeds aanraakt. Of steeds grapjes maakt over seks. Een land waar mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Lilian 48 vraagt haar zoontje om even een handje te komen geven.

Dat doet hij en dan gaat hij weer lekker verder spelen. Wij nemen plaats aan. Rick de Leeuw Hou me stevig vast Ik zit op de trap En luister naar de radio Er klinkt een mooi en triestig lied Ik neurie zachtjes mee Ik wil muziek als het sneeuwt Ook al sneeuwt het nu even niet Ik neem. Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Ervaringen, belevenissen, vragen in woorden gevangen om die woorden weer vrij te laten in nieuwe ervaringen, belevenissen, vragen.

Een meneer heeft veel ballonnen. Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,. Neus correctie Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak.

Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1. Afgelopen december vertrokken vijf Nederlandse dames naar het prachtige Zuid-Afrika om hier mee te werken aan een summerschool in een township in Hermanus. Dit is een project van People4Change,. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Elke miskraam is anders deel 2 Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten.

In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar. Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar.

Nog geen kwartier later wordt het park in de schaduw gelegd door donkere wolken. Die trokken gelukkig weg en wederom. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen.

Boordevol ambitie zijn we klaar. Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 oktober Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief.

De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school. NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Mijn passie is mensen te helpen. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie. Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel.

De lln doen als inleiding op het project rond geloven en de kerkwandeling, een filosofisch gesprek. Non smoking sponsor Posted on 4 december by Yvonne Hoe geweldig het ook is op Orchid Garden, het heeft natuurlijk twee kanten..

Deze school had er niet hoeven zijn als er niet zo verschrikkelijk veel. Weergave met pagina beginnen:. Download "Van de Redactie. René Mulder 2 jaren geleden Aantal bezoeken: De ploeg van Jacco Engelsman, Nadere informatie. Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol Nadere informatie.

Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal Nadere informatie. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over Nadere informatie.

Maar die Marokkanen en Turken horen hier niet. Ze moeten het land uit, vindt Jacco. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had Nadere informatie. Woord van de voorzitter. Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Start ging Nadere informatie. Ik geloof dat hij Ramon heet! Tegelijk voel je je Nadere informatie. Evenals vorig jaar nam de afdeling Nadere informatie. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in Nadere informatie. Vertel de kinderen, of praat met hen over het verschil tussen film, tv kijken of naar het theater gaan.

Met m n ogen wijd open lag ik in bed, mezelf afvragend waarom ik in hemelsnaam bananen als onderwerp Nadere informatie. Jozef en Maria Verhaal: Iets wat de hele Nadere informatie. Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen , nr.

Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin Nadere informatie. Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Uitgeest, 18 augustus Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus Betr.: Liefs, Rhijja Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng.

In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie, Nadere informatie. Het is niet leuk om buitengesloten te worden, Nadere informatie. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk Nadere informatie. Zij stonden net wat met elkaar te praten, Nadere informatie. Proteus minitoernooi 2 Proteus minitoernooi 2 Sterrencompetitie Doelgroepenbad Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma.

Tevens stond Nadere informatie. Vanuit de technische commissie. Hoe gaan we met elkaar om Nadere informatie. Je bent uniek Stop met vergelijken. Na de eerste dag voor Nadere informatie. Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest. Het is fantastisch Nadere informatie. Tijdens het toernooi zijn we ook dag en nacht bereikbaar op de ToCo telefoon!

Door het lezen van dit boekje Nadere informatie. Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Lekker vochtig Nadere informatie. Maatschappelijk werk alweer Maatschappelijk werk alweer Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger.

Deel 1 maanden zwanger Veel te vroeg kocht Nadere informatie. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld Nadere informatie. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar Nadere informatie. October 17, rijm By fightgirl91 Submitted: Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen De ezel van Bethlehem Naar een verhaal van Jacques Elan Bewerkt door Koos Stenger Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen over iets wat er met me gebeurd is.

Dat komt omdat wij vandaag Nadere informatie. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en Nadere informatie. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me Nadere informatie. Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken.

Dit boekje is van: Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen, Nadere informatie. Nieuwsbrief, 8 januari Pyr s naar de Zoo Nieuwsbrief, 8 januari Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor ! In ieder geval gaan wij hiervoor ons Nadere informatie.

Er is toch niemand die jou aardig vindt. Karin de Galan is sinds trainer en coach. Eerder werkte ze als Nadere informatie. Zondag 6 maart , Bert de Wit Preek Zondag 6 maart , Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka.

Zij zette zich in voor de Tamilstrijd. Dus wie moest ik Nadere informatie. Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen Nadere informatie.

Ik probeerde Nadere informatie. Maar Anita kijkt boos. Die Jeroen is de ergste. Ik kijk weer om en zie hem meteen zitten. Ze schudt haar Nadere informatie. Gezellig met ongeveer 15 personen naar Engeland om daar een lang weekend tegen elkaar te gaan darten en uiteraard Nadere informatie. Johannes 2 vers Bieke Depoorter 6 In Beeld Bieke Depoorter De jarige fotografe Bieke Depoorter uit Ingooigem besloot pas in het laatste jaar middelbaar, tot verrassing van velen, om fotografie te gaan studeren.

Ze trok naar het Kask Nadere informatie. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis Nadere informatie. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Joshua De beste Nadere informatie. Terwijl je dat Nadere informatie. Wij nemen plaats aan Nadere informatie.

Hou me stevig vast Rick de Leeuw Hou me stevig vast Ik zit op de trap En luister naar de radio Er klinkt een mooi en triestig lied Ik neurie zachtjes mee Ik wil muziek als het sneeuwt Ook al sneeuwt het nu even niet Ik neem Nadere informatie.

Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Ervaringen, belevenissen, vragen in woorden gevangen om die woorden weer vrij te laten in nieuwe ervaringen, belevenissen, vragen.

Kies maar uit Daan, Nadere informatie. Wat gaan we doen Neus correctie Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind Nadere informatie. Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn.

Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1 Nadere informatie. Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken? Dit is een project van People4Change, Nadere informatie. Hoe ziet Nadere informatie. Elke miskraam is anders deel 2 Elke miskraam is anders deel 2 Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten. In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar Nadere informatie. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Hij maakte beelden Nadere informatie.

Die trokken gelukkig weg en wederom Nadere informatie. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen Nadere informatie. Boordevol ambitie zijn we klaar Nadere informatie. Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Marian Palsgraaf - www. Mijn passie is mensen te helpen Nadere informatie.

Op Schiphol gaf meester Hendrie Nadere informatie. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze Nadere informatie. Er komen verschillende Nadere informatie.

Posted on 4 december by Yvonne Non smoking sponsor Posted on 4 december by Yvonne Hoe geweldig het ook is op Orchid Garden, het heeft natuurlijk twee kanten..

geil sexcontact kutje volspuiten