geile broer en zus wijde kutjes

.

Geile oma gezocht gay sex afspraak

Ik likte heel snel en ze vond het lekker zei ze. Ik bedankte haar en zei dat ik het voor de eerste keer deed. Ze zei dat ze een raar gevoel kreeg ik haar buik Ik stopte even met likken, en zei dat ze dan waarschijnlijk snel klaar zou komen. Ik ging daarna snel door met beffen, en na enkele seconde kwam ze ook echt klaar, waarna ik vroeg of ze mij als 'tegenprestatie' nu ook wou vingeren.

Ik verwachte dat ik snel klaar zou komen omdat ik me al had 'opgewarmt' voordat ze kwam. Dus ik vroeg of ze me wou beffen, en ze zei instemmend ja. Ik begon te hijgen, omdat ik het zo geil vond dat mijn zusje me befde, dat ik misschien iets te hard kreunde.

Gelukkig zei ze ja, en we besloten op mijn bed te liggen. Een uur later kwam mijn broertje boven, om te slapen waarschijnlijk. We bleven liggen, en toen zei mijn zus dat ze mijn broers' lul al had gezien, toen hij stiekem in zijn kamer zichzelf aftrok. Ik vroeg of het een grote lul was, en ze zei dat hi jvolgens haar wel aardig groot was. Wat er toen gebeurde, kan ik nog steeds niet geloven. Mijn zusje riep mijn broertje, die kwam, en hij zag ons naakt liggen.

Ik zag een bobbel in zijn broek, dus wist dat hij het een geil gezicht vond. Mijn zusje vroeg of ze zijn lul mocht zien, en hij deed het nog echt ook! Hij stond nu half-naakt voor ons, met zijn stijve. Hij was inderdaad groot, een centimeter of Ik pakte zijn lul vast, en begon eraan te trekken, terwijl mijn zusje hem op zijn kont kuste, tot ze in zijn bilspleet begon te likken.

Na een tijdje rukken zei Jesse dat ik best mocht pijpen, dus ik begon te likken, tot zijn lul helemaal nat was, en begon toen te pijpen. Na een tijdje onderbrak Priscilla de pijpsessie, en zei dat Jesse ons nu moest vingeren en beffen. Ik vond het ook weer tijd worden, dus we gingen met onze benen gespreden op mijn bed zitten.

Hij vingerde ons allebei tegelijk met 3 vingers. We hijgde hard, want er was toch niemand thuis. Na een tijdje befde hij mijn zusje, en toen hij mij wou beffen, zei ik gewaagd: Een 69 is toch veel lekkerder?

Hij stemde ermee in en ik ging plat op mijn bed liggen, en hij ging bovenop me liggen. Ik was iets kleiner als hem, maar ik kon nog goed bij zijn lul, en hij kon goed bij mijn kut. Ik voelde wat voorvocht in mijn mond, en bleef meer pijpen. Mijn zusje zat achter me op haar kniën en begeleidde me met het pijpen door mijn hoofd steeds op en neer te duwen. Wat was dat lekker zeg! Na een een minuut begon Priscilla met mijn borsten te spelen, dus ik werd verwend door 2 mensen.

Weer een minuut later zei Jesse dat hij bijna klaar ging komen, en ja hoor, na een seconde of 20 werd mijn mondje volgespoten met warm mannenzaad. Ik liet de sperma en mijn mond, en kroop van mijn broer af. Mijn zusje zat aan de rand van het bed, en ik begon haar te tongen, waardoor we de sperma 'deelde'. Toen er niks meer in mijn mond zat, was ik al aardig moe, en wou gaan slapen. Ik zag mijn zusje mijn broer nog even pijpen, aangezien zij de lul nog nietin haar mond had gehad.

Daarna ging mijn broertje naar zijn kamer, en mijn zusje bleef nog even bij mij. Ik ging slapen, maar werd na 2 uur weer wakker. Ik zag mijn zusje slapen met haar hoofd onder mijn benen, en ik vroeg me af of mijn zusje me nnog had gebeft. Maar ik wou haar niet wakker maken, en trok de dekens over me heen, en ging weer slapenn. De volgende dag werd ik wakker gemaakt om te eten.

Ik was nog naakt, dus deed een string en bh aan. Mijn zus was ook nog naakt, dus die deed ook ondergoed aan, maar wel anders als normaal. Ze leende van mij een string waar je haar kutje niet zag, maar haar billen wel. Ik vroeg waarom ze dat deed, en ze zei dat ze zichzelf vandaag lekker geil wou kleden, met shirts met veel inkijk onze. Ik vond dat ook wel een goed idee, dus deed gelijk mijn bh weer uit, en deed een heel strak shirtje aan, waar je duidelijk de vormen van mijn borsten zag, en die ook iets groter leken.

Ik leek een beetje op een hoer, maar dat maakte niet uit omdat ik toch niet van plan was naar buiten te gaan. Ik keek naar Priscilla, en zag dat ze een shirt had met, zelfs voor haar cup, veel inkijk. Verder had ze een kort rokje aan, en een panty. We gingen naar beneden om wat te eten. Ik zag mijn vader, moeder en broertje aan tafel zitten. Na wat gepraat te hebben, liet ik per ongeluk mijn mes vallen. Toen ik hem opraapte zag ik dat Jesse een stijve had. Ik moest glimlachen, en kwam weer boven tafel.

Mijn moeder zat nog aan tafel, en riep mijn zusje en mij om erbij te komen zitten. Ze zei dat ze gisteren toen ze thuis was had gekeken of wij is bed lagen, en dat Priscilla niet in haar bed lag, en dat ze haar vond, naakt, in mijn bed.

Ze vroeg wat wij samen naakt deden, in een eenpersoonsbed. We werden allebei heel rood, en Priscilla begon wat te stamelen. Ik zei toen eerlijk dat we wat hadden geëxperimenteer met sex. Mijn moeder zag de lol er wel van in, en zei dat we er ook wel mooi uitzagen, en vooral heel geil.

Zij kon dus recht onder haar rokje kijken, en ik zag haar geil worden. Ze deed haar bovenste knoopje van haar blouche open, en vroeg aan mij of ik de gordijnen dicht wou doen. Natuurlijk wou ik dat, want ik wist dat er iets geils aan kwam. Toen ik ze dicht gedaan had, zag ik dat mijn moeder haar blouche al uit had, en met alleen nog een bh op tafel zat. Mijn zusje zat dicht naast haar, een beetje haar borsten te voelen, te strelen en de tepels hard proberen te maken.

Langzaam schoof ik haar bh van haar borsten, en zag toen haar 2 grote tieten in de kamer. Ik denk dat het een cup d was, dus lekker groot om mee te spelen.

Mijn zusje begon te strelen, en ik begon mijn zus onder mijn Priscilla shirtje te voelen, en deed hem daara snel uit.

Zij had net als mij geen bh aan, dus ik kon snel beginnen met spelen. Ik begon te likken, en wat te wrijven op mijn moeders broek Zij zei dat ze eerst mijn borsten wou zien, en zei dat ze me een mooi meisje vond. Mijn moeder sloeg 2 keer hardop mijn tieten, de pijn maakte me geil. Ik deed haar broek uit, en daarna snel haar slipje. Ik zag dat mijn moeder haar kutje scheerde, en begon er wat over de wrijven. Ik deed ook snel mijn eigen broek en slipje uit, maar mijn zusje niet, die wou het strippend doen.

Ze ging voor ons staan, en deed haar act, die voor een eerste keer heel goed was. Ik ging met wijde benen op tafel liggen, en liet me vingeren door mijn moeder. Na een tijdje zei mijn moeder dat kont sex ook heel lekker was. We snapte de vraag dus mijn zusje bukte, en liet zich likken in haar bruine sterretje. Mijn zusje kreunde het uit van geilheid, en daarna was ik aan de beurt, maar ik liet he doen door mijn moeder.

Zij deed ongeveer hetzelfde, maar stopte er eerst 1 vinger in, later 2, en uiteindelijk 4. Ik vroeg of ze wou proberen zoveel mogelijk vingers in mijn reet wou stoppen. Ze zei dat ze dat nog nooit had gedaan, maar stemde erop in. Eerst 6 vingers,later weer 8, en daarna 9. We snapte wat ze bedoelde, en ik begon haar te vingeren in haar kut, en mijn zusje deed hetzelfde, maar dan in haar kont.

Het duurde niet lang tot ze klaar kwam, en dat deed ze ook luid gillend. Mijn zusje was aan beurt, en we besloten in een 69 op tafel te liggen. Mijn zusje lag boven, die kon mijn moeder haar goed in haar kontje vingeren, en toen ze klaarkwam, gebeurde er iets wat ik niet had verwacht. Er kwam heel veel kutjesvocht uit haar grotje, alsof het een zaadlozing van een man was.

Ik likte alles op, en slikte het door. Toen ik aan de beurt was, vroeg mijn moeder of ik het ook wat gewaagder durfde te doen. Ik snapte niet wat ze bedoelde, dus zei maar 'ja'. We gingen met zijn drieën naar boven, naar mijn ouders kamer. Mijn moeder trok een laatje open, en ik zag daar 2 vibrators en een best dikke dildo liggen.

Ze zei of ik er nog steeds zin in had, en ik zei uiteraard dat ik het wel geil vond. Ze vroeg of ik op haar bed wou zitten en mijn benen wou spreiden, dus ik gehoorzaamde braaf, en spreidde mijn benen en deed ze een beetje naar boven.

Ze stopte de vibrator in mijn kutje terwijl hij uit was. Ze vroeg of ik nog maagd was, en ik knikte even. Mijn moeder zei 'oké', dan zou ik niet zo ver duwen. Ze deed de vibrator aan en het begon heerlijk te trillen, en ik voelde dat ik snel klaar zou komen. Mijn zusje vroeg of ze ook een dildo in haar kutje mocht, dus deed mijn moeder de vidrator uit, en zei dat ze ook een hele dikke dubbele dildo had. Ze pakte hem al, en zei tegelijk dat wij onze kutjes alvast wat groter moesten maken, dus wij deden dat.

Toen ze de dildo had, zette ze het tegen mijn grotje aan, en duwde hem erin. Bij mijn zusje deed ze het zelfde en toen bewogen we een beetje naar elkaar toe, op en neer. Sperma op je schoonzus. John word op advies van mama ontmaagd door zijn grote zus. Puber Tom maakt misbruik van zijn dronken zus. Stiefbroer betrapt tijdens aftrekken. Spelletjes avond bij de familie Doorsnee.

Zus besluipt slapende broer. Broer neukt zus en mama kijkt toe. Geile stiefzus is onweerstaanbaar. Mandy tijdens masturberen betrapt door haar stiefbroertje. Gekke Dolly neukt haar stiefbroer. Me kleine broertje ontmaagden. Stiefzusje begint hem onverwachts af te trekken. Schoonzus trekt hem af onder de douche. Druipend Midden Oosters kutje. Tom vind het tijd om zijn zus anaal te nemen.

Broer en zus spelen spelletjes met elkaar. Stiefzus neemt genadeloos wraak op spionerende broer. Dirk heeft een grote lul, maar nog nooit sex gehad.
geile broer en zus wijde kutjes

.Neukvideo hete meiden nl


Jesse Het was rond de 10 uur, en ik besloot naar boven te gaan. Toen ik eenmaal boven was besloot ik wat te lezen, en na enige tijd gingen mijn vingers naar mijn kutje. Ik werd al snel geil en voelde mijn klitje nat worden.

Ik legde mijn boek weg. Ik deed mijn blouche uit en begon mijn borsten te masseren, de tepels werden al snel steenhard. Ik sloeg een paar keer op mijn borsten, en likte mijn tepels Na een tijdje deed ik ook mijn spijkerbroek uit, en daarna mijn slip. Ik lag nu helemaal naakt, en wreef wat over mijn -inmiddels al hele natte- kutje.

Ik was bijna klaargekomen, toen ik de trap hoorde. Ik ging snel met mijn dekens over me heen liggen,uit angst dat ze dit zouden zien. Ik zag vanuit de deuropening dat het min zusje was die kwam. Ze kwam mijn kamer in, en vroeg waarom ik al in bed lag. Ik zei dat ik moe was, en net wou slapen. Mijn zusje vroeg of ze bij me mocht liggen. Ik werd rood en stamelde een beetje, ehhm, nou Zonder naar mijn antwoord te luisteren trok ze de laken van het bed, en zag je mij dus naakt liggen, met een stift naast mijn benen.

Ik zag aan haar gezicht dat ze het wel een geil gezicht vond, haar naakte zus. Ze vroeg of ik mezelf vingerde, waarop ik in alle eerlijkheid antwoordde dat het waar was. Mijn zusje zei toen dat een meisje van haar klas vertelde dat ze het ook deed en dat het lekker was, en dat haar vriendin een keer haar kleine tietjes heeft gestreeld. Ik besloot de stoute schoenen aan te doen en vroeg of ze het lekker vond. Ze gaf toe dat het waar was, en dat ze het dolgraag nog een keer zou doen.

Ik ging uit mijn bed, en begon mijn zusje te strelen, terwijl ik haar een vurige kus op de mond gaf. Ik bleef maar strelen, en die kus werd een tongzoen. Nu had ze dus nog een topje aan. De tepeltjes werden snel hard, en ik begon over haar klitje te aaien. Ik vroeg of ik haar broek uit mocht doen.

Ze twijfelde even, maar zei uiteindelijk dat dat wel mocht. Ze lag nu alleen nog maar in een slipje voor me, en ik was naakt. Ik deed voorzichtig de slip uit, en voelde dat haar kutje al aardig nat geworden was.

Ik vroeg of ze het lekker vond, en ze zei snel ja, en vroeg of ik verder wou gaan. Mijn 2 vingers gingen op en neer, en mijn zusje vroeg of ik tegelijkertijd mezelf wou vingeren. Niets liever dan dat, dus ik pakte de stift van mijn bed, en begon ermee de bewegen. Ik stopte met vingeren en ze vroeg waarom ik dat deed. Ik zei dat likken nog veel lekkerder was, en vroeg of je het kutje uit elkaar wilde halen. Ze ging aan de rand van het bed zitten, en ik op mijn knieën op de grond.

Ik begon te likken, en voelde de smaak van kutjesgeil in mijn mond. Ik likte heel snel en ze vond het lekker zei ze. Ik bedankte haar en zei dat ik het voor de eerste keer deed. Ze zei dat ze een raar gevoel kreeg ik haar buik Ik stopte even met likken, en zei dat ze dan waarschijnlijk snel klaar zou komen. Ik ging daarna snel door met beffen, en na enkele seconde kwam ze ook echt klaar, waarna ik vroeg of ze mij als 'tegenprestatie' nu ook wou vingeren. Ik verwachte dat ik snel klaar zou komen omdat ik me al had 'opgewarmt' voordat ze kwam.

Dus ik vroeg of ze me wou beffen, en ze zei instemmend ja. Ik begon te hijgen, omdat ik het zo geil vond dat mijn zusje me befde, dat ik misschien iets te hard kreunde. Gelukkig zei ze ja, en we besloten op mijn bed te liggen. Een uur later kwam mijn broertje boven, om te slapen waarschijnlijk. We bleven liggen, en toen zei mijn zus dat ze mijn broers' lul al had gezien, toen hij stiekem in zijn kamer zichzelf aftrok.

Ik vroeg of het een grote lul was, en ze zei dat hi jvolgens haar wel aardig groot was. Wat er toen gebeurde, kan ik nog steeds niet geloven. Mijn zusje riep mijn broertje, die kwam, en hij zag ons naakt liggen. Ik zag een bobbel in zijn broek, dus wist dat hij het een geil gezicht vond. Mijn zusje vroeg of ze zijn lul mocht zien, en hij deed het nog echt ook!

Hij stond nu half-naakt voor ons, met zijn stijve. Hij was inderdaad groot, een centimeter of Ik pakte zijn lul vast, en begon eraan te trekken, terwijl mijn zusje hem op zijn kont kuste, tot ze in zijn bilspleet begon te likken. Na een tijdje rukken zei Jesse dat ik best mocht pijpen, dus ik begon te likken, tot zijn lul helemaal nat was, en begon toen te pijpen. Na een tijdje onderbrak Priscilla de pijpsessie, en zei dat Jesse ons nu moest vingeren en beffen.

Ik vond het ook weer tijd worden, dus we gingen met onze benen gespreden op mijn bed zitten. Hij vingerde ons allebei tegelijk met 3 vingers. We hijgde hard, want er was toch niemand thuis. Na een tijdje befde hij mijn zusje, en toen hij mij wou beffen, zei ik gewaagd: Een 69 is toch veel lekkerder?

Hij stemde ermee in en ik ging plat op mijn bed liggen, en hij ging bovenop me liggen. Ik was iets kleiner als hem, maar ik kon nog goed bij zijn lul, en hij kon goed bij mijn kut. Ik voelde wat voorvocht in mijn mond, en bleef meer pijpen. Mijn zusje zat achter me op haar kniën en begeleidde me met het pijpen door mijn hoofd steeds op en neer te duwen.

Wat was dat lekker zeg! Na een een minuut begon Priscilla met mijn borsten te spelen, dus ik werd verwend door 2 mensen. Weer een minuut later zei Jesse dat hij bijna klaar ging komen, en ja hoor, na een seconde of 20 werd mijn mondje volgespoten met warm mannenzaad. Ik liet de sperma en mijn mond, en kroop van mijn broer af. Mijn zusje zat aan de rand van het bed, en ik begon haar te tongen, waardoor we de sperma 'deelde'.

Toen er niks meer in mijn mond zat, was ik al aardig moe, en wou gaan slapen. Ik zag mijn zusje mijn broer nog even pijpen, aangezien zij de lul nog nietin haar mond had gehad. Daarna ging mijn broertje naar zijn kamer, en mijn zusje bleef nog even bij mij. Ik ging slapen, maar werd na 2 uur weer wakker. Ik zag mijn zusje slapen met haar hoofd onder mijn benen, en ik vroeg me af of mijn zusje me nnog had gebeft. Maar ik wou haar niet wakker maken, en trok de dekens over me heen, en ging weer slapenn.

De volgende dag werd ik wakker gemaakt om te eten. Ik was nog naakt, dus deed een string en bh aan. Mijn zus was ook nog naakt, dus die deed ook ondergoed aan, maar wel anders als normaal. Ze leende van mij een string waar je haar kutje niet zag, maar haar billen wel.

Ik vroeg waarom ze dat deed, en ze zei dat ze zichzelf vandaag lekker geil wou kleden, met shirts met veel inkijk onze. Ik vond dat ook wel een goed idee, dus deed gelijk mijn bh weer uit, en deed een heel strak shirtje aan, waar je duidelijk de vormen van mijn borsten zag, en die ook iets groter leken. Ik leek een beetje op een hoer, maar dat maakte niet uit omdat ik toch niet van plan was naar buiten te gaan.

Ik keek naar Priscilla, en zag dat ze een shirt had met, zelfs voor haar cup, veel inkijk. Verder had ze een kort rokje aan, en een panty. We gingen naar beneden om wat te eten. Ik zag mijn vader, moeder en broertje aan tafel zitten. Na wat gepraat te hebben, liet ik per ongeluk mijn mes vallen. Toen ik hem opraapte zag ik dat Jesse een stijve had. Ik moest glimlachen, en kwam weer boven tafel. Mijn moeder zat nog aan tafel, en riep mijn zusje en mij om erbij te komen zitten. Ze zei dat ze gisteren toen ze thuis was had gekeken of wij is bed lagen, en dat Priscilla niet in haar bed lag, en dat ze haar vond, naakt, in mijn bed.

Ze vroeg wat wij samen naakt deden, in een eenpersoonsbed. We werden allebei heel rood, en Priscilla begon wat te stamelen. Ik zei toen eerlijk dat we wat hadden geëxperimenteer met sex. Mijn moeder zag de lol er wel van in, en zei dat we er ook wel mooi uitzagen, en vooral heel geil.

Zij kon dus recht onder haar rokje kijken, en ik zag haar geil worden. Ze deed haar bovenste knoopje van haar blouche open, en vroeg aan mij of ik de gordijnen dicht wou doen. Natuurlijk wou ik dat, want ik wist dat er iets geils aan kwam. Toen ik ze dicht gedaan had, zag ik dat mijn moeder haar blouche al uit had, en met alleen nog een bh op tafel zat.

Mijn zusje zat dicht naast haar, een beetje haar borsten te voelen, te strelen en de tepels hard proberen te maken. Langzaam schoof ik haar bh van haar borsten, en zag toen haar 2 grote tieten in de kamer.

Ik denk dat het een cup d was, dus lekker groot om mee te spelen. Mijn zusje begon te strelen, en ik begon mijn zus onder mijn Priscilla shirtje te voelen, en deed hem daara snel uit. Wat ervoor zorgde dat ik nog meer ging twijfelen of ze echt niets gezien had.

Zoals ze daar stond met haar doorweekte lichtroze T-shirtje waren duidelijk de contouren van borstjes en haar stijve tepels zichtbaar. Ze had kennelijk haar BH niet aangedaan in de haast om snel naar huis te fietsen door het onweer. Toen ze zich omdraaide en heupwiegend wegliep ving ik nog een glimp op van haar prachtige achterwerk verpakt in een witte hotpants welke eveneens doorweekt, nu vrijwel transparant was en duidelijk liet zien dat ze ook geen slipje aanhad.

Ik was nu nog geiler dan van die hele pornofilm. Ik zag dat mijn zusje van een speels jong meisje opeens in een bijna volwassen vrouw veranderd was. Ze had roodbruine haren die ze meestal in een vlecht had en oké, niet echt grote borstjes, ongeveer 2 sinaasappelen maar verder een goed strak figuur en wat ik net gezien had een heel fraai achterwerk.

Ik probeerde die gedachten uit mijn hoofd te bannen. Ze was tenslotte mijn kleine zusje. Ik richtte mijn aandacht op de TV waar ik nu pas zag dat er een of ander modeprogramma bezig was en me realiseerde dat Lotte dit ook kennelijk had gezien en dus wist dat ik eigenlijk iets anders zat te kijken.

Ik liep naar de trap en riep naar boven wat ze wilde eten. Na nog een keer roepen en een paar minuten gewacht te hebben zonder antwoord, liep ik maar naar boven. Toen ik bij de badkamerdeur kwam zag ik dat deze op een kiertje stond en ik keek naar binnen. Ik zag de natte kleren op de grond liggen. Via de spiegel die al aardig aangeslagen was kon ik de douchecabine zien en die is van glas dus ik kon de blote rug van Lotte redelijk zien. Meer was er eigenlijk niet waarneembaar, maar in mijn gedachten ging vroeg ik mijn af hoe haar naakte lichaam er verder uit zou zien.

Toen ik zo stond te kijken stootte ik per ongeluk een beetje tegen de deur en maakte zo een geluid. Lotte had dat kennelijk gehoord en riep: Nu ik gehoord was riep ik maar zo spontaan mogelijk “Ja, wat wil je eten?

Toen even later de pizzakoerier de pizza had afgegeven riep ik weer naar boven dat we konden gaan eten. Dit keer hoorde Lotte me wel en riep ze terug dat ze eraan kwam. Na een minuut kwam Lotte de kamer binnen en ging naast mij op de bank zitten terwijl ze een stuk pizza pakte. Ik zag dat ze gekleed was in een oud pyjamajasje van mijn vader dat tot over haar billen viel. Heb je nog een goede programmasuggestie? Ik keek maar snel in de gids en zag dat er niet veel op kwam behalve een late misdaadfilm uit de jaren We zaten al een tijdje de film te kijken toen Lotte languit op haar buik op de bank ging zitten en ze haar voeten op mijn schoot gelegd had.

Dit gaf mij een zicht op haar mooie achterkant die nog verstopt was onder haar jasje. Iets wat mijn mannelijk lid niet onberoerd liet. Omdat ik me wilde beheersen richtte ik mijn aandacht weer op de TV. Na een paar minuten begon ze wat te bewegen met haar benen en merkte ik dat de zoom van haar jasje langzaam maar zeker naar boven kroop. Toen de zoom de onderkant van haar billen had gepasseerd en ik stiekem uit mijn ooghoeken naar haar keek viel mij iets op dat mijn ademhaling deed stoppen.

Ze had onder dat jasje geen slipje aan. Hier lag mijn jonge zusje die mij onbewust op deze manier een uitzicht bood op haar blote billen. Aangezien ze bleef trappelen en de zoom nog verder naar boven schoof kwam op een gegeven moment een groot deel van haar derrière in het zicht. Omdat ze haar benen gesloten hield kon ik haar poesje niet zien, maar na een minuut of 5 deed ze haar benen een kort moment een klein beetje wijder en ving ik een glimp op van haar maagdelijk poesje.

Plotseling had ze kennelijk door dat ze niet helemaal bedekt meer was en trok ze met een hand haar zoom weer terug. Ze draaide zich om en keek naar mij, terwijl ik net deed of ik niks gezien had en intensief naar film die bijna afgelopen was zat te kijken. Intussen was mijn geslachtsdeel gegroeid tot bijna buiten normale proporties.

De film was afgelopen. Ze stond op en liep naar mij toe en gaf me een kusje op mijn wang “Ik ga naar bed. Maar ze deed alsof ze dat niet gemerkt had. Net als vanmiddag liep ze heupwiegend naar boven.

Met een brok in mijn keel keek ik haar na en probeerde mijn onderbroek te verschuiven zodat mijn penis wat meer vrijheid kreeg.

Ik ruimde wat op en ging maar nog even onder de douche om af te koelen. Echt helpen deed het niet en me afgedroogd te hebben ging ik naar bed. Ik probeerde te gaan slapen al lukte dat voor geen meter. Ik was nog steeds geil en moest toch even de druk van de ketel halen dus begon ik te masturberen met het beeld van mijn halfnaakte zusje in mijn gedachten.

Toen ik op het punt stond om mijn hoogtepunt te bereiken hoorde ik wat gestommel op de gang. Ik stopte snel waar ik mee bezig was en trok een deken over me heen aangezien ik naakt was. De slaapkamer ging open en iemand liep mijn kamer binnen. Ik deed maar alsof ik net wakker werd. Hier is het veel koeler dan in mijn kamer, daar is het bloedheet. Maar omdat mijn ballen op springen stonden en ik toch wel mijn werk wilde voltooien, zei ik “Nou nee, dat lijkt me geen goed idee.

Ik heb niks aan! Als het wat uitmaakt trek ik mijn pyjamajasje ook wel uit hoor. Ik heb ook verder niks aan dan maar dat wist jij al hè. Ik probeerde haar van me af te duwen, dat lukte maar ten dele want ze ging overeind zitten en graaide met haar hand naar mijn piemel en kneep er even snel in om te voelen hoe hard hij was.

Wat is hij hard zeg, een echte knoeperd. Komt dat door mij? Ben jij geil van je kleine zusje geworden? Ik ben je grote broer! Zeg eens lag jij je net af te trekken op mij?

Dacht jij aan je lieve zusje, geile broer of niet. Een schok ging door mijn onderlichaam. Ik heb gelijk toch. Ze bracht haar mond naar mijn mond en gaf me een korte tongzoen “Hoe zou je pik smaken? Pure geilheid maakte zich van mij meester en daardoor was ik niet meer in staat om nog enig verzet te bieden. Haar tong cirkelde langs mijn eikel en bracht me in hogere sferen. Ik voelde dat het niet lang meer zou duren.

Lotte wist een groot gedeelte van mijn piemel in haar mond te krijgen en speelde met haar linkerhand met mijn ballen. De eerste golven met zaad schoten in haar keel. Ze bleef maar zuigen en melken om al mijn mannelijke sap op te vangen in haar mond.

Toch lukte dat niet helemaal en uit haar mondhoeken liep wit vocht langs haar kin. Toen Lotte weer rechtop ging zitten,deed ze mijn nachtlampje aan en keek ze naar mij met een voldaan gezicht. We zijn broer en zus. Dit hoort niet hoor” “Ach wat maakt dat nou uit? Ik had het vanmiddag in het zwembad met mijn vriendinnen over seks en zo. Een van mijn vriendinnen had al eens seks gehad en een ander weleens gepijpt en zij vonden het geweldig dus wilde ik dat ook.

Ik wist alleen niet hoe ik dat moest bereiken aangezien ik geen vriendje of zoiets heb en zo maar een jongen oppikken vind ik niks. Toen ik zo nat binnenstapte vanmiddag en ik jou zo betrapte met die pornofilm en zo naar me zag kijken, had ik het.

Ik moest en zou vandaag ontmaagd worden en wel door mijn lieve geile broer. Ik had het volle zicht op het meest verrukkelijke kutje dat ik ooit gezien had. Vrijwel kaal met alleen wat donshaartjes aan de bovenkant. Laat me ook klaarkomen. Terwijl ik met haar clitoris bezig was begon ik haar poesje te vingeren en merkte dat ze heel erg nat was.

Het duurde dan ook niet lang voor ze kreten van genot slaakte. Ik ben zo geil… aah dit is zo lekker. Ze kwam bovenop mij liggen en gaf me een diepe hartstochtelijke zoen.

Je moet me nog ontmaagden. Ik wil dat je van mij een vrouw maakt. Ik ben aan de pil hoor. Ze hield hem recht overeind en zetten hem tegen haar natte kutje aan. Vervolgens liet ze zich een beetje zakken en ik voelde dat mijn eikel bij haar naar binnengleed. Wat had ze een strak kutje zeg. Ze liet zich verder zakken stukje bij beetje gleed mijn lul verder totdat ik op wat weerstand stootte.

Dat was haar maagdenvlies wist ik. Ik vertelde wat het was en pakte haar bij haar heerlijke billen. Zachtjes begon ik te stoten en al snel had ze het ritme te pakken. Ze bereed me als een ware amazone terwijl mijn ballen tegen haar blote kont sloegen.

Pomp je geile lul in mijn kutje. Neuk me met je heerlijke pik. Neuk je geile zusje ooh. Spuit je zaad in mijn geile poesje. Ik ben je zaadsletje, geile zusjesneukende broer van me!!! Golf na golf spoot mijn hete sperma in mijn zusjes strakke kutje.

Lotte voelde dit en ze begon te ook haar hoogtepunt weer te naderen. Ze gaf me een geile zoen en zei: Dit voelde beter dan ik ooit had durven dromen. Van nu af wil ik dit altijd en mag ik alstjeblieft jouw eigen geile privé-sletje zijn? Na nog een diepe kus viel ze moe maar bevredigd tegen me aan in slaap. Samen met mijn zusje. Lotte was nergens te bekennen. Ik begon bijna te denken dat ik alles had gedroomd toen ik naar beneden liep in mijn boxer. Ik kwam de keuken binnen en daar stond mijn jarig zusje met alleen het pyjama jasje aan met haar rug naar mij toe.

Ze hoorde dat ik binnenkwam, draaide zich om en keek mij aan met een grote glimlach. Ik wel hoor, dankzij jou heb ik de mooiste en lekkerste nacht van mijn leven gehad!

Ik voelde dat in mijn boxer zachtjes er iets van beweging ontstond. Ik heb ontbijt voor je gemaakt. Ik dacht dat je wel honger zou hebben van alle inspanningen van vannacht. Lotte, even over afgelopen nacht. Ik weet niet of het nou wel zo’n goed idee was. Ik vond het lekker en zo maar… we zijn broer en zus. Dat wat we gedaan hebben was incest, dat. Ik was zo verrast dat ik niet kon reageren.

Je krabbelt toch niet terug he. Ik zou jouw privé-sletje zijn en dat vond jij maar al te fijn. Trouwens wat gebeurd is, is gebeurd.

Je kunt niet doen alsof het niet is gebeurd. En al zijn we broer en zus, dit was het fijnste wat mij ooit is overkomen. Ik heb nergens spijt van en ik kan er niet mee zitten dat het incest is. Ik wil jouw sletje zijn en nog heel vaak seks met mijn supergeile broer te hebben.

Ze masseerde deze een beetje en zei: Ja he geile beer van me. Dus ik dacht bij mezelf dat we er dan maar zoveel mogelijk plezier aan moesten beleven. Ik pakte haar bij haar billen en stond op van mijn stoel terwijl mijn lul nog in haar kutje zat. Zo legde ik haar met haar rug op de keukentafel, trok met een ruk haar jasje open en riep: Neuk me in mijn geile kutje. Ik ben jouw eigen geile zustersletje” Ik bleef met mijn lul in haar zeiknatte kutje rammen en voerde het tempo wat op.

Dit zorgde er voor dat Lotte al snel lag klaar te komen. Ik greep haar heupen vast om nog dieper in haar te stoten. Ik voelde dat mijn eikel tegen haar baarmoedermond aansloeg. Lotte gilde het uit van genot.

Wat is dit lekker geil… aaah! Je bent de beste zusjesneuker ter wereld.. Hier komt het hoor. Ik spuit je geile kut helemaal vol met sperma. Ik haalde mijn pik uit haar volledig volgespoten kut maar ik was nog niet klaar en er spoot nog een straal wit vocht over haar geile tietjes.

Lotte kwam overeind en gaf me een geile tongzoen om me te bedanken. Lotte nog steeds met mijn sperma over haar borstjes en sperma droop uit haar poesje langs haar benen. Toen we wat hadden opgeruimd wilden we ons op gaan frissen. Maar we konden het niet eens worden wie er eerst zou gaan douchen. We hebben niet zo’n grote douchecabine dus met z’n tweeen is het best krap. De douche hangt erg laag in onze douche wat een probleem gaf. We zeepten elkaar in, ik mocht haar borstjes wassen en zij nam mijn penis onder handen die daardoor weer flink groeide.

Op een gegeven terwijl Lotte met haar rug naar me toe stond en haar haren wilde uitspoelen moest ze voorover bukken anders kwam ze niet met haar hoofd onder de douchekop. Ze stak haar kontje naar achteren wat er voor zorgde dat mijn harde piemel tegen haar aarsje aankwam. Lotte voelde dit en zei lachend “He broer je steekt hem toch niet in mn kontje he?. Een echt sletje gebruikt ook haar kontje hoor. Ik wil weleens weten hoe dat voelt. Ik pakte een flesje bad olie bij gebrek aan ander glijmiddel,smeerde dit rond haar poepgaatje en smeerde ook mijn pik in.

Zachtjes begon ik te drukken en langzaam maar zeker verdween mijn pik in haar gat. Wat voelde dat strak zeg. Lotte begon zachtjes te kreunen. Ik vroeg wat ze ervan vond. Dit is totaal anders als in mijn kutje maar wel lekker. Neuk mijn geile hol broer. Na enkel minuten stevig doorstoten werd het me teveel en schoot ik dikke stralen van mijn zaad in haar kontje.

Lotte draaide zich om. Nu ben ik in al mijn gaatjes ontmaagd. We droogden elkaar af en gingen ieders naar onze kamer om ons aan te kleden. Toen ik beneden kwam was Lotte al aangekleed en vertelde ze mij dat ze naar de stad ging om wat nieuwe kleren te kopen.

Ik heb afgesproken met iemand van school maar ik maak het wel goed en ga vanavond naar de bioscoop met jou oke. Even later was Lotte weggegaan en bleef ik alleen thuis. Ik dacht na hoe binnen een dag mijn wereldje was veranderd. Gisteren was ik een gewone jarige jongen zonder veel seks met een lief klein zusje van 16 welke nog maagd was. Nu noemde mijn zusje zich mijn sletje, had ik dat geile ding al verschillende keren geneukt en haar met mijn zaad al haar gaatjes volgespoten.

De verdere dag vulde ik met wat computeren en een boek lezen. Toen het richting etenstijd werd had Lotte mij een sms-je gestuurd dat ze naar huis kwam en met de vraag of ik aan het eten wilde beginnen. Dus begaf ik me in de keuken en pakte spullen om te gaan koken. Een klein kwartier later kwam Lotte thuis. Ik heb wat leuke spulletjes gekocht maar dat zie je straks wel.

Ik trok een ander t-shirt aan op mijn slaapkamer en was net klaar toen Lotte riep: Ik ben er klaar voor! Ze had een strak bloesje met de bovenste knoopjes los waardoor haar decolleté goed zag en een minirokje aan dat tot maar net over haar billen kwam. Ook had ze een beetje make-up op waardoor ze er erg sexy uitzag. Of durf je niet zo met mij over straat? Zus je ziet erg mooi uit, maar is dit niet een beetje te.. Ik bedoel het niet verkeerd hoor maar..

Bovendien is het donker in de bioscoop. Dus laten we snel gaan. Lotte besloot toen we daar waren dat we naar een nieuwe komedie gingen. We kochten een zak popcorn en voor ieders een flesje drinken. We liepen de zaal in en zagen we dat we vroeg waren voor deze film zodat wij de eerste waren in de zaal. Lotte liep de laatste rij stoelen in tot ongeveer halverwege om daar te gaan zitten en ik liep vlak achter haar. Plots liet ze per ongeluk haar flesje dat gelukkig nog dicht was vallen op de grond.

Ze bukte voorover om het te pakken. Zo zag ik dat onder dat haast minuscule rokje ze geen slipje had aangetrokken. Ze pakte haar flesje en ging zitten. Ik ging naast haar zitten en vroeg ik haar zachtjes, omdat er nu ook andere mensen binnenkwamen.

Mijn zusje glimlachte mij terug ”Die kans is niet zo groot en wat dan nog. Ik zit daar niet mee hoor. Dat maakt het alleen maar geiler” Toen even later de film begon zat er maar een man of tien in de zaal en hadden we de laatste rij voor onszelf. De film was niet zo leuk en zat vol met flauwe grappen waar we eigenlijk niet om hoefden lachen. Ik fluisterde tegen mijn zusje dat ik er niks aan vond. Nadat ze weer me de mogelijk gaf om adem te halen zei ik: Er zitten mensen naar ons te kijken.

Die zien alleen een jong stelletje. We hadden een minuut of tien zitten vrijen toen Lotte zich plots op de grond liet zakken en mijn broek open ritste.

Ze haalde mijn lul tevoorschijn en begon me te pijpen. Lotte ging onverstoord verder. Een van de 2 vrouwen draaide haar hoofd even om maar keek snel weer voor haar uit. Mijn zusje deed er alles aan om mij hier te laten komen en na enkele minuten heerlijk stevig gepijpt te zijn, schoten dikke stralen van mijn geil in mijn zusje keel. Ik moest me inhouden om het niet uit te schreeuwen van geilheid.

Even hield ze stil en hoorde ik haar mijn sperma doorslikken. Ze zoog net zo lang door tot ze mijn pik volledig leeg had en echt elke druppel van haar broers zaad doorgeslikt had. Ik moet bekennen dat was erg lekker. Dus ging ik voor haar op mijn knieen zitten en schoof haar rokje een stukje naar boven.

geile broer en zus wijde kutjes