gratis pjes com dokter sex

Als we allemaal uit één bron voortkomen is iedereen onze broeder en zuster. Zelfs alle levensvormen zijn onze verwanten. Het betekent dat als ik jou schaad ik mezelf schaad. Deze nieuwste ontwikkeling van menselijk bewustzijn noem ik het denken in verbindingen en verbondenheid. Bewustzijn is de sleutel De veelkoppige crisis waarin we nu verkeren komt volgens mij voort uit de onverenigbaarheid van de verschillende bewustzijnsfasen zoals ze nu op de wereldkaart gepositioneerd zijn.

Wat bedoel ik hiermee? We leven in een periode waarin we meer en meer leven vanuit een ethisch besef en een gevoel van verbondenheid, terwijl de systemen die onze maatschappijen regelen nog geleid worden door mensen die vanuit een oordeels- en machtsdenken leven. Het is dus niet het juiste bewustzijn op de juiste plek. Dat strookt niet met elkaar door één deur, omdat degenen die het nog voor het zeggen hebben ons besturen vanuit een krapper bewustzijnskader dan de mensen die de gemeenschap dragen.

De huidige bestuurders, voor èn achter de schermen, nemen beslissingen die het volk verdelen in plaats van verbinden. Hun maatregelen komen ons dus ook niet ten goede en zullen dat ook nooit kunnen. Mensen die in termen van macht denken hebben zichzelf voor ogen. Machtsbewustzijn maakt de wereld per definitie ondergeschikt aan zichzelf. Ze bevinden zich momenteel nog in de bestuurlijke regionen van het bedrijfsleven en de politiek. Ze herkennen onze behoefte aan ethisch verantwoord beleid en respectvolle omgang niet, ook al vinden zij zelf van wel.

We gebruiken dezelfde woorden, maar bedoelen er totaal verschillende dingen mee. Door de bewustzijnsverschillen spreken we niet dezelfde taal en begrijpen we elkaar verkeerd. We zien er hetzelfde uit, hebben dezelfde lichamen, maar onze werelden verschillen als dag en nacht. Ik vind het belangrijk dat we dit verschijnsel herkennen om behouden door de mondiale crisis te navigeren. Ik denk dus ook dat we naar een totaal andere maatschappijvorm zullen moeten evolueren.

De huidige machtsstructuren zijn passé, ze sluiten niet alleen aan op de tijdgeest, ze zijn zelfs schadelijk voor het leven op aarde. Van woede naar kracht We zijn zelf tot veel meer in staat dan we denken, maar moeten er ook nog veel in leren.

Onszelf besturen is niet iets wat vanzelf gaat. Maar dit kan makkelijker in kleine groepen waarin je elkaar kunt kennen en het persoonlijke contact een fundamentele rol speelt. Met elkaar kunnen we heel veel bereiken. We zullen moeten leren samenwerken en elkaar leren vertrouwen. Om op het begin van dit verhaal terug te komen: De machthebbers moeten geconfronteerd worden met de effecten van hun handelwijzen. Maar we moeten niet blijven hangen in ons stammenbewustzijn en ons verlaten op straffen en belonen.

We moeten ook niet blijven hangen in ons oordeelsdenken en onze energie alleen maar steken in nieuwe wetten en juridische processen. Laten we onze woede gebruiken als motor tot creatieve kracht en zelf de veranderingen aanbrengen. Vanaf de bodem kunnen we een nieuwe wereld opbouwen en het mooie is dat iedere hand en ieder hoofd van betekenis is.

Er is niemand die onder doet voor een ander. Elk kan doen wat ie kan en elk mens is van waarde. Echter, ieder zal de schouders er onder moeten zetten en moeten beseffen dat wat je voor een ander doet, je ook voor jezelf doet.

We zullen een nieuwe saamhorigheid moeten scheppen, een nieuw sociaal gevoel waarin we allen onze beste bijdrage willen leveren aan een wereld waarin ieder zich thuis kan voelen. Het gaat er simpel om dat je als mens elkaar ziet staan. Ik moet mezelf en anderen niet benoemen etiketeren.

Het moet niet zijn van ik geef iets en verwacht van een ander iets terug. Vooral als het om hebzucht, macht en geld gaat. De wereld is een gegeven. Er is alles in overvloed voor echt iedereen. Wij hebben niet echt geleerd om te genieten. Het is altijd competitie geweest nog beter zijn, nog mooier, nog machtiger, nog meer hebzucht, nog meer geld. Altijd vanuit je eigen straatje denken. Bevestiging zoeken en vinden. Anderen die erop wijzen hoe het hoort en ik doe met dat zelfde spelletje mee.

Voortdurend een bevestiging krijgen van gelijkgestemden, dat ik op de goede weg zit. Ik zit in hetzelfde schuitje. Behoor ik iedereen af te wijzen die niet in mijn straatje past? Dat is pas woede ontkennen en zelf anderen stigmatiseren dat ze onwetend zijn.

Die mooie wereld is voor ons allemaal. Een andere bereiken is de persoon te betrekken in mijn spel. Mijn spel is om een lach op iemands gezicht te toveren. Dat is een hele opgave maar leuk om te doen. Dat is gebruik maken wat zich voordoet en daarop reageren. Dat kan alleen als ik in het Nu ben. Zo ben ik en niet anders. Dat is pas een vonk overbrengen zonder woorden maar met daden.

Ik rijd op mijn fiets een vaste route van huis naar werk. Dat is 15 km heen en 15km terug. Onderweg kom ik een bromfiets tegen zo een die meer geluid maakt dan dat het vooruitkomt. Tja dat heb je als jongere vaak last van. Ik ga sleutelen tot die naar mijn gevoel harder gaat. Dat is het toppunt van ieders jongensdroom zonder enige kennis of kunde alles uit je brommerd te halen. Al houd je jezelf voor de gek. Het moet sneller dan de standaard.

Opvoeren die handel met alle nare gevolgen van dien. Ik ben zelf jong geweest en weet als ervaringsdeskundige hoe dat toen ging. Het deed mij aan mijn eigen jeugd denken. Ik deed het geluid van een brommerd na! En deed alsof ik gas gaf! Natuurlijk was dat iets wat mijn medeweggebruikers nooit verwachten. De ene na de andere fietser haalde ik toen in!

Ik plezier anderen ook plezier! En wat zij daarvan denken of zeggen; het zijn altijd anderen! Zo kan inspelen op onvoorspelbaarheid en dat kan echt leuk zijn. En bewustwording is het enige wat telt. Even aandacht trekken en bevestiging van ons bestaan. Dus SOPN ondersteunen en we kunnen er na 12 september weer iets moois van maken.

Zelfs oma gelooft erin. Een nieuwe wereld door de SOPN! Iemand anders die het voor je moet doen? Misschien sluit dit aan op de titel. Van woede naar kracht. Keshe nodigt alle landen uit zijn nieuwe technology te omarmen met de uitdrukkelijke idee dat iedereen er beter van wordt.

Ik weet er nog weinig van maar laten we 6 september even goed opletten:. Mooi, dat je elke dag naar je werk fiets, naar mijn werk kan helaas niet, maar doe wel boodschappen op de fiets, 8 km heen, 8 terug.

Deze is voor jou. Hoe meer woede in onszelf, hoe minder kracht er overblijft om dat te creëren wat we eigenlijk werkelijk willen. Woede raakt voornamelijk jezelf en helaas heeft het een negatief effect op de wereld om je heen. Laat de wereld zien hoe het wel moet, ipv. Dat ziet elk bewust mens toch wel en de rest zul je met woede niet wakker maken. Laten we onze kracht zo sterk mogelijk zijn en daarmee de wereld laten inzien dat het heel anders kan op eenvoudige manier.

Dat zal die stammetjes leren haha. Marcel, ik moet er altijd mee uitkijken. Als ik uit woede ga werken dan verrek ik mijn spieren vaak, haal me aan van alles open, maak dingen kapot die juist heel over zouden moeten komen. Wanneer je verontwaardiging of woede gewekt werd en het is niet ego-gericht, heeft dat het effect van een flinke plets koud water in je gezicht. Op slag ben je klaarwakker. En kan je verder.

Wat ben je toch een wijze vrouw! Ik noem wat jij beschrijft de invloed van Michael, waarschijnlijk bij jou wel bekend. Helaas zijn er nog steeds mensen, zo mocht ik gisteravond weer ervaren, die weglopen voor die woede, waardoor ze dus niet verder komen. Ik heb ervaren, dat een goede ruzie, waarbij beide partijen naar elkaar luisteren, uiteindelijk een verdieping oplevert. Nog bedankt voor de tip over de Violette Vlam, daar heb ik veel aan. Heb je intussen meer info hierover?

Hier op WTK stond er enige tijd geleden een mooi artikel over. Voor alle zekerheid plaats ik hier even de link. En ja hoor, dat zag je goed! Michael is in mijn ogen de grootste vriend en helper van de mens. Erg toegankelijk ook, vind ik. Een gesprekje met hem is zo simpel als bonjour. Dank je wel voor de link! Ik zit nog maar kort op WTK en kon dit artikel dus niet.

Ik ga zeker met de meditaties aan de slag, had al iets van een landgenoot van je gegoogled, maar dit spreekt mij meer aan. Wat fijn, dat je ook bekend bent met Michael! Zelf voel ik me regelmatig als een eenzame strijder van het licht in de woestijn, als ik weer eens afgewezen wordt, doordat ik me open stel voor de Michaelsenergie. Herken jij dat ook?

Issy Relativeren is een woord dat vele ladingen dekt en waar je alle kanten mee uit kan, al naargelang het iemand goed uitkomt. Zodoende heb ik mij bijna de grond in gerelativeerd. Tot Michael tussenbeide kwam en de banden prompt verbrak, want als jij sommige voor jou schadelijke banden niet verbreekt, doet hij het. Michaelenergie kan dus ook verbrekend werken, zeker wanneer sommige banden bepaald schadelijk voor je zijn.

Heb ik meermaals mogen ervaren, omdat ik de neiging heb voor de underdog op te komen, of de ander het voordeel van de twijfel te gunnen. Met zulke houding laat je toe dat anderen je goedheid misbruiken. Anelle , even voor de duidelijkheid , persoonlijk vind ik je een fantastisch mens , dus dit is geen aanval op jou.

Misleiding en uitkotsbare onzin van het laagste newage nivo. The sword of wisdom and truth. Just to let you know. Over Michael; ik heb nog? Zo in tegenstelling tot veel van mijn verontwaardiging. Ze omsluiten de bad guys met licht.

Dat zijn mijn agressieve woorden. Hij spreekt meer over zielen die een heel zware opdracht op zich namen om ons allen verder te helpen. Maar wel heel concreet, ookal noemt ie liever gaan namen, deze wel: Kunt u iets zeggen over de violette vlam, hoe die dus transformeert, wat is de essentie ervan? Je kunt erover denken als….. Het is zeer elektrisch, het is de wijze waarop menselijk wezens dit kunnen begrijpen. Je kunt er over denken als wonderbaarlijk, magisch. Het is het vermogen van transmutatie, van transformatie, transsubstantiatie wat ook — stoffelijk, mentaal, materieel, spiritueel.

Als er iets is dat niet van goddelijke essentie is dat moet of wil of instemt met transformatie, wordt dit direct gedaan. Velen roepen mijn violette vlam op maar toch vertrouwen ze er niet op en denken niet dat de verandering, de ongelooflijke transformatie, onmiddellijk kan zijn.

Dat is het andere, de andere kwaliteit die mensen niet erkennen. Het is niet alleen licht dat aangaat en dan naar buiten gaat, en weer licht dat aangaat en dan naar buiten gaat, het is een steeds aanwezige energie door het hele Universum heen. Maar het is mijn doelstelling en missie om dit aan de Aarde te hebben verankerd. Het is mijn eer. Okee daar gaat ie weer , …..

Kom toch gvd een keertje van je knielende knietjes af en zie dat niemand meer of minder is dan jij , Michael is zijn alterego om zijn eigen donkere kant af te schermen. Dat blauwe zwaard heb je al van geboorte af aan , dat violette knuppeltje ook , leer het te gebruiken inplaats van het in de handen van een uitbuiter te geven die zegt het te weten voor jou.

Stomme gezeik met al die channelers , allemaal schyzofrene achtebaksen , geldkloppers met een agenda , get of your fucking knies , stop bowing down for imposters. Get real ffs , de eindverantwoordelijkheid ligt bij jezelf , lekker makkelijk om er weer een ARCHont bij te halen , een poortwachter die jou er toch niet doorlaat omdat je niet zelf de verantwoordelijkheid op je hebt genomen.

This is one reason for the highly detailed genetic records kept by the Mormons, another Brotherhood operation at its top level. So when people in power appear to have no blood links with these families, the opposite may be true. A number of researchers believe Bill Clinton to be a closet Rockefeller and he is certainly blood-related to the British monarchy, every Scottish monarch, and King Robert I of France.

Apparently, Karl wrote that Germain, an alchemist and magician, had been raised by the de Medici Black Nobility family in Italy. This is yet another mind control operation by the Brotherhood to misdirect and imprison the more extreme of the New Age mentality and to stop it getting off its collective arse and the ceiling and so making a real difference.

Stomme gezeik over 7 stralen , meester voor iedere straal , why o why willen de new agers alleen maar over de violette straal horen? Verslaafd aan het zelfgenoegzaamheid , ik voel het contact , wel voel het contact met je duistere kant , hypocriet. Waar zijn die andere 5 stralen dan? Ik wens jullie vele incarnaties toe in dit buiten jezelf gezoek van waarheid , -grof taalgebruik verwijderd-.

Ik resoneer er niet mee. Alles en iedereen zijn 4D-charlatans, is 4D-nep of een 4D-complot. Maar zij, zij en alleen zij kennen de enige en echte waarheid! Sorry, maar ik zie geen verschil tussen een channeling en een doorgeving. Het ene dogma wordt verworpen en vervangen door het eigen dogma, bekeringsdrift is niet echt een 5D-kenmerk. Terwijl ieder van ons zijn eigen unieke pad af te leggen heeft. Waar ik niet mee resoneer, kan voor een ander een openbaring zijn. Jij jouw weg, ik de mijne, toch?

Thank you Hyper , misschien ziet men in , ik betwijfel het achterlijkheid blijkt ingebakken het deeg heeft het bepaald Tom Poes heeft wel vulling de pudding maakt het verschil. Of zat je per ongeluk in de lift naar ?

Ik ben ook mild naar jou toe omdat ik voel dat je een bijzonder en liefdevol mens bent. En dat meen ik ok ik zeg dit maar één keer , haha. De enige echte werkelijkheid is waar alle dimensies doorzien worden. Waar de waarnemer net als het waargenomene in opkomen.

De eenvoud waar alles in opkomt. Waar ook alles in ten onder gaat. En ja , ik zit afentoe effe op min twaaluf , als je me niet meer hoort of ziet , dat betekend dat het me allemaal geen reet meer interesseert misschien dat je op die dag terug zal verlangen naar iemand die durft te zeggen waar het op staat , inplaats van jezelf omringd voelen door kontkussers die de sprookjes bevestigen.

Ah onze Cozzmix is bezig met een vernieuwd geformuleerd drankje: Het is nog wel niet af, want hij moest het voorverwarmen op een violette vlam, nou dat hij die net niet meer in huis heeft is Hij genoodzaakt een andere alomvattende new hartverwarmde oplossing te bedenken. Na veel channeling en andere k anaal gerichte oploskoffie dik methodes zijn tot op heden met malle pogingen op niks uit gelopen.

Dus vergeef Cozzmix harde Ferme taal gebruik, tis al zo moeilijk in deze tijden van verloren essences en groene kruiden wondermiddellikeurt. Martijn , het ene moment is alles illusie , het andere moment is alles SP , wie neemt jou nog serieus? Ah onze Cozzmix is bezig met een vernieuwd geformuleerd levens elixer drankje: Het is nog wel niet af, want hij moest het voorverwarmen op een violette vlam, nou dat hij die net niet meer in huis heeft is Hij genoodzaakt een andere alom vattende oplossing te bedenken.

Na veel channeling en andere k anaal gerichte oploskoffie methodes zijn tot op heden alle pogingen op niks uitgelopen. Dus vergeef Cozzmix harde Ferme taal gebruik, tis al zo moeilijk in deze tijden van verloren essences en groene kruiden wondermiddellikeurtjes bij iedereen door de strot heen te krijgen om weer er normaal uit te zien. Die uitgebraakte pornografische kotswoordenstromende scheldkannonade van de onderdeonderste plank die veel weg had van een vervloeking, dat noem jij MILD???

Hoe klink je dan wanneer je echt boos bent? Mag zeker geen nieuw aroma hier meer toevoegen, alle comments worden geblokkeerd door een Violette vlam, geen passante omleiding maar een continue geblokkeerd wtk die elke comment verwerpt in een stukje tekst, dit is al reeds eerder geplaatst op wtk, ook de slinkse links verwerpt zich steeds naar een totaal andere WTK pagine.

Zou dat Kocoflem drankje dan toch zijn wondere werk hier al doen?! Ik betwijfel het , Martijn staat weer in de kameleonstand , oftewel zegt alleen vage shit , Hyper duikt onder als het teveel wordt , Anel hangt in de schemerzone. Die uitgebraakte pornografische kotswoordenstromende scheldkannonade van de ondersteonderste plank, die veel weg heeft van een vervloeking, dat noem jij MILD??? Verwoedende teksten, woedende beeldspraak, oplaaiende heerlijk heden, het hoogste woord is er uit, het laagste woord moet nog komen.

Dualiteit zal altijd heersen in elk region van onze vermakkelijke planeet waar alles mogelijk is. Ach het doet stof opwaaien, geeft niet ik ben helaas van weer een ander clubje die allang met pension is en in Spanje in de warme zon nu weg zweet. FF een apperatief pakken voor de dorst, KocozFlem psssjjjttttt ….! O wat is ie boven iedereen verheven. Toch maar opletten, van het neerkijken krijg je een stijve nek. Als ik echt zwaar over de zeik ben en iemand met woorden ten gronde wil richten kijken de goden met ontzag toe , enkele van die stinkhybride inteelt zelf uitgeroepen goden riep laatst nog ; Ik verveel me , laten we Anelle op Cozmic afsturen en zien wat er volgt.

Ahhhh nu weet ik het weer , dom dom dom , zijn vriendje heette Micheël en hij had een blauwe string aan. Mijn God , hoe kon ik dat nou vergeten zeg , tuttebel die ik ben ,….. Daarom maar een goddelijk strijkje: Volgens mij is woede een van de krachtigste motoren voor verandering. Ik wou dat ik er meer van had! Ea , wil je een beetje van mij lenen? Met een beetje minder kan ik die nagemaakte flapdrollen hier ook nog wel aan.

Weet je wat nu het mooie is? Hyper raak je maar je krijgt geen reactie , als die reactie komt dan is het onder een ander topic , en indirect. Geen probleem , we love that son of a bitch , hij ma gewoon lekker zichzelf zijn , wij begrijpen hem wel. Paul laat weinig van zichzelf zien. Morgen weten we meer. Toch wel heel erg sterk spul die Homeopatische wonderdrankjes, je wordt er zo snel dronken van onder je tong terwijl je het met mate in neemt… Cozz ik vergeef je het!

Je wordt ook een dagje ouder en dat doet zeer vooral als je ineens uit elkaar valt zoals ik! Hmmmm , Anelle , wat kunnen we daar nou eens mee? Kreng zal wel grijs zijn en meuren als de pest.

Hoog in de bomen , o wat zijn we heden blij. Echter toen de fjolete flam forbij kwam maakte dat weer alles goed , micky micheal and the german haalden uit het eten roet.

De aap is uit de mouw. Is het dan toch waar dat dit de tijd is waar niks nog verborgen kan blijven? Als het zich wederrechtelijk toegang verschaffen tot een exclusief cenakel. Kan iemand mij vertellen bij welke dimensie dergelijke mentaliteit past? Lage landen trilling is dat Anelle, zeker wanneer de bodem van de fles gezien wordt. Dat lees je vaak af aan het woord gebruik bij wezens die aan het transformeren zijn.

Denk dat er iets achter steekt wat het geraakt heeft dezer dagen en wat een beetje taai is voor hem om te verwerken. Snap Cozmic wel, hij heeft iets moois maar heeft ook iets ondeugends waar hij lekker vaag in blijft. Net als Hyper is hij ook gewoon een uniek puzzel stukje. Morgen is het weer grote sorry bij Guido en mag er weer gegumt worden in overvloed.

Yep, grijs, doch niet kaal. Vrouw, doch niet dom. Lang en hard genoeg geleefd om vuibekkerij als machteloosheid te herkennen.

Als wanhopige pogingen om met schimpscheuten door het beschermend schild van een mens willen dringen om diens energie te roven. Maar vooral, en dat is zo schrijnend: Daarvoor ben ik te lang op deze wereld en heb ik teveel gezien en meegemaakt. Maar, wie maakt er nooit iets mee? Wie heeft nooit een zware dobber te verwerken? In mijn ogen geen excuus om ronduit gemeen te gaan doen en van de heup te gaan schieten. Lekker anoniem bovendien, althans voor een grote groep WTK-bezoekers.

En voila , daar kruipt de andere aap uit de andere mouw. Ik en zoveel anderen vertellen niemand niet wat ze niet mogen zeggen of hardop denken of schrijven , of wat dan ook. Als jij graag in een slachtofferrol kruipt omdat ik een bak met schijt op het newage denken gooi , dan is dat jouw probleem , laat de violette vlam er overheen gaan en het is opgelost , lekker belangrijk of het st germain of michael is , blauw of violet. Misschien is het beter om Kathumi het op te laten lossen , of El Morya , of Sananda , hij was immers Jezus zijn leraar.

Waar ik eerder zei dat ik je als persoon zeer waardeer , dat punt begin ik nu te verliezen. Heeft niets te maken met deze website of wie er op reageert , gewoon met jouw instelling en dus de mijne. Al de new age filosofien daar schijt ik op , uiteindelijk komt het neer op de verantwoordelijkheid buiten jezelf zoeken.

Je creeert een god om het hogere goed en de verantwoordelijkheid buiten jezelf te zoeken. Ik heb me altijd afzijdig gehouden van de newage bagger die jij hier verspreid , met je unitynet en andere shit van fulford enzo. Als jijn het idee hebt dat er qua filosofie een bepaald block is , dan kan je het wel eens bij het rechte eind hebben , weet ook dat je in de minderheid bent en dat jouw ideeen getolereeerd worden. Ik leg je op het hakblok als ik wil en zal applaus krijgen wat ik niet wil.

Wanttoknow staat imo open voor meerdere opinies. Daag me echter niet uit. Dan krijg je wat je niet wil , of misschien wel. Ik weet het niet Anelle , waarschijnlijk zijn we beiden even hard op zoek naar de waarheid ieder op zijn eigen manier ….. Anelle , weet je , hoe meer je kaffert en verzet , hoe meer ik je waardeer?

Je bent niet voor de poes , das duidelijk. Ik ben ook niet voor de poes , das ook duidelijk. Ik val jouw visie niet aan tenzij jij mijn visie niet aanvalt ik respecteer jouw visie omdat het jouw visie isAls ik iets schrijf wat niet met jou resoneert , betekent niet dat ik jouw visie aanval menigmaal schrijf jij iets wat niet met mijn visie resoneert ik zie dat niet als een aanval jij hebt recht op jouw visie ik heb recht op mijn visie is dat nou zo moeilijk?

Ik weet dat ik een hoop vuur in me heb en dat kan wel eens brand veroorzaken. Wat ik eerder zei ; just because I care. Mocht je dit naar een hoogtepunt willen brengen , dan kom je mijn lijfspreuk tegen: Mijn woede is mijn kracht.

Met je mooie inzichten , en bakken vol met schijt. Ik vind het allemaal mooi ,waarom? Het is echt en niet gemaakt ,ontdaan van alle gene en valse prietpraat. Gewoon cozmic in al zijn glorie net als vele andere hier. Als je echte mensen niet hanteren kan, moet je immers niet hier wezen. En als je iemand niet begrijpt vraag je het gewoon na, hoe die dit of dat bedoelde.

En kan of durf je dat niet dan heb je pech en blijf je in je slachtoffer rolletje hangen. Doorgaan hoor coz,echte vrienden kunnen tegen een stootje, en zijn niet bang om te worden herkent. We moeten niet wachten op de ufonauten voor redding of op hemelse legerschare ,of salusa of st michel of wie dan ook.

En ieder die een redder of heiland verwacht geeft zijn eigen scheppingskracht ,en daarmee zijn eigen verantwoordelijkheid af. Zo iemand moet niet piepen als iemand in dat gat springt en de macht over hem gaat pakken, daar heb je dan zelf om gevraagt.

Ik reken helemaal niet op een hemelschare om te kunnen ascenderen. Mijn keuze is allang gemaakt. Ik blijf hier om met de aarde mee te ascenderen en ev. Ruimteschepen als exotisch tussendoortje, waarom niet? Doch, dat wil niet zeggen dat ik energieën uit hogere dimensies zomaar afschrijf. Uit wat zij te vertellen hebben, pik ik hier en daar iets uit, soms maar één woord, waar ik voor mezelf wat mee kan doen.

Onderscheidingsvermogen is niet hetzelfde als alles wat niet in je wereldbeeld past, overboord gooien en aan anderen te verbieden. En dat je wereld maakbaar is, blijkt uit het feit dat in de mijne de meeste zaken zich als op een uitgerolde loper, mooi, vloeiend en harmonisch afspelen, zoals ik het wenste. Das jammer en onnodig, alleen hetgeen niet verwerkt is in jezelf of beter gezegt niet is geaccepteerd, kan je op die manier raken.

Als je de jou toegeworpen zaken niet passend vind verwerp ze dan ga je er niet tegen verweren ,lijkt me nogal onnodig. Immers nergens beweer ik dat jij Anelle zit te wachten op wat ook. Mijn comment was een van algemene aard en wie de schoen past trekke hem aan ,toch? Ook jij bent mooi zoals je bent, ook uit jou kunnen schunnigheden en woede komen ,niks mis mee. Dikke hug en groetjes. Marcel Ik waardeer heel erg je tussenkomst om eea te relativeren.

Toch vraag ik je om de post 9. Wanneer je de sluier van dubbelzinnigheid wegneemt — bijna elk woord kan je dubbel interpreteren — krijg je iets helemaal anders: Ik hoop dat je je vergist wanneer je stelt dat dit vb tot jullie normale taalgebruik hoort, want dat kan ik slechts betreuren dat de gemiddelde NL evengoed aan normvervaging doet als de politiek, het bankwezen en bedrijfsleven.

Toch bedankt hoor, Marcel. Dit irriteert mij dan mateloos, de voorbarige brave klikkende aandragers hieroooh die de gematigde moderatie Meesters hierboven impliciet expliciet verzoeken om alsnog zwaar te censureren, de ondergang van de echte Argus en Anarch en Soppers van het eerste uur, nog voor de geestelijke astro overnames, en en en en, nou behalve WTK is nog blijven drijven, als je hier de sloper wil uithangen, dan is het nog geen aanleiding dat je zomaar verbannen wordt, ik bedoel de beste werkgevers vroegen vroeger aan hun werknemers wat ze zelf van hun prestaties vonden en de werknemer mocht voorstellen wat een passend loon daar bij hoorde, dat is real, echt mens en spirit, niet dat mooi praten en ondertussen tussen de loopgraven door elke delinquent bombarderen tot vrije vogels die je ongestraft als dubbel spy mag passeren en fusilleren, militair standrechtelijk afschieten,.

Anelle Hebben we het over de post van paul?? Dubbelzinnig, dat lijkt me dan toch geheel jouw interpretatie, ik lees hem gewoon heel letterlijk en zie er geen enkele sexuele toespeling in. We hebben het toch over posting nr 9. En hoewel mijn dirty mind wel eens in is voor een geintje kan ik die op sexueel vlak hier niet in vinden hoezeer ik ook zoek. Misschien dat ik dan iets te naief ben of jij ziet spoken op de weg , wie zal het zeggen.

Another young start cut short. Zo lekker tussen de vingers en de handjes in om te kneden en er asbakjes van te maken.

Aan jou ogen ligt het niet aan mijn woorden zeker niet aan ons 2 zielen 1 gedachte al helemaal niet. Tussenvoegsels en vogelegezang stoppen we zo achter het behang. Gaat over post 9. Ik weet niet meer wat ik van cozmic moet denken. In wat voor leefwereld vertoeft die dan? Schrijft onverbloemd van mij ten gronde te richten ed. Zelfs met een hele fles op zou het bij niet eens opkomen om dergelijke zaken te schrijven. Alleen omdat ik het aangedufd heb om Issy over Michael en de violette vlam te schrijven.

Wat mijn volste recht is, zoals het zijn volste recht is om een andere mening te hebben. Maar is dat een reden om zo tekeer te gaan? Wanneer de drank is in de man… krijg je dan diens laagste aard te zien? Hij is gewoon bezorgd Anelle. Op Indigo revolution gaan ze ervan uit dat alle channelings e.

Beetje wat ik ook bij Godsdienst waanzinnigen zie. Hij probeert je nog ergens te redden ook! Hij heeft ook wel gelijk, die violette vlam, weet ik het wat jullie er dan weer bij halen, zit gewoon in jezelf. Heb je geen engelen e. Mensen plaatsen graag dingen buiten hunzelf omdat ze bang zijn voor hun eigen kracht. Zoek het dus in jezelf en niet bij die eikels, zoiets…. Je hebt gisteren zo hard geroepen tijdens je mis 9. Het arme ding start voor geen meter meer op en is terug naar af van 1.

Woede is inderdaad energie van hier tot ginder, dat houdt in dat al mijn werk van het afgelopen jaar dan gelijk ook pleite is 4 Ever!

Hij is namelijk heel wel in staat om duidelijk te maken wat hij bedoeld , daar heeft hij mij met mijn interpretaties niet voor nodig. Ik stel alleen dat ik van de man hou met alles dat ie in zich heeft herken dat wel. Hij heeft geweldige humor en kan ook rauw op je dak vallen , das echt en ongeremt das geen valse schijn of opgelegte neppe beschaving.

Ook van jou zou ik dat waarderen, dus hou je niet in en leef je uit. Er telt maar een ding wees echt, wees eerlijk en oprecht. Ben je dat in liefde , in boosheid ,in humor, in spiritualiteit allemaal goed. Het gaat ook niet over alcohol, of wat dan ook.

Das wegzetten op een rare manier. Ik zie in jouw reacties b. Dat is niet fout of goed dat is zoals het op mij overkomt.

Daar kan je over nadenken , je kunt het verwerpen , en je kunt er boos om worden. Maar begrijp dan dat IK je niet boos maak dat doe jezelf , je laat je door mij boos maken. Begrijp je mij niet of cozmic niet , hoort de vraag dan niet te wezen begrijp je jezelf wel? Je kunt zeggen dat dat ook alles op jezelf betrekken is , maar er is een groot verschil tussen iets aan jezelf spiegelen of in de slachtoffer rol kruipen.

En als je in de slchtofferrol kruipt leg je de verantwoordelijkheid voor je eigen wereldperceptie in handen van een ander,dat kan de bedoeling van dit leven niet zijn denk ik. Awww Paul , is de boel gecrashed? Mijn relatie met techniek schijnt inderdaad niet de beste te zijn , daarentegen heb ik niet het idee dat ik de magie in huis heb om techniek te laten crashen. Anelle , ik heb ergens diep in me een appeltje te schillen met het zgn witte broederschap , het is ouder dan mijn fysieke leeftijd.

Ik was er niet op uit om jou persoonlijk te beledigen , zocht gewoon een sparringpartner , waarschijnlijk de verkeerde. Vergeef me mijn donkere humor , komt niet altijd goed over. Woede ,vreugde, liefde,boosheid , genegenheid ,haat, gemeenheid,hulpvaardigheid zijn geen goede of slechte dingen ze zijn slechts ervaringen, emoties en gevoelens. Ze zijn energie en die valt te plooien op elke wijze die jij of wie ook wenst.

Om woede als een negatieve energie weg te zetten is dualiteit bevestigen, en dat moet je maar willen ikke niet. Zodra je oordeeld versmal je je perceptie van dat wat is. Een oordeel rechtvaardigd dus alleen de vraag waarom komt dat oordeel in mij op? Guido zegt het altijd wat simpeler wat pietje over klaasje zegt zegt meer over pietje dan over klaasje. Maar hij heeft daar wel een punt. Als ik op een dieper nivo naar mijn woede kijk zit daar een bak verdriet en onmacht onder. Ik kan me er door laten verlammen of mijn woede creatief maken.

Voeger kon ik dat kwijt in mijn werk , tegenwoordig moet ik het beest in de ogen kijken en in gaan zien wat de oorzaak is. Fixing the shadow met Charlie Sheen , een meesterwerk http: Moet kunnen zolang het beperkt blijft voor eigen gebruik of binnen een privé clubje. Ik ben geen NL, dus was ik dit helemaal niet gewend en ja, ik geef het toe, gechoqueerd.

Anelle Diepe buiging voor jou Anelle, je bent een mooi mens. Met dat violette gevlam heb ik ook niks, maar als het jou in jouw leven helpt, burn it! Je deed me ineens een beetje aan Linda Blair denken….

Dat maakt de wijsheid in de les duidelijker zichtbaar. Het lont in het kruitvat met dit artikel! Je familie helemaal van slag. Neen, opgekropte woede is kracht! Dat bewijs is geleverd. Als je hondje fikkie bij de naam noemt is echt de hek van dam. Invalshoeken lopen flink uit een. Ook natuurlijk niet erg. Maar niemand is roomser dan de paus, of toch wel…dus eigenlijk iedereen. Eindelijk … Durven we elkaar man en paard noemen en is het spel van pappen en nathouden voorbij!

We want to know anything at all! In de beste families komen vetes voor maar zolang wij elkaar zien staan en blijven communiceren is er niets aan de hand! Want uiteindelijk wil ik als mens ergens bij horen. Het is om even. Het is toch altijd een lekker gevoel om ergens te willen horen en geaccepteerd te worden.

Ondanks ik daarom heb geleerd om met elkaar rekening te houden om je door eigen inzichten de wereld van mij hemelsbreed kan verschillen met die van de ander familielid!

Zelf betrap ik mezelf op dat ik een andere vastpint op wat die zegt. Daardoor kunnen enorme ruzies ontstaan in het nietes en welles spel. Het kan zo diep gaan dat relaties voorgoed kapot gaan. Zelfs om een enkel woord en door beeldvorming.

En na vele jaren heb ik nog een schurftige hekel aan het voorval dat alleen het nare gevoel nog steeds een deel van mij is gebleven. Mensen veranderen met de dag. Daarom zijn principes eigenlijk geen stuiver waard! Gedane zaken nemen geen keer.

Maar vijanden creëer ik altijd zelf! En voor een goede verstandhouding ik praat altijd voor mijzelf. En zieltjes winnen laat ik lekker aan de kerk, politieke partij, sekte of wat voor een organisatie ook over. Zolang ik het niet zelf ervaren heb is het niet mijn waarheid. En dat ik in herhaling treed of onzin verkoop het blijft for the time being waarheid. En niet door vertellen onze geschiedenis is herschreven en aangepast!

Dat wisten we al vanaf onze prille begin misschien wel zo ver terug bij het ontstaan van onze Aarde! En wat blijkt zoveel incarnaties als je er in geloof, want wat ik zeg kan tegen me gebruik worden later ik ben eigenlijk geen steek veranderd.

Want alles wat in mijn bewustzijn is gekomen zit er nog in zowel goed en kwaad! Stoom van de ketel Lezer.. Iedereen die wat over mij te zeggen heeft, ga lekker je schoonmoeder pesten of zo. Oh ja, doe St. Anger de groeten… http: Wanneer ik mijn woede daadwerkelijk in opbouwende kracht zou kunnen omzetten; wow, dan gaat er wat ontstaan. Ik bedoelde wel een naam geven Repelsteeltje of wat je maar kunt bedenken maar er geen aandacht aan schenken, geen invulling aan geven!

Ik heb gemerkt dat dan het veel milder wordt! Imke, misschien heb jij met Woede wat ik heel sterk had met fobische Angst! Het voelt nu zo voor mij dat het iets was dat bij mij hoorde. Langzamerhand voel ik dat ik die emotie niet meer nodig heb en verdwijnt het als sneeeuw voor de zon! Doordat mijn Angst echter onderdeel van mij was geworden, ben ik het gevoel dat daarbij hoorde gaan koesteren.

Als die enorme Angst nu weer opkomt kan ik het heel snel Loslaten en op laten lossen door het gewoon recht in de ogen te kijken.

Niet meer, niet minder! Ik koester het gevoel niet meer, waardoor het vanzelf oplost. Dit baart echter oefening! Ik heb gemerkt dat op het moment dat je steeds meer voelt dat het werkt, geeft dat heel veel Vertrouwen.

En zo kom ik stapje voor stapje verder! Woede kan pas een opbouwende kracht worden, als je er achter komt, wat het jou te vertellen heeft. Dat doe je door het i. Dus vanuit een afstandje er naar kijken, omarmen en dan bij je zelf te rade gaan, wat wil dit mij nou eigenlijk vertellen? Wat zegt deze woede over mij? Wat kan ik er van leren? Dan pas kan je het transformeren naar kracht, wat helaas jaren duurt, en niet zo simpel los te laten is, zoals Dick schrijft.

Maar ja, Dick is dan ook een man, en de hersens van mannen werken anders dan die van ons vrouwen! Ik hoop, dat je hier iets aan hebt. Spelling deels uit Ik waardeer jou stukjes, al snap ik het niet altijd, zullen mijn gevoelige vrouwenhersentjes of hormonen wel zijn, maar ook jij bent en schatje!

En dat van die mensen, die hun woede inhouden, ja, daar moet je voor oppassen, helemaal mee eens! Zie mijn reactie op Wat hier nu op deze site gebeurt, is typisch de invloed van michael, of , hoe je het noemen wil. Ik wil niemand bekeren, herken veel van wat er over michaelsenergie bekend is, maar respecteer andere visies!

Het gaat er om, dat we uiteindelijk allemaal hetzelfde willen, en dat begint voor mij met liefde voor mezelf zodat ik liefde kan geven aan anderen. En in welke vorm dan ook, ook schelden kan een vorm van liefde zijn, of confronteren, wat ik zelf vaak doe. Het gaat erom, dat we uiteindelijk allemaal met onze neus de zelfde kant uit staan! Dit is voor alle wtk bezoekers! Ooh van dat het op moment in de lucht zit, harde confrontaties met Ons Zelve en onze Omgeving, geloof ik wel hoorrrr. Helemaal te gek dit nummer, gaat mijn frontje altijd van mijn box af springen, snapiedat?

Heb net nog geprobeerd mijn kostbare bruine zachte op de tong smeltende goud in de Usb poort te proppen om met je te delen, helaas, blijft het bij virtueel. Het is net als bij de nieuwste dixon gadget, denk je onderaan het Onofff knopje gevonden te hebben, blijkt het bovenaan een half verborgen verzonken lang vergeten sensorische piëzo elektrische touch druk toets te zijn die ut um doet, begin niet onder maar start us boven, nieuwe slogan van Loesje, verzin ik nu.

The word piezoelectricity means electricity resulting from pressure. It is derived from the Greek piezo or piezein, which means to squeeze or press, and electric or electron, which stands for amber, an ancient source of electric charge.

Piezoelectricity was discovered in by French physicists Jacques and Pierre Curie. Die kunnen overigens ook niet tegen woede, had ik vorig jaar last van, gevolg, ik stuiter door de hele wei achter een hard galopperend paard aan, totdat ik van het baasje moest opzouten, want ik had teveel woede in me. Maar welk leuk om te doen, iets voor jou hyper? Maar je bent weer weergaloos en onnavolgbaar, behalve dan, dat ook jij in hogere sferen bent gekomen door mijn engelengeleuter.

Want dat met die peizoelektircity, is dat hetzelfde als wat mijn manueeltherapeut doet, door druk mijn DNA corrigeren? Is ff heftig, maar dan komt alles wel weer in balans, en kunnen we beter de schouders eronder doen, op naar de wereldvrede!

Er is tenslotte genoeg voor iedereen! The boys van Bots wisten dat jaaaren geleden al! Ooh gaaf Idee Issy, zou best goed voor mij zijn, ik heb best wel af en aan een aardig tijdje met paarden van doen gehad, ik wist van jongs af aan al wel dat er iets in mij zat, vast woede, en dus spanning, waar juist dat soort super gevoelige dieren op reageren, bio feedback, hoe weet je van jezelf hoe laat het isz, nou er zijn zoveel manieren, jah er ging bij mij ook regelmatig wat op hol geslagen bokkend en steigerend misz, schelden kwaad worden hielp niet, hoe kon dat nou toch gebeuren..

Genezing, heel worden, en zelf op adem kunnen komen, weten wanneer ik in een reflex verkramp, waar zitten de mentale pijn punten, hoe is het zo gekomen, hoef ik er mij niet mee te identificeren, het is een deel van mij maar ik ben het niet.

De volgende keer als ik iemand op een paard tegen kom dan kijk ik driemaal achterom door mijn periscopische radar installatie, zal ze het zijn? Wat een Kermis, professioneel konten kijken en taxeren, het blijft een droom beroep.

De periscoop wordt voornamelijk voor militaire toepassingen gebruikt, om zonder gevaar vanuit bunkers, loopgraven, tanks en pantservoertuigen en onderzeeboten kunnen rondkijken. Een voordeel boven radar, sonar e.

Referred to in contemporary company documentation as the Jaguar 2. Hier zijn ze vooral goed in kluunen, als moeder natuur meewerkt. Je weet aardig wat van die edele viervoeters af! Maar wat je schrijft over dieren en hun verzorgers geld ook vaak voor kinderen en hun ouders. Het lullige alleen is, dat kinderen die bokken een pilletje krijgen zodat de farmaceutiche maffia weer wordt gespekt en de ouders niets aan zichzelf hoeven te doen!

Weet je dat kinderen die Ritalin gebruiken gevoeliger zijn voor een drugsverslaving? Kan Big Pharma later die Ritalin kids weer wat geven tegen hun afkickverschijnselen, oftewel kassa! Terwijl het vaak om zeer gevoelige en waanzinnige creatieve kijk naar jou, jij bent een woordenvirtuoos mensen, maar ja, alles wat zijn kop boven het maaiveld uitsteekt… Maar dat paardenclipje, verkeerd ingeschat hyperderpiepertje! Wow Issy, wat een mooi clipje. Ik heb zelden een paard zo gezien. Die blik van dat dier, prachtig.

Train jij zo met paarden? Wat fantastisch moet dat voelen stel ik me voor. En als je weet dat je het baasje niet kan vertrouwen hoe kan je dan een gezonde geest ontwikkelen? En hoe gedraagt een gezond baasje in balans zich? Hey Im, hoe is het met je woede?

Nee, ik train ze niet, wel soms de kids die er ook zo naast lopen en dan een sofatraining met paarden krijgen. Ik heb laatst jouw site bekeken, maar wat kan jij mooi creeren! Volgens mij kan je in jouw werk ook wel wat woede kwijt! Zelf rommel ik ook wat in de marge, maar ben slecht in figuratief. Maar misschien moeten we maar eens samen een WTK workshop crea-bea orgsniseren in jouw atelier, ik woon hemelsbreed 27 km bij jou vandaan.

Kunnen we eens de rechter hersenhelft van de forumbezoekers prikkelen! Lijkt me wel grappig, als die elkaar eens gaan knuffelen, hahaha… Dat is volgens mij wel nodig na alle verhitte verhalen n. Hyper, nu spreken we weer dezelfde taal nu je Klaus blijkt te kennen!

Reden jullie ook bitloos? Ik rijd zelf helaas niet meer, was mijn manuele vriend het niet helemaal mee eens, zucht.. Het paard verteld veel over jezelf, zo komt b. En over dat passende zadel en dat voer, dat geld ook voor mensen! Heel veel mensen smijten maar wat in hun supermarktkarretje en eten voor de k.. Zelf ben ik jaren geleden gestopt met koffie, dan begon ik n.

Fijn dat je mijn virtuele knuffies waardeert, ja zelfs virtueel doen ze een mens goed! Schijn je ook langer van te leven! Maar ga nu mijn kippies op stok doen, morgenvroeg een kinkhoestcheck, schijnt te heersen, en er worden hier in huis flink wat van die kleine nare onzichtbare beestje rongebazuint de hele dag! Tis niet zo dat ik een wandelend kruitvat ben hoor nou ja, af en toe dus wel, maar dat richt zich meer naar mijzelf , maar wel interressant om het eens goed onder de loep te nemen.

Even inhakend op het paardenverhaal…. Mensen zijn de enige zuigdieren die kunnen liegen , een taal die dieren niet verstaan omdat het niet strookt met de lichaamstaal. Contact met elementaalwezens werkt op dezelfde basis en ook communicatie met de plantenwereld. Gisteren kwam ik een gans tegen die vastzat in een omheining , ze ging tekeer als een bezetene , ik praatte een paar minuten op haar in om duidelijk te maken dat er samenwerking nodig was en liet haar een paar keer in mijn broekspijp bijten.

Daarna werd ze rustig en kon ik haar oppakken zonder dat ze me beet en heb ik haar met haar familie verenigd. Volledig verwilderd en onzeker kreeg ik haar mee en binnen een paar maanden kon ik er mee lezen en schrijven , ze heeft haar vrijheid nodig , samen hebben we de kaders gesteld.

Fixing the Shadow http: Dan ervaar ik wat dimensieloos echt betekent en voorstelt. Deel uit willen maken van onze Natuur is voor mij de enige weg die naar waarheid leid.

Last van veel duiven. Ik werd er gek van. Uit gekkigheid spande ik een net om die beesten van het balkon te houden. Een tijdje is het goed gegaan. Op een ochtenc werd ik om 5 uur ochtend wakker. Een gewetter van jewelste. Het was niet omaan te horen.

Ik schoof het gordijn open en zag een zwerm spreeuwen die waarschijnlijk op doorreis waren. Ze bleven maar rondcirkelen tussen de flatgebouwen door. Ik had het niet inde gaten maar zag 1 van de groep op zijn kop in het net vastzitten. Hij vocht alsof zijn leven ervan afhing.

Hoe harder hij knokte des te vaster in het net. Angst was heer en meester zijn shit was niet om aan te zien. Zonder te bedenken pakte ik een schaar en ging het balkon op! Dokter, mijn vrouw heeft zo'n last van haar keel.

Dokter neukt zijn stagiaire. Geile zuster zuigt stiekem de pik van patient. Komt een vrouw bij de dokter klaar. Dokter doet een vreemd uitstrijkje. Hoi, ik kom u poesje even inspecteren! Patient krijgt de speciale behandeling van de dokter. Dokter, vindt u ook dat mijn kutje naar vis ruikt? Dokter drukt zijn grote spuit bij blonde MILF naar binnen.

Kop vol dokterszaad voor huisvrouw Heidi. Peta Jensen Vs Johnny Sins. Dokter Simon begint zijn dienst bij voorkeur met een lege zak. Beffer Bert bij de dokter voor zijn chronisch stijve lul. Sexy Nurses Uniform Fetish. Voor een spoedig herstel adviseert dokter Simon een spuitje in de kont.

De sexslaaf van Dokter Spiele. Dokter, wat doet u nu? Gia maakt kennis met de grote lul van haar dokter. Oma krijgt een spuitje van de donkere dokter. Sexy tiener Dillion heeft een orgasme stoornis. Frau Doktor und die junge Schlampe. Marianne Moist doneert bij de spermabank. Dokter in opleiding paalt volslanke patiente. Verkleed als dokter lult hij Duitse oma uit de kleren.

..

Priveontvangst enschede hot escort sex


gratis pjes com dokter sex

Als we allemaal uit één bron voortkomen is iedereen onze broeder en zuster. Zelfs alle levensvormen zijn onze verwanten. Het betekent dat als ik jou schaad ik mezelf schaad. Deze nieuwste ontwikkeling van menselijk bewustzijn noem ik het denken in verbindingen en verbondenheid. Bewustzijn is de sleutel De veelkoppige crisis waarin we nu verkeren komt volgens mij voort uit de onverenigbaarheid van de verschillende bewustzijnsfasen zoals ze nu op de wereldkaart gepositioneerd zijn.

Wat bedoel ik hiermee? We leven in een periode waarin we meer en meer leven vanuit een ethisch besef en een gevoel van verbondenheid, terwijl de systemen die onze maatschappijen regelen nog geleid worden door mensen die vanuit een oordeels- en machtsdenken leven. Het is dus niet het juiste bewustzijn op de juiste plek.

Dat strookt niet met elkaar door één deur, omdat degenen die het nog voor het zeggen hebben ons besturen vanuit een krapper bewustzijnskader dan de mensen die de gemeenschap dragen. De huidige bestuurders, voor èn achter de schermen, nemen beslissingen die het volk verdelen in plaats van verbinden.

Hun maatregelen komen ons dus ook niet ten goede en zullen dat ook nooit kunnen. Mensen die in termen van macht denken hebben zichzelf voor ogen. Machtsbewustzijn maakt de wereld per definitie ondergeschikt aan zichzelf. Ze bevinden zich momenteel nog in de bestuurlijke regionen van het bedrijfsleven en de politiek.

Ze herkennen onze behoefte aan ethisch verantwoord beleid en respectvolle omgang niet, ook al vinden zij zelf van wel. We gebruiken dezelfde woorden, maar bedoelen er totaal verschillende dingen mee. Door de bewustzijnsverschillen spreken we niet dezelfde taal en begrijpen we elkaar verkeerd.

We zien er hetzelfde uit, hebben dezelfde lichamen, maar onze werelden verschillen als dag en nacht. Ik vind het belangrijk dat we dit verschijnsel herkennen om behouden door de mondiale crisis te navigeren. Ik denk dus ook dat we naar een totaal andere maatschappijvorm zullen moeten evolueren. De huidige machtsstructuren zijn passé, ze sluiten niet alleen aan op de tijdgeest, ze zijn zelfs schadelijk voor het leven op aarde. Van woede naar kracht We zijn zelf tot veel meer in staat dan we denken, maar moeten er ook nog veel in leren.

Onszelf besturen is niet iets wat vanzelf gaat. Maar dit kan makkelijker in kleine groepen waarin je elkaar kunt kennen en het persoonlijke contact een fundamentele rol speelt. Met elkaar kunnen we heel veel bereiken.

We zullen moeten leren samenwerken en elkaar leren vertrouwen. Om op het begin van dit verhaal terug te komen: De machthebbers moeten geconfronteerd worden met de effecten van hun handelwijzen. Maar we moeten niet blijven hangen in ons stammenbewustzijn en ons verlaten op straffen en belonen.

We moeten ook niet blijven hangen in ons oordeelsdenken en onze energie alleen maar steken in nieuwe wetten en juridische processen. Laten we onze woede gebruiken als motor tot creatieve kracht en zelf de veranderingen aanbrengen. Vanaf de bodem kunnen we een nieuwe wereld opbouwen en het mooie is dat iedere hand en ieder hoofd van betekenis is. Er is niemand die onder doet voor een ander. Elk kan doen wat ie kan en elk mens is van waarde. Echter, ieder zal de schouders er onder moeten zetten en moeten beseffen dat wat je voor een ander doet, je ook voor jezelf doet.

We zullen een nieuwe saamhorigheid moeten scheppen, een nieuw sociaal gevoel waarin we allen onze beste bijdrage willen leveren aan een wereld waarin ieder zich thuis kan voelen.

Het gaat er simpel om dat je als mens elkaar ziet staan. Ik moet mezelf en anderen niet benoemen etiketeren. Het moet niet zijn van ik geef iets en verwacht van een ander iets terug. Vooral als het om hebzucht, macht en geld gaat. De wereld is een gegeven. Er is alles in overvloed voor echt iedereen. Wij hebben niet echt geleerd om te genieten.

Het is altijd competitie geweest nog beter zijn, nog mooier, nog machtiger, nog meer hebzucht, nog meer geld. Altijd vanuit je eigen straatje denken. Bevestiging zoeken en vinden. Anderen die erop wijzen hoe het hoort en ik doe met dat zelfde spelletje mee. Voortdurend een bevestiging krijgen van gelijkgestemden, dat ik op de goede weg zit. Ik zit in hetzelfde schuitje.

Behoor ik iedereen af te wijzen die niet in mijn straatje past? Dat is pas woede ontkennen en zelf anderen stigmatiseren dat ze onwetend zijn. Die mooie wereld is voor ons allemaal. Een andere bereiken is de persoon te betrekken in mijn spel. Mijn spel is om een lach op iemands gezicht te toveren. Dat is een hele opgave maar leuk om te doen. Dat is gebruik maken wat zich voordoet en daarop reageren. Dat kan alleen als ik in het Nu ben. Zo ben ik en niet anders. Dat is pas een vonk overbrengen zonder woorden maar met daden.

Ik rijd op mijn fiets een vaste route van huis naar werk. Dat is 15 km heen en 15km terug. Onderweg kom ik een bromfiets tegen zo een die meer geluid maakt dan dat het vooruitkomt. Tja dat heb je als jongere vaak last van. Ik ga sleutelen tot die naar mijn gevoel harder gaat. Dat is het toppunt van ieders jongensdroom zonder enige kennis of kunde alles uit je brommerd te halen.

Al houd je jezelf voor de gek. Het moet sneller dan de standaard. Opvoeren die handel met alle nare gevolgen van dien. Ik ben zelf jong geweest en weet als ervaringsdeskundige hoe dat toen ging. Het deed mij aan mijn eigen jeugd denken.

Ik deed het geluid van een brommerd na! En deed alsof ik gas gaf! Natuurlijk was dat iets wat mijn medeweggebruikers nooit verwachten. De ene na de andere fietser haalde ik toen in! Ik plezier anderen ook plezier! En wat zij daarvan denken of zeggen; het zijn altijd anderen! Zo kan inspelen op onvoorspelbaarheid en dat kan echt leuk zijn. En bewustwording is het enige wat telt. Even aandacht trekken en bevestiging van ons bestaan. Dus SOPN ondersteunen en we kunnen er na 12 september weer iets moois van maken.

Zelfs oma gelooft erin. Een nieuwe wereld door de SOPN! Iemand anders die het voor je moet doen? Misschien sluit dit aan op de titel. Van woede naar kracht. Keshe nodigt alle landen uit zijn nieuwe technology te omarmen met de uitdrukkelijke idee dat iedereen er beter van wordt. Ik weet er nog weinig van maar laten we 6 september even goed opletten:.

Mooi, dat je elke dag naar je werk fiets, naar mijn werk kan helaas niet, maar doe wel boodschappen op de fiets, 8 km heen, 8 terug. Deze is voor jou. Hoe meer woede in onszelf, hoe minder kracht er overblijft om dat te creëren wat we eigenlijk werkelijk willen.

Woede raakt voornamelijk jezelf en helaas heeft het een negatief effect op de wereld om je heen. Laat de wereld zien hoe het wel moet, ipv. Dat ziet elk bewust mens toch wel en de rest zul je met woede niet wakker maken. Laten we onze kracht zo sterk mogelijk zijn en daarmee de wereld laten inzien dat het heel anders kan op eenvoudige manier.

Dat zal die stammetjes leren haha. Marcel, ik moet er altijd mee uitkijken. Als ik uit woede ga werken dan verrek ik mijn spieren vaak, haal me aan van alles open, maak dingen kapot die juist heel over zouden moeten komen. Wanneer je verontwaardiging of woede gewekt werd en het is niet ego-gericht, heeft dat het effect van een flinke plets koud water in je gezicht.

Op slag ben je klaarwakker. En kan je verder. Wat ben je toch een wijze vrouw! Ik noem wat jij beschrijft de invloed van Michael, waarschijnlijk bij jou wel bekend.

Helaas zijn er nog steeds mensen, zo mocht ik gisteravond weer ervaren, die weglopen voor die woede, waardoor ze dus niet verder komen. Ik heb ervaren, dat een goede ruzie, waarbij beide partijen naar elkaar luisteren, uiteindelijk een verdieping oplevert.

Nog bedankt voor de tip over de Violette Vlam, daar heb ik veel aan. Heb je intussen meer info hierover? Hier op WTK stond er enige tijd geleden een mooi artikel over. Voor alle zekerheid plaats ik hier even de link. En ja hoor, dat zag je goed! Michael is in mijn ogen de grootste vriend en helper van de mens. Erg toegankelijk ook, vind ik. Een gesprekje met hem is zo simpel als bonjour. Dank je wel voor de link! Ik zit nog maar kort op WTK en kon dit artikel dus niet.

Ik ga zeker met de meditaties aan de slag, had al iets van een landgenoot van je gegoogled, maar dit spreekt mij meer aan. Wat fijn, dat je ook bekend bent met Michael!

Zelf voel ik me regelmatig als een eenzame strijder van het licht in de woestijn, als ik weer eens afgewezen wordt, doordat ik me open stel voor de Michaelsenergie. Herken jij dat ook? Issy Relativeren is een woord dat vele ladingen dekt en waar je alle kanten mee uit kan, al naargelang het iemand goed uitkomt. Zodoende heb ik mij bijna de grond in gerelativeerd. Tot Michael tussenbeide kwam en de banden prompt verbrak, want als jij sommige voor jou schadelijke banden niet verbreekt, doet hij het.

Michaelenergie kan dus ook verbrekend werken, zeker wanneer sommige banden bepaald schadelijk voor je zijn. Heb ik meermaals mogen ervaren, omdat ik de neiging heb voor de underdog op te komen, of de ander het voordeel van de twijfel te gunnen. Met zulke houding laat je toe dat anderen je goedheid misbruiken. Anelle , even voor de duidelijkheid , persoonlijk vind ik je een fantastisch mens , dus dit is geen aanval op jou.

Misleiding en uitkotsbare onzin van het laagste newage nivo. The sword of wisdom and truth. Just to let you know. Over Michael; ik heb nog? Zo in tegenstelling tot veel van mijn verontwaardiging. Ze omsluiten de bad guys met licht. Dat zijn mijn agressieve woorden. Hij spreekt meer over zielen die een heel zware opdracht op zich namen om ons allen verder te helpen. Maar wel heel concreet, ookal noemt ie liever gaan namen, deze wel: Kunt u iets zeggen over de violette vlam, hoe die dus transformeert, wat is de essentie ervan?

Je kunt erover denken als….. Het is zeer elektrisch, het is de wijze waarop menselijk wezens dit kunnen begrijpen. Je kunt er over denken als wonderbaarlijk, magisch. Het is het vermogen van transmutatie, van transformatie, transsubstantiatie wat ook — stoffelijk, mentaal, materieel, spiritueel. Als er iets is dat niet van goddelijke essentie is dat moet of wil of instemt met transformatie, wordt dit direct gedaan.

Velen roepen mijn violette vlam op maar toch vertrouwen ze er niet op en denken niet dat de verandering, de ongelooflijke transformatie, onmiddellijk kan zijn. Dat is het andere, de andere kwaliteit die mensen niet erkennen. Het is niet alleen licht dat aangaat en dan naar buiten gaat, en weer licht dat aangaat en dan naar buiten gaat, het is een steeds aanwezige energie door het hele Universum heen. Maar het is mijn doelstelling en missie om dit aan de Aarde te hebben verankerd.

Het is mijn eer. Okee daar gaat ie weer , ….. Kom toch gvd een keertje van je knielende knietjes af en zie dat niemand meer of minder is dan jij , Michael is zijn alterego om zijn eigen donkere kant af te schermen.

Dat blauwe zwaard heb je al van geboorte af aan , dat violette knuppeltje ook , leer het te gebruiken inplaats van het in de handen van een uitbuiter te geven die zegt het te weten voor jou. Stomme gezeik met al die channelers , allemaal schyzofrene achtebaksen , geldkloppers met een agenda , get of your fucking knies , stop bowing down for imposters. Get real ffs , de eindverantwoordelijkheid ligt bij jezelf , lekker makkelijk om er weer een ARCHont bij te halen , een poortwachter die jou er toch niet doorlaat omdat je niet zelf de verantwoordelijkheid op je hebt genomen.

This is one reason for the highly detailed genetic records kept by the Mormons, another Brotherhood operation at its top level. So when people in power appear to have no blood links with these families, the opposite may be true.

A number of researchers believe Bill Clinton to be a closet Rockefeller and he is certainly blood-related to the British monarchy, every Scottish monarch, and King Robert I of France. Apparently, Karl wrote that Germain, an alchemist and magician, had been raised by the de Medici Black Nobility family in Italy. This is yet another mind control operation by the Brotherhood to misdirect and imprison the more extreme of the New Age mentality and to stop it getting off its collective arse and the ceiling and so making a real difference.

Stomme gezeik over 7 stralen , meester voor iedere straal , why o why willen de new agers alleen maar over de violette straal horen? Verslaafd aan het zelfgenoegzaamheid , ik voel het contact , wel voel het contact met je duistere kant , hypocriet. Waar zijn die andere 5 stralen dan? Ik wens jullie vele incarnaties toe in dit buiten jezelf gezoek van waarheid , -grof taalgebruik verwijderd-. Ik resoneer er niet mee.

Alles en iedereen zijn 4D-charlatans, is 4D-nep of een 4D-complot. Maar zij, zij en alleen zij kennen de enige en echte waarheid! Sorry, maar ik zie geen verschil tussen een channeling en een doorgeving. Het ene dogma wordt verworpen en vervangen door het eigen dogma, bekeringsdrift is niet echt een 5D-kenmerk. Terwijl ieder van ons zijn eigen unieke pad af te leggen heeft. Waar ik niet mee resoneer, kan voor een ander een openbaring zijn.

Jij jouw weg, ik de mijne, toch? Thank you Hyper , misschien ziet men in , ik betwijfel het achterlijkheid blijkt ingebakken het deeg heeft het bepaald Tom Poes heeft wel vulling de pudding maakt het verschil. Of zat je per ongeluk in de lift naar ? Ik ben ook mild naar jou toe omdat ik voel dat je een bijzonder en liefdevol mens bent. En dat meen ik ok ik zeg dit maar één keer , haha.

De enige echte werkelijkheid is waar alle dimensies doorzien worden. Waar de waarnemer net als het waargenomene in opkomen. De eenvoud waar alles in opkomt. Waar ook alles in ten onder gaat. En ja , ik zit afentoe effe op min twaaluf , als je me niet meer hoort of ziet , dat betekend dat het me allemaal geen reet meer interesseert misschien dat je op die dag terug zal verlangen naar iemand die durft te zeggen waar het op staat , inplaats van jezelf omringd voelen door kontkussers die de sprookjes bevestigen.

Ah onze Cozzmix is bezig met een vernieuwd geformuleerd drankje: Het is nog wel niet af, want hij moest het voorverwarmen op een violette vlam, nou dat hij die net niet meer in huis heeft is Hij genoodzaakt een andere alomvattende new hartverwarmde oplossing te bedenken. Na veel channeling en andere k anaal gerichte oploskoffie dik methodes zijn tot op heden met malle pogingen op niks uit gelopen. Dus vergeef Cozzmix harde Ferme taal gebruik, tis al zo moeilijk in deze tijden van verloren essences en groene kruiden wondermiddellikeurt.

Martijn , het ene moment is alles illusie , het andere moment is alles SP , wie neemt jou nog serieus? Ah onze Cozzmix is bezig met een vernieuwd geformuleerd levens elixer drankje: Het is nog wel niet af, want hij moest het voorverwarmen op een violette vlam, nou dat hij die net niet meer in huis heeft is Hij genoodzaakt een andere alom vattende oplossing te bedenken. Na veel channeling en andere k anaal gerichte oploskoffie methodes zijn tot op heden alle pogingen op niks uitgelopen.

Dus vergeef Cozzmix harde Ferme taal gebruik, tis al zo moeilijk in deze tijden van verloren essences en groene kruiden wondermiddellikeurtjes bij iedereen door de strot heen te krijgen om weer er normaal uit te zien. Die uitgebraakte pornografische kotswoordenstromende scheldkannonade van de onderdeonderste plank die veel weg had van een vervloeking, dat noem jij MILD??? Hoe klink je dan wanneer je echt boos bent?

Mag zeker geen nieuw aroma hier meer toevoegen, alle comments worden geblokkeerd door een Violette vlam, geen passante omleiding maar een continue geblokkeerd wtk die elke comment verwerpt in een stukje tekst, dit is al reeds eerder geplaatst op wtk, ook de slinkse links verwerpt zich steeds naar een totaal andere WTK pagine. Zou dat Kocoflem drankje dan toch zijn wondere werk hier al doen?!

Ik betwijfel het , Martijn staat weer in de kameleonstand , oftewel zegt alleen vage shit , Hyper duikt onder als het teveel wordt , Anel hangt in de schemerzone. Die uitgebraakte pornografische kotswoordenstromende scheldkannonade van de ondersteonderste plank, die veel weg heeft van een vervloeking, dat noem jij MILD??? Verwoedende teksten, woedende beeldspraak, oplaaiende heerlijk heden, het hoogste woord is er uit, het laagste woord moet nog komen.

Dualiteit zal altijd heersen in elk region van onze vermakkelijke planeet waar alles mogelijk is. Ach het doet stof opwaaien, geeft niet ik ben helaas van weer een ander clubje die allang met pension is en in Spanje in de warme zon nu weg zweet. FF een apperatief pakken voor de dorst, KocozFlem psssjjjttttt ….! O wat is ie boven iedereen verheven.

Toch maar opletten, van het neerkijken krijg je een stijve nek. Als ik echt zwaar over de zeik ben en iemand met woorden ten gronde wil richten kijken de goden met ontzag toe , enkele van die stinkhybride inteelt zelf uitgeroepen goden riep laatst nog ; Ik verveel me , laten we Anelle op Cozmic afsturen en zien wat er volgt.

Ahhhh nu weet ik het weer , dom dom dom , zijn vriendje heette Micheël en hij had een blauwe string aan. Mijn God , hoe kon ik dat nou vergeten zeg , tuttebel die ik ben ,….. Daarom maar een goddelijk strijkje: Volgens mij is woede een van de krachtigste motoren voor verandering. Ik wou dat ik er meer van had! Ea , wil je een beetje van mij lenen? Met een beetje minder kan ik die nagemaakte flapdrollen hier ook nog wel aan. Weet je wat nu het mooie is? Hyper raak je maar je krijgt geen reactie , als die reactie komt dan is het onder een ander topic , en indirect.

Geen probleem , we love that son of a bitch , hij ma gewoon lekker zichzelf zijn , wij begrijpen hem wel. Paul laat weinig van zichzelf zien.

Morgen weten we meer. Toch wel heel erg sterk spul die Homeopatische wonderdrankjes, je wordt er zo snel dronken van onder je tong terwijl je het met mate in neemt… Cozz ik vergeef je het! Je wordt ook een dagje ouder en dat doet zeer vooral als je ineens uit elkaar valt zoals ik! Hmmmm , Anelle , wat kunnen we daar nou eens mee?

Kreng zal wel grijs zijn en meuren als de pest. Hoog in de bomen , o wat zijn we heden blij. Echter toen de fjolete flam forbij kwam maakte dat weer alles goed , micky micheal and the german haalden uit het eten roet. De aap is uit de mouw. Is het dan toch waar dat dit de tijd is waar niks nog verborgen kan blijven? Als het zich wederrechtelijk toegang verschaffen tot een exclusief cenakel.

Kan iemand mij vertellen bij welke dimensie dergelijke mentaliteit past? Lage landen trilling is dat Anelle, zeker wanneer de bodem van de fles gezien wordt. Dat lees je vaak af aan het woord gebruik bij wezens die aan het transformeren zijn. Denk dat er iets achter steekt wat het geraakt heeft dezer dagen en wat een beetje taai is voor hem om te verwerken. Snap Cozmic wel, hij heeft iets moois maar heeft ook iets ondeugends waar hij lekker vaag in blijft.

Net als Hyper is hij ook gewoon een uniek puzzel stukje. Morgen is het weer grote sorry bij Guido en mag er weer gegumt worden in overvloed. Yep, grijs, doch niet kaal. Vrouw, doch niet dom. Lang en hard genoeg geleefd om vuibekkerij als machteloosheid te herkennen.

Als wanhopige pogingen om met schimpscheuten door het beschermend schild van een mens willen dringen om diens energie te roven. Maar vooral, en dat is zo schrijnend: Daarvoor ben ik te lang op deze wereld en heb ik teveel gezien en meegemaakt. Maar, wie maakt er nooit iets mee? Wie heeft nooit een zware dobber te verwerken? In mijn ogen geen excuus om ronduit gemeen te gaan doen en van de heup te gaan schieten. Lekker anoniem bovendien, althans voor een grote groep WTK-bezoekers.

En voila , daar kruipt de andere aap uit de andere mouw. Ik en zoveel anderen vertellen niemand niet wat ze niet mogen zeggen of hardop denken of schrijven , of wat dan ook. Als jij graag in een slachtofferrol kruipt omdat ik een bak met schijt op het newage denken gooi , dan is dat jouw probleem , laat de violette vlam er overheen gaan en het is opgelost , lekker belangrijk of het st germain of michael is , blauw of violet. Misschien is het beter om Kathumi het op te laten lossen , of El Morya , of Sananda , hij was immers Jezus zijn leraar.

Waar ik eerder zei dat ik je als persoon zeer waardeer , dat punt begin ik nu te verliezen. Heeft niets te maken met deze website of wie er op reageert , gewoon met jouw instelling en dus de mijne.

Al de new age filosofien daar schijt ik op , uiteindelijk komt het neer op de verantwoordelijkheid buiten jezelf zoeken. Je creeert een god om het hogere goed en de verantwoordelijkheid buiten jezelf te zoeken.

Ik heb me altijd afzijdig gehouden van de newage bagger die jij hier verspreid , met je unitynet en andere shit van fulford enzo. Als jijn het idee hebt dat er qua filosofie een bepaald block is , dan kan je het wel eens bij het rechte eind hebben , weet ook dat je in de minderheid bent en dat jouw ideeen getolereeerd worden. Ik leg je op het hakblok als ik wil en zal applaus krijgen wat ik niet wil. Wanttoknow staat imo open voor meerdere opinies. Daag me echter niet uit.

Dan krijg je wat je niet wil , of misschien wel. Ik weet het niet Anelle , waarschijnlijk zijn we beiden even hard op zoek naar de waarheid ieder op zijn eigen manier ….. Anelle , weet je , hoe meer je kaffert en verzet , hoe meer ik je waardeer? Je bent niet voor de poes , das duidelijk.

Ik ben ook niet voor de poes , das ook duidelijk. Ik val jouw visie niet aan tenzij jij mijn visie niet aanvalt ik respecteer jouw visie omdat het jouw visie isAls ik iets schrijf wat niet met jou resoneert , betekent niet dat ik jouw visie aanval menigmaal schrijf jij iets wat niet met mijn visie resoneert ik zie dat niet als een aanval jij hebt recht op jouw visie ik heb recht op mijn visie is dat nou zo moeilijk?

Ik weet dat ik een hoop vuur in me heb en dat kan wel eens brand veroorzaken. Wat ik eerder zei ; just because I care. Mocht je dit naar een hoogtepunt willen brengen , dan kom je mijn lijfspreuk tegen: Mijn woede is mijn kracht.

Met je mooie inzichten , en bakken vol met schijt. Ik vind het allemaal mooi ,waarom? Het is echt en niet gemaakt ,ontdaan van alle gene en valse prietpraat. Gewoon cozmic in al zijn glorie net als vele andere hier. Als je echte mensen niet hanteren kan, moet je immers niet hier wezen.

En als je iemand niet begrijpt vraag je het gewoon na, hoe die dit of dat bedoelde. En kan of durf je dat niet dan heb je pech en blijf je in je slachtoffer rolletje hangen. Doorgaan hoor coz,echte vrienden kunnen tegen een stootje, en zijn niet bang om te worden herkent. We moeten niet wachten op de ufonauten voor redding of op hemelse legerschare ,of salusa of st michel of wie dan ook. En ieder die een redder of heiland verwacht geeft zijn eigen scheppingskracht ,en daarmee zijn eigen verantwoordelijkheid af.

Zo iemand moet niet piepen als iemand in dat gat springt en de macht over hem gaat pakken, daar heb je dan zelf om gevraagt. Ik reken helemaal niet op een hemelschare om te kunnen ascenderen.

Mijn keuze is allang gemaakt. Ik blijf hier om met de aarde mee te ascenderen en ev. Ruimteschepen als exotisch tussendoortje, waarom niet? Doch, dat wil niet zeggen dat ik energieën uit hogere dimensies zomaar afschrijf. Uit wat zij te vertellen hebben, pik ik hier en daar iets uit, soms maar één woord, waar ik voor mezelf wat mee kan doen.

Onderscheidingsvermogen is niet hetzelfde als alles wat niet in je wereldbeeld past, overboord gooien en aan anderen te verbieden. En dat je wereld maakbaar is, blijkt uit het feit dat in de mijne de meeste zaken zich als op een uitgerolde loper, mooi, vloeiend en harmonisch afspelen, zoals ik het wenste. Das jammer en onnodig, alleen hetgeen niet verwerkt is in jezelf of beter gezegt niet is geaccepteerd, kan je op die manier raken.

Als je de jou toegeworpen zaken niet passend vind verwerp ze dan ga je er niet tegen verweren ,lijkt me nogal onnodig. Immers nergens beweer ik dat jij Anelle zit te wachten op wat ook. Mijn comment was een van algemene aard en wie de schoen past trekke hem aan ,toch? Ook jij bent mooi zoals je bent, ook uit jou kunnen schunnigheden en woede komen ,niks mis mee. Dikke hug en groetjes. Marcel Ik waardeer heel erg je tussenkomst om eea te relativeren. Toch vraag ik je om de post 9.

Wanneer je de sluier van dubbelzinnigheid wegneemt — bijna elk woord kan je dubbel interpreteren — krijg je iets helemaal anders: Ik hoop dat je je vergist wanneer je stelt dat dit vb tot jullie normale taalgebruik hoort, want dat kan ik slechts betreuren dat de gemiddelde NL evengoed aan normvervaging doet als de politiek, het bankwezen en bedrijfsleven.

Toch bedankt hoor, Marcel. Dit irriteert mij dan mateloos, de voorbarige brave klikkende aandragers hieroooh die de gematigde moderatie Meesters hierboven impliciet expliciet verzoeken om alsnog zwaar te censureren, de ondergang van de echte Argus en Anarch en Soppers van het eerste uur, nog voor de geestelijke astro overnames, en en en en, nou behalve WTK is nog blijven drijven, als je hier de sloper wil uithangen, dan is het nog geen aanleiding dat je zomaar verbannen wordt, ik bedoel de beste werkgevers vroegen vroeger aan hun werknemers wat ze zelf van hun prestaties vonden en de werknemer mocht voorstellen wat een passend loon daar bij hoorde, dat is real, echt mens en spirit, niet dat mooi praten en ondertussen tussen de loopgraven door elke delinquent bombarderen tot vrije vogels die je ongestraft als dubbel spy mag passeren en fusilleren, militair standrechtelijk afschieten,.

Anelle Hebben we het over de post van paul?? Dubbelzinnig, dat lijkt me dan toch geheel jouw interpretatie, ik lees hem gewoon heel letterlijk en zie er geen enkele sexuele toespeling in. We hebben het toch over posting nr 9. En hoewel mijn dirty mind wel eens in is voor een geintje kan ik die op sexueel vlak hier niet in vinden hoezeer ik ook zoek. Misschien dat ik dan iets te naief ben of jij ziet spoken op de weg , wie zal het zeggen. Another young start cut short. Zo lekker tussen de vingers en de handjes in om te kneden en er asbakjes van te maken.

Aan jou ogen ligt het niet aan mijn woorden zeker niet aan ons 2 zielen 1 gedachte al helemaal niet. Tussenvoegsels en vogelegezang stoppen we zo achter het behang. Gaat over post 9.

Ik weet niet meer wat ik van cozmic moet denken. In wat voor leefwereld vertoeft die dan? Schrijft onverbloemd van mij ten gronde te richten ed. Zelfs met een hele fles op zou het bij niet eens opkomen om dergelijke zaken te schrijven. Alleen omdat ik het aangedufd heb om Issy over Michael en de violette vlam te schrijven. Wat mijn volste recht is, zoals het zijn volste recht is om een andere mening te hebben. Maar is dat een reden om zo tekeer te gaan? Wanneer de drank is in de man… krijg je dan diens laagste aard te zien?

Hij is gewoon bezorgd Anelle. Op Indigo revolution gaan ze ervan uit dat alle channelings e. Beetje wat ik ook bij Godsdienst waanzinnigen zie. Hij probeert je nog ergens te redden ook! Hij heeft ook wel gelijk, die violette vlam, weet ik het wat jullie er dan weer bij halen, zit gewoon in jezelf. Heb je geen engelen e. Mensen plaatsen graag dingen buiten hunzelf omdat ze bang zijn voor hun eigen kracht.

Zoek het dus in jezelf en niet bij die eikels, zoiets…. Je hebt gisteren zo hard geroepen tijdens je mis 9. Het arme ding start voor geen meter meer op en is terug naar af van 1. Woede is inderdaad energie van hier tot ginder, dat houdt in dat al mijn werk van het afgelopen jaar dan gelijk ook pleite is 4 Ever!

Hij is namelijk heel wel in staat om duidelijk te maken wat hij bedoeld , daar heeft hij mij met mijn interpretaties niet voor nodig. Ik stel alleen dat ik van de man hou met alles dat ie in zich heeft herken dat wel. Hij heeft geweldige humor en kan ook rauw op je dak vallen , das echt en ongeremt das geen valse schijn of opgelegte neppe beschaving.

Ook van jou zou ik dat waarderen, dus hou je niet in en leef je uit. Er telt maar een ding wees echt, wees eerlijk en oprecht. Ben je dat in liefde , in boosheid ,in humor, in spiritualiteit allemaal goed. Het gaat ook niet over alcohol, of wat dan ook.

Das wegzetten op een rare manier. Ik zie in jouw reacties b. Dat is niet fout of goed dat is zoals het op mij overkomt. Daar kan je over nadenken , je kunt het verwerpen , en je kunt er boos om worden. Maar begrijp dan dat IK je niet boos maak dat doe jezelf , je laat je door mij boos maken. Begrijp je mij niet of cozmic niet , hoort de vraag dan niet te wezen begrijp je jezelf wel? Je kunt zeggen dat dat ook alles op jezelf betrekken is , maar er is een groot verschil tussen iets aan jezelf spiegelen of in de slachtoffer rol kruipen.

En als je in de slchtofferrol kruipt leg je de verantwoordelijkheid voor je eigen wereldperceptie in handen van een ander,dat kan de bedoeling van dit leven niet zijn denk ik. Awww Paul , is de boel gecrashed? Mijn relatie met techniek schijnt inderdaad niet de beste te zijn , daarentegen heb ik niet het idee dat ik de magie in huis heb om techniek te laten crashen.

Anelle , ik heb ergens diep in me een appeltje te schillen met het zgn witte broederschap , het is ouder dan mijn fysieke leeftijd. Ik was er niet op uit om jou persoonlijk te beledigen , zocht gewoon een sparringpartner , waarschijnlijk de verkeerde.

Vergeef me mijn donkere humor , komt niet altijd goed over. Woede ,vreugde, liefde,boosheid , genegenheid ,haat, gemeenheid,hulpvaardigheid zijn geen goede of slechte dingen ze zijn slechts ervaringen, emoties en gevoelens. Ze zijn energie en die valt te plooien op elke wijze die jij of wie ook wenst. Om woede als een negatieve energie weg te zetten is dualiteit bevestigen, en dat moet je maar willen ikke niet.

Zodra je oordeeld versmal je je perceptie van dat wat is. Een oordeel rechtvaardigd dus alleen de vraag waarom komt dat oordeel in mij op? Guido zegt het altijd wat simpeler wat pietje over klaasje zegt zegt meer over pietje dan over klaasje. Maar hij heeft daar wel een punt. Als ik op een dieper nivo naar mijn woede kijk zit daar een bak verdriet en onmacht onder.

Ik kan me er door laten verlammen of mijn woede creatief maken. Voeger kon ik dat kwijt in mijn werk , tegenwoordig moet ik het beest in de ogen kijken en in gaan zien wat de oorzaak is.

Fixing the shadow met Charlie Sheen , een meesterwerk http: Moet kunnen zolang het beperkt blijft voor eigen gebruik of binnen een privé clubje. Ik ben geen NL, dus was ik dit helemaal niet gewend en ja, ik geef het toe, gechoqueerd. Anelle Diepe buiging voor jou Anelle, je bent een mooi mens. Met dat violette gevlam heb ik ook niks, maar als het jou in jouw leven helpt, burn it! Je deed me ineens een beetje aan Linda Blair denken….

Dat maakt de wijsheid in de les duidelijker zichtbaar. Het lont in het kruitvat met dit artikel! Je familie helemaal van slag.

Neen, opgekropte woede is kracht! Dat bewijs is geleverd. Als je hondje fikkie bij de naam noemt is echt de hek van dam. Invalshoeken lopen flink uit een. Ook natuurlijk niet erg. Maar niemand is roomser dan de paus, of toch wel…dus eigenlijk iedereen. Eindelijk … Durven we elkaar man en paard noemen en is het spel van pappen en nathouden voorbij! We want to know anything at all! In de beste families komen vetes voor maar zolang wij elkaar zien staan en blijven communiceren is er niets aan de hand!

Want uiteindelijk wil ik als mens ergens bij horen. Het is om even. Het is toch altijd een lekker gevoel om ergens te willen horen en geaccepteerd te worden. Ondanks ik daarom heb geleerd om met elkaar rekening te houden om je door eigen inzichten de wereld van mij hemelsbreed kan verschillen met die van de ander familielid! Zelf betrap ik mezelf op dat ik een andere vastpint op wat die zegt. Daardoor kunnen enorme ruzies ontstaan in het nietes en welles spel. Het kan zo diep gaan dat relaties voorgoed kapot gaan.

Zelfs om een enkel woord en door beeldvorming. En na vele jaren heb ik nog een schurftige hekel aan het voorval dat alleen het nare gevoel nog steeds een deel van mij is gebleven. Mensen veranderen met de dag. Daarom zijn principes eigenlijk geen stuiver waard! Gedane zaken nemen geen keer.

Maar vijanden creëer ik altijd zelf! En voor een goede verstandhouding ik praat altijd voor mijzelf. En zieltjes winnen laat ik lekker aan de kerk, politieke partij, sekte of wat voor een organisatie ook over.

Zolang ik het niet zelf ervaren heb is het niet mijn waarheid. En dat ik in herhaling treed of onzin verkoop het blijft for the time being waarheid. En niet door vertellen onze geschiedenis is herschreven en aangepast! Dat wisten we al vanaf onze prille begin misschien wel zo ver terug bij het ontstaan van onze Aarde! En wat blijkt zoveel incarnaties als je er in geloof, want wat ik zeg kan tegen me gebruik worden later ik ben eigenlijk geen steek veranderd.

Want alles wat in mijn bewustzijn is gekomen zit er nog in zowel goed en kwaad! Stoom van de ketel Lezer.. Iedereen die wat over mij te zeggen heeft, ga lekker je schoonmoeder pesten of zo.

Oh ja, doe St. Anger de groeten… http: Wanneer ik mijn woede daadwerkelijk in opbouwende kracht zou kunnen omzetten; wow, dan gaat er wat ontstaan. Ik bedoelde wel een naam geven Repelsteeltje of wat je maar kunt bedenken maar er geen aandacht aan schenken, geen invulling aan geven! Ik heb gemerkt dat dan het veel milder wordt! Imke, misschien heb jij met Woede wat ik heel sterk had met fobische Angst!

Het voelt nu zo voor mij dat het iets was dat bij mij hoorde. Langzamerhand voel ik dat ik die emotie niet meer nodig heb en verdwijnt het als sneeeuw voor de zon! Doordat mijn Angst echter onderdeel van mij was geworden, ben ik het gevoel dat daarbij hoorde gaan koesteren. Als die enorme Angst nu weer opkomt kan ik het heel snel Loslaten en op laten lossen door het gewoon recht in de ogen te kijken. Niet meer, niet minder! Ik koester het gevoel niet meer, waardoor het vanzelf oplost.

Dit baart echter oefening! Ik heb gemerkt dat op het moment dat je steeds meer voelt dat het werkt, geeft dat heel veel Vertrouwen. En zo kom ik stapje voor stapje verder! Woede kan pas een opbouwende kracht worden, als je er achter komt, wat het jou te vertellen heeft.

Dat doe je door het i. Dus vanuit een afstandje er naar kijken, omarmen en dan bij je zelf te rade gaan, wat wil dit mij nou eigenlijk vertellen? Wat zegt deze woede over mij? Wat kan ik er van leren? Dan pas kan je het transformeren naar kracht, wat helaas jaren duurt, en niet zo simpel los te laten is, zoals Dick schrijft. Maar ja, Dick is dan ook een man, en de hersens van mannen werken anders dan die van ons vrouwen! Ik hoop, dat je hier iets aan hebt.

Spelling deels uit Ik waardeer jou stukjes, al snap ik het niet altijd, zullen mijn gevoelige vrouwenhersentjes of hormonen wel zijn, maar ook jij bent en schatje! En dat van die mensen, die hun woede inhouden, ja, daar moet je voor oppassen, helemaal mee eens! Zie mijn reactie op Wat hier nu op deze site gebeurt, is typisch de invloed van michael, of , hoe je het noemen wil.

Ik wil niemand bekeren, herken veel van wat er over michaelsenergie bekend is, maar respecteer andere visies! Het gaat er om, dat we uiteindelijk allemaal hetzelfde willen, en dat begint voor mij met liefde voor mezelf zodat ik liefde kan geven aan anderen. En in welke vorm dan ook, ook schelden kan een vorm van liefde zijn, of confronteren, wat ik zelf vaak doe.

Het gaat erom, dat we uiteindelijk allemaal met onze neus de zelfde kant uit staan! Dit is voor alle wtk bezoekers! Ooh van dat het op moment in de lucht zit, harde confrontaties met Ons Zelve en onze Omgeving, geloof ik wel hoorrrr.

Helemaal te gek dit nummer, gaat mijn frontje altijd van mijn box af springen, snapiedat? Heb net nog geprobeerd mijn kostbare bruine zachte op de tong smeltende goud in de Usb poort te proppen om met je te delen, helaas, blijft het bij virtueel. Het is net als bij de nieuwste dixon gadget, denk je onderaan het Onofff knopje gevonden te hebben, blijkt het bovenaan een half verborgen verzonken lang vergeten sensorische piëzo elektrische touch druk toets te zijn die ut um doet, begin niet onder maar start us boven, nieuwe slogan van Loesje, verzin ik nu.

The word piezoelectricity means electricity resulting from pressure. It is derived from the Greek piezo or piezein, which means to squeeze or press, and electric or electron, which stands for amber, an ancient source of electric charge.

Piezoelectricity was discovered in by French physicists Jacques and Pierre Curie. Die kunnen overigens ook niet tegen woede, had ik vorig jaar last van, gevolg, ik stuiter door de hele wei achter een hard galopperend paard aan, totdat ik van het baasje moest opzouten, want ik had teveel woede in me.

Maar welk leuk om te doen, iets voor jou hyper? Maar je bent weer weergaloos en onnavolgbaar, behalve dan, dat ook jij in hogere sferen bent gekomen door mijn engelengeleuter. Want dat met die peizoelektircity, is dat hetzelfde als wat mijn manueeltherapeut doet, door druk mijn DNA corrigeren? Is ff heftig, maar dan komt alles wel weer in balans, en kunnen we beter de schouders eronder doen, op naar de wereldvrede!

Er is tenslotte genoeg voor iedereen! The boys van Bots wisten dat jaaaren geleden al! Ooh gaaf Idee Issy, zou best goed voor mij zijn, ik heb best wel af en aan een aardig tijdje met paarden van doen gehad, ik wist van jongs af aan al wel dat er iets in mij zat, vast woede, en dus spanning, waar juist dat soort super gevoelige dieren op reageren, bio feedback, hoe weet je van jezelf hoe laat het isz, nou er zijn zoveel manieren, jah er ging bij mij ook regelmatig wat op hol geslagen bokkend en steigerend misz, schelden kwaad worden hielp niet, hoe kon dat nou toch gebeuren..

Genezing, heel worden, en zelf op adem kunnen komen, weten wanneer ik in een reflex verkramp, waar zitten de mentale pijn punten, hoe is het zo gekomen, hoef ik er mij niet mee te identificeren, het is een deel van mij maar ik ben het niet. De volgende keer als ik iemand op een paard tegen kom dan kijk ik driemaal achterom door mijn periscopische radar installatie, zal ze het zijn?

Wat een Kermis, professioneel konten kijken en taxeren, het blijft een droom beroep. De periscoop wordt voornamelijk voor militaire toepassingen gebruikt, om zonder gevaar vanuit bunkers, loopgraven, tanks en pantservoertuigen en onderzeeboten kunnen rondkijken.

Een voordeel boven radar, sonar e. Referred to in contemporary company documentation as the Jaguar 2. Hier zijn ze vooral goed in kluunen, als moeder natuur meewerkt. Je weet aardig wat van die edele viervoeters af! Maar wat je schrijft over dieren en hun verzorgers geld ook vaak voor kinderen en hun ouders.

Het lullige alleen is, dat kinderen die bokken een pilletje krijgen zodat de farmaceutiche maffia weer wordt gespekt en de ouders niets aan zichzelf hoeven te doen! Weet je dat kinderen die Ritalin gebruiken gevoeliger zijn voor een drugsverslaving? Kan Big Pharma later die Ritalin kids weer wat geven tegen hun afkickverschijnselen, oftewel kassa! Terwijl het vaak om zeer gevoelige en waanzinnige creatieve kijk naar jou, jij bent een woordenvirtuoos mensen, maar ja, alles wat zijn kop boven het maaiveld uitsteekt… Maar dat paardenclipje, verkeerd ingeschat hyperderpiepertje!

Wow Issy, wat een mooi clipje. Ik heb zelden een paard zo gezien. Die blik van dat dier, prachtig. Train jij zo met paarden? Wat fantastisch moet dat voelen stel ik me voor.

En als je weet dat je het baasje niet kan vertrouwen hoe kan je dan een gezonde geest ontwikkelen? En hoe gedraagt een gezond baasje in balans zich?

Hey Im, hoe is het met je woede? Nee, ik train ze niet, wel soms de kids die er ook zo naast lopen en dan een sofatraining met paarden krijgen. Ik heb laatst jouw site bekeken, maar wat kan jij mooi creeren! Volgens mij kan je in jouw werk ook wel wat woede kwijt!

Zelf rommel ik ook wat in de marge, maar ben slecht in figuratief. Maar misschien moeten we maar eens samen een WTK workshop crea-bea orgsniseren in jouw atelier, ik woon hemelsbreed 27 km bij jou vandaan. Kunnen we eens de rechter hersenhelft van de forumbezoekers prikkelen! Lijkt me wel grappig, als die elkaar eens gaan knuffelen, hahaha… Dat is volgens mij wel nodig na alle verhitte verhalen n.

Hyper, nu spreken we weer dezelfde taal nu je Klaus blijkt te kennen! Reden jullie ook bitloos? Ik rijd zelf helaas niet meer, was mijn manuele vriend het niet helemaal mee eens, zucht.. Het paard verteld veel over jezelf, zo komt b. En over dat passende zadel en dat voer, dat geld ook voor mensen!

Heel veel mensen smijten maar wat in hun supermarktkarretje en eten voor de k.. Zelf ben ik jaren geleden gestopt met koffie, dan begon ik n. Fijn dat je mijn virtuele knuffies waardeert, ja zelfs virtueel doen ze een mens goed! Schijn je ook langer van te leven!

Maar ga nu mijn kippies op stok doen, morgenvroeg een kinkhoestcheck, schijnt te heersen, en er worden hier in huis flink wat van die kleine nare onzichtbare beestje rongebazuint de hele dag! Tis niet zo dat ik een wandelend kruitvat ben hoor nou ja, af en toe dus wel, maar dat richt zich meer naar mijzelf , maar wel interressant om het eens goed onder de loep te nemen. Even inhakend op het paardenverhaal….

Mensen zijn de enige zuigdieren die kunnen liegen , een taal die dieren niet verstaan omdat het niet strookt met de lichaamstaal. Contact met elementaalwezens werkt op dezelfde basis en ook communicatie met de plantenwereld. Gisteren kwam ik een gans tegen die vastzat in een omheining , ze ging tekeer als een bezetene , ik praatte een paar minuten op haar in om duidelijk te maken dat er samenwerking nodig was en liet haar een paar keer in mijn broekspijp bijten.

Daarna werd ze rustig en kon ik haar oppakken zonder dat ze me beet en heb ik haar met haar familie verenigd. Volledig verwilderd en onzeker kreeg ik haar mee en binnen een paar maanden kon ik er mee lezen en schrijven , ze heeft haar vrijheid nodig , samen hebben we de kaders gesteld.

Fixing the Shadow http: Dan ervaar ik wat dimensieloos echt betekent en voorstelt. Deel uit willen maken van onze Natuur is voor mij de enige weg die naar waarheid leid. Last van veel duiven.

Ik werd er gek van. Uit gekkigheid spande ik een net om die beesten van het balkon te houden. Een tijdje is het goed gegaan. Op een ochtenc werd ik om 5 uur ochtend wakker. Een gewetter van jewelste. Het was niet omaan te horen. Ik schoof het gordijn open en zag een zwerm spreeuwen die waarschijnlijk op doorreis waren. Ze bleven maar rondcirkelen tussen de flatgebouwen door.

Ik had het niet inde gaten maar zag 1 van de groep op zijn kop in het net vastzitten. Hij vocht alsof zijn leven ervan afhing. Hoe harder hij knokte des te vaster in het net. Angst was heer en meester zijn shit was niet om aan te zien. Zonder te bedenken pakte ik een schaar en ging het balkon op! Dokter, mijn vrouw heeft zo'n last van haar keel. Dokter neukt zijn stagiaire. Geile zuster zuigt stiekem de pik van patient.

Komt een vrouw bij de dokter klaar. Dokter doet een vreemd uitstrijkje. Hoi, ik kom u poesje even inspecteren! Patient krijgt de speciale behandeling van de dokter. Dokter, vindt u ook dat mijn kutje naar vis ruikt?

Dokter drukt zijn grote spuit bij blonde MILF naar binnen. Kop vol dokterszaad voor huisvrouw Heidi. Peta Jensen Vs Johnny Sins. Dokter Simon begint zijn dienst bij voorkeur met een lege zak. Beffer Bert bij de dokter voor zijn chronisch stijve lul. Sexy Nurses Uniform Fetish. Voor een spoedig herstel adviseert dokter Simon een spuitje in de kont. De sexslaaf van Dokter Spiele.

Dokter, wat doet u nu? Gia maakt kennis met de grote lul van haar dokter. Oma krijgt een spuitje van de donkere dokter. Sexy tiener Dillion heeft een orgasme stoornis. Frau Doktor und die junge Schlampe.

Marianne Moist doneert bij de spermabank. Dokter in opleiding paalt volslanke patiente. Verkleed als dokter lult hij Duitse oma uit de kleren.

..


Waar ik niet mee resoneer, kan voor een ander een openbaring zijn. Jij jouw weg, ik de mijne, toch? Thank you Hyper , misschien ziet men in , ik betwijfel het achterlijkheid blijkt ingebakken het deeg heeft het bepaald Tom Poes heeft wel vulling de pudding maakt het verschil. Of zat je per ongeluk in de lift naar ?

Ik ben ook mild naar jou toe omdat ik voel dat je een bijzonder en liefdevol mens bent. En dat meen ik ok ik zeg dit maar één keer , haha. De enige echte werkelijkheid is waar alle dimensies doorzien worden.

Waar de waarnemer net als het waargenomene in opkomen. De eenvoud waar alles in opkomt. Waar ook alles in ten onder gaat. En ja , ik zit afentoe effe op min twaaluf , als je me niet meer hoort of ziet , dat betekend dat het me allemaal geen reet meer interesseert misschien dat je op die dag terug zal verlangen naar iemand die durft te zeggen waar het op staat , inplaats van jezelf omringd voelen door kontkussers die de sprookjes bevestigen.

Ah onze Cozzmix is bezig met een vernieuwd geformuleerd drankje: Het is nog wel niet af, want hij moest het voorverwarmen op een violette vlam, nou dat hij die net niet meer in huis heeft is Hij genoodzaakt een andere alomvattende new hartverwarmde oplossing te bedenken.

Na veel channeling en andere k anaal gerichte oploskoffie dik methodes zijn tot op heden met malle pogingen op niks uit gelopen. Dus vergeef Cozzmix harde Ferme taal gebruik, tis al zo moeilijk in deze tijden van verloren essences en groene kruiden wondermiddellikeurt. Martijn , het ene moment is alles illusie , het andere moment is alles SP , wie neemt jou nog serieus?

Ah onze Cozzmix is bezig met een vernieuwd geformuleerd levens elixer drankje: Het is nog wel niet af, want hij moest het voorverwarmen op een violette vlam, nou dat hij die net niet meer in huis heeft is Hij genoodzaakt een andere alom vattende oplossing te bedenken. Na veel channeling en andere k anaal gerichte oploskoffie methodes zijn tot op heden alle pogingen op niks uitgelopen. Dus vergeef Cozzmix harde Ferme taal gebruik, tis al zo moeilijk in deze tijden van verloren essences en groene kruiden wondermiddellikeurtjes bij iedereen door de strot heen te krijgen om weer er normaal uit te zien.

Die uitgebraakte pornografische kotswoordenstromende scheldkannonade van de onderdeonderste plank die veel weg had van een vervloeking, dat noem jij MILD??? Hoe klink je dan wanneer je echt boos bent? Mag zeker geen nieuw aroma hier meer toevoegen, alle comments worden geblokkeerd door een Violette vlam, geen passante omleiding maar een continue geblokkeerd wtk die elke comment verwerpt in een stukje tekst, dit is al reeds eerder geplaatst op wtk, ook de slinkse links verwerpt zich steeds naar een totaal andere WTK pagine.

Zou dat Kocoflem drankje dan toch zijn wondere werk hier al doen?! Ik betwijfel het , Martijn staat weer in de kameleonstand , oftewel zegt alleen vage shit , Hyper duikt onder als het teveel wordt , Anel hangt in de schemerzone.

Die uitgebraakte pornografische kotswoordenstromende scheldkannonade van de ondersteonderste plank, die veel weg heeft van een vervloeking, dat noem jij MILD???

Verwoedende teksten, woedende beeldspraak, oplaaiende heerlijk heden, het hoogste woord is er uit, het laagste woord moet nog komen. Dualiteit zal altijd heersen in elk region van onze vermakkelijke planeet waar alles mogelijk is.

Ach het doet stof opwaaien, geeft niet ik ben helaas van weer een ander clubje die allang met pension is en in Spanje in de warme zon nu weg zweet. FF een apperatief pakken voor de dorst, KocozFlem psssjjjttttt ….! O wat is ie boven iedereen verheven. Toch maar opletten, van het neerkijken krijg je een stijve nek.

Als ik echt zwaar over de zeik ben en iemand met woorden ten gronde wil richten kijken de goden met ontzag toe , enkele van die stinkhybride inteelt zelf uitgeroepen goden riep laatst nog ; Ik verveel me , laten we Anelle op Cozmic afsturen en zien wat er volgt.

Ahhhh nu weet ik het weer , dom dom dom , zijn vriendje heette Micheël en hij had een blauwe string aan. Mijn God , hoe kon ik dat nou vergeten zeg , tuttebel die ik ben ,….. Daarom maar een goddelijk strijkje: Volgens mij is woede een van de krachtigste motoren voor verandering. Ik wou dat ik er meer van had! Ea , wil je een beetje van mij lenen? Met een beetje minder kan ik die nagemaakte flapdrollen hier ook nog wel aan. Weet je wat nu het mooie is? Hyper raak je maar je krijgt geen reactie , als die reactie komt dan is het onder een ander topic , en indirect.

Geen probleem , we love that son of a bitch , hij ma gewoon lekker zichzelf zijn , wij begrijpen hem wel. Paul laat weinig van zichzelf zien. Morgen weten we meer. Toch wel heel erg sterk spul die Homeopatische wonderdrankjes, je wordt er zo snel dronken van onder je tong terwijl je het met mate in neemt… Cozz ik vergeef je het!

Je wordt ook een dagje ouder en dat doet zeer vooral als je ineens uit elkaar valt zoals ik! Hmmmm , Anelle , wat kunnen we daar nou eens mee? Kreng zal wel grijs zijn en meuren als de pest. Hoog in de bomen , o wat zijn we heden blij. Echter toen de fjolete flam forbij kwam maakte dat weer alles goed , micky micheal and the german haalden uit het eten roet.

De aap is uit de mouw. Is het dan toch waar dat dit de tijd is waar niks nog verborgen kan blijven? Als het zich wederrechtelijk toegang verschaffen tot een exclusief cenakel. Kan iemand mij vertellen bij welke dimensie dergelijke mentaliteit past? Lage landen trilling is dat Anelle, zeker wanneer de bodem van de fles gezien wordt. Dat lees je vaak af aan het woord gebruik bij wezens die aan het transformeren zijn.

Denk dat er iets achter steekt wat het geraakt heeft dezer dagen en wat een beetje taai is voor hem om te verwerken. Snap Cozmic wel, hij heeft iets moois maar heeft ook iets ondeugends waar hij lekker vaag in blijft. Net als Hyper is hij ook gewoon een uniek puzzel stukje. Morgen is het weer grote sorry bij Guido en mag er weer gegumt worden in overvloed. Yep, grijs, doch niet kaal. Vrouw, doch niet dom.

Lang en hard genoeg geleefd om vuibekkerij als machteloosheid te herkennen. Als wanhopige pogingen om met schimpscheuten door het beschermend schild van een mens willen dringen om diens energie te roven.

Maar vooral, en dat is zo schrijnend: Daarvoor ben ik te lang op deze wereld en heb ik teveel gezien en meegemaakt. Maar, wie maakt er nooit iets mee? Wie heeft nooit een zware dobber te verwerken? In mijn ogen geen excuus om ronduit gemeen te gaan doen en van de heup te gaan schieten. Lekker anoniem bovendien, althans voor een grote groep WTK-bezoekers. En voila , daar kruipt de andere aap uit de andere mouw. Ik en zoveel anderen vertellen niemand niet wat ze niet mogen zeggen of hardop denken of schrijven , of wat dan ook.

Als jij graag in een slachtofferrol kruipt omdat ik een bak met schijt op het newage denken gooi , dan is dat jouw probleem , laat de violette vlam er overheen gaan en het is opgelost , lekker belangrijk of het st germain of michael is , blauw of violet.

Misschien is het beter om Kathumi het op te laten lossen , of El Morya , of Sananda , hij was immers Jezus zijn leraar. Waar ik eerder zei dat ik je als persoon zeer waardeer , dat punt begin ik nu te verliezen. Heeft niets te maken met deze website of wie er op reageert , gewoon met jouw instelling en dus de mijne. Al de new age filosofien daar schijt ik op , uiteindelijk komt het neer op de verantwoordelijkheid buiten jezelf zoeken.

Je creeert een god om het hogere goed en de verantwoordelijkheid buiten jezelf te zoeken. Ik heb me altijd afzijdig gehouden van de newage bagger die jij hier verspreid , met je unitynet en andere shit van fulford enzo.

Als jijn het idee hebt dat er qua filosofie een bepaald block is , dan kan je het wel eens bij het rechte eind hebben , weet ook dat je in de minderheid bent en dat jouw ideeen getolereeerd worden. Ik leg je op het hakblok als ik wil en zal applaus krijgen wat ik niet wil. Wanttoknow staat imo open voor meerdere opinies. Daag me echter niet uit. Dan krijg je wat je niet wil , of misschien wel. Ik weet het niet Anelle , waarschijnlijk zijn we beiden even hard op zoek naar de waarheid ieder op zijn eigen manier …..

Anelle , weet je , hoe meer je kaffert en verzet , hoe meer ik je waardeer? Je bent niet voor de poes , das duidelijk. Ik ben ook niet voor de poes , das ook duidelijk.

Ik val jouw visie niet aan tenzij jij mijn visie niet aanvalt ik respecteer jouw visie omdat het jouw visie isAls ik iets schrijf wat niet met jou resoneert , betekent niet dat ik jouw visie aanval menigmaal schrijf jij iets wat niet met mijn visie resoneert ik zie dat niet als een aanval jij hebt recht op jouw visie ik heb recht op mijn visie is dat nou zo moeilijk?

Ik weet dat ik een hoop vuur in me heb en dat kan wel eens brand veroorzaken. Wat ik eerder zei ; just because I care. Mocht je dit naar een hoogtepunt willen brengen , dan kom je mijn lijfspreuk tegen: Mijn woede is mijn kracht. Met je mooie inzichten , en bakken vol met schijt. Ik vind het allemaal mooi ,waarom?

Het is echt en niet gemaakt ,ontdaan van alle gene en valse prietpraat. Gewoon cozmic in al zijn glorie net als vele andere hier. Als je echte mensen niet hanteren kan, moet je immers niet hier wezen. En als je iemand niet begrijpt vraag je het gewoon na, hoe die dit of dat bedoelde. En kan of durf je dat niet dan heb je pech en blijf je in je slachtoffer rolletje hangen.

Doorgaan hoor coz,echte vrienden kunnen tegen een stootje, en zijn niet bang om te worden herkent. We moeten niet wachten op de ufonauten voor redding of op hemelse legerschare ,of salusa of st michel of wie dan ook.

En ieder die een redder of heiland verwacht geeft zijn eigen scheppingskracht ,en daarmee zijn eigen verantwoordelijkheid af. Zo iemand moet niet piepen als iemand in dat gat springt en de macht over hem gaat pakken, daar heb je dan zelf om gevraagt. Ik reken helemaal niet op een hemelschare om te kunnen ascenderen. Mijn keuze is allang gemaakt. Ik blijf hier om met de aarde mee te ascenderen en ev. Ruimteschepen als exotisch tussendoortje, waarom niet?

Doch, dat wil niet zeggen dat ik energieën uit hogere dimensies zomaar afschrijf. Uit wat zij te vertellen hebben, pik ik hier en daar iets uit, soms maar één woord, waar ik voor mezelf wat mee kan doen. Onderscheidingsvermogen is niet hetzelfde als alles wat niet in je wereldbeeld past, overboord gooien en aan anderen te verbieden.

En dat je wereld maakbaar is, blijkt uit het feit dat in de mijne de meeste zaken zich als op een uitgerolde loper, mooi, vloeiend en harmonisch afspelen, zoals ik het wenste. Das jammer en onnodig, alleen hetgeen niet verwerkt is in jezelf of beter gezegt niet is geaccepteerd, kan je op die manier raken.

Als je de jou toegeworpen zaken niet passend vind verwerp ze dan ga je er niet tegen verweren ,lijkt me nogal onnodig. Immers nergens beweer ik dat jij Anelle zit te wachten op wat ook. Mijn comment was een van algemene aard en wie de schoen past trekke hem aan ,toch? Ook jij bent mooi zoals je bent, ook uit jou kunnen schunnigheden en woede komen ,niks mis mee.

Dikke hug en groetjes. Marcel Ik waardeer heel erg je tussenkomst om eea te relativeren. Toch vraag ik je om de post 9. Wanneer je de sluier van dubbelzinnigheid wegneemt — bijna elk woord kan je dubbel interpreteren — krijg je iets helemaal anders: Ik hoop dat je je vergist wanneer je stelt dat dit vb tot jullie normale taalgebruik hoort, want dat kan ik slechts betreuren dat de gemiddelde NL evengoed aan normvervaging doet als de politiek, het bankwezen en bedrijfsleven.

Toch bedankt hoor, Marcel. Dit irriteert mij dan mateloos, de voorbarige brave klikkende aandragers hieroooh die de gematigde moderatie Meesters hierboven impliciet expliciet verzoeken om alsnog zwaar te censureren, de ondergang van de echte Argus en Anarch en Soppers van het eerste uur, nog voor de geestelijke astro overnames, en en en en, nou behalve WTK is nog blijven drijven, als je hier de sloper wil uithangen, dan is het nog geen aanleiding dat je zomaar verbannen wordt, ik bedoel de beste werkgevers vroegen vroeger aan hun werknemers wat ze zelf van hun prestaties vonden en de werknemer mocht voorstellen wat een passend loon daar bij hoorde, dat is real, echt mens en spirit, niet dat mooi praten en ondertussen tussen de loopgraven door elke delinquent bombarderen tot vrije vogels die je ongestraft als dubbel spy mag passeren en fusilleren, militair standrechtelijk afschieten,.

Anelle Hebben we het over de post van paul?? Dubbelzinnig, dat lijkt me dan toch geheel jouw interpretatie, ik lees hem gewoon heel letterlijk en zie er geen enkele sexuele toespeling in. We hebben het toch over posting nr 9. En hoewel mijn dirty mind wel eens in is voor een geintje kan ik die op sexueel vlak hier niet in vinden hoezeer ik ook zoek.

Misschien dat ik dan iets te naief ben of jij ziet spoken op de weg , wie zal het zeggen. Another young start cut short. Zo lekker tussen de vingers en de handjes in om te kneden en er asbakjes van te maken. Aan jou ogen ligt het niet aan mijn woorden zeker niet aan ons 2 zielen 1 gedachte al helemaal niet.

Tussenvoegsels en vogelegezang stoppen we zo achter het behang. Gaat over post 9. Ik weet niet meer wat ik van cozmic moet denken. In wat voor leefwereld vertoeft die dan? Schrijft onverbloemd van mij ten gronde te richten ed. Zelfs met een hele fles op zou het bij niet eens opkomen om dergelijke zaken te schrijven. Alleen omdat ik het aangedufd heb om Issy over Michael en de violette vlam te schrijven.

Wat mijn volste recht is, zoals het zijn volste recht is om een andere mening te hebben. Maar is dat een reden om zo tekeer te gaan? Wanneer de drank is in de man… krijg je dan diens laagste aard te zien? Hij is gewoon bezorgd Anelle. Op Indigo revolution gaan ze ervan uit dat alle channelings e. Beetje wat ik ook bij Godsdienst waanzinnigen zie. Hij probeert je nog ergens te redden ook! Hij heeft ook wel gelijk, die violette vlam, weet ik het wat jullie er dan weer bij halen, zit gewoon in jezelf.

Heb je geen engelen e. Mensen plaatsen graag dingen buiten hunzelf omdat ze bang zijn voor hun eigen kracht. Zoek het dus in jezelf en niet bij die eikels, zoiets….

Je hebt gisteren zo hard geroepen tijdens je mis 9. Het arme ding start voor geen meter meer op en is terug naar af van 1. Woede is inderdaad energie van hier tot ginder, dat houdt in dat al mijn werk van het afgelopen jaar dan gelijk ook pleite is 4 Ever!

Hij is namelijk heel wel in staat om duidelijk te maken wat hij bedoeld , daar heeft hij mij met mijn interpretaties niet voor nodig. Ik stel alleen dat ik van de man hou met alles dat ie in zich heeft herken dat wel.

Hij heeft geweldige humor en kan ook rauw op je dak vallen , das echt en ongeremt das geen valse schijn of opgelegte neppe beschaving. Ook van jou zou ik dat waarderen, dus hou je niet in en leef je uit. Er telt maar een ding wees echt, wees eerlijk en oprecht.

Ben je dat in liefde , in boosheid ,in humor, in spiritualiteit allemaal goed. Het gaat ook niet over alcohol, of wat dan ook. Das wegzetten op een rare manier. Ik zie in jouw reacties b. Dat is niet fout of goed dat is zoals het op mij overkomt. Daar kan je over nadenken , je kunt het verwerpen , en je kunt er boos om worden.

Maar begrijp dan dat IK je niet boos maak dat doe jezelf , je laat je door mij boos maken. Begrijp je mij niet of cozmic niet , hoort de vraag dan niet te wezen begrijp je jezelf wel?

Je kunt zeggen dat dat ook alles op jezelf betrekken is , maar er is een groot verschil tussen iets aan jezelf spiegelen of in de slachtoffer rol kruipen. En als je in de slchtofferrol kruipt leg je de verantwoordelijkheid voor je eigen wereldperceptie in handen van een ander,dat kan de bedoeling van dit leven niet zijn denk ik. Awww Paul , is de boel gecrashed? Mijn relatie met techniek schijnt inderdaad niet de beste te zijn , daarentegen heb ik niet het idee dat ik de magie in huis heb om techniek te laten crashen.

Anelle , ik heb ergens diep in me een appeltje te schillen met het zgn witte broederschap , het is ouder dan mijn fysieke leeftijd. Ik was er niet op uit om jou persoonlijk te beledigen , zocht gewoon een sparringpartner , waarschijnlijk de verkeerde. Vergeef me mijn donkere humor , komt niet altijd goed over. Woede ,vreugde, liefde,boosheid , genegenheid ,haat, gemeenheid,hulpvaardigheid zijn geen goede of slechte dingen ze zijn slechts ervaringen, emoties en gevoelens.

Ze zijn energie en die valt te plooien op elke wijze die jij of wie ook wenst. Om woede als een negatieve energie weg te zetten is dualiteit bevestigen, en dat moet je maar willen ikke niet. Zodra je oordeeld versmal je je perceptie van dat wat is. Een oordeel rechtvaardigd dus alleen de vraag waarom komt dat oordeel in mij op? Guido zegt het altijd wat simpeler wat pietje over klaasje zegt zegt meer over pietje dan over klaasje. Maar hij heeft daar wel een punt.

Als ik op een dieper nivo naar mijn woede kijk zit daar een bak verdriet en onmacht onder. Ik kan me er door laten verlammen of mijn woede creatief maken. Voeger kon ik dat kwijt in mijn werk , tegenwoordig moet ik het beest in de ogen kijken en in gaan zien wat de oorzaak is. Fixing the shadow met Charlie Sheen , een meesterwerk http: Moet kunnen zolang het beperkt blijft voor eigen gebruik of binnen een privé clubje. Ik ben geen NL, dus was ik dit helemaal niet gewend en ja, ik geef het toe, gechoqueerd.

Anelle Diepe buiging voor jou Anelle, je bent een mooi mens. Met dat violette gevlam heb ik ook niks, maar als het jou in jouw leven helpt, burn it! Je deed me ineens een beetje aan Linda Blair denken…. Dat maakt de wijsheid in de les duidelijker zichtbaar. Het lont in het kruitvat met dit artikel! Je familie helemaal van slag. Neen, opgekropte woede is kracht! Dat bewijs is geleverd. Als je hondje fikkie bij de naam noemt is echt de hek van dam.

Invalshoeken lopen flink uit een. Ook natuurlijk niet erg. Maar niemand is roomser dan de paus, of toch wel…dus eigenlijk iedereen. Eindelijk … Durven we elkaar man en paard noemen en is het spel van pappen en nathouden voorbij! We want to know anything at all! In de beste families komen vetes voor maar zolang wij elkaar zien staan en blijven communiceren is er niets aan de hand! Want uiteindelijk wil ik als mens ergens bij horen. Het is om even. Het is toch altijd een lekker gevoel om ergens te willen horen en geaccepteerd te worden.

Ondanks ik daarom heb geleerd om met elkaar rekening te houden om je door eigen inzichten de wereld van mij hemelsbreed kan verschillen met die van de ander familielid!

Zelf betrap ik mezelf op dat ik een andere vastpint op wat die zegt. Daardoor kunnen enorme ruzies ontstaan in het nietes en welles spel. Het kan zo diep gaan dat relaties voorgoed kapot gaan. Zelfs om een enkel woord en door beeldvorming. En na vele jaren heb ik nog een schurftige hekel aan het voorval dat alleen het nare gevoel nog steeds een deel van mij is gebleven. Mensen veranderen met de dag. Daarom zijn principes eigenlijk geen stuiver waard! Gedane zaken nemen geen keer. Maar vijanden creëer ik altijd zelf!

En voor een goede verstandhouding ik praat altijd voor mijzelf. En zieltjes winnen laat ik lekker aan de kerk, politieke partij, sekte of wat voor een organisatie ook over. Zolang ik het niet zelf ervaren heb is het niet mijn waarheid. En dat ik in herhaling treed of onzin verkoop het blijft for the time being waarheid. En niet door vertellen onze geschiedenis is herschreven en aangepast! Dat wisten we al vanaf onze prille begin misschien wel zo ver terug bij het ontstaan van onze Aarde!

En wat blijkt zoveel incarnaties als je er in geloof, want wat ik zeg kan tegen me gebruik worden later ik ben eigenlijk geen steek veranderd. Want alles wat in mijn bewustzijn is gekomen zit er nog in zowel goed en kwaad! Stoom van de ketel Lezer.. Iedereen die wat over mij te zeggen heeft, ga lekker je schoonmoeder pesten of zo. Oh ja, doe St. Anger de groeten… http: Wanneer ik mijn woede daadwerkelijk in opbouwende kracht zou kunnen omzetten; wow, dan gaat er wat ontstaan.

Ik bedoelde wel een naam geven Repelsteeltje of wat je maar kunt bedenken maar er geen aandacht aan schenken, geen invulling aan geven!

Ik heb gemerkt dat dan het veel milder wordt! Imke, misschien heb jij met Woede wat ik heel sterk had met fobische Angst! Het voelt nu zo voor mij dat het iets was dat bij mij hoorde. Langzamerhand voel ik dat ik die emotie niet meer nodig heb en verdwijnt het als sneeeuw voor de zon!

Doordat mijn Angst echter onderdeel van mij was geworden, ben ik het gevoel dat daarbij hoorde gaan koesteren. Als die enorme Angst nu weer opkomt kan ik het heel snel Loslaten en op laten lossen door het gewoon recht in de ogen te kijken. Niet meer, niet minder! Ik koester het gevoel niet meer, waardoor het vanzelf oplost.

Dit baart echter oefening! Ik heb gemerkt dat op het moment dat je steeds meer voelt dat het werkt, geeft dat heel veel Vertrouwen. En zo kom ik stapje voor stapje verder! Woede kan pas een opbouwende kracht worden, als je er achter komt, wat het jou te vertellen heeft.

Dat doe je door het i. Dus vanuit een afstandje er naar kijken, omarmen en dan bij je zelf te rade gaan, wat wil dit mij nou eigenlijk vertellen? Wat zegt deze woede over mij? Wat kan ik er van leren?

Dan pas kan je het transformeren naar kracht, wat helaas jaren duurt, en niet zo simpel los te laten is, zoals Dick schrijft. Maar ja, Dick is dan ook een man, en de hersens van mannen werken anders dan die van ons vrouwen!

Ik hoop, dat je hier iets aan hebt. Spelling deels uit Ik waardeer jou stukjes, al snap ik het niet altijd, zullen mijn gevoelige vrouwenhersentjes of hormonen wel zijn, maar ook jij bent en schatje! En dat van die mensen, die hun woede inhouden, ja, daar moet je voor oppassen, helemaal mee eens!

Zie mijn reactie op Wat hier nu op deze site gebeurt, is typisch de invloed van michael, of , hoe je het noemen wil. Ik wil niemand bekeren, herken veel van wat er over michaelsenergie bekend is, maar respecteer andere visies! Het gaat er om, dat we uiteindelijk allemaal hetzelfde willen, en dat begint voor mij met liefde voor mezelf zodat ik liefde kan geven aan anderen.

En in welke vorm dan ook, ook schelden kan een vorm van liefde zijn, of confronteren, wat ik zelf vaak doe. Het gaat erom, dat we uiteindelijk allemaal met onze neus de zelfde kant uit staan!

Dit is voor alle wtk bezoekers! Ooh van dat het op moment in de lucht zit, harde confrontaties met Ons Zelve en onze Omgeving, geloof ik wel hoorrrr. Helemaal te gek dit nummer, gaat mijn frontje altijd van mijn box af springen, snapiedat? Heb net nog geprobeerd mijn kostbare bruine zachte op de tong smeltende goud in de Usb poort te proppen om met je te delen, helaas, blijft het bij virtueel.

Het is net als bij de nieuwste dixon gadget, denk je onderaan het Onofff knopje gevonden te hebben, blijkt het bovenaan een half verborgen verzonken lang vergeten sensorische piëzo elektrische touch druk toets te zijn die ut um doet, begin niet onder maar start us boven, nieuwe slogan van Loesje, verzin ik nu. The word piezoelectricity means electricity resulting from pressure. It is derived from the Greek piezo or piezein, which means to squeeze or press, and electric or electron, which stands for amber, an ancient source of electric charge.

Piezoelectricity was discovered in by French physicists Jacques and Pierre Curie. Die kunnen overigens ook niet tegen woede, had ik vorig jaar last van, gevolg, ik stuiter door de hele wei achter een hard galopperend paard aan, totdat ik van het baasje moest opzouten, want ik had teveel woede in me. Maar welk leuk om te doen, iets voor jou hyper? Maar je bent weer weergaloos en onnavolgbaar, behalve dan, dat ook jij in hogere sferen bent gekomen door mijn engelengeleuter. Want dat met die peizoelektircity, is dat hetzelfde als wat mijn manueeltherapeut doet, door druk mijn DNA corrigeren?

Is ff heftig, maar dan komt alles wel weer in balans, en kunnen we beter de schouders eronder doen, op naar de wereldvrede! Er is tenslotte genoeg voor iedereen!

The boys van Bots wisten dat jaaaren geleden al! Ooh gaaf Idee Issy, zou best goed voor mij zijn, ik heb best wel af en aan een aardig tijdje met paarden van doen gehad, ik wist van jongs af aan al wel dat er iets in mij zat, vast woede, en dus spanning, waar juist dat soort super gevoelige dieren op reageren, bio feedback, hoe weet je van jezelf hoe laat het isz, nou er zijn zoveel manieren, jah er ging bij mij ook regelmatig wat op hol geslagen bokkend en steigerend misz, schelden kwaad worden hielp niet, hoe kon dat nou toch gebeuren..

Genezing, heel worden, en zelf op adem kunnen komen, weten wanneer ik in een reflex verkramp, waar zitten de mentale pijn punten, hoe is het zo gekomen, hoef ik er mij niet mee te identificeren, het is een deel van mij maar ik ben het niet. De volgende keer als ik iemand op een paard tegen kom dan kijk ik driemaal achterom door mijn periscopische radar installatie, zal ze het zijn? Wat een Kermis, professioneel konten kijken en taxeren, het blijft een droom beroep.

De periscoop wordt voornamelijk voor militaire toepassingen gebruikt, om zonder gevaar vanuit bunkers, loopgraven, tanks en pantservoertuigen en onderzeeboten kunnen rondkijken.

Een voordeel boven radar, sonar e. Referred to in contemporary company documentation as the Jaguar 2. Hier zijn ze vooral goed in kluunen, als moeder natuur meewerkt. Je weet aardig wat van die edele viervoeters af! Maar wat je schrijft over dieren en hun verzorgers geld ook vaak voor kinderen en hun ouders. Het lullige alleen is, dat kinderen die bokken een pilletje krijgen zodat de farmaceutiche maffia weer wordt gespekt en de ouders niets aan zichzelf hoeven te doen!

Weet je dat kinderen die Ritalin gebruiken gevoeliger zijn voor een drugsverslaving? Kan Big Pharma later die Ritalin kids weer wat geven tegen hun afkickverschijnselen, oftewel kassa! Terwijl het vaak om zeer gevoelige en waanzinnige creatieve kijk naar jou, jij bent een woordenvirtuoos mensen, maar ja, alles wat zijn kop boven het maaiveld uitsteekt… Maar dat paardenclipje, verkeerd ingeschat hyperderpiepertje!

Wow Issy, wat een mooi clipje. Ik heb zelden een paard zo gezien. Die blik van dat dier, prachtig. Train jij zo met paarden? Wat fantastisch moet dat voelen stel ik me voor.

En als je weet dat je het baasje niet kan vertrouwen hoe kan je dan een gezonde geest ontwikkelen? En hoe gedraagt een gezond baasje in balans zich? Hey Im, hoe is het met je woede? Nee, ik train ze niet, wel soms de kids die er ook zo naast lopen en dan een sofatraining met paarden krijgen. Ik heb laatst jouw site bekeken, maar wat kan jij mooi creeren!

Volgens mij kan je in jouw werk ook wel wat woede kwijt! Zelf rommel ik ook wat in de marge, maar ben slecht in figuratief. Maar misschien moeten we maar eens samen een WTK workshop crea-bea orgsniseren in jouw atelier, ik woon hemelsbreed 27 km bij jou vandaan.

Kunnen we eens de rechter hersenhelft van de forumbezoekers prikkelen! Lijkt me wel grappig, als die elkaar eens gaan knuffelen, hahaha… Dat is volgens mij wel nodig na alle verhitte verhalen n. Hyper, nu spreken we weer dezelfde taal nu je Klaus blijkt te kennen!

Reden jullie ook bitloos? Ik rijd zelf helaas niet meer, was mijn manuele vriend het niet helemaal mee eens, zucht.. Het paard verteld veel over jezelf, zo komt b. En over dat passende zadel en dat voer, dat geld ook voor mensen! Heel veel mensen smijten maar wat in hun supermarktkarretje en eten voor de k.. Zelf ben ik jaren geleden gestopt met koffie, dan begon ik n.

Fijn dat je mijn virtuele knuffies waardeert, ja zelfs virtueel doen ze een mens goed! Schijn je ook langer van te leven! Maar ga nu mijn kippies op stok doen, morgenvroeg een kinkhoestcheck, schijnt te heersen, en er worden hier in huis flink wat van die kleine nare onzichtbare beestje rongebazuint de hele dag! Tis niet zo dat ik een wandelend kruitvat ben hoor nou ja, af en toe dus wel, maar dat richt zich meer naar mijzelf , maar wel interressant om het eens goed onder de loep te nemen.

Even inhakend op het paardenverhaal…. Mensen zijn de enige zuigdieren die kunnen liegen , een taal die dieren niet verstaan omdat het niet strookt met de lichaamstaal. Contact met elementaalwezens werkt op dezelfde basis en ook communicatie met de plantenwereld.

Gisteren kwam ik een gans tegen die vastzat in een omheining , ze ging tekeer als een bezetene , ik praatte een paar minuten op haar in om duidelijk te maken dat er samenwerking nodig was en liet haar een paar keer in mijn broekspijp bijten. Daarna werd ze rustig en kon ik haar oppakken zonder dat ze me beet en heb ik haar met haar familie verenigd.

Volledig verwilderd en onzeker kreeg ik haar mee en binnen een paar maanden kon ik er mee lezen en schrijven , ze heeft haar vrijheid nodig , samen hebben we de kaders gesteld. Fixing the Shadow http: Dan ervaar ik wat dimensieloos echt betekent en voorstelt. Deel uit willen maken van onze Natuur is voor mij de enige weg die naar waarheid leid.

Last van veel duiven. Ik werd er gek van. Uit gekkigheid spande ik een net om die beesten van het balkon te houden. Een tijdje is het goed gegaan. Op een ochtenc werd ik om 5 uur ochtend wakker. Een gewetter van jewelste. Het was niet omaan te horen. Ik schoof het gordijn open en zag een zwerm spreeuwen die waarschijnlijk op doorreis waren. Ze bleven maar rondcirkelen tussen de flatgebouwen door.

Ik had het niet inde gaten maar zag 1 van de groep op zijn kop in het net vastzitten. Hij vocht alsof zijn leven ervan afhing. Hoe harder hij knokte des te vaster in het net. Angst was heer en meester zijn shit was niet om aan te zien. Zonder te bedenken pakte ik een schaar en ging het balkon op!

Ik spreek geen vo gel maar probeerde net als Cosmic het dier gerust te stellen. Ik kon hem zelf aanraken. Hij spartelde geen moment. Voorzichtig knipte ik het gaas dat om zijn pootje vast zat door. En met het andere hand zette ik op het balkon. Het pootje was wel gewond maar hij had zijn vrijheid terug. Hij kroop onder de railing van de balustrade door en vloog zijn familie en vrienden te gemoet. De groep maaktenog een of twee rondjes op de binnenplaats en vervolgenden toen hun reis.

En het net die heb ik maar weggehaald! En duiven op mijn balkon so what. Ze komen nog wel maar ik heb het gevoel niet meer zo vaak want ik ervaar ze niet meer als een probleem. Het is leven en laten leven! Overal kun je Natuur ervaren. De natuur is matrixloos.

Dus naar mijn mening hoef jezelf niet af te zonderen zoals Jezus, Buddah, Krisna, Ghandi dat deden. Dat is wat anderen altijd over deze gasten zeiden. Maar dat is een ander verhaal. Issie, vrouwen en mannen denken en voelen niet anders.

Dat is wat de matrix ons met de paplepel hebben ingegoten hoe wij moeten denken en gedragen als man of als vrouw! Gooi je schroom af. Gedraag je een dagje als vrouw als je man bent. Gedraag je een dagje als man als je vrouw bent. En kijk wat er dan gebeurt! Er gaat een wereld voor je open! Anelle, Mooi stukje van de violette vlam, thanx! Ik begrijp dat je een pittige nacht achter de rug hebt op dit forum!

Dit is duidelijk de invloed van Michael, mooi om dat te ervaren! Tenslotte is deze site bedoelt om alles wat in het verborgene gebeurt bloot te leggen, en dus ook bij forumleden.

Ik heb niet alles meegekregen maar ik wilde je laten weten dat je terecht verontwaardigd mag zijn. Zo uithalen naar een medemens is niet correct. Ik bied hier plaatsvervangend mijn excuses aan voor iets waar ik niets mee te maken heb maar het niet kan accepteren dat een mens zo beledigd wordt. Ik denk dat sommige sites geen goede invloed hebben op betrokkene, natuur liefhebbende mensen. Ikzelf kan er niet tegen. Krijg er een naar gevoel van en een wansmaak in mijn mond.

Mag allemaal wel wat genuanceerder als het aan mij ligt. Lieve Hyper, ik was er helemaal niet. Ik heb pas na mijn Assad en trouwens ook de Keshe reactie, gelezen wat er de avond daarvoor speelde.

En ik weet niet wat je nu aan het doen bent om mij nu de zwarte piet toe te spelen, echt jammer…maar ik blijf lekker bij mezelf en mensen beledigen daar heb ik geen zin in, heel makkelijk.

Love Hou van You goh dat zeg ik niet snel, kan me niet heugen dat ik dat gezegd heb de laatste eonen. Hyper, jouw gevoel is je sterkste kracht. Alleen word je er ook onzeker van, weet er zelf alles van. Durf uit je gevoel te leven en als iemand je wat aan wil doen, gewoon stapje opzij. Laat je niet beduvelen. Wie zichzelf overwint is sterker dan de sterkste leeuw.

Je bent een goed mens en dat weet je best. The interaction between currents, sea ice, and weather make for a vigorous and productive ecosystem. Het is mijn weg en iedereen heeft de zijne. Ik geloof onvoorwaardelijk in het goede in de mens en snap je reactie over dat de maatschappij er zeker niet altijd aan bij draagt. En ik kan daarom ook coz begrijpen maar ik moest wel reageren omdat het me zelf iets deed, het gevoel dat Anelle die ik niet eens persoonlijk ken pijn ervaart…ik voelde het letterlijk in mij.

Positive vibrations, ook en vooral in moeilijke tijden. Yeah, let the good times roll: In heel veel zie ik mijzelf en ik heb dat niet gauw hoor, dat ik mijzelf identificeer met iemand. Zouden we tot eenzelfde zielencluster of-groep behoren? Ook mijn vader zei vaak tegen mij: Had ook altijd maar weer begrip, probeerde de ander altijd van binnen te zien, te ontleden dubbele schorpioen met verder veel in 8e huis etc. Ik waarschuwde haar wel eens voor personen want zij geloofde alles.

Veel teleurstellingen en daardoor inzicht hebben mij gematigd — dit heeft wel lange tijd gevergd — maar af en toe steekt dat beestje wel weer de kop op, ja.

Maar dan stuur ik het heel gauw weer weg. Ik heb er veel te veel voor moeten betalen voor deze levenservaringen gnagnagna. Maar, oké, heb er ook veel waardevols immaterieel voor teruggekregen tenslotte. Ik geef momenteel niet zoveel reacties, lees de artikelen met de commentaren wel, maar het is me allemaal wat teveel, ben een beetje naar binnen gekeerd; al die val- en struikelpartijen hebben mij eindelijk doen inzien een heel kalm en kabbelend leventje te lijden.

Gewoon leven bij het moment, beetje vegeteren. Komt wel weer een andere tijd voor mij. Blijkt trouwens ook dat ik al 3 jaar met Borrelia Ziekte van Lyme, tekenbeet rondloop en vandaar de gewrichtspijnen en ontzettende moeheid, dacht dat het van de burnout kwam, dat eveneens wel, maar dit deed er nog een schepje bovenop.

Ik zit echt wel te smullen van al jullie commentaren en ben ook blij dat ik sommigen heb ontmoet, wat een extra dimensie aan alles geeft. Nou lieve Monika, ik doe jou en al de anderen natuurlijk, de hartelijke groeten. Plaatsvervangende excuses zijn de uiterste vorm van slijmerigheid , zeker gezien ik dat zelf al had gedaan en er mans genoeg voor ben om toe te geven dat ik wat lelijk en kort door de bocht kwam. Diplomatiek gelul is waar compromissen worden gesloten die geen stand kunnen houden.

Dit mag je wel zeggen en dat weer niet , probeer ajb elkaars gevoelens niet te kwetsen , maar als je het op een verpakte manier zegt is het wel allemaal toegestaan.

Insinuaties dat Indigorevolution niet goed voor me is , gatverdamme , ga je nu ook voor me denken? Wat goed voor me is en wat niet? Adopteer half van mijn kennis en half van mijn ervaring en kom dan nog een keertje terug. Niet dat ik er prat op ga , het kan me eigenlijk niet schelen , zoek het allemaal maar lekker zelf uit en stap weer in die valkuilen. Ik red me wel. Al ben ik af en toe wat extreem in mijn visie of uitspraken , dat is wie ik ben , dat is mijn keuze in deze cruciale tijd.

Als ik een verschil kan maken dan zal ik dat niet nalaten , compromissen staan dan vaak niet in het woordenboek. Cozmic, iedereen heeft recht op zijn eigen proces. Dat geldt voor mij, voor Monika, voor jou, voor iedereen! Ik trok vanmorgen een heel toepasselijk kaartje:. Jeetje cozmic…de hele wereld draait om jou of wat? Is het mijn houding? Jij bent de koning of wat, jouw pijnen en wonden zijn groter dan die van een ander?

Mogen anderen ook ventileren? En ook op een manier die jij slijmend vind? Dat is hoe jij de wereld ziet. Moet dan uitgehaald worden met kwetsen en pijn doen en schelden, zonder recht op digniteit van een mens? Als je de wereld wilt beter maken, denk je dan dat het zo wel lukt? Laat nou eens echt los voor een tijdje, voel een mens, die je aanbiedt voor je te zijn, niet alleen digitaal en laat je strijdbijl even los, doe het, je bent een te mooi mens om onder te gaan aan alle negativiteit.

Of zoals een heel goede vriend altijd tegen me zegt: Cozmic, die kennis en ervaring van jou he, die draag je maar lekker zelf. Misschien moest jij maar eens in iemand anders zijn schoenen gaan staan, kom je erachter dat een ander toch ook wel een behoorlijke ballast met zich mee draagt. Niet over mezelf gesproken hoor, ik ben nog jong en gooi overbodige ballast graag van me af. Moet je er nog wat hebben soms? Jonge jonge, wat hebben sommigen hier een zwaar leven: We nemen je zoals je bent, ik kleef er geen slechte gedachtes aan of positieve, heb je leren kenen van een andere kant en die hou ik graag voor me zoals ik je ook zo heb leren kennen.

Of je nu aan de rand van een afgrond staat of tegen een enorme muur opbotst met jezelf, ik sta gewoon naast je en geef je graag een hand in de hoop dat je die aan wilt nemen. Misschien dat we er samen kunnen uitkomen of niet, beter iets dan helemaal niets. Soms zitten we allemaal met onze rats vast tussen ons chewgumming verstand: Voor de laatste keer over goden, engelen, stralen en cosmische samenzweringen en de strikt persoonlijke visie van Anelle hierover.

Laten wij om te beginnen er vanuit gaan dat de mens een multidimensioneel wezen is. En niet alleen een wezen, ook een multimensionele energie.

Dat alles en iedereen, de hele cosmos inbegrepen, één is. Laten we er vanuit gaan dat de mens energie is die door een fysieke verpakking binnen deze verpakking gevangen zit. We weten onderhand dat elke energie een eigen vibratie en kleur heeft.

Wanneer we al die kleuren zou kunnen zien, zouden we de mens als een multicolore kaleidoscoop waarnemen. Elke energie heeft een specifiek kenmerk, de ene is helend, de andere zuiverend, nog andere zijn liefdedrager, compassiedrager, woede of haatdrager enz. Wanneer de mens volgens een bepaalde behoefte beroep doet op een specifieke energie kleur IN hem, wordt die, eens naar buiten gericht een straal. De roze en groene straal van liefde, de blauwe straal van waarheid, de violette straal van zuivering en transmutatie, de zwarte straal van woede en haat.

Het is NIET zo dat die energieën per se van buitenaf komen, al kan dat ook wel is gebeuren, multimensionaal als de mens is. Het universum kent diezelfde energieën en nog veel meer, het is dus best mogelijk dat een deel van de multimensionale mens zijn aardse vorm als straal komt bijstaan.

Onderhand zijn de meesten onder ons zich bewust van het feit dat wij één zijn met god, engelen, demonen, kortom het hele amalgaam van cosmisch bewustzijn. Zo leven god, zijn engelen en demonen OOK binnen in de mens. Hij haalt die NIET van buiten, neen hij veruiterlijkt alleen die bepaalde innerlijke energie om er gebruik van te maken. Hetzelfde met de violette vlam Die komt NIET van Saint Germain, die is enkel de boodschapper om de mens van die straal bewust te maken.

Idem dito voor de blauwe straal van Michael. Die komt alleen maar overeen met diens energie maar is niet vàn, ergens buiten ons. Wat met de slechteriken als Archons, 4D-Orions en dies meer? Zou het niet zo kunnen zijn dat zij aanvankelijk innerlijke demonen waren, door de angst van de mens tot krachtige egregoren geëvolueerd? Het gebruik maken van gekleurde energiestralen wordt door sommigen als een kreet om hulp gezien en als het uit handen geven van zijn eigen kracht.

Wanneer wij energieën als Archons en 4D-Orion-ers bestaansrecht geven, geldt datzelfde bestaansrecht voor engelen- en meestersenergieën. Wanneer wij de negatieve energieën negeren en hen niet meer voeden met onze angst en doemvoorspellingen, verhongeren zij gewoon. De strijd tussen goed en kwaad gebeurt niet alleen in de cosmos, maar ook in ons binnenste. In onze gevoels- en denkwereld. Wij zijn maw de scheppers van ons eigen leven, in vrijheid of gevangenschap, aan ons de keuze.

Wat zijn channelings dan? De teneur van dit gesprek hangt van de ingeschakelde energie af. Goh, wat moeten we nu met al die websites en blogs en kanalen allerhande, elk met hun believers en non-believers? Zouden kunnen dienen om als vrienden onder elkaar virtueel samen te komen om ideeën, tips en andere ziele roerselen te delen. Want beide is dagenlijks gekakel hoe mooi en slecht alles kan zijn.

Echter ik geloof niet in beide kanten maar gewoon in het concept er precies tussen in te willen leven. Zien waar het hele concept van deze creativiteit uit bestaat, want er is zo ontzettend veel meer in het leven dan engelen en duivels die het allemaal zo op ons gemunt hebben. We zijn het enige levende wezen op aarde die gefrusteerd met dit soort zaakjes bezig is omdat we altijd blijven twijfelen tussen Ja en Nee. Het hele Feestje tussen jou en Cozmic had eigenlijk niet gehoeven als je het zo bekijkt.

Als alles zo makkelijk in elkaar had gezeten dan was er geen complixiteit geweest. Gewoon los laten die hele handel. Je komt vanzelf wel weer mensen tegen waar je wel je hele weten bij weg kan parkeren zonder te betalen, nu krijg je enkel alleen maar de rekening gepresenteerd voor wat?! Het is het niet waard… En we zijn niet! Engelen duivels , het is maar vanuit welke kant je dat bekijkt. Goed kwaad ,mooi lelijk, dik dun allemaal duaal en dus N.

Niet ter zake doende,oordeel en oordeel is plaats ,tijd en persoon gebonden en geeft feitelijk niet een meerwaarde , alleen een unieke perceptie weer, ten koste van het hele plaatje, werkt dus zeer beperkend. Maar een duidelijk verhaal dat jij verteld Anelle en een mooie unieke Anelle visie. En mooi dat je het durft te delen , er zullen vast oordelen over geveld worden.

Laat je daar echter niet door raken. Anelle , Een heel mooi inzichtvol verhaal heb je geschreven. Als je het zo ziet dan klopt het ook allemaal. Zo zou ik het ook graag zien. Zoals jij dat geweldige stukje over Reiki en de Jezuïtenpiste naar voren bracht , zo heb ik de achtergronden van de organisatie die het werken met de stralen en de violette vlam hebben grootgemaakt.

Als ik het compleet heb zal ik het posten. Het is in het Engels , hopelijk is dat geen al te groot probleem. Okay Marcel, jij je zin: Broemmm broeeemmmmmmm voor je het weet heb je weer een OM-heilige hijgend in je kletsnatte getatoeerde zweet nek zitten….

Born to be wild: Paul, een droom van mij in dit stoffelijke lichaam is om op mijn dooie gemakkie in een tijdsbestek van een halfjaar tot een jaar nog eens de Pan American Highway te rijden op de motor, helemaal vanuit Alaska tot in het puntje van Argentinie… en dan nog een aantal weken een voettocht te maken door Pategonie!

Ik heb vorig jaar bijna een jaar mijn huis te koop gehad om door de verkoop mijn handen vrij te hebben… Dat is me helaas niet gelukt, blijkbaar was het voor mij nog? Lijkt me ultieme vrijheid op de motor, een tentje mee en minimale bagage, om op je gemakkie door een geweldig mooi landschap te trekken!

Anelle, dat is van lood goud maken. Door met je eigen zuivere licht de duistere plekken in jezelf te transformeren. Die duistere, vaak lichamelijk pijnlijke plekken, die dienen te worden opgelost om niet meer geraakt erdoor te worden. Soort zoekt soort, zo ook met energieën. Negatieve energie maakt blokkades zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt alles zwaar en trekt meer van hetzelfde aan.

Zo wordt een mens steeds zwaarmoediger. Los je het op, dan wordt alles lichter en trek je lichtere, fraaiere energie aan. De wet van aantrekkingskracht werkt tot in de kleinste details door. Veel liefde en licht gewenst voor iedereen, laat de ellende maar aan de rest van de wereld over.

Dokter, mijn vrouw heeft zo'n last van haar keel. Dokter neukt zijn stagiaire. Geile zuster zuigt stiekem de pik van patient. Komt een vrouw bij de dokter klaar. Dokter doet een vreemd uitstrijkje. Hoi, ik kom u poesje even inspecteren! Patient krijgt de speciale behandeling van de dokter. Dokter, vindt u ook dat mijn kutje naar vis ruikt? Dokter drukt zijn grote spuit bij blonde MILF naar binnen. Kop vol dokterszaad voor huisvrouw Heidi. Peta Jensen Vs Johnny Sins. Dokter Simon begint zijn dienst bij voorkeur met een lege zak.

Beffer Bert bij de dokter voor zijn chronisch stijve lul. Sexy Nurses Uniform Fetish. Voor een spoedig herstel adviseert dokter Simon een spuitje in de kont.

De sexslaaf van Dokter Spiele. Dokter, wat doet u nu? Gia maakt kennis met de grote lul van haar dokter. Oma krijgt een spuitje van de donkere dokter. Sexy tiener Dillion heeft een orgasme stoornis. Frau Doktor und die junge Schlampe. Marianne Moist doneert bij de spermabank. Dokter in opleiding paalt volslanke patiente. Verkleed als dokter lult hij Duitse oma uit de kleren.
Hete poesjes hete wijven


gratis pjes com dokter sex