hoeren in zeist voorwerpen in vagina

...

Nu neuken nl geile films gratis

En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten? Sex met een Ex. Gepost op woensdag 04 augustus - Sex met een Ex Een verjaardag, een pak slaag en wat er uit voortvloeide Voorwoord Het schijnt mij niet gegeven te zijn een kort verhaal te schrijven!

Ik meende evenwel dat voor een eersteling op het gebied van fantasieverhalen een meer bescheiden omvang passender zou zijn. Integendeel, de stof voor een vervolg is al vrij concreet in mijn hoofd aanwezig. Zodoende maakte ik in arren moede maar een bekend Engels adagium tot mijn motto: Publish and be damned, but publish!

Zelf heb ik aan het schijven van voorliggend verhaal enorm veel genoegen beleefd. Zozeer zelfs, dat ik het ook geschreven zou hebben indien ik te voren wist dat niemand het zou lezen. Mochten er, ondanks vele malen herlezen, toch nog taal- of spellingsfouten zijn blijven zitten, gelieve u daar melding van te maken, zodat ik de nodige correcties kan aanbrengen. Erik en Eva Een warme zondag in juli. Eva ligt lui in een ligstoel, slechts gekleed in een kleine string bedrukt met een pantervlekken motief.

Ze laat haar blikken over de omgeving dwalen: Het goed onderhouden gazon, verderop de borders met de bloeiende rozen die ze zelfs op deze afstand kan ruiken, en het zwembad waarin de felle zomerzon weerkaatst. Hoewel buiten haar gezichtsveld gelegen, weet ze dat achter haar zich de fraaie villa bevindt, waarin ze sedert kort woont. Het komt haar allemaal heel onwerkelijk voor.

Ze heeft zelfs moeite te reconstrueren hoe het allemaal zo gekomen is, het lijkt wel een mooie droom, hoewel die gelardeerd is met stukken nachtmerrie. Vijf weken geleden is het allemaal begonnen, of nee, het eigenlijke begin van de stroomversnelling der gebeurtenissen, die haar leven op zijn kop gezet hebben, dateert al van negen maanden geleden.

Ze gaat rechtop zitten en kijkt peinzend naar haar fraai gevormde benen terwijl ze gedachteloos met haar open handen haar blote borstjes streelt. Eigenlijk is ze best tevreden met haar uiterlijk. Een knap snuitje met brutale groene ogen, half lang rood haar dat ze nu, vanwege het zwemmen, in twee vlechtjes heeft geknoopt en stevige borstjes die er zijn mogen. Haar dijen zijn vrij zwaar maar stralen ongewild iets enorm erotisch uit.

Haar kogelronde billen tenslotte zijn hetgene waar ze meest trots op is. Vele malen werd haar reeds verzekerd dat die billen haar meest sexy lichaamsdeel zijn. Omdat ze altijd veel aan turnen gedaan heeft is ze ook lenig en op een aangename wijze gespierd.

Erik is veel ouder dan zij, al een eind in de veertig, en een gerenommeerd advocaat die aan het deftige Utrechtse Wilhelminapark kantoor houdt.

Zij kwam met haar twintig jaar net kijken en was na afronding van een marketingopleiding pas begonnen als medewerkster van een klein reclamebureau in Zeist. Erik had haar al uitgebreid zitten bestuderen toen ze in haar korte witte rokje over de tennisbaan dartelde en bleek al dadelijk bijzonder van haar gecharmeerd te zijn. Ja, zo was het begonnen. Ze raakten met elkaar in gesprek en Erik bood nog en drankje aan.

Niet dat ze ruzie hadden, maar ze hadden elkaar eigenlijk niets meer te vertellen. Ze waren ook uit elkaar gegroeid.

Hierop had ze gereageerd met dat opmerking dat ze zo een arrangement nog zo gek niet vond. Ze weigerde evenwel bij hem in te stappen en reed braafjes in haar eigen auto achter hem aan. Hij wilde haar na afloop naar huis brengen, maar daar paste zij voor, ze kon alleen de weg wel vinden, zei ze. Wel gaf ze hem haar telefoonnummer voor een eventuele verdere afspraak. Enige dagen later belde Erik haar. Of ze het leuk vond daar met hem te dineren.

Nu, dat leek haar wel wat en ze spraken af wanneer hij haar zou komen ophalen. Tot slot benadrukte Erik nog dat ze, gezien de chique entourage, zich wel een beetje stemmig moest kleden. Toen hij echter op het afgesproken tijdstip bij Eva in Zeist voor reed en uitstapte kwam die tevoorschijn in een superkort, strak zittend, rood mini-jurkje, dat ten overvloede nog zwaar gedecolleteerd was.

Iets dat je eerder in een sex shop dan in een modezaak zult aantreffen. Hoewel de combinatie van een rode jurkje bij rood haar gewaagd was, stond het haar wonderwel. Geschrokken zag Erik haar aankomen: Wat een hondsbrutaal nest was zij, zoiets had hij nog nooit meegemaakt! Inderdaad moest hij zichzelf toegeven dat haar blote dijen, haar ronde billen en haar slechts spaarzaam bedekte borstjes hem erg opwonden en hem een geweldige erectie bezorgd hadden.

Enigszins timide kwam zijn reactie: Echt waar, zo zie ik je het liefst. Hou nu maar het portier voor me open, of hebben ze jou niet geleerd dat je dat voor een dame moet doen? Braaf opende het rechter portier. Toen Eva zich bukte om in te stappen kwam haar korte jurkje zo ver omhoog dat hij de onderste helft van haar blote billen zag. Ze had dus een string of helemaal niets eronder aan, constateerde hij.

Zwijgend reed Erik weg, richting A Toen ze eenmaal rustig op de snelweg reden kon hij de verleiding niet weerstaan zijn rechter hand over haar blote dijen te laten glijden. Eva keek naar buiten en deed net of niets merkte. Zo bereikten ze Den Haag. Eva moet even glimlachen als ze aan deze eerste escapade terugdenkt en laat vervolgens de verdere ontwikkelingen aan haar geestesoog voorbij trekken.

Maar eerst liepen ze gearmd de stad in. Het viel Erik op hoezeer Eva in haar sexy outfit de aandacht trekt en hij voelde zich een beetje trots. Eva deed niet meer zo brutaal plagerig en Erik voelde zich eindelijk op zijn gemak met haar.

Zo brachten ze een geslaagde middag door. Tegen etenstijd vroeg Erik haar waar ze zich wilde verkleden. Dus stapten ze op en liepen weer naar het Plein. Bij de auto aangekomen ritste Eva haar mini-jurkje open en stapte eruit. Behoudens haar zwarte string was ze geheel naakt. Erik wist niet waar hij moest kijken. Ze grabbelde even in haar tas en trok een doorzichtige zwarte bh aan die perfect bij haar string paste.

Tot slot ging ze met geopend portier dwars op de rechter voorstoel zitten en trok een paar dunne, zwarte kousen aan waarvan de elastieken rand tot halverwege haar dijen reikte. Vervolgens gaf hij haar een rondleiding door het prachtige gebouw: De oude conversatiezaal, het restaurant, de barzaal en de daar achter gelegen rooksalon, de pleinzaal, de kegelbaan in de kelder, en tot slot op de eerste verdieping de groene zaal, de koepelzaal, de biljartkamer en de bibliotheek met leeszaal.

Eva was diep onder de indruk van het imposante en stijlvolle interieur. In de leeszaal was op dit tijdstip niemand. Ongegeneerd liet ze haar tong langs zijn eikel spelen terwijl haar lenige vingers zijn ballen liefkoosden. Toen de pik in haar ogen een voldoende graad van stijfheid had bereikt stak ze hem diep in haar mond en begon Erik vakkundig te pijpen. Het duurde niet lang of Erik kwam schokkend in haar mond klaar. Eva slikte zijn zaad weg, stond op en gaf hem een tongkus, die naar zijn eigen sperma smaakte.

Erik was totaal verbouwereerd door dit volkomen onverwachte initiatief. Toen ik in de parkeergarage uit de kleren ging stond je ook al zo moeilijk te kijken. Maar nu ik heb trek in een whisky om die spermasmaak kwijt te raken.

Ook het diner verliep buitengewoon geanimeerd. Na de koffie stelde Eva brutaalweg voor samen naar een hotel te gaan. Hij was tenslotte al in de bibliotheek klaar gekomen terwijl zij nog niets had gehad, constateerde ze droog. Die nacht viel Erik definitief voor Eva, terwijl ook Eva in Erik de ware zag.

Ze is van adel, Barones, met een naam die in militaire kringen een bekende klank heeft. Zij is ook heel bemiddeld en alle bezittingen staan op haar naam. Geen problemen met alimentatie dus. De scheiding werd dan ook snel uitgesproken. Hij en Eva besloten niet te trouwen maar een samenlevingscontract te sluiten. Toen kwam iets waar Eva erg tegenop zag: Ze was meteen onder de indruk van haar aristocratische verschijning en haar verzorgde uiterlijk: Als ik jou verdriet heb gedaan spijt me dat heel erg.

Zo zijn mannen nu eenmaal. Je hoeft je echt niet schuldig tegenover mij te voelen, je bent nu eenmaal een knappe meid met veel aantrekkingskracht voor mannen. En dat je verliefd geworden bent op Erik is ook geen schande. Ik hoop dat jullie heel gelukkig worden en dat we in de toekomst onbevangen en hartelijk met elkaar zullen omgaan.

Dat zou ik erg op prijs stellen. Eigenlijk vond ze het moeilijk te begrijpen waarom Erik haar had laten schieten. De verjaardag Zo gingen de maanden rustig voorbij. Eva voelde zich heel gelukkig bij Erik en ook op het gebied van sex kwam ze niets te kort. Tot haar takenpakket behoort tevens het bewaken der termijnen: Zij is er verantwoordelijk voor dat alle dagvaardingen, bezwaarschriften, conclusies van antwoord, en wat dies meer zij, tijdig de deur uit gaan. Er was slechts een kleine kring intimi uitgenodigd, waaronder uiteraard Erik en Eva.

Ja, vijf weken geleden was dat, realiseert Eva zich, terwijl de beelden haar nu weer heel duidelijk voor ogen staan. Ze kijkt even de tuin rond en vervolgt haar reconstructie der gebeurtenissen. Een tamelijk korte, heel strakke blauwe jurk die haar figuur goed tot zijn recht deed komen. Vol bewondering, en ook een beetje jaloers, keek Eva naar het prachtige diamanten collier dat ze droeg, ongetwijfeld een familiestuk. Eva zag er zelf trouwens ook geweldig uit. Ze droeg een heel chique zwart jurkje, vrij kort met een diepe split aan de achterkant.

Ook Eva voelde dat ze feitelijk meer dronk dan verstandig was. En hoewel absoluut niemand dronken was, had iedereen toch wel een het een en ander op, in ieder geval genoeg om de situatie volledig uit de hand te laten lopen. Wat zeggen jullie daar nu van? Ze was ook woest op Erik dat hij zulke intieme details zomaar rondbazuinde, maar het kwaad was intussen al geschied. Iedereen vond dit een uitstekend idee.

Uit het gezelschap werd een tribunaal gevormd dat achter de grote eettafel plaats nam en Eva moest ervoor knielen, hetgeen ze verlegen lachend deed. Het vonnis was in correcte ambtstaal opgemaakt: Daarom stel ik voor dat ik haar een goed pak voor haar billen geef. Aan Eva werd uiteraard niets gevraagd, maar die liet zich niet kennen, vatte het vonnis sportief op en ging lachend voorover over de tafel liggen terwijl ze haar sexy achterwerk uitdagend omhoog stak.

Eva schaamde zich rot, maar aan de andere kant gaf het haar een prikkelend gevoel. Omdat ze niet tegenover de toeschouwers wilde afgaan lachte ze maar wat, maar geheel van harte ging dat niet.

Eva, die nog nooit eerder in haar leven slaag had gehad, moest op haar onderlip bijten om het niet uit te schreeuwen van de pijn. Ondertussen vormde zich een nauwe kring rond Eva. Niemand wilde ook maar iets van dit prikkelende schouwspel missen.

Eindelijk, toen ze zeker zo een vijftig klappen had gehad, en haar fraaie billen vuurrood gekleurd waren, hield de tuchtiging op.

Zonder protest voerde ze deze vernederende handelingen uit, en weer betrapte ze zich er op dat het haar feitelijk opwond. Nu vond Erik dat hij zo nodig ook nog een duit in het zakje moest doen. Om het gezelschap duidelijk te maken aan wat voor verleidingen Eva hem had blootgesteld droeg hij haar op zich geheel uit te kleden en spiernaakt een kwartier in de hoek te gaan staan.

Ook dit deed ze zonder tegenspraak. Terwijl ze zo in de hoek stond trok de pijn weg, maar haar billen bleven hevig gloeien. Ze ervoer de situatie waarin zij zich bevond, spier naakt in het openbaar in de hoek staan, als uiterst beschamend en vernederend.

Alsof ze midden in een boze droom was beland! Slechts langzaam kwam ze tot zichzelf. Nu pas besefte zij hoe opgewonden ze was, haar kutje droop gewoon. Vooral de mannelijke leden van het gezelschap deden zich tegoed aan het fraaie schouwspel dat de naakte Eva hun bood. Toen het kwartier om was en ze uit de hoek mocht komen, kleedde zij zich zwijgend aan en nam zuchtend een flinke slok wijn. Tegelijk weerklonk een spontaan applaus, blijkbaar was de hele voorstelling op algemene bijval gestuit.

De rest van de avond was Eva tamelijk zwijgzaam. Ze had duidelijk moeite om met haar gevoelens in het reine te komen. Schaamte en opwinding streden om voorrang. Wijselijk namen ze een taxi naar huis, want Erik en zij hadden echt te veel op om nog veilig te kunnen rijden. Thuisgekomen ging Eva al gauw naar bed. Haar gedachten waren verward. Ze wist echt niet wat ze moest denken van de ondergane straf, waarvoor ze dood schaamde, maar die ze tevens als uiterst opwindend had ervaren.

Noch diezelfde avond, noch de volgende dagen kwam Erik op het voorval terug. Mede daardoor kreeg Eva het gevoel dat hij haar niet zou begrijpen als ze hem deelgenoot van haar diepere gevoelens zou maken. Meer in het bijzonder zou hij het niet begrijpen, dacht ze, als zij hem haar lustgevoelens opbiechtte. Dus deed ze er maar het zwijgen toe.

Drie dagen later, na het werk, kwam Eva veel eerder thuis dan Erik. Ze besloot lekker in een warm bad te gaan liggen. Terstond was ze hevig opgewonden en wat ze in geen tijden gedaan had gebeurde nu: Terwijl haar orgasme naderde voelde ze als het ware weer de pijnlijke klappen op haar achterste.

Relaxed door het hevige orgasme stapte ze in de badkuip. Zij trachtte het gebeurde te analyseren, maar ze kon haar gevoelens onmogelijk thuisbrengen. Ze zag op tegen de confrontatie met de vrouw die haar in het openbaar getuchtigd had. Er was dus visite.

Dat zinde haar niet erg, maar er was helaas niets meer aan te doen. Eigenlijk schandalig, we hadden dat nooit mogen doen, we zijn echt veel te ver gegaan. Maar goed, ik geef eerlijk toe dat ik nooit op blote billen had mogen aandringen. Alle mannelijke gasten zullen hebben genoten toen ze zo naakt in de hoek moest staan. Trouwens de meeste vrouwen kijken ook graag naar een mooi vrouwenlichaam, ik althans wel. En aangezien ik eerlijk ben, geef ik dat ook ruiterlijk toe. Maar achteraf had ik het toch wel heel erg met haar te doen dat ze dat dit alles over zich heen moest laten komen.

We hadden allemaal wat veel op, ik ook, daarom kon het gebeuren. Zij vond het dan ook moeilijk zichzelf een houding te geven. In haar hart was ze het volledig eens met wat er gezegd werd maar durfde daar niet voor uit te komen. Ze schold zichzelf voor stomme trut uit dat ze zo glashard ontkende heet te worden van een pak slaag. Wellicht hadden ze daar zelfs ervaring mee, wie zal het zeggen? En dat terwijl ze eigenlijk graag over het kastijden van vrouwen wilde meepraten.

Dat gaf Eva een gevoel van opluchting. De ruime slaapkamer, welke ze binnentraden, had een grote inloopkast. Ik als vrouw kan je daarentegen heel goed van advies dienen. Vervolgens werden ook de andere kostuums gepast. Zij bekeek zichzelf uitgebreid in de grote spiegel naast de kast. Daarna stond ze op terwijl ze de broek met beide handenvast hield, en deed een paar passen. Verbouwereerd liet Eva de broek los, die op haar enkels zakte, en nam de rijzweep aan. Hij dient om paarden aan te vuren, tenzij je vrouwen ermee op hun billen wilt slaan, zoals Emma daarnet zo tactloos suggereerde.

Ze zag zichzelf staan in de spiegel met een vuurrode kop, de broek rond haar enkels en de rijzweep in beide handen. Je zult vast succes hebben op dat feest, vooral omdat die broek extra strak zit, want jij hebt meer kont dan ik. Ze kon nog steeds geen woord uitbrengen. Je bent een erg mooie meid met veel aantrekkingskracht, heel charmant, maar ook heel uitdagend. Ineens klonk een luide klets door de kamer en Eva voelde een felle pijn in haar rechter bil.

De pijn werd bijna ondragelijk maar tegelijk verkeerde Eva in de hoogste staat van opwinding. Ze voelde hoe ze drijfnat werd tussen haar benen. Eva zat, mede door die intieme aanraking, op de grens van een orgasme hetgeen haar een gelukzalig gevoel gaf, maar tegelijkertijd schaamde zich letterlijk dood. Even later daalden ze de trap af. Het geheel wordt gecompleteerd door een chique leren rijzweep. Toen ze zichzelf wat hervonden had, mompelde ze iets van Erik die nu wel thuis op haar zou zitten wachten en wist niet hoe snel ze afscheid moest nemen.

Eva reed als in trance naar huis. Haar gevoelens waren verward. Ze werd heet van een pak voor haar blote billen, zoveel was haar nu wel duidelijk geworden, het was onzinnig dat te ontkennen. Was ze nou lesbisch? Ze zat volkomen met zichzelf in de knoop. Ze wist het gewoon niet. Erik zou die avond erg laat thuiskomen, wist ze. Daarom zorgde ze ervoor vroeg in bed te liggen, zodat ze al sliep toen Erik eindelijk thuis kwam.

De volgende dagen was ze erg zwijgzaam en reageerde kattig en chagrijnig, telkens als Erik het woord tot haar richtte. Ook als Erik wilde vrijen wees ze hem af. Erik vroeg haar meteen wat er aan de hand was, want normaal gesproken was ze een hete bliksem. Eva mompelde iets dat ze erg vermoeid was, maar ging verder iedere discussie uit de weg.

Ze trok zich helemaal in zichzelf terug. Uit de kast Op het ruiterbal was Eva een geweldig succes. Ze had haar rode haren in een paardenstaart hangen en zag er met die superstrakke rijbroek erg sexy uit.

Toen zij naar het toilet ging kon ze de verleiding niet weerstaan zichzelf met haar rijzweep een paar harde tikken op haar strakgespannen broek te geven. Dit wond haar zo op dat ze haar broek van haar billen stroopte, haar kiezen op elkaar klemde en zichzelf tien harde slagen met de rijzweep op de blote kont toediende. De tranen van de pijn sprongen haar in de ogen maar tegelijkertijd werd ze zo heet dat ze er gewoon iets aan moest doen.

En toen ze meteen daarna met zichzelf ging spelen, en daarbij haar vinger langs haar clitoris liet glijden waardoor ze binnen de kortste keren een ongelooflijk orgasme kreeg, was alle leed geleden.

Het viel Erik wel op dat Eva tijdens het bal zo vrolijk en uitgelaten was, terwijl ze echt niet veel gedronken had. Ze voelde zich dood ongelukkig en wist zich met haar houding geen raad.

Dat is volstrekt normaal voor een vrouw, wat dat betreft hebben Emma en Olga gewoon gelijk. Met het te ontkennen kom je niet verder, dat gaat echt niet. Je moet je laten gaan, Eva, en voor zover ik het kan bekijken ben ik de enige bij wie je dat kunt doen. Ze zat helemaal in een impasse en daar moest ze zo snel mogelijk uitkomen. Tevens voelde ze zich ook wat angstig. Ze kon zich niet voorstellen dat hun samenkomst zich zou afspelen zonder dat er sex aan te pas kwam. En dat onder haar eigen dak!

Deed ze daar wel goed aan? En ging ze op deze manier niet vreemd? Eigenlijk niet, vond ze, als vrouw ga je immers vreemd met een man. Maar helemaal zuivere koffie was het toch ook niet. Ook had ze gezegd dat ze een geweldige meid was en dat ze haar bijzonder graag mocht. Een rivale waar ze zich nu op wou wreken? Eva zette al die gedachten maar uit haar hoofd en concentreerde zich op haar werk.

Op dit punt van haar herinneringen aangekomen rilt Eva een moment. Er is een wolk voor de zon getrokken en een kille schaduw trekt over haar vrijwel naakte lichaam. Even overweegt ze of ze een trui zal gaan halen. Maar dan kijkt ze omhoog en constateert dat de wolk zo dadelijk voor de zon zal zijn weggetrokken. En ze vervolgt de draad harer herinneringen. Daarbij moet ze glimlachen over haar eigen ondeugendheid. Alleen liet ze de string achterwege, ze was helermaal naakt onder haar jurkje.

Die keek aangenaam verrast en gaf haar een tongkus. Samen namen plaats in de salon. Doordat zij zich vrij diep moest bukken kwam haar jurkje een eindje omhoog en ontblootte zodoende een flink stuk van haar billen. Soms denk ik dat het gewoon een te zware last is om te dragen.

Vrij naar Rudyard Kipling kun je zeggen: Het zal je sexleven enorm verrijken. Maar het is zinloos om de neigingen die je voelt te ontkennen, dat lost helemaal niets op. Je moet toch eens uit de kast komen! Jij moet nu leren ermee om te gaan. Maar even een vraag: De weg, die je moet volgen is nog lang, maar hij is fascinerend.

Wil jij dat wij die weg samen afleggen? Op dat moment besloot ik al jou eens flink te straffen voor je zedeloos gedrag. Wil je hard aangepakt worden? Heb je liever dat ik dat doe of wil je het zelf doen. Je bent tot dusver alleen met de vlakke hand op je blote billen geslagen. Op dat ruiterbal heb ik mijzelf op het damestoilet met jouw rijzweep om mijn blote kont geslagen.

Over de knie jij! Ze voelde zich een klein stout meisje. Maar ze kon niet voorkomen dat haar de tranen in de ogen sprongen. Als je dit als straf bedoelt moet je mij echt veel harder slaan.

Eva voelde een explosie van pijn die haar hevig deed snikken, maar verder gaf ze geen kik. Ze zette de hevige tuchtiging nog een tijdje voort en legde toen de klerenborstel ter zijde. Eva vond dat een zalig gevoel.

Trek dat jurkje eens uit en laat mij jouw charmes naakt bewonderen. Langzaam, heel langzaam duwde ze de dijen uiteen en liet haar handen naar haar kutje glijden. Als je zulke onkuise reacties hebt zal ik je regelmatig heel streng moeten straffen. Ze was erg trots op alle blauwe plekken, maar bedacht dat zij die onmogelijk tegenover Erik kon verantwoorden. Ik ken Erik uiteraard heel goed. En toen ze, na haar ongesteldheid, opeens een paar dagen erge last had van hoofdpijn, had Erik zielsmedelijden met haar en gunde haar rust.

Het leek haar het summum om na het in ontvangst nemen van een hard pak slaag naakt in elkaars armen te eindigen. Eva wist niet wat ze ervan moest denken maar stapte in haar auto en reed naar Doorn. Het deed minder pijn dan de klerenborstel maar Eva schaamde zich erg omdat Olga en Emma alles konden horen. Braafjes telde Eva de slagen: Nadat Eva gedaan had wat haar was opgedragen kwam ze met een vuurrode kop van schaamte de salon binnen. Eva voelde zich diep en diep ongelukkig. Ondanks, of wellicht juist door de schaamte was ze heel heet geworden van het pak slaag en snakte naar een vrijpartij.

Maar daar kon onder de gegeven omstandigheden geen sprake van zijn. Olga en Emma, die alles van haar afstraffing mee gekregen moesten hebben, gingen daar in het geheel niet op in en keuvelden rustig verder. Eva bedacht dat ze het waarschijnlijk minder erg had gevonden als haar pak slaag gewoon te sprake was gebracht. Nadat ze een tijdje op haar stoel had zitten draaien keek ze demonstratief op haar horloge en zei: Zij zoende Eva niet bij het afscheid, ze knikte haar alleen maar koeltjes toe.

Dit gebrek aan hartelijkheid viel Eva rauw op het lijf. Volkomen van haar stuk gebracht reed ze naar huis. Ze lag weer hopeloos met zichzelf in de knoop. Doch thuisgekomen bewonderde Eva de rode striemen op haar billen in de spiegel en dit wond haar zo op dat ze met zichzelf ging spelen. Door het orgasme werd ze ten minste wat rustiger en besloot maar niet te veel aan het voorgevallene te denken.

Toch trof Erik, toen hij thuis kwam, haar in een vrij sobere stemming aan. Na de lunch ging Erik een stapel urgente dossiers doornemen en Eva las met een verveeld gezicht een aantal oude kranten, waar ze nog niet aan was toegekomen.

Terwijl ze druk in de keuken bezig was stak Erik zijn kop om de deur: Ze vroeg of jij vanavond na het eten nog even bij haar langs wil komen. Ik heb gezegd dat jij dat zou doen.

Ik ben trouwens nog niet klaar met die urgente dossiers. Daarom word je nu in hun aanwezigheid gestraft. Maar wat heb ik misdaan? Waarom moet ik in Godsnaam straf krijgen? Je was heet door het pak slaag van vanmorgen. Thuis gekomen was je nieuwsgierig en heb je in de spiegel naar je striemen gekeken, want het was de eerste keer dat je met de riem kreeg. En toen je die mooie, roodgeslagen billen van je zag kon jij het niet langer houden en moest je masturberen.

Zo is het toch zeker gegaan? En je moet me dwingen dat pak slaag naakt in ontvangst te nemen. Ze voelde vlindertjes in haar buik omdat ze zelf het strafwerktuig moest halen, waarmee ze zo dadelijk, in tegenwoordigheid van anderen, gekastijd ging worden. Haar slipje begon al behoorlijk nat te worden. Daar heb ik nu heel veel spijt van. Wil je me alsjeblieft voor straf een hard pak slaag met deze riem geven terwijl ik helemaal naakt ben.

Als een volleerd striptease danseres ontdeed ze zich ook van haar bh-tje. Ze had nu alleen nog een klein slipje, een jarretelgordel en kousen en schoenen aan. Ze deed haar rechter schoen uit, strekte haar been recht omhoog, maakte de jarretelles los, rolden haar kous van haar been en deed haar schoen weer aan. Vervolgens herhaalde ze deze procedure bij haar linker been.

De jarretelgordel viel ook op de grond. Nu stond ze op, draaide haar kont naar de toeschouwers en trok tergend langzaam haar slipje naar beneden. Eva voelde een felle pijn aan haar billen, maar de verdroeg de klappen makkelijker dan die morgen. Eva deed zwijgend wat er van haar verlangd werd.

Zelfs van een afstand was te zien dat haar kutje drijfnat was. Komen jullie ook maar eens voelen. Tot slot was de beurt aan Olga. Dit werd echt te veel en met een luide schreeuw kwam Eva klaar. Hoe haal je het in je hoofd Eva zonder mijn toestemming te laten klaarkomen. Dat laat ik niet zo maar passeren. Emma, hoe moeten wij haar straffen?

Eva moet haar maar met deze borstel goed voor haar blote billen geven. Ik heb zelf zo langzamerhand genoeg slaag gehad om te weten hoe het moet. Kleed je naakt uit. Alleen haar zwarte pumps hield ze aan. Ze was wat forser gebouwd dan Eva, iets vleziger, maar ze had een goed figuur en zat strak in haar vel. Haar welige blonde haar viel tot op haar schouders, haar borstjes waren iets kleiner dan die van Eva maar heel erg stevig, terwijl ze ook zeer aantrekkelijke billen had.

Er ging een rilling door Eva toen ze het warme, naakte lichaam van Olga op haar blote dijen voelde liggen. Eva had even tijd nodig om zich de situatie te realiseren. Voor haar lagen de sexy blote billen van Olga gereed om slaag van haar te krijgen.

Al bij de eerste slagen werd Eva zich ervan bewust dat het tuchtigen van mooie vrouwenbillen minstens even opwindend is als zelf slaag krijgen. Eva stond eveneens op. Eva vond het een heerlijk gevoel dat mooie, naakte lichaam zo tegen haar eigen blote lijf aan te voelen, stond op, en pakte Olga bij haar gloeiende billen vast.

Allengs lieten ze elk hun handen over het gehele lichaam van de ander dwalen, waarbij ze elkaars tepels niet verwaarloosden. Hun monden zaten op elkaar geplakt en hun onderlichamen wreven enthousiast tegen elkaar. In de auto op weg naar huis was Eva in gedachten verzonken. Ze had toch wel duidelijke lesbische trekjes vond ze, zij was tenslotte heerlijk klaargekomen door Olga. Ook moest zij zichzelf bekennen dat ze het leuk vond vrouwen te slaan, even opwindend als zelf slaag krijgen, concludeerde ze.

Maar ze zou nooit een man willen slaan. Daarentegen leek het haar heel spannend door een man geslagen te worden, dus echt lesbisch was nu ook weer niet. Zou die daarvoor in zijn? Ook voelde zij zich opgelucht. En dat uiteraard met in het achterhoofd het idee haar daarvoor met een stevig pak slaag te straffen. Erik zat tv te kijken toen Eva thuis kwam Het viel hem op dat zij in een veel betere stemming verkeerde dan toen ze vertrok.

Wetende dat Eva in zulke gevallen toch gesloten bleef, vroeg Erik niet verder door en liet het erbij. Erik was aangenaam verast dat Eva ineens zo vriendelijk en toeschietelijk deed. Dat was hij de laatste tijd niet meer van haar gewend. Snel ontkleedde zij zich en trok het bovenstuk van haar nieuwe baby doll aan, het bijbehorende broekje liet ze in de kast liggen.

De baby doll was vrij doorzichtig en haar borstjes kwamen er goed in uit. Hij reikte trouwens niet verder dan halverwege haar billen.

Ze deed daarbij zwarte pumps met heel hoge hakken aan, waardoor haar kont nog beter tot zijn recht kwam. Weer terug in de zitkamer pakte ze twee glazen en de fles Armagnac. Daarbij draaide ze zoveel mogelijk met haar billen en bukte bij het inschenken vlak voor Erik. De show liet Erik niet onberoerd. Hij wilde Eva pakken maar zij ontglipte hem en vluchtte lachend naar de andere kant van de salontafel, maar Erik kwam achter haar aan.

Het was er uit voordat zij het wist. Achteraf misschien niet zo slim, maar daar was nu niets meer aan te doen. Erik greep haar beet, trok haar mee naar een stoel, ging erop zitten en legde haar over de knie. En toen kwam de grote anticlimax: Dit was een uiterst stuitende parodie op een echt pak slaag!

De tranen van woede en teleurstelling sprongen Eva in de ogen. Wat een godverdomde drie dubbel overgehaalde lul was hij toch! Kon die gepatenteerde zakkenwasser nou nooit een brutale meid als zij een fatsoenlijk pak op haar donder geven. Het liefst had Eva hem een rotschop tegen zijn ballen verkocht.

Maar zij vermande zich. Zij besefte terdege zo door dollen heen te zijn dat, als ze nu haar woede de vrije loop liet, dit een definitieve breuk met Erik zou inluiden. Maar ze kon het absoluut niet opbrengen met hem te vrijen of zich door hem te laten neuken. Gehaast maakte ze zijn gulp open en haalde zijn stijve pik naar buiten. Ze zorgde ervoor naar beneden te blijven kijken zodat Erik wel haar rode haren, maar niet haar hevig teleurgestelde gezichtsuitdrukking en haar tranen van woede zag.

Ze nam de pik in haar mond. Even had ze de aanvechting hem heel hard in zijn eikel te bijten, maar beheerste zich net op tijd. Om te voorkomen dat hij toch wilde neuken besloot ze extra haar best te doen om Erik te laten genieten. Ze overwon haar kokhalsreflex en liet de pik geheel in haar mond verdwijnen, zodat zijn eikel ergens diep in haar keel zat. De operatie slaagde wonderwel en hijgend kwam Erik klaar. Eva lachte mee maar van binnen huilde ze.

Eva was op het werk. Aangezien het rustig was op kantoor antwoordde Eva bevestigend. Ze regelde nog een paar urgente zaken, pakte haar auto en reed naar Doorn.

Dat duurde even want toen ze Utrecht uit reed en vanuit het Wilhelminapark de Van Ostadelaan opdraaide zat het verkeer daar vast. En bij station Driebergen-Zeist moest nog een tijdje voor de gesloten spoorbomen wachten. Heb je soms een slecht geweten en ben je bang voor de straf? Jij bent gewoon te laat en daarvoor krijg jij een flink pak slaag. Jij zegt wel spijt te hebben dat je Erik van mij hebt afgepikt, maar ik geloof er geen donder van!

En daarvoor ga jij nu boeten. En je krijgt bovendien extra klappen voor het laat komen! Ze voelde een koude rilling over haar rug lopen. Maar tegelijk voelde zij zich opgewonden worden door deze dreiging. En nu volgde een streng bevel: Die pakte een paar handboeien, die kennelijk al waren klaargelegd, en ging achter Eva staan. Hij voelde onaangenaam koud aan.

Eva was bang dat ze op die plaats hard geslagen zou worden, maar die angst bleek gelukkig overbodig. Het was niet echt erg pijnlijk en ergens wel opwindend.

Eva kon echt niets meer zien dan alleen duisternis. Ergens vond ze dat griezelig. Ze werd naar voren geduwd en viel voorover op het bed. Meteen voelde ze de rijzweep op haar billen kletsen. Het deed flink pijn maar het gaf Eva een enorme kick zo met vastgebonden handen en geblinddoekt slaag te krijgen. Ze voelde hoe haar stoute kutje op deze spannende situatie reageerde.

Die kletspraatjes over drukte op de weg vertel je maar aan iemand anders. Zij telde de slagen, maar niet hardop. Er gebeurde verder niets. Eva spitste haar oren, ze meende voetstappen te horen, maar werd daar verder niet wijs uit.

Nadat ze zeker zo een paar minuten gelegen had, in afwachting van de dingen die komen zouden, werd Eva ineens omgedraaid en op haar rug gelegd.

Dat voelde niet prettig aan, want ze lag nu op haar samengebonden handen en de handboeien sneden in haar polsen. Opeens voelde ze een naakt vrouwenlichaam dat op haar ging liggen en met haar begon te vrijen. Eva werd weer op haar buik gedraaid en de handboeien werden losgemaakt, zo ook de ketting om haar middel. Eva was zo nieuwsgierig dat ze, zonder om toestemming te vragen, de blinddoek afdeed. Aan de andere kant van het bed stond Emma, gekleed in een strakke spijkerbroek en een dito rood truitje.

Maar naast haar zat, geheel naakt, Olga op het bed. Olga stond op, pakte de rijzweep, drukte Eva voorover, zodat die weer op haar buik op bed lag, en kweet zich met enthousiasme van haar taak. Vervolgens droeg ze Eva op weer op haar rug te gaan liggen.

Daarop knielde ze boven Eva en liet zich langzaam over het andere eind van de dildo zakken. Toen dat goed in haar eigen kutje zat ging ze op Eva liggen en begon haar vakkundig te neuken. Het was voor Eva een overweldigende ervaring. Wel bedacht ze dat ze nu toch wel echt vreemd ging, want dit kon ze niet meer afdoen als een onschuldig, speels vrijpartijtje.

Die gaf ze aan Emma. Telkens als Olga een klap voelde maakte ze een ongecontroleerde beweging met de dildo, welke Eva als erg prikkelend ervoer. Na een tijdje stopte de tuchtiging. Het deed erg zeer maar ze zat al tegen een orgasme aan, zodat ze het goed kon hebben.

En ja hoor, even later kwamen Eva en Olga vrijwel gelijktijdig kreunend en steunend klaar. De klappen hielden op en Eva en Olga konden ongestoord in elkaars armen nagenieten. Dit soort geile lesbische spelletjes, en nog wel ten overstaan van publiek, had gewoon geen pas.

Te gelegener tijd zouden ze hiervoor nog een passende straf moeten ondergaan. Vooral Eva moest het ontgelden: Maar vooral jouw neem ik het heel erg kwalijk, Eva. Ik heb Erik niet aan jou afgestaan zodat je hem hier in mijn huis en onder mijn ogen kunt bedriegen. Dit is uiterst laakbaar!

Daarom had ze het lef om te zeggen: Alhoewel ik het zo lekker vond met Olga te neuken dat ik het ook nog zou doen waar Erik bij stond, ongeacht de straf die mij dat oplevert. Eva en Olga kleedden zich weer aan. Er werd in de salon nog een glas wijn gedronken.

Eva kon zich niet inhouden en zei zachtjes: Overigens, als het ooit zou gebeuren zal jouw straf darvoor niet mals zijn. Blij en tevreden reed Eva naar huis.

De wijze waarop Olga haar had geneukt verschilde immers nauwelijks van neuken met een man. Nou niet geweldig goed, maar de basisbeginselen beheerste ze wel. Ze was wel eens bij een bridge drive ingevallen als de partner van haar moeder verhinderd was. Ik zou nog altijd met die Smit van de Rabobank Utrecht dineren om eens rustig en vertrouwelijk met hem te praten. Dat kan mooi nu omdat jij niet thuis bent. Bel Smit maar en vraag hem om half zeven hier naar ons kantoor te komen.

En reserveer ook een tafeltje voor twee in het Wilhelminapark Paviljoen. Ze was nieuwsgierig wat de avond nu weer zou brengen. Omdat ze direct van haar werk kwam, had ze zich niet specifiek voor de gelegenheid gekleed, maar ze droeg een uiterst strakke witte broek, waarin haar ronde billen fantastisch tot uiting kwamen, met daarover een strak turkooizen truitje, dat tamelijk gedecolleteerd was.

In de salon stond een vierkant tafeltje en daar omheen vier recht stoelen. Over het tafeltje lag een groen kleed met daarop geborduurd een paar speelkaarten van elke kleur.

Tevens zag ze op die tafel vier biddingboxes en een aantal voorgestoken spelen. Ken jij het biedsysteem Jacobi, Eva? Ik zal alleen even mijn geheugen moeten opfrissen want ik heb al een hele tijd niet meer gebridged. Daar gingen ze dan een paar keer per jaar van uit eten. Maar wat is hier dan de inzet? Dat wil zeggen beide leden van het verliezende koppel worden door elk lid van het winnende koppel geslagen. Daarop staan de aantallen klappen en de strafwerktuigen vermeld. Vooral als je flink down gaat kan dat aardig oplopen.

En als je kwetsbaar staat wordt de straf verdubbeld. En uiteraard ga je altijd met je billen bloot. Eigenlijk had ze zo iets kunnen verwachten.

Ze was dan ook allerminst geschokt. Wellicht zou haar droom vanavond uitkomen. We doen vaak aan wedstrijden mee. Eva moest even voor zichzelf repeteren. Logisch eigenlijk, want garnalenkroketten kun je als een soort visgerecht beschouwen en daar passen Loire wijnen goed bij. Emma, geef het eerste spel uit. Eva sorteerde ze meteen en telde de honneurs. Niet veel soeps vond ze. Als Olga geen sterke hand had vreesde ze het ergste voor hun billen.

Maar de gedachte aan verliezen, en de onvermijdelijke consequenties daarvan, maakten haar op voorhand al heet. Olga verhoogde weer en uiteindelijk werd er door Olga vier harten gespeeld. Eva, die dus blinde was, legde haar kaarten open op tafel.

Olga keek en schrok geweldig want er lagen nauwelijks honneurs en slechts een driekaart harten. Gevolg was dat Eva en Olga grandioos down gingen. Ik zal eens even de rekening opmaken.

Het is zo een beetje het nationale Franse tuchtigingsinstrument. Ik heb hem dan ook in Frankrijk gekocht. Hij wordt wel gebruikt voor kinderen maar vooral voor echtgenotes en vriendinnen. Vroeger werd deze karwats ook veel op scholen gebruikt, maar dat is helaas niet meer het geval. Voordat iemand haar iets opdroeg stond ze op, knoopte haar strakke broek open en duwde hem, samen met haar string, tot halverwege haar dijen naar beneden. Terwijl ze deze opmerking maakte liep Eva naar Emma toe en ging bij haar over de knie liggen, nieuwsgierig hoe een afstraffing met de karwats zou aanvoelen.

Emma stelde haar geduld niet lang op de proef en sloeg hard toe. Er werd een flink oppervlak tegelijk getroffen en het deed ook flink pijn, het striemend effect was duidelijk te voelen, maar het was uit te houden. Zwijgend nam ze de vijftien slagen in ontvangst. Haar billen vertoonden na afloop een fraai patroon van dunne, fel rode striemen. Emma en Olga stonden op om die striemen van dichtbij te bewonderen.

Vervolgens ontblootte ook Olga haar billen om haar aandeel in de straf in ontvangst te nemen. Ze was al heet van de karwatsslagen die ze zelf gekregen had, maar te zien hoe Olga gekastijd werd wond Eva nog verder op. Ook het tweede spelletje werd door Eva en Olga verloren. Na twee keer slaag te hebben gekregen was Eva er wel heel erg op gebrand te winnen. Maar ook Emma zou ze graag met ontbloot achterste over haar knie hebben liggen.

Tijdens het bieden concentreerde zij zich tot het uiterste, zodat ze een vrij aardige indruk had van hoe de kaarten verdeeld waren. Meteen zag Eva dat vijf schoppen er voor de tegenpartij nauwelijks in zat en kreeg daar een kleurtje van opwinding van, maar ze dwong zichzelf tot opperste concentratie.

Ze zorgde ervoor aan slag te komen en kon toen achter elkaar al haar schoppenkaarten uitspelen, terwijl de tegenpartij geen schoppen meer kon bijleggen. Emma, reken eens uit wat jullie aan klappen krijgen. Olga, daarentegen, keek oprecht blij. Bovendien vond ze het heel spannend nu eens bij haar over de knie te liggen. Ze stond op en deed haar broek naar beneden. Iets kleiner dan haar eigen billen, maar geweldig aantrekkelijk en stevig, ze leken wel speciaal gebouwd om harde klappen in ontvangst te nemen, zo zou je haast zeggen.

Zij werd er bloedgeil van en haalde stevig uit met de karwats. De klappen die ze uitdeelde waren zeker zo hard als die, welke zij zelf ontvangen had. Maar Emma, die zij daarna over de knie legde, was evenmin te versmaden. Verlekkerd keek zij toe hoe Emma gedwee haar billen ontblootte.

Emma had er immers voor gezorgd dat ze toen met haar billen bloot moest. In het verdere verloop van de bridgepartij kregen Eva en Olga ook nog de riem, de rijzweep en de mattenklopper te voelen.

Daar stond tegenover dat Eva hoe langer hoe beter in het spel kwam en zij en Olga ook als koppel op elkaar ingespeeld raakten. En bij de laatste partij ging dit illustere tweetal down terwijl ze kwetsbaar stonden. Eva had een blosje van opwinding toen ze het rietje aan Olga overgaf, zodat die de tweede helft van de straf kon voltrekken. Zij moest weer constateren dat het toekijken bij de tuchtiging van mooie vrouwen bijna even opwindend is als het zelf toedienen van een pak slaag.

Olga en Emma, die samen op een bank zaten, begonnen vrij ongegeneerd met elkaar te vrijen. Eva rilde van opwinding. Eva ging staan, knoopte haar strakke broek open, schoof hem, tezamen met haar string, naar beneden en stapte eruit. Naakt vielen ze elkaar in de armen en ploften op de bank neer. De striemen op hun billen maakte de voorstellig nog eens extra prikkelend. Terwijl ze zo lagen te neuken was Eva in de zevende hemel: Hier heb ik naar verlangd sinds die avond dat jij mij, bij mij thuis, liet klaarkomen.

Karina Hamburg - Pussy zoog op stofzuiger Stofzuiger neuken met suckerpump. Zoek meer berichten van ManInTheMirror. Zoek meer berichten van Warsocket. Zoek meer berichten van Screaming Slave. Hoe vaak seks in relatie. Pik zuigen met een stofzuiger Stofzuiger verwerken in mijn kont! Zoek daarom je favoriete pornosite eens af! Boogschutter Actief Lid Geslacht: Pik zuigen met een stofzuiger ME: Seks en samen masturberen moet leuk en veilig zijn, neem geen enkel risico. Een team van twee agenten en een vrouwelijke arts slaagden er gelukkig wel in om hem uit zijn netelige positie te bevrijden en naar het ziekenhuis af te voeren voor verder verzorging.

Je piemel is goed zoals ie is, dus ga er zuinig mee om. Jonge jongen zuigen door stofzuiger: Maak ook een ring met deze vingers met je andere hand, en trek jezelf daarmee af zoals normaal.

Je kunt dan nieuwe dingen ontdekken die je eigenlijk wel heel lekker vindt. Dan zit je hier helemaal goed, want de dames op deze pagina zijn rijp, oud en meestal zeer ervaren. Ik heb me hier ingeschreven om nieuwe mannen te leren kennen om een erotische relatie mee op te bouwen. Badoo review Ervaringen Badoo Badoo kosten Badoo.

Welke kleur haren heb je? Beste mannen van Rhenen en omgeving, Mijn naam is Janneke.hoeren in zeist voorwerpen in vagina

...


Eva mompelde iets dat ze erg vermoeid was, maar ging verder iedere discussie uit de weg. Ze trok zich helemaal in zichzelf terug. Uit de kast Op het ruiterbal was Eva een geweldig succes. Ze had haar rode haren in een paardenstaart hangen en zag er met die superstrakke rijbroek erg sexy uit.

Toen zij naar het toilet ging kon ze de verleiding niet weerstaan zichzelf met haar rijzweep een paar harde tikken op haar strakgespannen broek te geven.

Dit wond haar zo op dat ze haar broek van haar billen stroopte, haar kiezen op elkaar klemde en zichzelf tien harde slagen met de rijzweep op de blote kont toediende. De tranen van de pijn sprongen haar in de ogen maar tegelijkertijd werd ze zo heet dat ze er gewoon iets aan moest doen.

En toen ze meteen daarna met zichzelf ging spelen, en daarbij haar vinger langs haar clitoris liet glijden waardoor ze binnen de kortste keren een ongelooflijk orgasme kreeg, was alle leed geleden. Het viel Erik wel op dat Eva tijdens het bal zo vrolijk en uitgelaten was, terwijl ze echt niet veel gedronken had.

Ze voelde zich dood ongelukkig en wist zich met haar houding geen raad. Dat is volstrekt normaal voor een vrouw, wat dat betreft hebben Emma en Olga gewoon gelijk. Met het te ontkennen kom je niet verder, dat gaat echt niet. Je moet je laten gaan, Eva, en voor zover ik het kan bekijken ben ik de enige bij wie je dat kunt doen.

Ze zat helemaal in een impasse en daar moest ze zo snel mogelijk uitkomen. Tevens voelde ze zich ook wat angstig. Ze kon zich niet voorstellen dat hun samenkomst zich zou afspelen zonder dat er sex aan te pas kwam. En dat onder haar eigen dak! Deed ze daar wel goed aan? En ging ze op deze manier niet vreemd? Eigenlijk niet, vond ze, als vrouw ga je immers vreemd met een man.

Maar helemaal zuivere koffie was het toch ook niet. Ook had ze gezegd dat ze een geweldige meid was en dat ze haar bijzonder graag mocht. Een rivale waar ze zich nu op wou wreken? Eva zette al die gedachten maar uit haar hoofd en concentreerde zich op haar werk.

Op dit punt van haar herinneringen aangekomen rilt Eva een moment. Er is een wolk voor de zon getrokken en een kille schaduw trekt over haar vrijwel naakte lichaam. Even overweegt ze of ze een trui zal gaan halen.

Maar dan kijkt ze omhoog en constateert dat de wolk zo dadelijk voor de zon zal zijn weggetrokken. En ze vervolgt de draad harer herinneringen. Daarbij moet ze glimlachen over haar eigen ondeugendheid. Alleen liet ze de string achterwege, ze was helermaal naakt onder haar jurkje. Die keek aangenaam verrast en gaf haar een tongkus. Samen namen plaats in de salon. Doordat zij zich vrij diep moest bukken kwam haar jurkje een eindje omhoog en ontblootte zodoende een flink stuk van haar billen.

Soms denk ik dat het gewoon een te zware last is om te dragen. Vrij naar Rudyard Kipling kun je zeggen: Het zal je sexleven enorm verrijken. Maar het is zinloos om de neigingen die je voelt te ontkennen, dat lost helemaal niets op. Je moet toch eens uit de kast komen! Jij moet nu leren ermee om te gaan. Maar even een vraag: De weg, die je moet volgen is nog lang, maar hij is fascinerend. Wil jij dat wij die weg samen afleggen?

Op dat moment besloot ik al jou eens flink te straffen voor je zedeloos gedrag. Wil je hard aangepakt worden? Heb je liever dat ik dat doe of wil je het zelf doen. Je bent tot dusver alleen met de vlakke hand op je blote billen geslagen. Op dat ruiterbal heb ik mijzelf op het damestoilet met jouw rijzweep om mijn blote kont geslagen.

Over de knie jij! Ze voelde zich een klein stout meisje. Maar ze kon niet voorkomen dat haar de tranen in de ogen sprongen. Als je dit als straf bedoelt moet je mij echt veel harder slaan. Eva voelde een explosie van pijn die haar hevig deed snikken, maar verder gaf ze geen kik.

Ze zette de hevige tuchtiging nog een tijdje voort en legde toen de klerenborstel ter zijde. Eva vond dat een zalig gevoel. Trek dat jurkje eens uit en laat mij jouw charmes naakt bewonderen. Langzaam, heel langzaam duwde ze de dijen uiteen en liet haar handen naar haar kutje glijden.

Als je zulke onkuise reacties hebt zal ik je regelmatig heel streng moeten straffen. Ze was erg trots op alle blauwe plekken, maar bedacht dat zij die onmogelijk tegenover Erik kon verantwoorden.

Ik ken Erik uiteraard heel goed. En toen ze, na haar ongesteldheid, opeens een paar dagen erge last had van hoofdpijn, had Erik zielsmedelijden met haar en gunde haar rust. Het leek haar het summum om na het in ontvangst nemen van een hard pak slaag naakt in elkaars armen te eindigen. Eva wist niet wat ze ervan moest denken maar stapte in haar auto en reed naar Doorn. Het deed minder pijn dan de klerenborstel maar Eva schaamde zich erg omdat Olga en Emma alles konden horen.

Braafjes telde Eva de slagen: Nadat Eva gedaan had wat haar was opgedragen kwam ze met een vuurrode kop van schaamte de salon binnen. Eva voelde zich diep en diep ongelukkig. Ondanks, of wellicht juist door de schaamte was ze heel heet geworden van het pak slaag en snakte naar een vrijpartij.

Maar daar kon onder de gegeven omstandigheden geen sprake van zijn. Olga en Emma, die alles van haar afstraffing mee gekregen moesten hebben, gingen daar in het geheel niet op in en keuvelden rustig verder. Eva bedacht dat ze het waarschijnlijk minder erg had gevonden als haar pak slaag gewoon te sprake was gebracht.

Nadat ze een tijdje op haar stoel had zitten draaien keek ze demonstratief op haar horloge en zei: Zij zoende Eva niet bij het afscheid, ze knikte haar alleen maar koeltjes toe. Dit gebrek aan hartelijkheid viel Eva rauw op het lijf. Volkomen van haar stuk gebracht reed ze naar huis. Ze lag weer hopeloos met zichzelf in de knoop. Doch thuisgekomen bewonderde Eva de rode striemen op haar billen in de spiegel en dit wond haar zo op dat ze met zichzelf ging spelen.

Door het orgasme werd ze ten minste wat rustiger en besloot maar niet te veel aan het voorgevallene te denken. Toch trof Erik, toen hij thuis kwam, haar in een vrij sobere stemming aan.

Na de lunch ging Erik een stapel urgente dossiers doornemen en Eva las met een verveeld gezicht een aantal oude kranten, waar ze nog niet aan was toegekomen. Terwijl ze druk in de keuken bezig was stak Erik zijn kop om de deur: Ze vroeg of jij vanavond na het eten nog even bij haar langs wil komen. Ik heb gezegd dat jij dat zou doen. Ik ben trouwens nog niet klaar met die urgente dossiers. Daarom word je nu in hun aanwezigheid gestraft. Maar wat heb ik misdaan?

Waarom moet ik in Godsnaam straf krijgen? Je was heet door het pak slaag van vanmorgen. Thuis gekomen was je nieuwsgierig en heb je in de spiegel naar je striemen gekeken, want het was de eerste keer dat je met de riem kreeg. En toen je die mooie, roodgeslagen billen van je zag kon jij het niet langer houden en moest je masturberen.

Zo is het toch zeker gegaan? En je moet me dwingen dat pak slaag naakt in ontvangst te nemen. Ze voelde vlindertjes in haar buik omdat ze zelf het strafwerktuig moest halen, waarmee ze zo dadelijk, in tegenwoordigheid van anderen, gekastijd ging worden. Haar slipje begon al behoorlijk nat te worden. Daar heb ik nu heel veel spijt van. Wil je me alsjeblieft voor straf een hard pak slaag met deze riem geven terwijl ik helemaal naakt ben.

Als een volleerd striptease danseres ontdeed ze zich ook van haar bh-tje. Ze had nu alleen nog een klein slipje, een jarretelgordel en kousen en schoenen aan. Ze deed haar rechter schoen uit, strekte haar been recht omhoog, maakte de jarretelles los, rolden haar kous van haar been en deed haar schoen weer aan.

Vervolgens herhaalde ze deze procedure bij haar linker been. De jarretelgordel viel ook op de grond.

Nu stond ze op, draaide haar kont naar de toeschouwers en trok tergend langzaam haar slipje naar beneden. Eva voelde een felle pijn aan haar billen, maar de verdroeg de klappen makkelijker dan die morgen.

Eva deed zwijgend wat er van haar verlangd werd. Zelfs van een afstand was te zien dat haar kutje drijfnat was. Komen jullie ook maar eens voelen.

Tot slot was de beurt aan Olga. Dit werd echt te veel en met een luide schreeuw kwam Eva klaar. Hoe haal je het in je hoofd Eva zonder mijn toestemming te laten klaarkomen. Dat laat ik niet zo maar passeren. Emma, hoe moeten wij haar straffen? Eva moet haar maar met deze borstel goed voor haar blote billen geven.

Ik heb zelf zo langzamerhand genoeg slaag gehad om te weten hoe het moet. Kleed je naakt uit. Alleen haar zwarte pumps hield ze aan. Ze was wat forser gebouwd dan Eva, iets vleziger, maar ze had een goed figuur en zat strak in haar vel.

Haar welige blonde haar viel tot op haar schouders, haar borstjes waren iets kleiner dan die van Eva maar heel erg stevig, terwijl ze ook zeer aantrekkelijke billen had. Er ging een rilling door Eva toen ze het warme, naakte lichaam van Olga op haar blote dijen voelde liggen. Eva had even tijd nodig om zich de situatie te realiseren. Voor haar lagen de sexy blote billen van Olga gereed om slaag van haar te krijgen. Al bij de eerste slagen werd Eva zich ervan bewust dat het tuchtigen van mooie vrouwenbillen minstens even opwindend is als zelf slaag krijgen.

Eva stond eveneens op. Eva vond het een heerlijk gevoel dat mooie, naakte lichaam zo tegen haar eigen blote lijf aan te voelen, stond op, en pakte Olga bij haar gloeiende billen vast. Allengs lieten ze elk hun handen over het gehele lichaam van de ander dwalen, waarbij ze elkaars tepels niet verwaarloosden.

Hun monden zaten op elkaar geplakt en hun onderlichamen wreven enthousiast tegen elkaar. In de auto op weg naar huis was Eva in gedachten verzonken. Ze had toch wel duidelijke lesbische trekjes vond ze, zij was tenslotte heerlijk klaargekomen door Olga. Ook moest zij zichzelf bekennen dat ze het leuk vond vrouwen te slaan, even opwindend als zelf slaag krijgen, concludeerde ze.

Maar ze zou nooit een man willen slaan. Daarentegen leek het haar heel spannend door een man geslagen te worden, dus echt lesbisch was nu ook weer niet. Zou die daarvoor in zijn? Ook voelde zij zich opgelucht.

En dat uiteraard met in het achterhoofd het idee haar daarvoor met een stevig pak slaag te straffen. Erik zat tv te kijken toen Eva thuis kwam Het viel hem op dat zij in een veel betere stemming verkeerde dan toen ze vertrok. Wetende dat Eva in zulke gevallen toch gesloten bleef, vroeg Erik niet verder door en liet het erbij. Erik was aangenaam verast dat Eva ineens zo vriendelijk en toeschietelijk deed.

Dat was hij de laatste tijd niet meer van haar gewend. Snel ontkleedde zij zich en trok het bovenstuk van haar nieuwe baby doll aan, het bijbehorende broekje liet ze in de kast liggen.

De baby doll was vrij doorzichtig en haar borstjes kwamen er goed in uit. Hij reikte trouwens niet verder dan halverwege haar billen. Ze deed daarbij zwarte pumps met heel hoge hakken aan, waardoor haar kont nog beter tot zijn recht kwam. Weer terug in de zitkamer pakte ze twee glazen en de fles Armagnac.

Daarbij draaide ze zoveel mogelijk met haar billen en bukte bij het inschenken vlak voor Erik. De show liet Erik niet onberoerd. Hij wilde Eva pakken maar zij ontglipte hem en vluchtte lachend naar de andere kant van de salontafel, maar Erik kwam achter haar aan. Het was er uit voordat zij het wist. Achteraf misschien niet zo slim, maar daar was nu niets meer aan te doen.

Erik greep haar beet, trok haar mee naar een stoel, ging erop zitten en legde haar over de knie. En toen kwam de grote anticlimax: Dit was een uiterst stuitende parodie op een echt pak slaag! De tranen van woede en teleurstelling sprongen Eva in de ogen. Wat een godverdomde drie dubbel overgehaalde lul was hij toch! Kon die gepatenteerde zakkenwasser nou nooit een brutale meid als zij een fatsoenlijk pak op haar donder geven. Het liefst had Eva hem een rotschop tegen zijn ballen verkocht.

Maar zij vermande zich. Zij besefte terdege zo door dollen heen te zijn dat, als ze nu haar woede de vrije loop liet, dit een definitieve breuk met Erik zou inluiden. Maar ze kon het absoluut niet opbrengen met hem te vrijen of zich door hem te laten neuken. Gehaast maakte ze zijn gulp open en haalde zijn stijve pik naar buiten.

Ze zorgde ervoor naar beneden te blijven kijken zodat Erik wel haar rode haren, maar niet haar hevig teleurgestelde gezichtsuitdrukking en haar tranen van woede zag. Ze nam de pik in haar mond. Even had ze de aanvechting hem heel hard in zijn eikel te bijten, maar beheerste zich net op tijd. Om te voorkomen dat hij toch wilde neuken besloot ze extra haar best te doen om Erik te laten genieten.

Ze overwon haar kokhalsreflex en liet de pik geheel in haar mond verdwijnen, zodat zijn eikel ergens diep in haar keel zat. De operatie slaagde wonderwel en hijgend kwam Erik klaar.

Eva lachte mee maar van binnen huilde ze. Eva was op het werk. Aangezien het rustig was op kantoor antwoordde Eva bevestigend. Ze regelde nog een paar urgente zaken, pakte haar auto en reed naar Doorn. Dat duurde even want toen ze Utrecht uit reed en vanuit het Wilhelminapark de Van Ostadelaan opdraaide zat het verkeer daar vast. En bij station Driebergen-Zeist moest nog een tijdje voor de gesloten spoorbomen wachten. Heb je soms een slecht geweten en ben je bang voor de straf? Jij bent gewoon te laat en daarvoor krijg jij een flink pak slaag.

Jij zegt wel spijt te hebben dat je Erik van mij hebt afgepikt, maar ik geloof er geen donder van! En daarvoor ga jij nu boeten. En je krijgt bovendien extra klappen voor het laat komen! Ze voelde een koude rilling over haar rug lopen. Maar tegelijk voelde zij zich opgewonden worden door deze dreiging. En nu volgde een streng bevel: Die pakte een paar handboeien, die kennelijk al waren klaargelegd, en ging achter Eva staan. Hij voelde onaangenaam koud aan. Eva was bang dat ze op die plaats hard geslagen zou worden, maar die angst bleek gelukkig overbodig.

Het was niet echt erg pijnlijk en ergens wel opwindend. Eva kon echt niets meer zien dan alleen duisternis. Ergens vond ze dat griezelig.

Ze werd naar voren geduwd en viel voorover op het bed. Meteen voelde ze de rijzweep op haar billen kletsen. Het deed flink pijn maar het gaf Eva een enorme kick zo met vastgebonden handen en geblinddoekt slaag te krijgen. Ze voelde hoe haar stoute kutje op deze spannende situatie reageerde. Die kletspraatjes over drukte op de weg vertel je maar aan iemand anders. Zij telde de slagen, maar niet hardop. Er gebeurde verder niets. Eva spitste haar oren, ze meende voetstappen te horen, maar werd daar verder niet wijs uit.

Nadat ze zeker zo een paar minuten gelegen had, in afwachting van de dingen die komen zouden, werd Eva ineens omgedraaid en op haar rug gelegd. Dat voelde niet prettig aan, want ze lag nu op haar samengebonden handen en de handboeien sneden in haar polsen.

Opeens voelde ze een naakt vrouwenlichaam dat op haar ging liggen en met haar begon te vrijen. Eva werd weer op haar buik gedraaid en de handboeien werden losgemaakt, zo ook de ketting om haar middel. Eva was zo nieuwsgierig dat ze, zonder om toestemming te vragen, de blinddoek afdeed. Aan de andere kant van het bed stond Emma, gekleed in een strakke spijkerbroek en een dito rood truitje. Maar naast haar zat, geheel naakt, Olga op het bed.

Olga stond op, pakte de rijzweep, drukte Eva voorover, zodat die weer op haar buik op bed lag, en kweet zich met enthousiasme van haar taak. Vervolgens droeg ze Eva op weer op haar rug te gaan liggen. Daarop knielde ze boven Eva en liet zich langzaam over het andere eind van de dildo zakken. Toen dat goed in haar eigen kutje zat ging ze op Eva liggen en begon haar vakkundig te neuken.

Het was voor Eva een overweldigende ervaring. Wel bedacht ze dat ze nu toch wel echt vreemd ging, want dit kon ze niet meer afdoen als een onschuldig, speels vrijpartijtje. Die gaf ze aan Emma. Telkens als Olga een klap voelde maakte ze een ongecontroleerde beweging met de dildo, welke Eva als erg prikkelend ervoer.

Na een tijdje stopte de tuchtiging. Het deed erg zeer maar ze zat al tegen een orgasme aan, zodat ze het goed kon hebben. En ja hoor, even later kwamen Eva en Olga vrijwel gelijktijdig kreunend en steunend klaar.

De klappen hielden op en Eva en Olga konden ongestoord in elkaars armen nagenieten. Dit soort geile lesbische spelletjes, en nog wel ten overstaan van publiek, had gewoon geen pas. Te gelegener tijd zouden ze hiervoor nog een passende straf moeten ondergaan.

Vooral Eva moest het ontgelden: Maar vooral jouw neem ik het heel erg kwalijk, Eva. Ik heb Erik niet aan jou afgestaan zodat je hem hier in mijn huis en onder mijn ogen kunt bedriegen. Dit is uiterst laakbaar! Daarom had ze het lef om te zeggen: Alhoewel ik het zo lekker vond met Olga te neuken dat ik het ook nog zou doen waar Erik bij stond, ongeacht de straf die mij dat oplevert.

Eva en Olga kleedden zich weer aan. Er werd in de salon nog een glas wijn gedronken. Eva kon zich niet inhouden en zei zachtjes: Overigens, als het ooit zou gebeuren zal jouw straf darvoor niet mals zijn.

Blij en tevreden reed Eva naar huis. De wijze waarop Olga haar had geneukt verschilde immers nauwelijks van neuken met een man. Nou niet geweldig goed, maar de basisbeginselen beheerste ze wel.

Ze was wel eens bij een bridge drive ingevallen als de partner van haar moeder verhinderd was. Ik zou nog altijd met die Smit van de Rabobank Utrecht dineren om eens rustig en vertrouwelijk met hem te praten. Dat kan mooi nu omdat jij niet thuis bent. Bel Smit maar en vraag hem om half zeven hier naar ons kantoor te komen. En reserveer ook een tafeltje voor twee in het Wilhelminapark Paviljoen.

Ze was nieuwsgierig wat de avond nu weer zou brengen. Omdat ze direct van haar werk kwam, had ze zich niet specifiek voor de gelegenheid gekleed, maar ze droeg een uiterst strakke witte broek, waarin haar ronde billen fantastisch tot uiting kwamen, met daarover een strak turkooizen truitje, dat tamelijk gedecolleteerd was.

In de salon stond een vierkant tafeltje en daar omheen vier recht stoelen. Over het tafeltje lag een groen kleed met daarop geborduurd een paar speelkaarten van elke kleur. Tevens zag ze op die tafel vier biddingboxes en een aantal voorgestoken spelen. Ken jij het biedsysteem Jacobi, Eva? Ik zal alleen even mijn geheugen moeten opfrissen want ik heb al een hele tijd niet meer gebridged. Daar gingen ze dan een paar keer per jaar van uit eten.

Maar wat is hier dan de inzet? Dat wil zeggen beide leden van het verliezende koppel worden door elk lid van het winnende koppel geslagen. Daarop staan de aantallen klappen en de strafwerktuigen vermeld. Vooral als je flink down gaat kan dat aardig oplopen. En als je kwetsbaar staat wordt de straf verdubbeld. En uiteraard ga je altijd met je billen bloot. Eigenlijk had ze zo iets kunnen verwachten. Ze was dan ook allerminst geschokt.

Wellicht zou haar droom vanavond uitkomen. We doen vaak aan wedstrijden mee. Eva moest even voor zichzelf repeteren. Logisch eigenlijk, want garnalenkroketten kun je als een soort visgerecht beschouwen en daar passen Loire wijnen goed bij.

Emma, geef het eerste spel uit. Eva sorteerde ze meteen en telde de honneurs. Niet veel soeps vond ze. Als Olga geen sterke hand had vreesde ze het ergste voor hun billen. Maar de gedachte aan verliezen, en de onvermijdelijke consequenties daarvan, maakten haar op voorhand al heet.

Olga verhoogde weer en uiteindelijk werd er door Olga vier harten gespeeld. Eva, die dus blinde was, legde haar kaarten open op tafel. Olga keek en schrok geweldig want er lagen nauwelijks honneurs en slechts een driekaart harten. Gevolg was dat Eva en Olga grandioos down gingen.

Ik zal eens even de rekening opmaken. Het is zo een beetje het nationale Franse tuchtigingsinstrument. Ik heb hem dan ook in Frankrijk gekocht. Hij wordt wel gebruikt voor kinderen maar vooral voor echtgenotes en vriendinnen.

Vroeger werd deze karwats ook veel op scholen gebruikt, maar dat is helaas niet meer het geval. Voordat iemand haar iets opdroeg stond ze op, knoopte haar strakke broek open en duwde hem, samen met haar string, tot halverwege haar dijen naar beneden.

Terwijl ze deze opmerking maakte liep Eva naar Emma toe en ging bij haar over de knie liggen, nieuwsgierig hoe een afstraffing met de karwats zou aanvoelen. Emma stelde haar geduld niet lang op de proef en sloeg hard toe. Er werd een flink oppervlak tegelijk getroffen en het deed ook flink pijn, het striemend effect was duidelijk te voelen, maar het was uit te houden.

Zwijgend nam ze de vijftien slagen in ontvangst. Haar billen vertoonden na afloop een fraai patroon van dunne, fel rode striemen. Emma en Olga stonden op om die striemen van dichtbij te bewonderen. Vervolgens ontblootte ook Olga haar billen om haar aandeel in de straf in ontvangst te nemen.

Ze was al heet van de karwatsslagen die ze zelf gekregen had, maar te zien hoe Olga gekastijd werd wond Eva nog verder op. Ook het tweede spelletje werd door Eva en Olga verloren. Na twee keer slaag te hebben gekregen was Eva er wel heel erg op gebrand te winnen.

Maar ook Emma zou ze graag met ontbloot achterste over haar knie hebben liggen. Tijdens het bieden concentreerde zij zich tot het uiterste, zodat ze een vrij aardige indruk had van hoe de kaarten verdeeld waren.

Meteen zag Eva dat vijf schoppen er voor de tegenpartij nauwelijks in zat en kreeg daar een kleurtje van opwinding van, maar ze dwong zichzelf tot opperste concentratie. Ze zorgde ervoor aan slag te komen en kon toen achter elkaar al haar schoppenkaarten uitspelen, terwijl de tegenpartij geen schoppen meer kon bijleggen. Emma, reken eens uit wat jullie aan klappen krijgen.

Olga, daarentegen, keek oprecht blij. Bovendien vond ze het heel spannend nu eens bij haar over de knie te liggen. Ze stond op en deed haar broek naar beneden. Iets kleiner dan haar eigen billen, maar geweldig aantrekkelijk en stevig, ze leken wel speciaal gebouwd om harde klappen in ontvangst te nemen, zo zou je haast zeggen.

Zij werd er bloedgeil van en haalde stevig uit met de karwats. De klappen die ze uitdeelde waren zeker zo hard als die, welke zij zelf ontvangen had. Maar Emma, die zij daarna over de knie legde, was evenmin te versmaden. Verlekkerd keek zij toe hoe Emma gedwee haar billen ontblootte. Emma had er immers voor gezorgd dat ze toen met haar billen bloot moest. In het verdere verloop van de bridgepartij kregen Eva en Olga ook nog de riem, de rijzweep en de mattenklopper te voelen.

Daar stond tegenover dat Eva hoe langer hoe beter in het spel kwam en zij en Olga ook als koppel op elkaar ingespeeld raakten. En bij de laatste partij ging dit illustere tweetal down terwijl ze kwetsbaar stonden. Eva had een blosje van opwinding toen ze het rietje aan Olga overgaf, zodat die de tweede helft van de straf kon voltrekken.

Zij moest weer constateren dat het toekijken bij de tuchtiging van mooie vrouwen bijna even opwindend is als het zelf toedienen van een pak slaag. Olga en Emma, die samen op een bank zaten, begonnen vrij ongegeneerd met elkaar te vrijen. Eva rilde van opwinding. Eva ging staan, knoopte haar strakke broek open, schoof hem, tezamen met haar string, naar beneden en stapte eruit.

Naakt vielen ze elkaar in de armen en ploften op de bank neer. De striemen op hun billen maakte de voorstellig nog eens extra prikkelend. Terwijl ze zo lagen te neuken was Eva in de zevende hemel: Hier heb ik naar verlangd sinds die avond dat jij mij, bij mij thuis, liet klaarkomen. Kort na elkaar kwamen beide koppels onder het nodige zuchten en steunen klaar. Eva gaat nog meer vreemd Na dat ze zo een tijdje met elkaar hadden zitten kletsen was het Emma die het initiatief tot verdere actie nam.

Hoewel ik daar goed heet van werd wil ik toch dat mooie lichaam van jouw wel eens op een andere wijze aanraken. Weer vroeg ze zich af of ze nou lesbisch was. Zo voelde zij zich overigens niet.

Veeleer zag zij zichzelf als een stoute, perverse meid die het uit pure ondeugendheid ook graag met vrouwen deed. Haar mond zat op die van Emma gekleefd en hun tongen gleden langs elkaar. Toen ze het zoenen onderbraken en hun aandacht verlegden naar elkaars borstjes vroeg Eva: Je houdt je kennelijk nogal eens bezig met de theoretische achtergronden van het sexueel gedrag van vrouwen. Sinds ik dat aan mijzelf heb toegegeven, heb ik daar ook vrede mee.

Maar waar ik nog wel eens tegenaan hik is dat ik het zo fijn vind met vouwen te vrijen. En in het verlengde daarvan ligt natuurlijk ook mijn aandrang om vrouwen op hun blote billen te slaan. Hoe kijk jij daar nu tegenaan? Je zou kunnen zeggen dat veel vrouwen latent-lesbische trekjes hebben. Maar daarom zijn ze nog niet lesbisch of echt bi-sexueel. Ergens zit er wel een bepaalde logica in: Zowel vrouwen als heteromannen kijken liever naar de blote meiden die in zo een film optreden.

Daarom zal in een goede pornofilm bij neukende paartjes altijd de meid boven liggen, zodat je haar lichaam kunt bewonderen. En in hetero porno zie je vaak twee meiden samen de liefde bedrijven, maar eigenlijk nooit twee kerels. Dat komt volgens mij omdat veel mannen het het einde vinden meiden met elkaar te zien vrijen, maar tegelijk een aversie tegen twee vrijende kerels hebben.

Dus als wij vrouwen met elkaar vrijen, voelen wij instinctief dat we hiermee aan de geheime wensen van veel mannen voldoen. En dan nog een laatste punt: Bij alles wat je met je vrouwelijke partner doet weet je immers zelf uit ervaring hoe het precies aanvoelt. Maar als jij iets met een man doet, of een man wat met jou, moet je naar de gevoelens van de ander gissen.

Een beetje een lang verhaal, maar de conclusie is kort: Die heeft al tegen Olga en mij gezegd dat ze dat wel ziet zitten. Ik zal er verder niet moeilijk over doen en gewoon van jullie genieten. Dat had bij Emma een electriserende uitwerking en ze stortte zich op Eva.

Nauwelijks was ze begonnen Emma te neuken of de deurbel ging. Olga reageerde niet doch Emma trok een gezicht en zei: Dat gaat ons een geweldig pak slaag opleveren, jou ook Eva! Karel had een net pak aan en droeg een aktetas in zijn linker hand. Zijn blik viel eerst op de naakte Olga, maar toen nam hij zijn vrouw waar, die onder Eva lag. Hij was eerst totaal verbluft, maar viel vervolgens tegen het neukende tweetal uit: En jij Emma,wat bezielt jou eigenlijk?

Hoe durf jij zo te misdragen? Maar jullie krijgen ze niet allemaal op jullie billen, ik zal ook op jullie dijen slaan. Vooruit dames, neem de bevolen knielende positie in. Ze knielden samen op de bank, heel dicht tegen elkaar, en Eva bracht de dildo weer in.

Ze sloegen de armen om elkaar heen en hun monden kleefden op elkaar in een heftige kus. Eva voelde een brandende pijn en duwde onwillekeurig haar bekken naar voren waardoor de dildo nog dieper bij haar en Emma naar binnen schoof, hetgeen ze beiden een zalig gevoel vonden. Zo kregen ze, om de beurt, ieder telkens twee zweepslagen.

Nadat ze ongeveer op de helft van het hun toebemeten aantal slagen waren aangekomen, mikte Karel lager en liet de zweep op de achterkant van hun dijen neerkomen. Zowel Eva als Emma ervoeren dat als extra pijnlijk.

Karel begon op het gedeelte vlak onder hun billen maar daalde langzaam af, zodat na afloop niet alleen hun billen, maar ook hun dijen van onder tot boven met striemen bedekt waren. Eindelijk, naar wat voor hun gevoel een eeuwigheid had geduurd, namen ze ieder de negenenveertigste en vijftigste zweepslag in ontvangst. Het had helse pijn gedaan, maar tegelijkertijd was het super opwindend op deze wijze slaag te krijgen. Hun lichamen kronkelden tegen elkaar, hun monden zaten op elkaar geplakt terwijl hun tongen elkaar opzochten en ook de dildo deed zijn heilzame werk.

Nauwelijks waren de heftige pijnscheuten, welke door de harde zweepslagen veroorzaakt waren, overgegaan in een pijnlijk branderig gevoel aan hun billen en dijen of ze kwamen vrijwel gelijktijdig zuchtend en steunend klaar. Ze bleven nog even geknield zitten terwijl ze elkaars borstjes en tepels streelden en stonden toen geheel voldaan op. Er volgde een algemene conversatie over koetjes en kalfjes, maar al ras vormde al hetgeen dat op deze avond was voorgevallen het gespreksonderwerp.

Plotseling richtte Karel zich tot Eva: Ik vind dat ik het morele recht heb net zo van jou te genieten als Emma. Ze liep naar Karel toe, ging bij hem op schoot zitten en gaf hem een dikke zoen.

Karel was aangenaam verrast ineens de naakte Eva bij zich op schoot te hebben en begon met haar borstjes te spelen. Maar al ras liefkoosde hij ook haar dijen en liet zijn had tussen haar benen dwalen om haar kutje te voelen.

Dat bleek drijfnat te zijn. Je bent pas geleden bij Emma klaargekomen en nu heb je alweer een nat kutje. Daar krijg je straf voor. Toen hij vond dat Eva genoeg was geslagen liet hij haar los en zij: Met geoefende handen maakte ze zijn broek open en haalde zijn stijve pik tevoorschijn.

Ze liefkoosde die even met haar handen en begon hem toen kusjes te geven. Karel was verrast maar ook verheugd dat Eva zo veel initiatief toonde.

Ze trok hem eerst zijn jasje uit en knoopte vervolgens zijn stropdas los. Ook het overhemd werd door Eva open geknoopt en uitgetrokken, evenals zijn broek. Emma zat gniffelend te kijken hoe Eva haar man uitkleedde. Daarom stond ze weer op en knielde op de bank, met haar gezicht naar Karel toe, zodanig dat Karel tussen haar benen zat. Terwijl Eva zich langzaam liet zakken zij ze tegen Emma: Als ze al gevoelens van jaloezie koesterde, dan kon ze die uitstekend verbergen, vond Eva.

Nu kon ze in rustig tempo op en neer gaan terwijl Karel et haar borstjes speelde en haar af en toe een flinke klets op haar billen gaf, die Eva lachend incasseerde. Het duurde niet lang voor Karel klaar kwam, even later gevolgd door Eva. En misschien krijg ik er ooit nog wel eens zin in. Ik vind het trouwens zalig te vrijen als ik daarbij slaag krijg.

Dat mis ik wel heel erg bij Erik, sinds ik weet wat een stevig pak slaag bij mij teweeg brengt vind ik er met hem geen donder meer aan. Overigens hulde voor jou, Emma, ben je dan echt niet jaloers dat ik zo met je vent scharrel? De goeierd denkt dat ik braaf aan het bridgen ben en als ik het te laat maak krijgt hij wellicht argwaan. Maar dat neemt niet weg dat je nog een stevig pak slaag van mij te goed hebt voor jouw gescharrel met Karel.

Jammer dat daar nu geen tijd meer voor is. Toen ontkende je immers, tegen beter weten in, dat je heet werd van slaag. Terwijl ze in haar auto naar huis reed bedacht Eva dat ze het nu wel heel erg bont gemaakt had. Ze had met twee vrouwen en een man geneukt en zich ook nog door hen laten slaan. Inderdaad, toen Eva thuis kwam was Erik er al. Hoe ging het bridgen? Het koppel dat verloor kreeg een pak slaag op de blote billen.

Er op speculerend dat Erik wel te moe zou zijn om de liefde te bedrijven, ging ze bij hem op schoot zitten en begon hem te zoenen. Wat een vermoeiende man is dat! Was dat soms niet lekker? Ze had de situatie goed ingeschat, want als Erik met een vrijpartij had ingestemd zou hij, wanneer Eva uit de kleren ging, hebben gezien dat haar billen en dijen nog vol door de zweepslagen veroorzaakte striemen zaten.

Dan had ze wel het een en ander uit te leggen gehad! Triootjes De volgende dagen zat Eva ernstig met zichzelf in de knoop. Eigenlijk hield ze zielsveel van Erik, maar in sexueel opzicht kon hij haar niet meer bevredigen sinds ze had ervaren hoe zeer het krijgen van een pak slaag haar opwond.

Als excuus hield ze zich zelf voor dat ze alles eerlijk had opgebiecht. Maar ze wist natuurlijk donders goed dat ze het met zoveel vrouwelijk raffinement had gedaan dat Erik er geen woord van geloofde.

Op die manier krijg ik nog een minderwaardigheidscomplex. Ze zag er ook heel erg sexy uit: Voor Erik bracht ze een mooie fles wijn mee en Eva kreeg een vreemd, langwerpig voorwerp dat bijzonder fraai ingepakt was. Eva legde eer in met haar kookkust: Daarop zie je figuurtjes van vrouwelijke ruiters met hun rijbroek naar beneden, terwijl een rijzweep hun blote billetjes striemt. Eva werd vuurrood, keek naar het handvat van de rijzweep die ze in haar handen hield. Enigszins verlegen zei ze zacht: Hierop nam Erik het woord: Ik heb zo het gevoel dat ze een masochistische kant aan zichzelf heeft ontdekt.

Laatst kwam ze met halfblote billen een glaasje Armagnac inschenken en zei dat ik haar eerst een pak slaag moest geven als ik haar wilde neuken. Ik ben daar niet zo goed in, het zegt mij namelijk niets, en Eva was dan ook zichtbaar teleurgesteld over mijn kwaliteiten tuchtmeester. Maar Eva dreef het nog verder. Toen ze bij jou gebridged had wilde ze me doen geloven dat de verliezende partij een pak slaag op de blote billen kreeg.

Ze vermeden het elkaar aan te kijken, want dan was het zeker misgegaan. Gelukkig merkte Erik niet hoeveel lol ze hadden en vervolgde zijn betoog: Daarom zou ik je willen vragen dit te doen, zo vaak je het nodig vindt. Ik heb daar absoluut geen moeite mee en jullie vinden het kennelijk opwindend. En ach, eigenlijk heeft het ook wel iets je vrouwtje door je ex te laten kastijden. Het zijn uiteindelijk mijn billen die worden gekastijd!

Kom dus niet bij mij klagen. Wees liever blij dat ik een regeling tref waardoor jij jouw pas ontdekte neigingen kunt uitleven. Alleen die opdracht al maakte Eva heet en ze gaf dan ook een heel erotische striptease weg. Moet Erik je bij je polsen vasthouden of blijf je netjes stil staan om geslagen te worden. Gelukkig was de tafelrand afgerond, zodat die niet in haar buik sneed.

In het totaal had Eva dus vijftig slagen met de rijzweep gehad. Ze huilde zachtjes van de pijn maar was tegelijkertijd geweldig opgewonden. Ze pakte Eva beet en liet haar ruggelings op de tafel gaan liggen, met haar benen omhoog en uit elkaar. Dit werd Erik echt te veel: Nog nagenietend gingen ze op de bank zitten terwijl Eva met de Armagnac rond ging. Erik keek een beetje moeilijk naar Eva en zei: Ik weet dat ik het niet had mogen doen, maar het werd me ineens te veel toen ik jullie tweetjes zo geil bezig zag.

Het kwam ineens over me heen en ik had gewoonweg niet de kracht er tegen in te gaan. Wat kan ik er aan doen als jij mij niet gelooft en denkt dat ik een lief en fatsoenlijk meisje ben.

Nou dat ben ik absoluut niet, anders had ik je ook niet meteen bij De Witte gepijpt, dus waar zit je nou over te zeuren? Overigens krijgen die meiden ook slaag van mij. Sinds wanneer doe je dat? Het komt een andere keer wel aan de orde. Neem de rijzweep mee, Eva, dan kun je mij straffen voor het feit dat ik jou zo een gemeen cadeautje heb gegeven en me daarna door Erik heb laten neuken.

Zijn huidige vrouw deed het met zijn ex en die twee sloegen elkaar ook. Het bevreemde Erik dat Eva hem dit blijkbaar in het geheel niet kwalijk nam. Zou ze dan niets om hem geven? Maar verontrustte het hem dat hij kennelijk iets in gang gezet had dat hij niet langer beheerste. De uitspattingen van zijn ex met zijn huidige vrouw kon hij niet goed plaatsen, in dit opzicht was de vrouwelijke psyche hem volkomen vreemd.

Hij voelde zich half buitengesloten omdat hij, ondanks al zijn pogingen daartoe, niets snapte van hun sado-masochistische spelletjes. Sterker nog, het vervulde hem met een lichte afkeer dat zij er kennelijk van genoten elkaar pijn te doen. Daarna gaven ze zijn pik om de beurt zoentjes. Erik voelde zich de hemel te rijk met zoveel vrouwelijke aandacht. Je hebt twee redenen om mij te straffen: Eva stond op en pakte de rijzweep, die op een stoel bij het bed lag.

Je krijgt twintig slagen omdat je mij zo een gemene rijzweep cadeau hebt gedaan en dertig slagen omdat jij je door mijn man hebt laten neuken, een totaal van vijftig dus. Je slaat een vrouw primair omdat ze sexy billen heeft. Wanneer ze het echt verdient, en de straf dus redelijk is, is dat mooi meegenomen. Maar een vrouw krijgt er niets van, behalve een nat kutje dan, als je haar een geweldig pak op haar donder geeft voor iets wat ze niet heeft gedaan.

Heel wat klappen die je als vrouw krijgt zijn in geen enkel opzicht verdiend, maar daar staat weer tegenover dat je lang niet altijd straf krijgt als je een stoute meid bent geweest. Waar je aan je ene kant te veel slaag krijgt, heb je aan de andere kant ook weer mazzel. Ze verdeelde de slagen over de billen en de achterkant van haar dijen.

De meiden kropen weer bij Erik in bed en speelden met zijn pik tot dat hij klaar kwam. Daarna lieten ze hem aan zijn lot over en gaven een spetterend nummertje soixante-neuf weg. Erik was een beetje verbijsterd terwijl hij de vrijende meisjes gade sloeg. Zowel zijn ex als zijn huidige vrouw hadden nog gemene striemen op hun billen en dijen. Het kon niet anders of ze hadden elkaar behoorlijk pijn gedaan. Desondanks keken ze elkaar liefdevol aan en gingen geheel in elkaar op, terwijl ze zo lagen te vrijen en elkaars kutjes zoenden en likten.

Erik vond dat telkens een opwindend en spannend gezicht. Op haar beurt had Eva het er erg moeilijk mee dat Erik haar nooit sloeg, ook niet als ze bewust klierde en zich tegenover hem misdroeg. Er werd een soort compromis gesloten: En verder verbood Erik Eva ten strengste om nog vreemd te gaan.

Bij gevolg miste Eva de vrijpartijen met Olga, Emma en Karel heel erg. Erik begreep er niets van en stond er hoofdschuddend naar te kijken. Zij werd naakt met een stevig touw vastgebonden en kreeg vijftig karwatsslagen op haar billen. Maar de essentie van het sado-masochistische gebeuren bleef hem te enen male vreemd. Ik heb veel van hem gehouden maar van die gevoelens is niet zo veel meer over. Kijk, hij vindt het goed dat wij elkaar slaag geven, maar innerlijk keurt hij het af, dat voel ik haarscherp aan.

Wat dat betreft ken ik hem zo langzamerhand goed genoeg. Als wij met elkaar vrijen vindt hij dat erg spannend, maar toch ik heb het gevoel dat striemen op onze billen en dijen afbreuk aan zijn genoegen doen. Maar wat mij het meeste frustreert is dat ik nooit klappen van hem krijg. En als ik weer vreemd zou gaan met Olga, Emma en Karel, dan wordt dat geheid een drama. Weet je, als hij me elke keer als ik vreemd ging met een geweldig pak slaag zou straffen, dan had hij geen last van jaloezie.

Bovendien zou hij dan ook Emma en Olga kunnen neuken, maar die laten zich echt niet in met man die het verdomt hen te slaan, dat weet jij even goed als ik. Je krijgt er ook Olga, Emma en Karel voor terug, dat lijkt me een goede ruil.

Bovendien ben je nog jong en je vindt vast wel een kerel die aan jouw erotisch voorkeuren tegemoet komt. Eerst ben ik de oorzaak van jouw echtscheiding en vervolgens dump ik je ex en vlucht naar jou toe. Ik vind niet dat ik dat kan maken. Ik vond die scheiding niet erg, juist omdat Erik niets voor sado-masochistische spelletjes voelt.

Als hij door zijn vanilla-gedram ook jou kwijt raakt, so be it! En ik hou veel van je, ik vind het heerlijk jou om me heen te hebben. De prijs voor jouw liefde zijn heel pijnlijke billen. Waar ik vroeger, dat wil zeggen voor jouw verjaardag, zielsveel van Erik hield worden die gevoelens nu overspoeld door mijn liefde voor jou terwijl hij voornamelijk een bron van irritaties is.

Ik zal de zaak nog even aankijken, maar als er zich niets ten goede keert heb ik het helemaal gehad met Erik, dan kap ik definitief met hem. Dit had tot gevolg dat zij zich niet langer tegenover hem inhield, hem luid en duidelijk deelgenoot maakte van haar onvrede en haar slechte humeur op hem bot vierde. Overbodig te zeggen dat de spanningen in huis toenamen. Ze voelde haarscherp aan hoe de spanningen opliepen en verwachtte ieder moment een explosie.

Die kwam ook, maar geheel anders dan zij het had verwacht. Erik was goed kwaad dat Eva zo maar wegbleef, zonder iets van zich te laten horen. Hij had haar al een paar keer opgebeld maar haar mobieltje was uitgeschakeld, wat hem nog meer opsarde. Toen ze eindelijk binnen kwam zag hij tot zijn ongenoegen dat Eva heel hoerig gekleed was: Ook droeg ze pumps met hele hoge hakken en haar benen waren bloot. En weet je wel dat je er als een straathoer bij loopt?

En verder, wat doen twee mooie meiden als ze bij elkaar zijn? Neuken, schatje, als je een beetje slim was had je dat zelf wel kunnen bedenken. Haar billen waren bloot want ze droeg geen ondergoed. De striemen van het pak slaag, dat ze van Olga had gehad, waren nog goed zichtbaar. De scherpe punt van haar pump raakte hem precies op de juiste plaats! Het resultaat was overweldigend: Erik schreeuwde het uit als een gewond dier en viel, gekromd van de pijn, op de grond. Na een minuut of zo kwam Erik, nog wankelend van de pijn, weer overeind.

Ejaculatie tegenhouden Er bestaan technieken om tijdens het masturberen op bepaalde delen van je lichaam en penis te drukken op het moment dat je klaarkomt om het sperma dat naar buiten wil tegen te houden.

Karina Hamburg - Pussy zoog op stofzuiger Stofzuiger neuken met suckerpump. Zoek meer berichten van ManInTheMirror. Zoek meer berichten van Warsocket. Zoek meer berichten van Screaming Slave. Hoe vaak seks in relatie. Pik zuigen met een stofzuiger Stofzuiger verwerken in mijn kont! Zoek daarom je favoriete pornosite eens af! Boogschutter Actief Lid Geslacht: Pik zuigen met een stofzuiger ME: Seks en samen masturberen moet leuk en veilig zijn, neem geen enkel risico.

Een team van twee agenten en een vrouwelijke arts slaagden er gelukkig wel in om hem uit zijn netelige positie te bevrijden en naar het ziekenhuis af te voeren voor verder verzorging.

Je piemel is goed zoals ie is, dus ga er zuinig mee om. Jonge jongen zuigen door stofzuiger: Maak ook een ring met deze vingers met je andere hand, en trek jezelf daarmee af zoals normaal.

Je kunt dan nieuwe dingen ontdekken die je eigenlijk wel heel lekker vindt. Dan zit je hier helemaal goed, want de dames op deze pagina zijn rijp, oud en meestal zeer ervaren.

Ik heb me hier ingeschreven om nieuwe mannen te leren kennen om een erotische relatie mee op te bouwen. Badoo review Ervaringen Badoo Badoo kosten Badoo. Welke kleur haren heb je?