kutje behaard kale spleet

.

Sex vjdeo 2 lullen in kut

En geur komt van bacteriën. Niks abnormaals, maar het is wel zo. En kaal is gewoon hygiënischer. Eén tip van de sluier: Ik zelf vind dit niet zo aantrekkelijk. Lijkt me zelf helemaal nike een vrouw met schaamhaar. Met schaamhaar vind ik zowel vrouwen als mannen er aantrekkelijker uitzien. Het moet natuurlijk wel goed onderhouden worden en dan is het schoner en hygiënischer dan de vaak bezwete kale kutten om het zo maar eens te zeggen.

Het ziet er ook geiler uit en wordt er eerder opgewonden van dan van die kale babyachtige kutjes. Schaamhaar heeft bovendien een aantal functies wat bij jongeren vaak niet bekend is.

Bij de blokker kan je een apparaatj kopen dat met laser voor lange tijd onthaart. Ik weet niet hoe het heet maar vlg mij is het van philips Misschien dat je dat eens kan proberen?

Ik scheer het gewoon, Ik weet niet maar ik vind het best wel onhygienisch als je je niet scheert als vrouw. Het ligt bij de mening van mensen, sommige vinden het niet erg en sommige willen er juist niks van weten. Hoe het komt is Door hormonen. Sommige vrouwen hebben nou eenmaal wat meer mannelijke hormonen dan andere dit maakt je geen man! Sommige jongens hebben ook vrouwelijke trekjes bijvoorbeeld dit maakt je ook niet homo als de meeste dat gelijk denken Groetjes.

Donkere haartjes boven je lippen is natuurlijk niet leuk. Ik zou die toch wel weghalen. Desnoods met een scheermesjse als het met een pincet te veel is.

Verder op je lichaam is al minder erg. Wat zomers mss handig is, is om een een shortje te dragen ipv bikini broekje. Die korte shortjes zijn voor jou ideaal om de overtollige haartjes te verbergen en ze zien er daarbij hardstikke leuk uit. En waarom is dat bij meisjes smerig en bij jongens niet? Het kan natuurlijk prima dat je het niet mooi vindt als een meisje armhaar, beenhaar, okselhaar, schaamhaar, etc.

Ook haar rond de tepels en op de billen is echt niet heel zeldzaam, al hebben sommige meisjes er helemaal geen last van en anderen wel.

Veel mannen zijn niet dol op al dat haar. Maar dat betekent nog niet dat het smerig is. Als het niet gewassen wordt, dan is het smerig. De meeste meisjes scheren overigens wel de benen en oksels en voor mij is dat ook genoeg. Om de rest kan ik mij niet druk maken, of een meid moet wel heel zwaarbehaard zijn. Maar zo te lezen valt dat ook wel mee met de topicstarter. Het maakt echt niet veel uit voor de meeste jongens denk ik. Als je met iemand hebt kun je hem altijd vragen om je helemaal te schreren.

Doet hij vast wel als je dat graag wil. Ik heb veel schaamhaar en dat heb ik nog nooit bijgewerkt. Beenhaar enzo valt wel mee. Eerst durfde ik niet te scheren maar nu wil ik het ook niet meer.

Mij maakt het echt helemaal niet uit sterker nog ik zou het juist wel aantrekkelijk vinden. Balen he, zo'n zichtbaar donker maar toch donzig zacht snorretje? Ik snap dat je je benen scheert, maar om nou je armen te scheren?

Haartjes rond je tepel, niet leuk maar is niet anders. Haartjes op je billen zou ik verbergen met een ondoorzichtige bikini. Je zegt er niks over, maar scheer je je kutje en kutheuveltje? Ik vind al dat haar niet echt mooi, maar het kan wel lekker zacht aanvoelen. Maarre, laat vooral je leuke kanten zien, je lach, hoe je reageert, luistert. Dan zijn je donkere haartjes ineens onbelangrijk. Dit zou mij niet uitmaken. Sommige meisjes hebben nou eenmaal meer lichaamshaar dan anderen.

Dat betekent echt niet dat ze niet aantrekkelijk kunnen zijn. Zoals jij het vertelt heb je wel wat meer haar dan gemiddeld, maar echt niet overdreven veel. Maak je dus geen zorgen.

Ik ben trouwens gwn helemaal Nederlands. Topics in dit forum. No Fap February jongen, Naakte vrouwen jongen, Sperma en voorvocht proeven jongen, Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar.

Nieuw op de site. Deze vragen willen moslima's nooit meer horen Zoveel te doen, in zo weinig tijd Hoe veilig is https? Drinken tijdens de zwangerschap Van jullie eerste date tot een relatie Artsen stappen op rokers af.

Contact Denk en doe met ons mee! Over de site Wie schrijven er? Spelregels Privacy Forumregels Proclaimer Cookies. In het contract dat je moet ondertekenen staat vermeld dat getinte vrouwen last kunnen krijgen van pigmentatie, dus pas er erg mee op!!

Heeft er iemand nog tips om dat ieniemieniestreepje tussen je grote en kleine schaamlip in óók netjes weg te krijgen met een mesje? Ik vind dat zo'n gepriegel. Max1 zondag 1 juli Ik kan maar 1 tip geven Moppetoet: Kan ook nog erg gezellig worden. En zo te horen maak je er een heel kunstwerk van. Maar eruit trekken, brrrr Micky zondag 1 juli Wist niet dat het een een modeverschijnsel werd. Het bevalt me prima. Even douchen en scheren zo gebeurd. Waarom doe ik het. Het voelt beter, vind het persoonlijk hygienischer.

Je moet het wel bijhouden is mijn tip. Peefje dinsdag 3 juli Sinds vier jaar scheer ik met grote regelmaat alles weg. Ik ben de stoppels beu en vraag me al heel lang af hoe het voelt om glad te zijn na het waxen ipv na het scheren. Behoorlijk pijnlijk uurtje geweest, maar het resultaat is er naar!

Na aantal dagen nog steeds erg glad, heerlijk. Over drie weken weer terug. Als ik het geld had voor een laserbehandeling zou ik het zeker doen. Schaamlippen helemaal kaal en aan de voorkant wellicht nog wat laten staan voor de variatie. Dat getinte vrouwen er pigmentatie problemen aan over kunnen houden had ik nog niet eerder gehoord.

M zondag 2 september Meestal een streepje aan de bovenkant maar af en toe nu dus helemaal kaal. Vriendje vind het opwindend en daardoor ik ook. Bij mezelf vind ik het een beetje raar staan ik heb nogal grote schaamlippen en een klein plukje haar verdoezeld dat dan een beetje. Het voelt wel heel lekker.

Vriendje is meestal helemaal kaal, dat vind ik toch wel 't lekkerst als ik hem verwen. Je bent niet ongelukkig door wat je meemaakt, maar je bent ongelukkig door de manier hoe je ermee omgaat.

Haast, ik moet niet vergeten te zwaaien,als ik mezelf voorbij loop Ik hou het gewoon dagelijks bij. Dat moet ook wel, want mijn haartjes groeien echt megasnel, als ik het 's ochtends scheer is het 's avonds al niet meer glad. Ik doe het met een scheermesje en Gilette Satin scheergel. Heb vrijwel nooit last van bultjes, en na het scheren smeer ik de huid in met uiercrème zodat ik niet alleen een kale maar ook een zachte poes heb.

Dat laatste vind ik trouwens echt een aanrader!! Antonio maandag 3 september Dames, alhoewel ik geloof dat het kale kutje een beetje over zijn hoogtepunt heen is, staan de kolommen toch weer vol. Een kutje is een rijk bezit. Niet alleen kan er een kind uit komen, maar ook kan je daar schandalig gebruik van maken. Je kan gewoon geld maken met je vagina, zie Persephone, maar als je het een beetje slim speelt kan je van alles krijgen met een lekker strak kutje.

Gedaan krijgen is een beter woord. Iedere man wil erop kruipen. Het is een beetje een erecode onder vrouwen om er niet over te praten, maar er zijn genoeg zusters die het spel heel geraffineerd spelen. Mabel Wisse Smit wist al jong rijke machtige mafia mannen te paaien met haar grotje. Teven het grootste nadeel: Overspeel je je hand dan kan het zich tegen je keren.

Met Hans Dorrestijn ben ik eens dat ik me afvraag of penisnijd wel bestaat. Welke vrouw wil nou zo'n malle stengel aan haar lijf? Ze hebben zelf iets wat oneindig veel mooier is. Dat brengt me gelijk tot de volgende stelling: En ik bedoel dan: Ook geen plastische chirurgie. Waaromz ou je zulke definitieve zaken aan je vagina laten doen? Nu is een kaal kutje nog hip, over 10 jaar is de behaarde doos weer goed en dan zit je met je half behaarde kut tegen die tijd kom je erachter dat toch niet al het haar dood is.

Geloof je me niet? Op dit forum staat nu als achtergrond een vrouw met een dijk van 2 wenkbrauwen. Ik vind haar prima, maar in de jaren 70 vonden ze de wenkbrauw iets voor sinterklaas of een bouwvakker. Dus de vrouwen trokken ze uit, niet goedschiks dan wel kwaadschiks. Kijk maar eens naar oudere vrouwen, vaak hebben ze hele verminkte wenkbrauwen die ze maar met een potloodstreepje wat laten lijken.

Heel lelijk maar toen o zo hip. Kik dinsdag 4 september Er wordt veel van het onderwerp afgeweken.
kutje behaard kale spleet

.

Gedaan krijgen is een beter woord. Iedere man wil erop kruipen. Het is een beetje een erecode onder vrouwen om er niet over te praten, maar er zijn genoeg zusters die het spel heel geraffineerd spelen.

Mabel Wisse Smit wist al jong rijke machtige mafia mannen te paaien met haar grotje. Teven het grootste nadeel: Overspeel je je hand dan kan het zich tegen je keren. Met Hans Dorrestijn ben ik eens dat ik me afvraag of penisnijd wel bestaat. Welke vrouw wil nou zo'n malle stengel aan haar lijf? Ze hebben zelf iets wat oneindig veel mooier is. Dat brengt me gelijk tot de volgende stelling: En ik bedoel dan: Ook geen plastische chirurgie. Waaromz ou je zulke definitieve zaken aan je vagina laten doen?

Nu is een kaal kutje nog hip, over 10 jaar is de behaarde doos weer goed en dan zit je met je half behaarde kut tegen die tijd kom je erachter dat toch niet al het haar dood is. Geloof je me niet? Op dit forum staat nu als achtergrond een vrouw met een dijk van 2 wenkbrauwen.

Ik vind haar prima, maar in de jaren 70 vonden ze de wenkbrauw iets voor sinterklaas of een bouwvakker. Dus de vrouwen trokken ze uit, niet goedschiks dan wel kwaadschiks. Kijk maar eens naar oudere vrouwen, vaak hebben ze hele verminkte wenkbrauwen die ze maar met een potloodstreepje wat laten lijken. Heel lelijk maar toen o zo hip. Kik dinsdag 4 september Er wordt veel van het onderwerp afgeweken. Ik ben ook al jaren kaal maar heb wel vaak last van bultjes en rode plekjes. Ik scheer gewoon met een mesje 2 keer per week.

Heb een nogal gevoelige huid dus meer keer zit er niet in. Die uiercremetip vind ik wel een goeie, ga ik ook proberen. En degene die een ontharingscremes gebruiken; welke gebruik je dan?? Dit is vanwege de hygiene, mijn vriendin doet dit al vanaf het moment dat er haar groei kwam en nog steeds klaagt ze dat het zo snel aangroeit.

Dus met dat "ze komen dan lelijk terug zal het wel meevallen". Het is al eeuwen oud dat vrouwen een haarloze vagina willen of hebben vanwege hygiene en dat het door mannen gewoon mooier gevonden wordt. Zijn er écht volwassen mensen die "poes " zeggen???

Antonio donderdag 6 september Dit is vanwege de hygiene Ik beschouw de Islam cultuur als een achterlijke cultuur. Het verband met de hygiene ontgaat mij volkomen. Ik zou iedereen willen verzoeken die met hygiene schermt als kaalscheer argument, met bewijzen aan te komen dat je kut van je lichaam afrot als je hem niet kaalscheert.

Er is nu een heerlijk behaard kutje in mijn leven en ik heb nog niks gemerkt van onhygienische toestanden. Dus graag even konkreet maken wat er nou zo onhygienisch is aan haar op de vagina. Seit donderdag 6 september Het geilste wat er is. Antonio schreef op 03 september Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Hygiéne en haren Antonio?

Je pik rot ook niet weg als je je kopkaas niet verwijdert Dus de dames scheren nu ook massaal hun hoofdhaar af, wegens het o zo smerige zweet dat maar aan hun hoofdharen blijft plakken? Ik zou me wassen van onderen als er pies van mijn doos af druppelt, met of zonder haar. Haar doet er gewoon niet toe. Ik gun iedereen zijn hobbietje, als je als vrouw een kek vaginaatje wilt, dan ga je je gang, maar ga geen valse argumenten gebruiken want dat vind ik vals. Dus argumenten van ik vind het geil, ik wil ergens bij horen, ik doe wat de mode mij dicteert, allemaal prima.

Er is geen een dokter die heeft gezegd: Ik durf juist de stelling aan dat van scheren juist ellende komt, met al die rode bultjes.

Vergeet ook niet dat de cosmetische wereld op een gegeven moment intiem sprays ontwikkelde, een soort kut-deodorant, waar de vrouwen juist ontstekingen van kregen. Dus wat de cosmetische wereld dicteert, heeft vaak met marktwerking te maken en niets met medische noodzaak. Antonio schreef op 06 september Ik weet niet wat andere dames met hun partner doen , maar de mijne likt me nooit op mijn kruin Weet je wat trouwens nog een makkelijk voordeel is van geen of weinig haar?

Dat je met een nieuwe partner met je eigen trouwens ook bepaalde soa's in één oogopslag kunt zien Noem jij nou eens voordelen op van wél haar? Mooier is geen argument, wat mooi is is in the eyes of the beholder En rode bultjes wat jij als argument aanhaalt ; helemaal niet nodig Antonio,wat kun jij je druk maken om een doos van een vrouw.

Anonymous zondag 10 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Dit is meer bijgewerkt dan 11 volgens mij. Zoals 15 wil ik de vrouwtjes ook wel hebben. Wat een mooie vrouwen weer maar persoonlijk hou ik meer van een verzorgd streepje dan zo n jungle , maarja iedereen is anders. Voor de rest toppie gedaan.

Pure schoonheid, en gelukkig met natuurlijke begroeiing Bravo! Wat mij betreft liever niet trimmen. Of er nu een dichte vacht of dat de vacht wat lichter is maakt niet uit. Het is mooi en opwindend zoals het van nature groeit.

Liever geen kale toestand. Daar genees je toch van…. Mij lief zit van onderen op slot en word daar gek van, ik wil gewoon een behaarde poes bewonderen, gewoon niets meer en niets minder. Wie kan mij iets zinnigs schrijven? Tijdens de strand maanden kaal of zeer kort getrimd. Overige maanden mag het ongestoord groeien. Vind behaard ook wel sexy staan hoor, zeker als het lekkere jonge knullen van rond de 18 zijn. Of leuke meid van mijn leeftijd.Kut met veel schaamhaar shemale chat gratis

  • Hoe het ook zij, het werkt perfect en bevalt uitstekend. Overspeel je je hand dan kan het zich tegen je keren.
  • Opasex sexy en geil
  • Blote kut thuisontvangst limburgNeuken op z n hondjes goedkope escorts


Vind het veel mooier en beter staan met schaamhaar en vind het ook lekkerder. Ook haartjes onder de oksels vind ik mooie en mag van mij gewoon. Natuurlijk is goede hygiëne sowieso belangrijk.

Als je dat niet doet houdt alles op. Het punt was alleen dat kaal makkelijker in onderhoud is, en daarom in de praktijk meestal schoner omdat niet iedereen altijd even precies is. M'n vriendin en ik scheren al jaren, ook voor het populair werd, en we hebben nooit last van ingegroeide haartjes en pukkeltjes etc.

Volgens mij is ook dat weer een kwestie van éérst goed reinigen, en dan een goede sensitive scheergel gebruiken en steeds een nieuw mesje te pakken. Dus niet hetzelfde mesje nemen waar je eerst een baard mee hebt geschoren. Ik gebruik al jaren Wilkinson Quattro Titanium, daar zit ook nog een soort roostertje voor ter bescherming.

Hoe het ook zij, het werkt perfect en bevalt uitstekend. Na het scheren doe ik nog een aftershave balsem alcoholvrij uiteraard erop. Ik ben gaan scheren toen ik zestien was, en doe het nog steeds. Om de drie dagen bijhouden gaat het makkelijkst vind ik. Leuk, pH-neutrale doucheproducten, maar de vagina zelf is ook niet pH-neutraal, dus dan nog is het niet verstandig die daar in de buurt te gebruiken.

Zolang een vagina dagelijks wordt gewassen is er niks mis mee. Maar dat moet ook als het kaal is. Het is niet dat een kale vagina minder vaak hoeft te worden gewassen. Daarnaast heeft kaal, zeker als je scheert, ook weer nadelen omdat de huid door het scheren en ingegroeide haartjes beschadigd raakt.

Ik vind kaal ook veel mooier. Ik scheer mezelf ook, dat is wel zo eerlijk tegenover m'n vriendin. Ik zou het waarschijnlijk ook doen als het alleen mooi was, maar het voelt ook veel lekkerder en frisser, en het is inderdaad ook hygiënischer. Waarin blijft meer hangen denk je, een kokosmat of een gladde vloer? Dan kun je stofzuigen wat je wilt, maar daar heeft ook niet iedereen elke dag zin in, als je begrijpt wat ik bedoel.

Bovendien wassen veel vrouwen daar alleen met water omdat ze ooit door hun moeder verteld is dat zeep slecht is. Dat klopt ook, ware het niet dat zeep als zodanig nauwelijks nog verkocht wordt, en de meeste doucheproducten PH-neutraal zijn. Dus is kaal in de praktijk gewoon frisser dan een dikke bos schaamhaar. Gewoon zelf even logisch nadenken, ook als je vriendin geen zin meer heeft om te scheren en jij een excuus zoekt om dat goed te praten.

Mijn vriendin heeft een harige kut. Vroeger schoor ze zich wel kaal maar daar is ze al een paar jaar mee gestopt. Maar ik denk niet dat ze nu minder hygiënisch is.

Als ze zich niet zou wassen, dan is het niet hygiënisch. Maar als je het gewoon wast is het ook met schaamhaar niet vies. Voor de meeste jongens zal het zo zijn dat ze het kaal veel mooier vinden, en dan halen ze een nepargument als hygiëne er bij om anderen te overtuigen. Schaamhaar of niet, het is puur persoonlijke voorkeur, er is niks op tegen om het te laten staan en er is ook niks op tegen om het weg te halen.

En als je er mee zit zijn er ook mogelijkheden om het permanent te laten verwijderen. Er zullen misschien ook mannen zijn die het mooi vinden, maar de meeste houden van een gladde huid. Je wilde eerlijkheid, sorry.

Waar denk je dat het zweet blijft bij een harige, die het per definitie warmer heeft? Bekijk de structuur van een haar maar eens. Daar blijft alles aan hangen.

En geur komt van bacteriën. Niks abnormaals, maar het is wel zo. En kaal is gewoon hygiënischer. Die uiercremetip vind ik wel een goeie, ga ik ook proberen. En degene die een ontharingscremes gebruiken; welke gebruik je dan?? Dit is vanwege de hygiene, mijn vriendin doet dit al vanaf het moment dat er haar groei kwam en nog steeds klaagt ze dat het zo snel aangroeit.

Dus met dat "ze komen dan lelijk terug zal het wel meevallen". Het is al eeuwen oud dat vrouwen een haarloze vagina willen of hebben vanwege hygiene en dat het door mannen gewoon mooier gevonden wordt. Zijn er écht volwassen mensen die "poes " zeggen???

Antonio donderdag 6 september Dit is vanwege de hygiene Ik beschouw de Islam cultuur als een achterlijke cultuur. Het verband met de hygiene ontgaat mij volkomen. Ik zou iedereen willen verzoeken die met hygiene schermt als kaalscheer argument, met bewijzen aan te komen dat je kut van je lichaam afrot als je hem niet kaalscheert.

Er is nu een heerlijk behaard kutje in mijn leven en ik heb nog niks gemerkt van onhygienische toestanden. Dus graag even konkreet maken wat er nou zo onhygienisch is aan haar op de vagina. Seit donderdag 6 september Het geilste wat er is. Antonio schreef op 03 september Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Hygiéne en haren Antonio? Je pik rot ook niet weg als je je kopkaas niet verwijdert Dus de dames scheren nu ook massaal hun hoofdhaar af, wegens het o zo smerige zweet dat maar aan hun hoofdharen blijft plakken?

Ik zou me wassen van onderen als er pies van mijn doos af druppelt, met of zonder haar. Haar doet er gewoon niet toe. Ik gun iedereen zijn hobbietje, als je als vrouw een kek vaginaatje wilt, dan ga je je gang, maar ga geen valse argumenten gebruiken want dat vind ik vals. Dus argumenten van ik vind het geil, ik wil ergens bij horen, ik doe wat de mode mij dicteert, allemaal prima.

Er is geen een dokter die heeft gezegd: Ik durf juist de stelling aan dat van scheren juist ellende komt, met al die rode bultjes. Vergeet ook niet dat de cosmetische wereld op een gegeven moment intiem sprays ontwikkelde, een soort kut-deodorant, waar de vrouwen juist ontstekingen van kregen. Dus wat de cosmetische wereld dicteert, heeft vaak met marktwerking te maken en niets met medische noodzaak.

Antonio schreef op 06 september Ik weet niet wat andere dames met hun partner doen , maar de mijne likt me nooit op mijn kruin Weet je wat trouwens nog een makkelijk voordeel is van geen of weinig haar? Dat je met een nieuwe partner met je eigen trouwens ook bepaalde soa's in één oogopslag kunt zien Noem jij nou eens voordelen op van wél haar?

Mooier is geen argument, wat mooi is is in the eyes of the beholder En rode bultjes wat jij als argument aanhaalt ; helemaal niet nodig Antonio,wat kun jij je druk maken om een doos van een vrouw. Anonymous zondag 10 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt?

Dat is bij ons dagelijkse kost. Vind behaard ook wel sexy staan hoor, zeker als het lekkere jonge knullen van rond de 18 zijn. Of leuke meid van mijn leeftijd. Zend je mail maar wie weet kunnen we wat afspreken? Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Hou niet van die haren. Je moet ze zo tussen je tanden vandaan peuteren na het beffen. Maar iets wat trimmen is mooier. Nu het shirt nog uit. Kan er geen genoeg van krijgen.

Laat een reactie achter Reactie annuleren Reactie Naam verplicht. Nakend webcamsex Webcamsex Cams2day.

kutje behaard kale spleet

Neuken in twente gratis trailer seks


Dames, alhoewel ik geloof dat het kale kutje een beetje over zijn hoogtepunt heen is, staan de kolommen toch weer vol. Een kutje is een rijk bezit.

Niet alleen kan er een kind uit komen, maar ook kan je daar schandalig gebruik van maken. Je kan gewoon geld maken met je vagina, zie Persephone, maar als je het een beetje slim speelt kan je van alles krijgen met een lekker strak kutje. Gedaan krijgen is een beter woord. Iedere man wil erop kruipen. Het is een beetje een erecode onder vrouwen om er niet over te praten, maar er zijn genoeg zusters die het spel heel geraffineerd spelen.

Mabel Wisse Smit wist al jong rijke machtige mafia mannen te paaien met haar grotje. Teven het grootste nadeel: Overspeel je je hand dan kan het zich tegen je keren. Met Hans Dorrestijn ben ik eens dat ik me afvraag of penisnijd wel bestaat. Welke vrouw wil nou zo'n malle stengel aan haar lijf? Ze hebben zelf iets wat oneindig veel mooier is.

Dat brengt me gelijk tot de volgende stelling: En ik bedoel dan: Ook geen plastische chirurgie. Waaromz ou je zulke definitieve zaken aan je vagina laten doen? Nu is een kaal kutje nog hip, over 10 jaar is de behaarde doos weer goed en dan zit je met je half behaarde kut tegen die tijd kom je erachter dat toch niet al het haar dood is. Geloof je me niet? Op dit forum staat nu als achtergrond een vrouw met een dijk van 2 wenkbrauwen. Ik vind haar prima, maar in de jaren 70 vonden ze de wenkbrauw iets voor sinterklaas of een bouwvakker.

Dus de vrouwen trokken ze uit, niet goedschiks dan wel kwaadschiks. Kijk maar eens naar oudere vrouwen, vaak hebben ze hele verminkte wenkbrauwen die ze maar met een potloodstreepje wat laten lijken. Heel lelijk maar toen o zo hip. Kik dinsdag 4 september Er wordt veel van het onderwerp afgeweken. Ik ben ook al jaren kaal maar heb wel vaak last van bultjes en rode plekjes.

Ik scheer gewoon met een mesje 2 keer per week. Heb een nogal gevoelige huid dus meer keer zit er niet in. Die uiercremetip vind ik wel een goeie, ga ik ook proberen. En degene die een ontharingscremes gebruiken; welke gebruik je dan??

Dit is vanwege de hygiene, mijn vriendin doet dit al vanaf het moment dat er haar groei kwam en nog steeds klaagt ze dat het zo snel aangroeit. Dus met dat "ze komen dan lelijk terug zal het wel meevallen".

Het is al eeuwen oud dat vrouwen een haarloze vagina willen of hebben vanwege hygiene en dat het door mannen gewoon mooier gevonden wordt.

Zijn er écht volwassen mensen die "poes " zeggen??? Antonio donderdag 6 september Dit is vanwege de hygiene Ik beschouw de Islam cultuur als een achterlijke cultuur.

Het verband met de hygiene ontgaat mij volkomen. Ik zou iedereen willen verzoeken die met hygiene schermt als kaalscheer argument, met bewijzen aan te komen dat je kut van je lichaam afrot als je hem niet kaalscheert. Er is nu een heerlijk behaard kutje in mijn leven en ik heb nog niks gemerkt van onhygienische toestanden. Dus graag even konkreet maken wat er nou zo onhygienisch is aan haar op de vagina. Seit donderdag 6 september Het geilste wat er is.

Daar genees je toch van…. Mij lief zit van onderen op slot en word daar gek van, ik wil gewoon een behaarde poes bewonderen, gewoon niets meer en niets minder. Wie kan mij iets zinnigs schrijven?

Tijdens de strand maanden kaal of zeer kort getrimd. Overige maanden mag het ongestoord groeien. Vind behaard ook wel sexy staan hoor, zeker als het lekkere jonge knullen van rond de 18 zijn.

Of leuke meid van mijn leeftijd. Zend je mail maar wie weet kunnen we wat afspreken? Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Hou niet van die haren. Je moet ze zo tussen je tanden vandaan peuteren na het beffen.

Heey srry dat ik dit bij boys only post maar ik wil gwn graag weten wat jongens er van vinden. Ik ben een meisje en ben best behaard. Ik heb namelijk een donkere snor te veel om weg te halen met een pincet. Ik heb ook veel donker haar op mijn armen en ook op mijn benen maar mijn benen scheer ik. Ik heb ook donkere haartjes onder mijn navel en rond mijn tepels.

Ik heb ook haar OP mijn billen, wat je dus een beetje ziet als ik een bikini aan heb. Ik vroeg me af wat jongens hier van vinden. Zou je een meisje hierdoor nog aantrekkelijk vinden of niet.

Geef plz je eerlijke mening. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 07 juni   [ Oksels liefst glad geschoren, maar schaamhaar doe ik totaal niet moeilijk over: Ik hou van behaarde meisjes????

Oksels zie ik dan toch liever kaal. Schaamhaar maakt me niet veel uit, mijn vriendin heeft dan wel een harige kut maar kaal vind ik ook mooi. Voor beffen maakt het mij persoonlijk niks uit.

Ben een uitzondering denk ik tegenwoordig. Maar ik vind veel schaamhaar echt super geil. Vind het veel mooier en beter staan met schaamhaar en vind het ook lekkerder. Ook haartjes onder de oksels vind ik mooie en mag van mij gewoon. Natuurlijk is goede hygiëne sowieso belangrijk. Als je dat niet doet houdt alles op.

Het punt was alleen dat kaal makkelijker in onderhoud is, en daarom in de praktijk meestal schoner omdat niet iedereen altijd even precies is. M'n vriendin en ik scheren al jaren, ook voor het populair werd, en we hebben nooit last van ingegroeide haartjes en pukkeltjes etc. Volgens mij is ook dat weer een kwestie van éérst goed reinigen, en dan een goede sensitive scheergel gebruiken en steeds een nieuw mesje te pakken.

Dus niet hetzelfde mesje nemen waar je eerst een baard mee hebt geschoren. Ik gebruik al jaren Wilkinson Quattro Titanium, daar zit ook nog een soort roostertje voor ter bescherming. Hoe het ook zij, het werkt perfect en bevalt uitstekend. Na het scheren doe ik nog een aftershave balsem alcoholvrij uiteraard erop. Ik ben gaan scheren toen ik zestien was, en doe het nog steeds. Om de drie dagen bijhouden gaat het makkelijkst vind ik.

Leuk, pH-neutrale doucheproducten, maar de vagina zelf is ook niet pH-neutraal, dus dan nog is het niet verstandig die daar in de buurt te gebruiken. Zolang een vagina dagelijks wordt gewassen is er niks mis mee. Maar dat moet ook als het kaal is. Het is niet dat een kale vagina minder vaak hoeft te worden gewassen. Daarnaast heeft kaal, zeker als je scheert, ook weer nadelen omdat de huid door het scheren en ingegroeide haartjes beschadigd raakt.

Ik vind kaal ook veel mooier. Ik scheer mezelf ook, dat is wel zo eerlijk tegenover m'n vriendin. Ik zou het waarschijnlijk ook doen als het alleen mooi was, maar het voelt ook veel lekkerder en frisser, en het is inderdaad ook hygiënischer. Waarin blijft meer hangen denk je, een kokosmat of een gladde vloer? Dan kun je stofzuigen wat je wilt, maar daar heeft ook niet iedereen elke dag zin in, als je begrijpt wat ik bedoel.

Bovendien wassen veel vrouwen daar alleen met water omdat ze ooit door hun moeder verteld is dat zeep slecht is. Dat klopt ook, ware het niet dat zeep als zodanig nauwelijks nog verkocht wordt, en de meeste doucheproducten PH-neutraal zijn.

kutje behaard kale spleet