kutje gluren spuitende penis

.

Thuisontvangst zeeland gratis sexdate

Mijn broertje was voor zijn leeftijd best wel stevig gebouwd. Zijn handen streelden mijn rug, en gingen langzaam naar beneden, hij begon mijn billen te kneden, dit maakte mij nog geiler dan ik al was, ik luisterde nu alleen nog maar naar mijn eigen lichaam, het feit dat ik nu ontzettend geil was geworden door de jongen die me vasthield, en die mijn jongere broertje was, kon me op dit moment niets schelen.

Het duurde niet lang of mijn broertje bezorgde me een wereldorgasme, ik liet zijn penis los en hield hem vast, met mijn armen om hem heen stond ik uit te hijgen. Niels kuste me, "vond je het lekker" vroeg hij lief. Ondanks zijn leeftijd, was hij al stevig geschapen, ik schatte zijn stijve zeker op ongeveer twintig centimeter, warm hard geil vlees. Ik trok het velletje van zijn pik naar achter en nam zijn dieprode eikel in mijn mond.

Ik proefde, zijn natte geil dat ik uit zijn pik zoog. Langzaam rukte ik hem af, en maakte hem gek door snel met mijn tong rond de dikke eikel, te draaien, Oo dacht ik, wat zal dat een heerlijk gevoel zijn als hij die mooie pik in mijn kut zal rammen.

Ik streelde hem onderaan zijn stevige ballen, Niels begon te schokken, hij kreunde, en ik voelde zijn eikel opzwellen in mijn mond. Met kracht, spoot hij, mijn mond vol met zijn zoetig, smakend zaad.

Ik verslikte me bijna in de volle lading, die hij in mijn mondje liet lopen. Ik kwam naar boven en drukte mijn mond op de zijne, onze tongen speelde met het warme vocht dat hij net bij mij in mijn mond had gelost. Niels liep rond in zijn short.

Samen ruimde we de sporen op van het feestje dat ik de avond hiervoor had gevierd. Het was mijn bedoeling om hem af en toe geil te maken, zodat hij me vanavond goed kon neuken, het leek wel of hij niet meer verslapte, de arme jongen liep bijna de hele dag met een stijve lul in zijn broek. Ik wilde alles wat er in zat voor mezelf!! Het is trouwens best een geil gezicht zo'n plassende jongen.

Ik mocht zijn stijve plasser vast houden als hij zijn vocht in de toiletpot spoot. En als hij klaar was likte ik hem natuurlijk even schoon.

Eindelijk na het avond eten, dat we hadden gemaakt plofte we samen op de bank, we hadden half de middag, onze kleren al uit getrokken, Niels kon het toch niet laten om af en toe, even zijn hand in mijn broekje te stoppen en aan mijn kale kutje te voelen.

Ik was zo geil dat mijn spleetje ook de hele dag nat was geweest van opwinding. Ik lag met mijn benen wijd op de bank met Niels naast me, zijn pik stond stijf rechtop.

Hij ging op zijn knieën voor me zitten en bekeek mijn kut. Er liep een straaltje vocht van tussen mijn schaamlipjes wat hij voorzichtig met zijn tong oplikte. Voorzichtig, alsof hij mijn spleetje niet wilde aanraken. Dit hield hij even vol. Zelf vond hij het geloof ik ook tijd om me mijn warme kutje te verwennen, hij drukte zijn gezicht tegen mijn spleetje aan, ik voelde hoe hij met zijn neus over mijn klitje wreef, en met zijn tong probeerde hij zo diep mogelijk in mijn hete kutje te komen.

Toen hij mijn stijve klitje tussen zijn lippen nam en het in zijn mond zoog, ontplofte ik in zijn gezicht, alle spanning die ik de hele dag had opgebouwd verloor ik in het orgasme dat ik kreeg doordat hij me nu smakkend als een jonge hond aan mijn kut likte.

Ik trilde helemaal toen ik klaarkwam, ik schreeuwde geloof ik, maar Niels ging gewoon door, hij wist van geen ophouden, ik wilde zijn hoofd wegduwen, omdat ik nu extra gevoelig was, maar hij hield me stevig vast, en likte gewoon door, tot ik nog een keer klaarkwam.

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo ben klaargekomen. Hijgend van inspanning liet Niels me los, ik lag met mijn benen wijd op de bank, Niels keek naar mijn kut, die van verlangen een beetje open stond. Ik wilde hem niet langer laten wachten, "kom naast me zitten" zei ik, ik kroop boven op hem en hield zijn lul vast, ik plantte zijn stijve diep in mijn kut en bleef even op hem zitten.

Hij nam mijn tieten in zijn handen, en kneep in mijn gevoelige tepels, "kom neuk me" zei hij. Ik kneep met mijn kutspieren in zijn pik en kwam een beetje omhoog. Ik begon nu wat sneller op en neer te bewegen. Niels kreunde, en begon steeds harder in mijn tieten te knijpen. Ik zag aan zijn reactie dat het niet lang meer ging duren voordat hij klaar ging komen. Tot nu toe had ik met mijn hele gewicht op hem gezeten. Ik deed mijn onderlijf wat omhoog om hem ruimte te geven zodat hij nu het tempo kon bepalen.

Hij stootte zijn bekken omhoog, en dreef zijn pik diep in mijn onderlichaam. Briesend als een paard, neukte Niels mijn kut. Zijn zaad gutste langs zijn penis uit mijn mishandelde poes, en sijpelde over zijn ballen. Moe van het neuken, lagen we in elkaars armen uit te hijgen.

Nadat we een beetje bij waren gekomen, namen we uit mijn vader's wijnkelder een lekker flesje wijn en dronken een stevig glas om wat op krachten te komen voor de volgende ronde. Hij had zijn hand alweer op m'n poesje gelegd, ik genoot, zelfs zonder dat hij zijn vingers bewoog was het een heerlijk gevoel, die warme hand op m'n kutje. Kom duw je pik in me en neuk me!!! Om hem wat extra aan te sporen, hield ik mijn billen uit elkaar. Niels kwam achter me zitten, hij duwde mijn handen weg en spreidde mijn billen zelf, in plaats dat hij zijn eikel, tussen mijn schaamlippen duwde, voelde ik zijn tong op mijn strakke nauwste gaatje, och, wat een verrassing om het puntje van zijn tong tegen m'n kontgaatje aan te voelen.

Hij duwde het puntje van zijn tong bij me naar binnen, ik kreunde, dit had nog nooit iemand bij me gedaan, het gevoel maakt me zo geil, dat ik mijn kutje zelf begin te vingeren. Niels ziet dat en in plaats van zijn tong verdwijnt er nu een vinger in mijn bruine strakke gaatje. Ik kreun als hij dat bij me doet, zo weet hij dat ik ervan geniet. Hij begint me steeds dieper te vingeren, als hij merkt dat ik door zijn massage wat wijder word duwt hij er nog een vinger bij, hij kust mijn billen, en ik vinger zelf mijn klit nu nog sneller, dan daarnet.

Ik voel zijn vingers diep in me, en kom heerlijk hijgend klaar op mijn eigen vingers. Niels drukt zijn stijve tussen mijn schaamlippen en als hij er zeker van is dat zijn pik nat is van mijn geil duwt hij zijn dikke eikel tegen mijn kontgaatje, ik kreun en krijg in de gaten wat hij van plan is.

Mijn kringspier voelde eerst wat pijnlijk aan doordat hij zijn lid, bij me naar binnen schoof. Je mag wel even voelen hoor,ze bijt niet. Ik stak mijn hand uit en voorzichtig voelde ik aan haar kale kut.

Ik gleed erlangs en INA sidderde met haar lijf. Ik hoorde haar hijgen en een zacht kreuntje ontsnapte uit haar mond. Voel maar schat, ze is er klaar voor. Ze had mijn stijve paal beet en met haar andere arm trok ze me naar haar toe.

Ze zoende mij en ik voelde dat ze mijn rits open maakte. Ik stond stok stijf en verroerde mij niet. Met gemak haalde ze mijn harde pik eruit en zonder wat te zeggen voelde ik hem langs haar kutje glijden. Wat denk je, zal ik je nu al laten spuiten.? Kom naar boven ,we hebben de tijd. Boven aan gekomen ging ze op de rand van het bed zitten en liet mijn broek zakken.

Zelf durfde ik nog niet zo wat te doen. Eerst mijn jeans uit en stond ik in mijn slip. Ze zette haar vingers er tussen en langzaam deed ze hem naar beneden. Met een klap sprong hij tegen haar kin aan. Kom trek jij mijn slip uit,. Met bevende hand deed ik haar string uit. Haar kale kutje was drijf nat.

Ze trok me op bed en voor ik er erg in had ging ze mij pijpen. Dit was voor de eerste keer dat ik gepijpt werd. Ze wreef met haar borsten over mijn buik heen, terwijl ze pijpte.

Ik liet mijn hand op haar rug liggen en streelde haar. Ze klom op bed en ze ging zo boven mijn gezicht zitten. Ik wist wat ze wilde ,maar ik had nog nooit gelikt. Als je voor het eerst een kutje ziet en dan al moet likken ,nee dat durfde ik niet. Maar ze spoorde mij aan en ik waagde het maar en stak mijn tong op haar geile kutje.

Ik gleed erlangs met mijn tong maar ze drukte zelf al haar spleet op mijn mond. Ja ALEX lik me. Ik ging steeds meer tekeer met mijn tong en ik deed het zeker lekker want ze kronkelde van genot. Maar ze pijpte mij steeds harder en ik voelde nu echt het zaad omhoog komen. OooooIna ik kom zo hoor. Hou het nog even op als je wilt. Neee ik kom en ik schoot met mijn lijf omhoog en mijn zaad kolkte uit mijn paal haar mond in.

Ze kneep in mijn ballen en zoog maar door. Ja ik kom ook. Ze plofte met haar kut op mijn gezicht en ik stikte bijna. Mijn gezicht zat onder het geil, nooit geweten dat het niet zo vies is als ik dacht. Ik zag dat ze haar mond af veegde en keek achterom. Ze ging omhoog en kwam naast mij liggen. Is dit de eerste keer voor jou? Ja de eerste keer. Wat ben ik een geluks vogel. Maar nu hebben we nog niet het echte gedaan.

Ik was het echt een beetje vergeten,omdat ik nog bij lag te komen. Ze pakte mijn pik en hij stond zo weer. Hoe was mijn kutje,lekker van smaak? Nou dan mag je zo voor het eerst je lekkere geile pik in mijn hongerige kut steken. Ik zal eerst op je komen zitten ,dan voel je hoe warm het daar is en lekker glad. Ze ging op mij zitten en ze nam mijn pik beet en zette hem ervoor.

Zachtjes zakte ze en ik voelde de warme gladde glod over mijn pik komen. Ze steunde op mijn borst en ik moest met haar borsten spelen. Toen hij er helemaal in zat begon ze een beetje op en neer te gaan.

Je haalt het vuur weer naar boven bij me. WAt geil die staaf in mijn rijpe kut man. En ze drukte nog harder. En als je straks klaar komt ,gewoon door neuken hoor. Ik knikte en sloot mijn ogen en met haar tepels tussen mijn vingers genoot ik van haar.

Het werd er maar natter op en met gemak gleed hij er in en eruit. Na een best lange tijd voelde ik weer dat zalige gevoel komen. INA merkte het ook en ze wachte even. OOO schat je komt zeker bijna he? Denk even ergens anders aan dan zakt het wel. Zal zonde wezen als we klaar zijn. Ze zat stil en aaide mij over mijn borst heen.

Harde knoppen en dan voelde ik hoe ze met haar kut om mijn paal kneep. Lekker he dat gevoel,voel je het wel dat mijn kut knijpt. Wat een heerlijke middag hebben we he? Maar als BRAM thuis komt? Die hoeft hier niks van te weten,hij zal het niet erg vinden,maar toch liever niet. En ik voelde haar weer knijpen. INA als je zo doorgaat kom ik wel klaar hoor. Zullen we dan maar? Draaien met haar kont op mijn lul voelde ik dat hij alles raakte. Met een beetje gewip en dan weer lange halen neukjte ze mijn paal.

Allemachtig wat geil is dit zeg,mijn kut staat in brand. Wat een harde lul heb jij toch Ze praat maar door maar daar word ik zo geil van dat ik het voelde komen Ik kneep per ongeluk hard in haar tieten en ze gaf een gil. Ik trok mij aan haar tieten van het bed en met een harde stoot klampte ik mij vast aan haar en mijn zaad golfde uit mijn pik diep in haar kut.

Ja ja ga door ik neuk je nog langer hoor. Maar het jeukte zo dat het bijna niet uit te houden was. Mijn pik was leeg en ze bleef maar door neuken tot hij slap in haar kut zat. Eindelik zat ze er stil op. Ze had tranen in haar ogen van geiligheid. Ze liet haar voorover zakken en met mijn slappe pik tegen haar kut aan begon we te zoenen.

Ik weet niet hoelang we zo lagen,maar het was zo bijzonder voor mij. Nou schat ,het is nu nog eerder gebeurd als dat we dachten, spijt ervan? Nee ik niet hoor. Dus het is voor herhaling vatbaar.? Zeker weten , maar wel overdag he als hij er niet is. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.kutje gluren spuitende penis

.
Homos die neuken sex massage salons


Niels kuste me, "vond je het lekker" vroeg hij lief. Ondanks zijn leeftijd, was hij al stevig geschapen, ik schatte zijn stijve zeker op ongeveer twintig centimeter, warm hard geil vlees.

Ik trok het velletje van zijn pik naar achter en nam zijn dieprode eikel in mijn mond. Ik proefde, zijn natte geil dat ik uit zijn pik zoog. Langzaam rukte ik hem af, en maakte hem gek door snel met mijn tong rond de dikke eikel, te draaien, Oo dacht ik, wat zal dat een heerlijk gevoel zijn als hij die mooie pik in mijn kut zal rammen. Ik streelde hem onderaan zijn stevige ballen, Niels begon te schokken, hij kreunde, en ik voelde zijn eikel opzwellen in mijn mond. Met kracht, spoot hij, mijn mond vol met zijn zoetig, smakend zaad.

Ik verslikte me bijna in de volle lading, die hij in mijn mondje liet lopen. Ik kwam naar boven en drukte mijn mond op de zijne, onze tongen speelde met het warme vocht dat hij net bij mij in mijn mond had gelost.

Niels liep rond in zijn short. Samen ruimde we de sporen op van het feestje dat ik de avond hiervoor had gevierd. Het was mijn bedoeling om hem af en toe geil te maken, zodat hij me vanavond goed kon neuken, het leek wel of hij niet meer verslapte, de arme jongen liep bijna de hele dag met een stijve lul in zijn broek. Ik wilde alles wat er in zat voor mezelf!! Het is trouwens best een geil gezicht zo'n plassende jongen.

Ik mocht zijn stijve plasser vast houden als hij zijn vocht in de toiletpot spoot. En als hij klaar was likte ik hem natuurlijk even schoon. Eindelijk na het avond eten, dat we hadden gemaakt plofte we samen op de bank, we hadden half de middag, onze kleren al uit getrokken, Niels kon het toch niet laten om af en toe, even zijn hand in mijn broekje te stoppen en aan mijn kale kutje te voelen.

Ik was zo geil dat mijn spleetje ook de hele dag nat was geweest van opwinding. Ik lag met mijn benen wijd op de bank met Niels naast me, zijn pik stond stijf rechtop. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en bekeek mijn kut. Er liep een straaltje vocht van tussen mijn schaamlipjes wat hij voorzichtig met zijn tong oplikte. Voorzichtig, alsof hij mijn spleetje niet wilde aanraken. Dit hield hij even vol. Zelf vond hij het geloof ik ook tijd om me mijn warme kutje te verwennen, hij drukte zijn gezicht tegen mijn spleetje aan, ik voelde hoe hij met zijn neus over mijn klitje wreef, en met zijn tong probeerde hij zo diep mogelijk in mijn hete kutje te komen.

Toen hij mijn stijve klitje tussen zijn lippen nam en het in zijn mond zoog, ontplofte ik in zijn gezicht, alle spanning die ik de hele dag had opgebouwd verloor ik in het orgasme dat ik kreeg doordat hij me nu smakkend als een jonge hond aan mijn kut likte.

Ik trilde helemaal toen ik klaarkwam, ik schreeuwde geloof ik, maar Niels ging gewoon door, hij wist van geen ophouden, ik wilde zijn hoofd wegduwen, omdat ik nu extra gevoelig was, maar hij hield me stevig vast, en likte gewoon door, tot ik nog een keer klaarkwam.

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo ben klaargekomen. Hijgend van inspanning liet Niels me los, ik lag met mijn benen wijd op de bank, Niels keek naar mijn kut, die van verlangen een beetje open stond. Ik wilde hem niet langer laten wachten, "kom naast me zitten" zei ik, ik kroop boven op hem en hield zijn lul vast, ik plantte zijn stijve diep in mijn kut en bleef even op hem zitten.

Hij nam mijn tieten in zijn handen, en kneep in mijn gevoelige tepels, "kom neuk me" zei hij. Ik kneep met mijn kutspieren in zijn pik en kwam een beetje omhoog. Ik begon nu wat sneller op en neer te bewegen. Niels kreunde, en begon steeds harder in mijn tieten te knijpen. Ik zag aan zijn reactie dat het niet lang meer ging duren voordat hij klaar ging komen. Tot nu toe had ik met mijn hele gewicht op hem gezeten. Ik deed mijn onderlijf wat omhoog om hem ruimte te geven zodat hij nu het tempo kon bepalen.

Hij stootte zijn bekken omhoog, en dreef zijn pik diep in mijn onderlichaam. Briesend als een paard, neukte Niels mijn kut. Zijn zaad gutste langs zijn penis uit mijn mishandelde poes, en sijpelde over zijn ballen. Moe van het neuken, lagen we in elkaars armen uit te hijgen. Nadat we een beetje bij waren gekomen, namen we uit mijn vader's wijnkelder een lekker flesje wijn en dronken een stevig glas om wat op krachten te komen voor de volgende ronde.

Hij had zijn hand alweer op m'n poesje gelegd, ik genoot, zelfs zonder dat hij zijn vingers bewoog was het een heerlijk gevoel, die warme hand op m'n kutje. Kom duw je pik in me en neuk me!!! Om hem wat extra aan te sporen, hield ik mijn billen uit elkaar. Niels kwam achter me zitten, hij duwde mijn handen weg en spreidde mijn billen zelf, in plaats dat hij zijn eikel, tussen mijn schaamlippen duwde, voelde ik zijn tong op mijn strakke nauwste gaatje, och, wat een verrassing om het puntje van zijn tong tegen m'n kontgaatje aan te voelen.

Hij duwde het puntje van zijn tong bij me naar binnen, ik kreunde, dit had nog nooit iemand bij me gedaan, het gevoel maakt me zo geil, dat ik mijn kutje zelf begin te vingeren. Niels ziet dat en in plaats van zijn tong verdwijnt er nu een vinger in mijn bruine strakke gaatje. Ik kreun als hij dat bij me doet, zo weet hij dat ik ervan geniet. Hij begint me steeds dieper te vingeren, als hij merkt dat ik door zijn massage wat wijder word duwt hij er nog een vinger bij, hij kust mijn billen, en ik vinger zelf mijn klit nu nog sneller, dan daarnet.

Ik voel zijn vingers diep in me, en kom heerlijk hijgend klaar op mijn eigen vingers. Niels drukt zijn stijve tussen mijn schaamlippen en als hij er zeker van is dat zijn pik nat is van mijn geil duwt hij zijn dikke eikel tegen mijn kontgaatje, ik kreun en krijg in de gaten wat hij van plan is.

Mijn kringspier voelde eerst wat pijnlijk aan doordat hij zijn lid, bij me naar binnen schoof. Toen hij er voor de helft inzat, liet de lieverd me even wennen. Ik hou van jongens die niet gelijk te keer gaan als ze bij een meisje binnenkomen. Zijn pik was zo massief dat ik zijn lul in me voelde opzwellen. De bingomiddag vervalt maar mag de pret niet drukken. Vingeren voor de webcam. Harige oma wil Tom zijn jonge pik in haar voelen. Gillend en spuitend komt deze blondine klaar.

Vers uit de rimboe en direct een blanke lul in je smoelwerk. Damn Deze oma kan neuken. Jonge rakker drukt zijn harde lul zo in oma's kontje.

Pornobob neemt grietje met pruik. Ben je aan het gluren naar mama? Spuiten als een fontein door neukmachine. Plotsklaps staat zijn harige tante poedeltje naakt voor hem. Oma speelt het zeugje in de bejaardenloterij. Renske 18 spuit de schoolkantine onder. Dokter Squirt laat zien hoe je een kutje laat spuiten.

Geile oma heeft nog steeds een getraind anusje. Monster tieten van Duitse oma worden geneukt. Nee schat, kijk maar eens hoe mama pijpt en probeer het dan nog eens. Blond tienertje 19 heerlijk aan haar sappige kutje gelikt. Botergeile brunette laat eigen poesje spuiten. Pornobob laat Melissa More spuiten. Spuit de dokter maar lekker onder, geile neukslet. Het orgasme kanon uit Oosterhout spuit de hele bank onder.

In de squirtkliniek gaat iedereen met een spuitend kutje huiswaarts. Zij squirt zo haar vriendin in het mondje. Zij spuit haar beste vriendinnen onder met vrouwenvocht. Handyman beft rondborstige milf naar hoogtepunt.

kutje gluren spuitende penis

Neger neukt blanke boerensex


Dit gaat nooit goed, de meester is niet snel tevreden! Onder dwang moet dit schoolmiesje gestoorde mannen afzuigen en aids zaad slikken. Haar verkrachter knijpt steeds haar strotje dicht. Ik ben zo geil op mijn jongere broertje Categorie: Gisteravond had ik met een paar vriendinnen een feestje gebouwd. Mijn ouwelui waren een week weg op vakantie, en ze hadden m'n broertje en mij hier gelaten.

Er móet toch iemand op het huis passen, hadden ze gezegd. Jullie gaan toch niet meer met ons mee. Daar vinden jullie jezelf toch al te oud voor. Mijn broertje, net zestien en ik al zeventien jaar oud, vonden natuurlijk dat ze groot gelijk hadden, en ik had gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt door er een een klein feestje van te maken samen met m'n vriendinnen.

Met een duf hoofd stapte ik de douche in. Toen ik mijn hoofd om de deur van de badkamer stak, zag ik mijn broertje, hij stond spiernaakt met zijn rug naar me toe, en zijn rechterarm maakte een snelle regelmatige beweging. Ik wachtte even voor ik wat tegen hem zei, hij was zo druk bezig, dat hij helemaal niet in de gaten had dat ik achter hem stond.

In de spiegel boven de wastafel zag ik dat hij zijn ogen dicht had. Zijn hand ging steeds sneller op en neer. Hij begon te hard te kreunen. Zijn strakke billen trokken samen en met een schreeuw kreeg hij zijn orgasme. Hij draaide zich om, met zijn verslapte penis nog in zijn hand. Er hing nog een druppeltje sperma aan zijn pik. Met een rood hoofd vluchtte hij de douche uit.

Ik hoorde zijn slaapkamerdeur dicht slaan. Ik bekeek wat hij had achtergelaten, zo te zien, een behoorlijke hoeveelheid, zaad. Mijn broertje was ook al een grote jongen aan het worden. Ik douchte me snel, en best wel wat opgewonden, liep ik met mijn badjas nog aan, naar beneden, om ontbijt te maken. Niels zat aan de keukentafel met een kom cornflakes en keek nauwelijks op toen ik tegenover hem ging zitten. Ik wed, dat je alweer een stijve hebt of niet soms?

Ik voelde nu zelf ook wat kriebelen tussen mijn benen. Of er zachtjes in knijpen? Niels keek me ongelovig aan, was dat mijn zus die dat daar tegen me zegt? Mijn lekkere zus die ik al misschien wel meer dan honderd keer stiekem heb bespioneerd, en begluurd? Ik begreep dat mijn broertje een extra zetje nodig had, en ik was zo geil, geworden door dit spel dat ik zelf was begonnen, dat ik op opstond en naast hem ging staan.

Nu stond ik met mijn naakte lijf voor hem. Ik weet niet wat me bezielde maar nu was er geen weg terug, "je mag alles met me doen," fluisterde ik geil. Ik deed een stap voorruit en sloeg mijn armen om hem heen, ik drukte mijn naakte lijf tegen dat van hem, en ik voelde zijn stijve tegen mijn onderbuik kloppen. Onze lippen vonden elkaar, we tongden als een pas verliefd stel.

Mijn harde tepels drukte tegen zijn brede borst. Mijn broertje was voor zijn leeftijd best wel stevig gebouwd. Zijn handen streelden mijn rug, en gingen langzaam naar beneden, hij begon mijn billen te kneden, dit maakte mij nog geiler dan ik al was, ik luisterde nu alleen nog maar naar mijn eigen lichaam, het feit dat ik nu ontzettend geil was geworden door de jongen die me vasthield, en die mijn jongere broertje was, kon me op dit moment niets schelen.

Het duurde niet lang of mijn broertje bezorgde me een wereldorgasme, ik liet zijn penis los en hield hem vast, met mijn armen om hem heen stond ik uit te hijgen. Niels kuste me, "vond je het lekker" vroeg hij lief. Ondanks zijn leeftijd, was hij al stevig geschapen, ik schatte zijn stijve zeker op ongeveer twintig centimeter, warm hard geil vlees. Ik trok het velletje van zijn pik naar achter en nam zijn dieprode eikel in mijn mond.

Ik proefde, zijn natte geil dat ik uit zijn pik zoog. Langzaam rukte ik hem af, en maakte hem gek door snel met mijn tong rond de dikke eikel, te draaien, Oo dacht ik, wat zal dat een heerlijk gevoel zijn als hij die mooie pik in mijn kut zal rammen. Ik streelde hem onderaan zijn stevige ballen, Niels begon te schokken, hij kreunde, en ik voelde zijn eikel opzwellen in mijn mond. Met kracht, spoot hij, mijn mond vol met zijn zoetig, smakend zaad. Ik verslikte me bijna in de volle lading, die hij in mijn mondje liet lopen.

Ik kwam naar boven en drukte mijn mond op de zijne, onze tongen speelde met het warme vocht dat hij net bij mij in mijn mond had gelost. Niels liep rond in zijn short. Samen ruimde we de sporen op van het feestje dat ik de avond hiervoor had gevierd. Het was mijn bedoeling om hem af en toe geil te maken, zodat hij me vanavond goed kon neuken, het leek wel of hij niet meer verslapte, de arme jongen liep bijna de hele dag met een stijve lul in zijn broek.

Ik wilde alles wat er in zat voor mezelf!! Het is trouwens best een geil gezicht zo'n plassende jongen. Ik mocht zijn stijve plasser vast houden als hij zijn vocht in de toiletpot spoot. En als hij klaar was likte ik hem natuurlijk even schoon. Zwaar behaarde vagina krijgt toch een ferme veeg. Man laat zijn vrouw spuiten. Een goddelijk trio met twee lekkere wijven.

Eindelijk weer pik in oma's harige kut. Het zaad loopt zo uit haar harige gleuf. Dokter Squirt laat de kutjes weer spuiten. Spuitend kutvocht na luttele minuten vingeren. De beste vriendin van haar dochter laat moeder spuiten. Mams betrapt zoon en dochter in aktie. De bingomiddag vervalt maar mag de pret niet drukken. Vingeren voor de webcam. Harige oma wil Tom zijn jonge pik in haar voelen. Gillend en spuitend komt deze blondine klaar.

Vers uit de rimboe en direct een blanke lul in je smoelwerk. Damn Deze oma kan neuken. Jonge rakker drukt zijn harde lul zo in oma's kontje. Pornobob neemt grietje met pruik. Ben je aan het gluren naar mama? Spuiten als een fontein door neukmachine. Plotsklaps staat zijn harige tante poedeltje naakt voor hem. Oma speelt het zeugje in de bejaardenloterij. Renske 18 spuit de schoolkantine onder.

Dokter Squirt laat zien hoe je een kutje laat spuiten. Geile oma heeft nog steeds een getraind anusje. Monster tieten van Duitse oma worden geneukt. Nee schat, kijk maar eens hoe mama pijpt en probeer het dan nog eens.

kutje gluren spuitende penis