neuk je juf kut met rood haar

Gratis sex in rotterdam ontvangst sexneuk je juf kut met rood haar
Dikke bruine tieten sexbioscoop gelderland


Het was me al meermaals opgevallen dat ze bizondere aandacht had voor Veerle, een van mijn klasgenotes. Ze stond er regelmatig bij en er was ook dikwijls handcontact, doordat de juf een hand op Veerle's schouder, hand of arm had liggen.

Na de les vroeg ze ook altijd aan Veerle of die haar wou helpen met het terugbrengen van de kaarten en modellen naar het materiaal lokaal. Dat bevond zich op zolder en kon je bereiken via een smalle trap achter een deur, die vanuit onze gang naar boven leidde. Telkens Veerle meeging bleef ze tijdens de hele break weg en kwam pas heel opgewonden terug als de volgende les begon. Dat intrigeerde me en mijn nieuwsgierigheid nam met de dag toe! Ik nam me voor om me na de volgende les vlug op die zolder te verstoppen om te zien wat daar eigenlijk allemaal gebeurde.

Ik wist dat daar allerlei materiaal stond, oa ook veel decors en materiaal voor speciale gelegenheden, dus zou er plaats genoeg zijn om me te verbergen.

Direct na de volgende les aardrijkskunde glipte ik de trap op naar de zolder en zocht me tussen de vele spullen een plaatsje, waarvan ik de hoek met de kaarten en dergelijke goed kon zien zonder zelf gezien te worden. Ik hield mijn GSM alvast bij de hand, zodat ik zonodig ook foto's kon nemen!

Ik zat nog maar net goed op mijn plekje of ik hoorde gestommel op de trap en een dichtslaande deur. Gezellig babbelend kwam Veerle boven met enkele kaarten en direct daarachter de juf.

Net toen Veerle op de bovenste trap was, hoorde ik de juf "stop" zeggen, wat Veerle ook deed. Het was door de nazomer nog vrij warm en dus had Veerle een mini-rokje aan, wat nu waarschijnlijk een leuk uitzicht gaf voor de juf lager op de trap. Ik zag haar handen langs de benen van Veerle omhoog gaan en onder het rokje verdwijnen, wat Veerle best leek te bevallen.

Dat was een foto waard, die gelukkig kon rekenen op veel licht van de verschillende grote slagvensters in het dak. Wat de juf precies onder dat rokje uitspookte, kon ik niet zien, maar wel dat Veerle er heerlijk van leek te genieten. Op een bepaald moment zag ik dat de juf het broekje van het zuchtende meisje tot op haar knieën trok en dan met haar handen terug opsteeg naar warmere oorden.

Aan de beweging van haar arm en elleboog te zien, was ze nu Veerle flink aan het vingeren, wat een tweede foto opleverde en veel gesnuif en gezucht van Veerle.

Veerle is een knap meisje met gitzwart haar en een stevig stel tieten in haar bloesje. Ze heeft mooie lange benen, die onder het korte rokje nog langer leken. Haar mooie snuitje stond nu helemaal in verrukking en met gesloten ogen onderging ze de behandeling door haar lerares.

Die was nu zo vriendelijk om het rokje van Veerle omhoog te slaan, zodat ik een mooi uitzicht kreeg op het mooie kontje Een diepe zucht verbrak de stilte, terwijl de juf met duidelijk zin voor meer, de gleuf van Veerle op en neer likte.

Ook dat werd door mijn toestelletje haarscherp geregistreerd! Toch handig zo'n GSM met fototoestel erin. Alhoewel ik alleen een zijdelings zicht had op het gebeuren, was toch duidelijk te zien op de foto's wat er gaande was. De juf vond dat het tijd was voor wat anders en nam de kaarten over van Veerle en zette ze op hun plaats, terwijl Veerle haar achterna liep De juf leunde nu op een tafeltje dat niet echt ver van me af stond en Veerle wist precies wat van haar verwacht werd.

Ze ging achter de juf staan en herhaalde wat ze net geleerd had. Ze schoof haar handen onder de lange rok en werkte zich zo naar boven. Tot mijn genoegen - en dat van mijn fototoestel - sloeg ze die rok al direct omhoog, zodat ik een onbelemmerd uitzicht kreeg op het prachtige stel billen van onze juf. Dat moesten mijn kameraden kunnen zien, dus weer een foto. Veerle masseerde de billen van de juf terwijl ze al likkend van de knieën naar boven werkte, wat heel wat gezucht en gesteun ontlokte bij onze knappe lerares.

Na wat gefrunnik onder het broekje ging dat ook naar beneden, waardoor ik bijna recht in de welriekende dreef van onze juf kon kijken. God, wat had die een prachtige gleuf met leuk krullend schaamhaar rond twee roze lipjes en een schat van een sterretje erboven. Veerle was ook erg opgewonden door het prachtige uitzicht en zette haar lippen op het roze spleetje en zoog gelijk de hele winkel naar binnen, wat verwelkomd werd door luid gesnuif.

Ik had een goed uitzicht van redelijk dichtbij en een knoert van een stijve, door al dat geile gedoe. Ik moest me echt inhouden om niet tevoorschijn te vliegen en de juf én Veerle een megabeurt te geven. De foto's volgden elkaar op en Veerle wist veel goeie punten te behalen door haar uitgebreide likwerk, dat nu vergezeld ging van een duim die plagend over de klit geschoven werd en tussendoor diep tussen de gewillige lippen verdween. Het gesnuif en gezucht werd er alleen maar erger door en tegelijk met de bel voor het volgende lesuur, kwam de juf kreunend en zingend klaar.

Als een raket schoten ze naar de trap, onderwijl hun slipje opsjorrend en hun rok fatsoenerend. Even later volgde ik hen en begaf me naar de klas, met een hoofd als een biet van de opgelopen onbevredigde spanning.

Het eerstvolgende lesuur was met een andere leraar, maar mijn aandacht ging steeds naar Veerle, die er onschuldig maar blozend en nagenietend bij zat. Mensen, wat was dat toch een mooi meisje, zeker nu ik iets meer van haar gezien had. Ik had voordien nooit durven dromen over al dat moois dat ze onder haar kleding verborg en zeker niet wat die stoot van een juf in huis had.

Daar wou ik wel meer van zien! De volgende week tijdens de les aardrijkskunde was mijn aandacht niet echt bij de les, maar zat ik bijna constant de juf te bewonderen en fantaseerde ik allerlei geile toestanden met haar. Toen ze me plots een vraag stelde, viel ik uit mijn droomwereld en had geen flauw benul wat ze gevraagd had of waarover de les ging.

Ik kreeg een uitbrander en werd flink in mijn hemd gezet, waarschijnlijk ook omdat ze me had zien staren naar haar. De rest van de les kon ik niets goeds meer doen in haar ogen. Mijn klasgenoten moesten er alleen maar eens hartelijk om lachen, maar bij Veerle zag ik ook een glimp van minachting op haar gezicht. Die spande natuurlijk samen met 'haar vriendinnetje'.

Zo, als de dames dachten mij te kunnen kleineren in volle klas, dan had ik wel enkele interessante fotootjes achter de hand. Daarmee kon ik me wreken en tegelijk enkele leuke momenten creëren. Na de les stelde ik me in de gang op om ook een foto te trekken van de twee, als ze naar de zolder verdwenen. Met een lieflijke glimlach deed de juf de deur naar de zolder open voor Veerle en liet haar met een verlekkerde blik in de ogen voorgaan naar boven. Dat stond alweer op foto en ook eentje hoe ze omhoog keek naar de mooie billetjes onder het korte rokje hoger op de trap.

Ik wachtte geduldig enkele minuten, zodat de twee tortelduifjes boven hun werkzaamheden konden beginnen en sloop toen geruisloos de trap naar boven op. Veerle zat op haar knietjes op het tafeltje met haar rokje omhoog en broekje omlaag, terwijl de juf haar achterlangs aan 't vingeren en likken was. Voor het duo mij zag had ik alweer een fotootje van dit intieme tafereel getrokken, en ook een close-up van de juf met haar lippen op het kutje van Veerle.

De meisjes schrokken zich half lam toen ze me opmerkten en wisten zich met hun houding geen raad. Ze haasten zich om te doen of er niets gebeurd was, terwijl Veerle haar broekje omhoog wurmde. Juf Versijpe probeerde me nog met een strenge stem te verplichten de foto's te wissen, maar terwijl ze dat zei, was ik ze al aan 't doorzenden naar mijn mailbox. De directie zal zeker jouw carrière met jou willen bespreken juf en ook voor Veerle zal er wel wat nieuws uit voortvloeien.

Maar misschien kunnen we tot een vergelijk komen en deze onprettige gevolgen vermijden!? Ze stonden ondertussen evengoed nog heet van het onderbroken voorspel, wat ook niet echt bijdroeg tot een doordachte reactie. Als jullie willen dat ik dit niet aan de grote klok hang, dan adviseer ik jullie om alles te doen wat ik jullie beveel, zonder tegenspraak.

Bij de minste reden daartoe, zal ik niet twijfelen om de foto's te gebruiken. Ze staan me beduusd en ongelovig aan te staren als de bel klinkt. Ik laat hen met een grijnzende blik achter en begeef me naar de klas.

Even later zie ik Veerle helemaal verdwaasd de klas binnen strompelen en met een angstige blik naar mij op haar plaats neerploffen. Die heeft de schrik goed te pakken en met de juf zal het nog erger zijn, want bij haar staat heel haar carrière op het spel.

Tijdens de computerles diezelfde dag, besluit ik van die schrik-situatie gebruik te maken om Veerle alvast duidelijk te maken wie de lakens uitdeelt. Ze zit recht tegenover mij en onder de tafel kan ik haar benen en rokje zien. Ik stuur haar een berichtje op haar computer, waarin ik haar beveel haar benen te spreiden, zodat ik haar broekje kan zien.

Maar dat weigert ze, zodat ik haar aan de foto's moet herinneren, waarbij ik de foto doorstuur waar de juf voor haar de deur naar de zolder opent. Als ze terug weigert, vraag ik of ik een pittiger foto moet doorsturen en dan misschien ineens naar heel de klas! Dat geeft de doorslag en aarzelend opent ze haar benen, terwijl ze rood aanloopt. Tussen de schermen door maak ik vlug een fotootje van haar showtje, waardoor ze met een klap haar benen terug sluit en nog roder aanloopt.

Mijn wraak is zoet en ik stuur haar dat fotootje door met eronder 'dankjewel slavinnetje'! Zo te zien weet ze niet hoe vlug ze moet zijn om die van haar scherm te krijgen, voor iemand anders het te zien krijgt. Als ik na de laatste les juf Versijpe tegenkom in de gangen, vraag ik beleefd of ik bijles van haar kan krijgen, want dat ik de laatste tijd niet zo goed kan volgen in de les. Ze loopt rood aan van schaamte en ergernis en antwoord dat ze dat niet zo'n goed idee vindt.

Ik reageer met te zeggen dat ik het ook bij de directie kan gaan vragen met het nodige 'bewijsmateriaal', waarna ze aarzelend zegt dat het misschien toch wel kan. Ik dring erop aan dat het bij haar thuis op haar flatje moet gebeuren, zodat we niet gestoord kunnen worden zoals in de school.

Ze woont daar alleen en het is niet ver van waar ik woon, zodat de verplaatsing niet groot is. Schoorvoetend en na een herinnering aan de foto's geeft ze toe. Ik spreek met haar af dat ik vanavond al om 7u mag komen voor een eerste herhaling, wat ze met zichtbare tegenzin toestaat.

Daverend op mijn benen van enthousiasme en spanning ga ik naar huis, terwijl ik allerlei scenario's voor vanavond tracht te bedenken. Want het laatste dat me interesseert zijn saaie bijlessen aardrijkskunde.

Ik denk erover om haar bijlessen anatomie en biologie te vragen. Ik vertel thuis dat ik 's avonds bijlessen moet volgen en tijdens het eten dwalen mijn gedachten steeds af naar de herinneringen van de zolder op school. Mijn moeder vraagt nog waarom ik zo verstrooid en afwezig ben, waarop ik antwoord dat ik een standje kreeg in de les aardrijkskunde en daarom nu op bijles moet.

Ondertussen heb ik wel enkele ideetjes over het verloop van de komende bijles. Tegen 7u loop ik met een stijve en helemaal verhit en opgewonden de paar straatjes tot aan de flat van de juf.

Als ze de deur opendoet, zie ik dat ze nu een jeansbroek aan heeft en een hoog gesloten trui. Ze laat me onwennig binnen en gaat me voor naar haar zitplaats.

Daar liggen al enkele atlassen en schoolboeken gereed en onzeker vraagt ze me te gaan zitten. Voor ze de kans krijgt verder te gaan, vraag ik haar een heel luchtig kleedje te gaan aandoen, erg kort en met een ruime decolleté. Ik vertel haar dat me dat de geschikte kleding lijkt om de lessen mee te beginnen. Uiteraard pruttelt ze tegen en zegt dat ze er niet aan denkt te doen wat ik vraag. Ik herinner haar even aan de foto's die ik heb en laat ze de revue passeren op mijn GSM!

Verschrikt wil ze die uit mijn handen grissen, maar daar was ik op bedacht en ze pakt er naast. Ik herinner haar eraan dat ik die foto's thuis ook nog op mijn harddisk heb staan én ook nog eens op een CD, zodat ze zeker niet verloren kunnen gaan. Aarzelend en woest verdwijnt ze richting slaapkamer, terwijl ik me gemakkelijk installeer in de driezit. Na enige tijd roep ik haar en vraag waar ze blijft, want als ze niet direct verschijnt begin ik met doorzenden van foto's naar klasgenoten.

Dat heeft effect, want onmiddellijk komt ze tevoorschijn. Ze is oogverblindend mooi in dat minuscule kleedje, dat mijn verbeelding in hoogste versnelling zet. Haar borsten komen met twee glooiende hellingen uit haar decolleté piepen en vragen erom gezoend en gestreeld te worden. Haar ranke benen lopen hoog omhoog en het korte kleedje bedekt slechts het meest essentiële.

Ik prijs haar om het mooie uitzicht dat ze biedt en vraag haar een kop thee voor me te zetten. Daar heeft ze geen probleem mee en ze haast zich naar de keuken om water te koken. Als ze terugkomt, tassen neemt en deze op tafel zet, vraag ik haar om even zo te blijven staan, zodat ik kan kennismaken met haar prachtige tieten die bijna uit de verpakking vallen. Geschrokken veert ze recht, maar even mijn GSM tonen doet haar weer voorover buigen, terwijl ze rood aanloopt van schaamte en ergernis.

Het water loopt me in de mond bij de aanblik van die heerlijke roomsoezen die ze me met tegenzin laat bekijken. Ik geniet van het uitzicht en laat haar extra lang zo staan, zodat ik alle tijd heb om alles uitvoerig te keuren en zijzelf gloeiend wordt van het ongemak. De klik van de waterkoker wordt door de juf dankbaar aangegrepen om richting keuken te verdwijnen. Als ze het water ingiet doe ik met mijn GSM teken om dieper door te buigen, wat duidelijke taal voor haar is.

Met tegenzin gehoorzaamt ze en toont me opnieuw haar heerlijke speelgoed, dat lekker wiebelt als ze zo voorover staand beweegt. Ik laat een hand in haar bh glijden en pak zo'n zachte soes, weeg ze in mijn hand, knijp ze en voel haar tepel hard worden. Ik laat haar rechtover mij plaatsnemen in de tweezit en terwijl ze thee drinkt, doe ik teken om haar benen te openen.

Als dat niet direct gebeurd vertel ik haar dat ik het beu ben om telkens over de foto's te moeten beginnen om iets van haar gedaan te krijgen. Vanaf nu doet ze alles vanaf de eerste keer of er worden foto's in omloop gebracht. Dat lijkt ze te begrijpen, want moeizaam doet ze haar benen van elkaar en krijg ik uitzicht op een prachtig kanten slipje.

Na haar enige tijd uitdagend tussen de benen gekeken te hebben, wat haar wel lijkt op te winden maar ook boos en onzeker maakt, vraag ik haar om haar benen nog verder te openen. Ik besef dat ik haar weerstand geleidelijk moet breken en niet te ver ineens gaan.

Als ze zo een tijdje met haar prachtige speelgoed tentoon heeft gezeten, met een opbollend broekje waar ik een nat streepje in opmerk en onopvallend een fotootje van heb getrokken, vraag ik haar wat ze zoal in petto heeft aan bijlessen. Voor ze antwoord sluit ze haar benen, maar dat is niet volgens mijn regels. Met tegenzin doet ze haar benen weer open op mijn teken en zegt dat ze de les van vandaag wil herhalen.

Ik vertel haar dat ik meer moeite en problemen heb met anatomie en biologie. Dat bezorgt haar al direct een biet van een hoofd, want blijkbaar kan ze ongeveer raden met welke items ik zoal 'problemen' zal hebben. Ze antwoord dan ook ontwijkend dat ze daar geen les in geeft en dus geen ervaring en didactisch materiaal heeft.

Mij lijkt dat niet zo'n probleem, want al doende leert men en ze heeft aan zichzelf genoeg didactisch materiaal en visuele hulpmiddelen. Hierop valt ze wenend op haar knieën voor mij en smeekt me al die foto's te deleten en het hele voorval te vergeten. Dan zal ze nu heel lief voor me zijn en me een onvergetelijke avond bezorgen. Nou, met zo'n lief voorstel uit betraande oogjes en uitzicht op een stel tieten die bananen kunnen recht krijgen, moet je al een onmens zijn om niet vertederd te worden.

Ik antwoord dus dat ik haar voorstel wel aantrekkelijk vind, maar dat de foto's niet gedeleet worden. Zolang ze doet wat ik haar vraag hoeft ze geen angst te hebben voor haar job en haar imago op school! En die onvergetelijke avond heb ik sowieso al.

Maar met die traantjes ben ik niets vooruit en ik herinner haar ook aan de harde confrontatie in de klas, waarbij ze mijn imago lelijk ondermijnd heeft. En tenslotte is ze ook zo geen braaf doetje, want dan zou ze geen leerlinge beffen tijdens de schooluren. Dus moet ze de zaken nu maar nemen zoals ze die zelf veroorzaakt heeft. Ik gebied haar om op haar knieën te blijven zitten, maar zich om te draaien, met haar kontje naar mij. Vertwijfeld voldoet ze aan dit bevel, waarna ik haar beveel haar handen op de grond te plaatsen en haar benen te strekken, zodat haar kontje omhoog komt.

Als ze dit aarzelend en knalrood ook doet, kruipt haar korte kleedje nog meer omhoog en onthult net het begin van haar broekje. Doordat ze een los kleed aanheeft zonder centuur, valt dit helemaal open en zie ik ook de onderkant van haar kanten BH.

Ik gebied haar te zeggen dat ze haar lichaam onderdanig helemaal aanbied aan haar Meester, die ermee mag doen wat hij wil. Het kost wat moeite, herhaling en een foto-sessie van mijn GSM voor ze dat netjes en met heldere stem wil zeggen.

Ik leg er de nadruk op dat ze nu mijn gewillige slavin is, me moet aanspreken met Meester en alles uitvoeren zonder morren. Onderwijl heb ik natuurlijk weer enkele foto's bijgemaakt. Na de nodige beverige aarzeling komt het er dan toch uit, maar dan heel stilletjes. Ik laat het haar herhalen tot ze het luid en duidelijk vraagt, terwijl ik zelf brand van verlangen om eindelijk dat broekje van die lekker billen te kunnen trekken en die heerlijke feestzaal te onthullen.

Ze zweet zich bijna een ongeluk door de diepgaande vernedering en trilt op haar benen van de spanning. Als ze het tenslotte duidelijk heeft gevraagd, beveel ik haar om achteruit te schuifelen tot ze met haar kontje vlak bij mijn zetel is.

Ik vraag haar of ze echt wel wil dat ik haar broekje uittrek, want dan kan ik haar blote pruim zien en haar sterretje en dan houd niets me nog tegen om daar ook aan te komen. Ik laat haar smeken: Ik verlang naar je vingers in mijn kutje en kontje"!

Het zweet staat me in de handen en elders, voor ze dat eindelijk netjes gevraagd heeft en mijn piemel is ondertussen zo ongeveer een jonge eik, die bijna mijn rits doorboort van de spanning. Ik ben bang dat hij zal breken als ik zou hoesten. Ik denk dat onze juf op dat moment bijna uitzinnig is van frustratie, schaamte én woede, maar tegelijk beseft dat ze haar toekomst kan vergeten als die foto's tevoorschijn zouden komen.

Tegelijk lijkt ze zo heet als een vulkaan te lopen van die vernederende behandeling, waarbij een van haar leerlingen haar zo manipuleert en schandelijk behandelt. Maar haar akties met Veerle verraden een hete aanleg en blijkbaar is mijn aanpak voor haar een verplichte aanleiding om haar hitsige aard tot uiting te laten komen.

Ze kan zich verstoppen achter de dwang die ik uitoefen om toch aan hete spelletjes en toestanden te komen, die ze anders zou moeten ontberen. Eindelijk is het zover en kan ik als 'volleerde' Meester de smeekbede van mijn slavin voldoen en haar broekje uittrekken. Het kleinnood is blijkbaar kletsnat, ze lijkt me zo lek als een gieter.

Ik pak het bij de bovenkant vast en trek het langzaam over haar gladde billen, waarbij een pracht van een gleuf tevoorschijn komt. Eerst ontdek ik het perfekte sterretje, dat krampachtig dichtknijpt als ik er zachtjes op blaas. Nog wat verder komt een dampend mosseltje tevoorschijn, waarvan de schelpjes al lichtjes openstaan van de doorstane opwinding.

Haar broekje gaat nu snel verder omlaag en over haar voeten weg. Na mijn suggestie vraagt ze "Meester, mag ik mijn voeten ver uit elkaar zetten, zodat mijn speeltuin helemaal open gaat staan en jij overal makkelijk bij kunt". Zoiets kan je natuurlijk niet weigeren van zo'n schat van een meisje, zeker niet als ze het zo braaf en duidelijk vraagt Het zweet loopt van haar geile snoet maar aarzelend verzet ze toch haar voeten tot ze netjes een heel eind uit elkaar staan en zonder dat ze het merkt maak ik een foto van dit prachtige tafereel.

Ik leun achterover in de zetel en geniet van het uitzicht en het machtsgevoel dat dit me geeft. Als ik plots haar BH opmerk die voor een echt volmaakt uitzicht teveel is, laat ik haar vragen "Meester, wil je aub mijn bh uitdoen, zodat mijn lekkere tieten vrij onder mij kunnen bengelen om jou te plezieren". Ook dat verzoek kan ik haar niet weigeren, maar eerst schuif ik haar kleedje over haar hoofd en armen, zodat ze nagenoeg helemaal bloot zit.

Dan doe ik haar bh los en wriemel hem omhoog tot bij haar kleedje. Daar staat ze nu op handen en voeten, helemaal in haar blootje met haar kontje hoog de lucht in. Ik kan niet nalaten weer enkele foto's van verschillende kanten te trekken, want zulke mooie uitzichten vragen om vereeuwiging. Als ze na enkele minuten zuchten en blazen heel onderdanig vraagt of ze anders mag gaan zitten, want dat ze krampt krijgt in armen en benen, pak ik haar bij haar enkels, laat haar met de handen achteruit naar me toestappen en leg haar enkels op de rugleuning van de zetel, links en rechts naast mijn hoofd.

Op die manier heb ik haar sappige pruim net voor mijn mond en kan ik met mijn handen bij haar slingerende uiers. De juf zweet zich te pletter van de vernedering en de onderdanigheid die ik haar opleg, maar mijn gevoel is euforisch, ik geniet met volle teugen en gespannen broek. Terwijl ik haar roompotjes stevig kneed en spelletjes speel met haar gespannen tepels, plaats ik mijn mond vol op haar snoepwinkel en verken met mijn tong haar spleetje.

Blijkbaar is ze erg gevoelig aan beffen, want onmiddellijk begint ze te hijgen en te steunen en met haar kontje te draaien. Ik laat me natuurlijk ook niet kennen en pluk haar lipjes uit elkaar met de punt van mijn tong, waarna ik haar kleine lipjes lik en zo verder werk naar haar klitje toe.

Na enkele stevige likken komt er een klein puntje tevoorschijn, dat ik zachtjes verwen door mijn tong er omheen te cirkelen. Ook haar melkbollen komen geen aandacht tekort en ik rol haar spenen tussen mijn vingers tot ze twee keer zo lang zijn als normaal. Mijn tong heeft ondertussen de ingang van haar grotje open gemaakt en ik verken de binnenkant van haar vochtige speelzaal, wat sidderingen door haar lichaam doet gaan en de sapstroom doet toenemen.

Ze smaakt heerlijk en haar sappige pruim maakt me bijna gek van genot. Uit zichzelf vraagt ze "Meester, wil je aub mijn borsten steviger masseren en harder op mijn klitje zuigen, zodat ik heerlijk kan klaarkomen".

Ik doe mijn uiterste best en mijn tong maakt overuren in haar heerlijk trekkende genotsgrotje. Haar kontje draait en keert en schokt door al die heerlijke sensaties en haar tepels zijn bikkelhard in mijn knedende handen. Plots bedenk ik echter dat zij de slavin is en mij moet plezieren en dus onderbreek ik mijn aktiviteiten en beveel haar om op handen en knieën naast mij in de driezit te komen zitten. Ik wijs op de tent in mijn broek en vraag haar wat ze nu moet doen!

Na enige aarzeling vraagt ze twijfelend "Meester, mag ik je mooie pik uit je broek halen en je lekker afzuigen? Voorzichtig opent ze mijn broek en haalt mijn gezwollen familiejuweel te voorschijn.

Al ben ik niet overmaats geschapen, de hete scènes hebben mijn paal tot het uiterste doen zwellen en de zachte handjes van de juf maken het er niet minder om. Met ontzag bekijkt ze mijn wapen in haar handen, zodat ik bijna wegdraai van verlangen op wat komen gaat. Terwijl ze fluweelzacht met haar tongentje cirkeltjes draait rond mijn eikel, speel ik met haar bengelende borsten en melk speels haar tepels.

Tevreden kirrend hapt ze de paarse kop van mijn stang naar binnen en begint zachtjes zuigend mijn op barsten staande joekel te pijpen. Ik heb nooit geweten dat bijlessen zo bevredigend kunnen zijn en dat een jonge lerares die net afgestudeerd is, reeds zo getalenteerd en gedreven haar lessen kan geven. Om haar te belonen voor haar goede werk besluit ik haar extra te verwennen. Ik pak haar ene voet en leg hem boven op de rugleuning, zodat haar hete gleufje ver open komt te staan en makkelijk bereikbaar is voor mijn hand.

Op het ritme van haar pijpbewegingen speel ik met haar lipjes en klitje en schuif een vinger in de volle lengte in haar dampende kutje. Er gaan rillingen van genot door haar knappe lichaam en kreunend zuigt ze me naar een beuk van een orgasme. Haar kletsnatte spleetje zuigt zich vast op mijn vingers en ik voel in haar vulva de eerste krampachtige schokken van een naderende orkaan. Haar pijpbewegingen worden onregelmatig maar zo intens dat ik vrees dat ze mijn onderbroek in mijn kont zal zuigen.

Ik voel een tintelende energie opstijgen vanuit de toppen van mijn tenen, terwijl er in mijn hoofd een hele lichtstoet passeert die overgaat in een spetterend vuurwerk, terwijl gloeiendheet magma naar mijn penis stroomt. Al het opgekropt sperma van weken schiet uit mijn bekken naar buiten en straal na straal vuur ik af in het mondje van de juf, die ik onbewust met haar hoofd verder over mijn paal duw zodat ik recht in haar keel schiet.

Ze slikt snuivend en hikkend alles door, terwijl ze zelf een denderend orgasme doorstaat, dat door mijn pompende vingers in haar pruim een tweede hoogtepunt kent.

Na een opgelegd "Dank u Meester, dat u me zo fijn gevingerd hebt en dat ik je zo heerlijk mocht pijpen", mag ze even naar de badkamer om zich op te frissen. Als ik haar zo in haar blootje zie wegstappen en bedenk wat een mogelijkheden dat prachtige lichaam mij nog kan bieden, dan heeft mijn slappe pikkie alweer de neiging om zich terug op te richten. Als de juf terug is laat ik haar voor me knielen en steek mijn slappe friemeltje terug in haar lekkere pijp-installatie.

Haar mondje is lekker koel van het water na het badkamerbezoek, wat een extra kik geeft. Die stond op zijn beurt op en ontdeed zich razendsnel van zijn kleren. Anita had het voorbeeld gevolgd en was op de eettafel gaan liggen met haar benen wijd. De naakte Johan hoefde niet eens te stoten om zijn pik diep in haar te krijgen. Ze was kletsnat en zijn pik gleed naar binnen als een warm mes door de boter. Het liefst had hij haar keihard geneukt, maar hij wist ook dat hij dan veel te snel klaar zou komen.

Buiten dat om was het plaatje voor zijn ogen te mooi om waar te zijn. Zijn oude lerares lag te genieten op de eettafel en telkens als hij stootte zwaaide haar grote tieten heen en weer. Hij begon haar iets harder te neuken op aandrang van Anita en hij voelde hoe haar kut zich samentrok om zijn dikke pik en hij wist dat ze middenin een orgasme zat. Ze ging staan en gaf hem een zetje, zodat hij op de bank terechtkwam. Zijn pik stond nog steeds keihard omhoog en na even gewacht te hebben, liet ze zich eroverheen glijden en begon ze hem te neuken.

Hij had altijd gedacht dat zijn juf Anita een keurige vrouw was die alleen maar aan seks in de slaapkamer deed met de lichten uit. In zijn fantasieën was ze de grootste hoer die je maar kan verzinnen en hij was dan ook even van slag dat ze meer van het laatste was, dan van het eerste.

Ze ging vlug op haar knieën zitten en nam zijn piemel in haar mond en begon hem geil te pijpen. Johan wist dat hij het niet lang meer zou volhouden, want Juf Anita zoog als een stofzuiger en wist met haar tong al zijn gevoelige plekjes te raken. Hij waarschuwde haar dat het niet lang meer zou duren, het moment voor zijn oude lerares om zijn pik uit haar mond te laten glijden.

Ze pakte haar grote tieten vast en hield die uitnodigend omhoog. Ze kon niet wachten totdat ze zijn warme zaad over haar grote borsten zou voelen en begon geil te praten. Dan mag je me weer Juf noemen en doen we net alsof we 15 jaar terug in de tijd zijn gegaan en je weer 16 bent.

Dat vindt je geil he, lekkere jongen van me. Dan mag je klaarkomen waar je wil en je dikke pik wil ik ook in mijn kontje voelen.

Het geile gepraat was teveel voor Johan die heftig begon te spuiten. Juf Anita drukte haar tieten naar voren om zoveel mogelijk op te vangen en toen Johan weer wat vaster op zijn benen stond begon hij het zaad in haar tieten te smeren.

Hij keek tevreden naar het resultaat en pakte haar uitgestoken hand. Hij liet zich gewillig meenemen naar haar slaapkamer en hij wist dat het een geile nacht ging worden toen ze vroeg: Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. De beste sexfilmpjes met mature vrouwen Mature Geile mature moeder wil een jonge stijve pik   Geil trio met de beste vriendin van zijn oma   Mature met grote tieten heeft seks met een veel jongere man   Het beste van de pornovideo tube sites. Hij heeft sex met zijn oude lerares, eindelijk komt hij over haar tieten klaar Geplaatst door amateur aug 6, Mature , Seksverhaal 0. Hij kwam zijn oude lerares in de supermarkt tegen en nam de uitnodiging aan om een kopje koffie te drinken.

Dat werd dus geile sex. Jonge man heeft het druk, hij moet vier oudere vrouwen bevredigen Oudere buurvrouw wil alleen nog maar een dikke pik in haar kut Jonge vent komt klaar over de dikke hangtieten van een mature voetbalmoeder Mature vrouw met grote tieten is haar huurder aan het aftrekken Italiaanse mature zakenvrouw met grote tieten heeft sex met de buurman Knappe blonde amateur tiener verveelt zich, de hoogste tijd voor een grote pik Mature Latina milf, BBW met enorme tieten, wordt goed geneukt in een hotelkamer Oma met enorme grote tieten wordt ook in haar kontje geneukt Partnerruil met twee geile zwangere vrouwen die er zin in hebben BBW stiefmoeder met dikke tieten, neukt met stiefzoon Russische moeder met grote cup heeft een trio Seks met de geile buurvrouw in de achtertuin, op een zonnige dag Blonde cougar met grote borsten houdt van gespierde jonge mannen De levensechte erotische droom van een knappe amateur vrouw Cuckold, man maakt schulden, keurige echtgenote betaald het met seks af.

Previous Knappe Arabische vrouw met grote borsten heeft seks met haar lover. Next Ouder koppel aan het neuken op een motorboot. Geef een reactie Reactie annuleren. De beste sexfilmpjes met mature vrouwen Mature. Geile mature moeder wil een jonge stijve pik. Geil trio met de beste vriendin van zijn oma. Mature met grote tieten heeft seks met een veel jongere man.

Categorized Tag Cloud lekker kontje strand koppel moeder tatoeages pijpen geil brilletje grote tieten facial knap hondjes mature anaal trio blond masturberen huisvrouw brunette tiener neuken standjes buurman dik vingeren cumshot beffen echtgenote BBW grote borsten buurvrouw aftrekken bank oma creampie klaarkomen doorslikken berijden vriendin donkere man lesbisch hangtieten hotelkamer grote pik buitensex webcam dildo slank milf tietneuken lingerie.

Zin in geile webcamsex? Opa en oma doen aan partnerruil, opa heeft seks met een jonge vrouw jun 7, Partnerruil , Seksverhaal.

neuk je juf kut met rood haar

Vrouwen met een grote kut sexcontact gezocht


neuk je juf kut met rood haar