neuk me klaar rukkende man

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Katie betrapt haar rukkende broer en besluit een handje te helpen ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 1. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Face Down Ass Up Katie. Katie bepaalt wanneer haar slaaf mag klaarkomen. Trotse mama beloont geslaagde examenkandidaat.

Aaliyah geeft haar kleine broertje praktijk les. Taboe Aanvsal Op Slapend Zusje. Geneukt en in het kontje gevingerd door haar stiefbroer. Spelletjes avond bij de familie Doorsnee. Puber Tom maakt misbruik van zijn dronken zus. Ze betrapt en neukt haar panty snuffelende broer. Door mijn eigen vrouwtjesgeil glibberden twee van zijn dikke vingers mijn in brand staande kut in om die eventjes te penetreren. Zijn lul stond ook weer hard als staal tegen zijn buik voelde ik.

Wat is dat toch dat mannen zo geil worden door fantasieën waarbij ze hun vrouw geneukt zien worden door een ander Ik zal mannen wel nooit echt gaan begrijpen maar was Fred ondertussen wel heel dankbaar. Ik was er op dat moment toch wel heel erg naar uit gaan kijken en daarnaast ook nog eens heel nieuwsgierig naar geworden. Hoe zou het zijn, hoe zou het gaan, hoe zou Fred het ervaren, van alles ging er door mijn hoofd. Ondertussen had ik de lekkere pik van Fred uit zijn strakke jeans bevrijd en was ik door mijn knietjes gegaan om die even lekker diep in mijn mond te nemen.

In een recordtijd had ik zijn geil achter in mijn mondje. Dit was natuurlijk te danken aan mijn goede pijpkunsten maar zeer zeker ook aan de opgewondenheid van Fred over wat er zou gaan gebeuren binnen niet al te lange tijd. Nadat ik alles wat hij die dag aan sperma geproduceerd had geslikt had gaf ik hem nog snel een lekkere tongzoen waarbij hij zijn eigen geil kon proeven op mijn tongetje, er waren vast wel wat restanten achtergebleven in mijn mondje.

Hierna vroeg ik hem om snel mee te komen naar de PC voor de reacties van die dag. Ik was nieuwsgieriger als dat ik ooit geweest was naar wat er komen zou. Weer waren er veel reacties, wat is dat toch?

Zou er ook zo massaal gereageerd worden op oproepjes van mannen die een vrouw zoeken vroeg ik me af Natuurlijk waren er weer veel reacties van mannen die veel ouder waren dan waar ik in mijn profiel om vroeg maar door het formaat van hun pik dachten ze toch maar een kans te wagen.

Daarnaast gelukkig ook veel mooie jongens waar van er twee ook nog eens vertelde biseks te zijn en dat mijn man ook best aan hen zou mogen zitten als hij dat wilde.

Omdat zij er precies uit zagen zoals ik graag zou zien kwamen die ook op mijn verlanglijstje te staan. Fred had niets met biseks zoals hij zei maar omdat hij bij het bekijken van de profielen de grote pikken als zijn favoriet zag had ik daar toch wel mijn twijfels over. Verder was er ook nog een Turkse jongen waar ik lang mijn aandacht bij hield. Hij zag er perfect uit, had een mooie grote besneden pik en, niet onbelangrijk voor mij, had een verschrikkelijk mooi berichtje gestuurd waaruit ik opmaakte dat het een heel nette jongen moest zijn.

Dat waren er dus al zeven op mijn verlanglijstje Fred vond de Turkse jongen, die luisterde naar de naam Yilmaz, maar niets liet hij al snel merken aan me.

Die steeg bij mij dus meteen naar nummer 1 op de tipparade. Hij wilde me toch zien neuken en dan zou dat gaan gebeuren met wie ik dat wilde. Daarnaast had ik natuurlijk ook Alex nog van de vorige dag.

Die zag ik zelf toch wel heel erg zitten, hierdoor schoof Yilmaz meteen alweer naar de tweede plaats door. Het was de onervarenheid van Alex wat me erg aan sprak maar ook zijn heerlijke totaal onbehaarde gladde lichaam, zijn foto waar dat op te zien was stond al op mijn netvlies gebrand. Nummer drie op de lijst werd Gerald, een van de twee biseks jongens.

Hij was een jongen van 19 jaar met een héél erg donkerbruin lichaam. Op een van de foto’s stond hij in een felgele kleine Speedo op een strand met een even lekker vriendje. Op een andere foto die hij mee gestuurd had was zijn donkere pik te zien. Toen ik die zag viel mijn mond open, Ik had niet veel ervaring met naakte mannen en jongens maar zo iets had ik echt nog nooit gezien. Die moest, als hij stijf was echt de 21 centimeter wel halen vermoedde ik. Naast die lengte verbaasde me de dikte er van ook nog eens.

Die zou ik absoluut voelen glijden door mijn kut, daar was ik van overtuigd. Natuurlijk zag Fred hem, ondanks het formaat van zijn pik ook niet zitten, dat wist ik doordat ik hem door en door kende. Voor mij was dat een reden om ook Gerald op mijn lijstje te zetten, hij werd nummer drie, dat stond vast voor me.

De nummer vier werd ook een jongen uit het eerste groepje geselecteerden. Dat was Erik, hij was volgens zijn eigen zeggen, met zijn leeftijd van achttien jaar al erg ervaren en zelfs ‘oudere vrouwen’ wist hij zo te verwennen als dat die dat graag willen.

Met mijn zevenendertig jaar wilde ik best wel even een ‘oudere vrouw’ zijn voor Erik hoor! Ik besloot het bij die vier te laten maar bewaarde wel alle berichtjes van de andere jongens, je weet maar nooit tenslotte Terwijl Fred nog een drankje in schonk ging ik bedenken hoe ik het zou gaan doen Ik besloot Fred er helemaal niet bij te betrekken, hij moest maar afwachten vond ik. Hij wilde me graag verwent zien worden en ik zou er zelf voor zorgen dat dit ging gebeuren en ook hoe dat zou gaan gebeuren, daar hoefde hij me niet bij te helpen.

De eerste keer seks met een ander zou op de zaterdagmiddag gaan gebeuren. Nadat ik de jongens had gemaild en zij me terug gemaild hadden dat ze allemaal gelegenheid hadden om te komen raakte ik even in paniek. Alle vier had ik niet verwacht, ik ging er van uit dat er één of hooguit twee over zouden blijven die ik dan op verschillende tijdstippen zou uitnodigen. Nu het er vier werden moest ik mijn strategie snel wijzigen. Lang had ik niet nodig hoor, ik besloot Fred tot het uiterste te gaan tarten en gaf aan alle vier hetzelfde tijdstip door waarop ze welkom waren Het werden drie hele lange dagen en nachten voor Fred.

Ik had hem niets verteld over wat ik afgesproken had en hij wist ook niet tot wanneer hij geduld zou moeten hebben. Dat het niet al te lang zou gaan duren kon hij wel merken aan mijn gedrag, ik ging sinds tijden weer dagelijks onder de zonnebank, bezocht mijn kapper weer eens voor een nieuwe coupe en dook de kast in om te kijken wat ik nog voor lekkere uitdagende lingerie had.

Omdat het niet naar me zin was wat ik vond en het prachtig weer was ging ik nog even snel de stad in om daar de meest sexy bikini die er bestond te gaan zoeken. Het werd er een die bestond uit niet meer dan drie minuscule driehoekjes rode stof die zo goed als niet zouden bedekken van mijn borsten en kutje.

Ik paste hem snel even en ondanks dat dit alleen maar mag met een slipje aan heb ik het toch zonder gedaan. Hoe ik het broekje ook verplaatste, de aanzet van mijn schaamlipjes bleef er uitdagend boven uit komen en zouden dus voor iedereen die mij in de bikini zou zien te zien zijn.

Dit idee wond mij toch wel op moest ik toegeven. Ik zag me zo al liggen op het strand Voor er over heen kocht ik snel nog even een strak en vooral knal geel jurkje die mijn vrouwelijke vormen goed uit liet komen en maar net mijn kontje bedekte. Ik was er klaar voor! Doodzenuwachtig was ik die zaterdag. Waar was ik aan begonnen en kon ik er nog onderuit? Van alles ging er door mijn hoofd en dat terwijl ik aan Fred ook niets had. Die lag lekker op een ligbed in de tuin te luieren en was zich nergens van bewust.

Ik liep echter maar te stressen en me af te vragen hoe het af zou lopen. Ik had de jongens gevraagd om precies om twee uur bij me te zijn en hoe dichter het naar dat tijdstip ging hoe onzekerder dat ik me ging voelen.

Ik nam daarom maar snel een wijntje want anders durfde ik waarschijnlijk niet eens open te doen voor ze. Op het moment dat de eerste keer de bel ging keek ik Fred aan en moest het hem voor mezelf nog even vragen: Het was Yilmaz die het eerste aan de deur stond. Hij was inderdaad een mooie jongen om te zien zag ik tot mijn grote plezier. Nadat hij me begroet had met drie kussen ging ik hem voor om hem snel voor te stellen aan Fred want er zou nog meer bezoek komen voor me Gerald was de tweede die me met een bezoekje vereerde.

Ook een erg goede keuze zag ik tot mijn grote genoegen. Zo voor me staand leek hij me nog donkerder dan op de foto’s die hij gestuurd had. Fred zijn mond viel open van verbazing toen ik met Gerald de tuin in liep. Hij begreep er niets meer van veronderstelde ik. Nog een keer moest ik de deur openen, dat was voor Erik en Alex.

Die stonden alle twee tegelijk aan de deur. Toen ik met die de tuin in liep begreep Fred het helemaal niet meer. Hij was echt sprakeloos. Er kwam dan ook niets meer over zijn lippen dan: Ik deed het jurkje uit en ging in mijn nieuwe bikini uitdagend op het ligbed liggen om wat te kletsen met de jongens. Ik voelde overal ogen op me gericht, geen plekje bleef er onbespied door ze terwijl we wat kletste over koetjes en kalfjes.

Ik besloot alles wat te bespoedigen nadat Fred terug was met de drankjes. Ik vroeg aan de jongens wie mij even in wilde smeren omdat de zon best sterk was. Brutaaltje Erik stond meteen op en nam het flesje van me aan. Nadat ik op mijn buik was gaan liggen spoot Erik wat over mijn rug van de crème. Daarbij vroeg ik Gerald of hij Erik even kon helpen.

Die stond uiteraard meteen op en nam aan de andere kant plaats. Erik maakte meteen ook al het koordje van mijn bovenstukje los. Dat was er een, hoor! Het was heerlijk om die vier handen over mijn lichaam te laten gaan. Overal werd ik gestreeld wat er voor zorgde dat ik geil werd zolang ik lang niet meer geweest was.

Het kon bijna niet anders dan dat er een natte plek in het minuscule stringetje moest zitten. Na ongeveer tien minuten vond ik het mooi geweest om te beginnen. Ik draaide me om en vroeg de wat sip kijkende Yilmaz en Alex om de andere kant even goed te beschermen.

Ze leefde helemaal op nadat ik dat gevraagd had. Ik gaf ze ook nog even een opdrachtje mee en dat was om ook wat uit te trekken omdat ik zelf ook graag wat moois wilde zien. Ik wist al een beetje wat ik zou gaan zien als ze de bovenkleding uit zouden hebben. Dat werden natuurlijk vier boxershorts met daarin waarschijnlijk vier heel erg stijve jonge pikken.

Mijn verwachting kam bijna helemaal uit. Alleen Gerald had weer een Speedo aan. Zijn pik zag ik er bijna boven uit puilen, zo groot was hij. Yilmaz en Alex begonnen met het insmeren van mijn naakte bovenlijf. Omdat Erik het bovenstukje los had gemaakt had ik die meteen maar weg gedaan.

Zo werden mijn tepels tenminste ook direct gestimuleerd door de strelende jongens. Ik moest gewoon wat zeggen om Fred wat op de kast te jagen: Ik ben nog nooit zo goed verwend. Het was Alex die zich niet meer in kon houden, hij nam mijn linkertepel in zijn mond en speelde er wat mee met zijn tong en lippen terwijl zijn nerveuze handen mijn lichaam maar bleven verkennen.

Nadat Yilmaz zag dat ik het zuigen aan mijn tepel erg lekker vond nam hij de andere tepel voor zijn rekening. Alsof ik een trotse moeder van een tweeling was liet ik het zuigen en likken van mijn tepels goed bevallen. Het maakte me echt verschrikkelijk geil en zorgde er voor dat ik ook op zoek ging met mijn handjes naar wat lekkers.

Allebei de jongens zaten zo naast me geknield dat ik bij alle twee de pikken kon. Na er wat over heen gestreken te hebben liet ik bij alle twee een hand hun broekjes in glijden om daar twee heerlijke en vooral ontzettend stijve lullen uit te bevrijden.

Ik begon ze beiden te trekken alsof het heel gewoon was wat ik aan het doen was. Met die twee harde palen in mijn handen kon ik niet laten om even snel naar Fred te kijken hoe die er op reageerde. Die zat met zijn pik uit zijn broek lekker te spelen en te genieten van wat hij zag.

Het werd tijd voor meer actie Ik vroeg Yilmaz en Alex even te stoppen om daarna aan alle vier te vragen om mee te gaan naar de slaapkamer. Aan Fred hoefde ik dat niet te vragen natuurlijk, die zou echt wel mee komen. Ik liet het stringetje van de bikini van mijn kontje glijden en ging op bed liggen met mijn benen wijd gespreid.

Ik kon mezelf niet meer en Fred waarschijnlijk ook niet. Zo had hij me nog nooit mee gemaakt besefte ik me. Met de blik van acht jongensogen op mijn openstaande kale kut kon het niet anders dan dat mijn geil er uit moest lopen. Wat was ik op dat moment geil en wat voelde ik me slecht om wat ik deed.

Ondanks dat ging ik door met wat ik voorgenomen had. Voor mijn eerste keer regisseerde ik hen nog een beetje, daarna zou ik de jongens hun gang laten gaan. Ik gaf de eer aan Gerald, ik wenkte hem dichterbij te komen waardoor ik zijn grote zwarte pik vast kon pakken. Met mijn blanke handje er omheen kon ik niet anders dan er even rustig naar te kijken.

Ik voelde in gedachten mijn mondhoeken al inscheuren. Gelijkertijd was het, alsof zijn pik een magneet was want vanzelf gingen mijn lippen van elkaar om de zwarte paal in mijn mond te nemen. Hij paste maar net tussen mijn lippen door. Mijn mond was nog nooit zo gevuld geweest als op dat moment. Ik probeerde er zo veel van als maar mogelijk was in mijn zuigende mond te nemen maar hij was gewoon te groot voor me.

Ik zoog hem echt deep-throat maar ondanks dat moest ik een groot deel buiten mijn mond laten. Ik besloot hem niet te lang te zuigen omdat ik wist dat jongens nog wel eens erg snel klaar komen. Omdat ik die gigapik ook als eerste in mijn kutje wilde voelen vroeg ik Gerald om me te gaan neuken. Dit was precies op het moment dat Yilmaz voorover bukte tussen mijn gespreide dijen om me te gaan likken. Hij moest die plaats op mijn verzoek meteen weer afstaan aan Gerald.

Met zijn grote zwiepende lul knielde hij tussen mijn benen welke hij hoog optrok en tot bij mijn hoofd duwde om zo alle toegang en ruimte te krijgen die hij wilde. Hij plaatste zijn grote paarse eikel tussen mijn openstaande schaamlippen om zo mijn kletsnatte kut te gaan vullen.

Op het moment dat hij zijn zwarte lul langzaam naar binnen liet glijden merkte ik dat er nog iets gebeurde. Ondanks dat ik met mijn ogen dicht lag om er voor de volle honderd procent van te genieten zag ik een flits voor mijn ogen. Snel opende ik mijn ogen waardoor ik zag dat Fred, naakt en met een stijve, een foto nam van de zwarte pik die bij mij naar binnen gleed.

Om nog eens na te genieten Hij deed maar, voorlopig had ik de lekkerste lul die een vrouw maar kan wensen in mijn kut en gingen er nog meer volgen. Fred wilde dit en kon dat ook krijgen hoor en dan mocht hij er best een fotootje van maken!

Wat ik had verwacht was ook het geval, ondanks dat mijn kleine strakke kutje, zoals Fred hem altijd noemt, best wel wat kan hebben was de lul van Gerald toch echt te groot voor me. Ook hier, net als bij mijn mondje moesten er wat centimeters buiten blijven. Ineens besefte ik wat ik al die tijd, dat ik trouw aan Fred was had gemist.

Elke centimeter die hij bij me naar binnen schoof voelde ik. Steeds wat meer werd mijn onderlichaam gevuld door de grote zwarte paal van Gerald.

Ik herinnerde me snel even dat Fred het helemaal niet zag zitten dat ik hem op mijn lijstje had gezet maar die zou er ondertussen wel heel anders over denken want ik zag nog veel meer flitsen van zijn camera gaan. Ik zag dat de andere jongens om Gerald heen stonden met hun palen in de aanslag.

Wat Gerald deed bij me wilde zij natuurlijk ook wel met me doen. Dat begreep ik maar al te goed maar het ging er op dat moment even om hoe ik dat ging aanpakken. Terwijl Gerald me heerlijk aan het neuken was besloot ik dat Fred zou krijgen wat hij wilde, de jongens zouden me een voor een flink gaan verwennen en natuurlijk ook allemaal neuken én mijn kutje vol spuiten.

Het was Yilmaz, die naast Gerald stond, die een hand van zijn lul haalde om mijn klit te gaan verwennen. Hij zorgde, met zijn wijs en middelvinger er voor in combinatie met de lekkere lul van Gerald dat ik voor het eerst met een ander dan Fred ging klaar komen. Voor Gerald zijn hele lading diep in mijn kut spoot kwam ik zelf hard kermend klaar! Ik was daardoor echt even van de wereld maar kreeg geen kans om bij te komen.

Nadat Gerald zijn nog nadruppende zwarte paal uit me had terug getrokken stond Yilmaz al klaar om zijn plaats in te nemen. Zijn dikke besneden lul had hij al naar beneden gebogen om die zo snel mogelijk mijn kutje te gaan vullen. Jammer genoeg had hij al zo aan zijn pik staan trekken dat hij al heel snel klaar kwam. Hij verwende mijn kutje niet meer dan een paar minuten met zijn paal toen ik zijn geil al tegen mijn baarmoedermondje voelde.

Dat was echt te snel hoor Fred had amper de tijd gehad om er een mooie close-up foto van te maken. Misschien gaf ik hem nog wel een kans om het goed te maken. Wie het niet erg vond dat Yilmaz zo snel klaargekomen was, was Erik. Ook hij stond al te popelen om de warmte en de gladheid van mijn natte kutje te mogen voelen. Ik voelde me op het moment dat de volgende glimmende eikel tussen mijn schaamlippen door naar binnen gleed echt een heerlijk slecht sletje.

Oh, wat voelde ik me slecht en gebruikt door Fred om wat hij wilde zien Dit kon me echter niets schelen, het was veel te lekker en geil om eens mee te mogen maken. Ik wist ook meteen dat er geen stijve pik hetzelfde was als een ander en dat iedere jongen weer anders neukt!

Dat maakte me meteen nog nieuwsgieriger naar nog meer anderen Erik zijn lul was net weer wat langer dan die van Yilmaz waardoor ik die weer wat beter door mijn kutje voelde glijden. Nee dames, de grote van een pik doet er wél toe, wees nou eens eerlijk!

Heel rustig begon hij me te neuken steeds weer trok hij zijn pik uit me terug tot alleen zijn eikel nog in me zat om daarna zijn heerlijke paal weer tussen mijn samentrekkende kutspieren tot aan mijn baarmoedermond te laten glijden.

Hij ging het anders doen dan Yilmaz, dat was duidelijk! Ondanks het formaat van Gerald en de mooie verschijning van Yilmaz was het Erik die me echt wist te geven wat een vrouw laat genieten van sex. Natuurlijk was het met de andere ook fijn geweest maar Erik wist het net zo te doen als dat ik het graag heb, zachtjes en de juiste plekjes rakend.

Steeds weer voelde ik zijn eikel over mijn G-spot gaan terwijl hij bovenop me liggend met zijn weinige borsthaar mijn harde tepels opwreef en zijn tong tekeer liet gaan in mijn mond.

Hoe moet je beschrijven dat je geniet van wat er met je gedaan word? Dat is niet te beschrijven volgens mij Alles vergat ik om mij heen, Zelfs het steeds weer terugkerende flitslicht van Fred zijn camera stoorde me niet meer, hij deed maar En ik deed wat hij wilde, mij geneukt en klaargemaakt zien worden door een ander. Dat dit ging zoals ik het zelf bepaald had was misschien niet helemaal zoals hij verwacht had maar dat deerde me niet meer.

Als er eenmaal een andere pik dan die van je man je verwend heb zijn alle remmen los en ga je er alleen nog maar meer van genieten. Fred genoot er ook van want hij had de hele tijd dat de jongens met mij bezig waren een knoeiharde pik, iets wat ik lang niet meer gezien had bij hem. Meestal was het na een tijdje toch wel gedaan met zijn erectie en moest ik als ik nog eens wilde klaarkomen mijn eigen vingertjes gebruiken.

Op dat moment waren mijn vingertjes echter werkeloos, ik had voor even genoeg aan wat Erik deed met me. Wat kon die jongen neuken zeg. Dan weer voor even hard rammend in me, dan weer even zachtjes en met lange halen waarbij zijn eikel net nog in me bleef.

Het heerlijke tongen met hem maakte het compleet voor me en zorgde dat ik weer klaar ging komen. Het was Erik die me die dag de tweede keer ging laten genieten van het mooiste gevoel wat er is. Bij de eerste schokjes die aan mijn orgasme vooraf gingen begon ik Erik te regisseren:

...

Sex date enschede sex voor 20 euro

Maar papa, ik moet me klaarmaken voor school. Stiefmoeder Freya is een creampie liefhebber. De verjaardag van mijn stiefzoon. Voetfetishist komt eindelijk aan z'n trekken. Heb je een vuurtje voor me, schatje? Jelle neukt zijn stiefmoeder onder de douche.

Gast ontmaagd het krappe kutje van zijn stiefzus. Deze milf komt duidelijk wat te kort thuis. Mom Son Taboo Dance. Stop dat kleine pikje anders maar lekker in je stiefmoeder.

Mama maakt haar stiefzoon op een perverse manier wakker. Neuk me onder de douche. Praat met je moeder! My Stepmom Is Too Hot. Vertel dit maar niet aan je moeder. Ik streel mijn clitoris en voel hoe mijn man zijn penis bij me naar binnen duwt. Terwijl hij half naast me ligt begint hij rustig te neuken, heeeel langzaam. Ik voel zijn dikke pik in mijn warme grotje. Ik laat die jonge knapen zien hoe dit geile wijfie gedekt gaat worden. Als een echt teefje".

Zijn stem trilt van extase. Ik begin me nu wat steviger te vingeren en luister ondertussen naar het verhaal, dat me steeds meer opwindt. Die ruikt de geur van sex. De jongens zitten om jou heen en kijken hoe Kazan zijn snuit tussen je benen duwt. Gretig likt de grote hond aan jouw natte schaamlippen. Je zakt al dansend door je knieen en gaat dan op handen en voeten, als een echte teef klaar zitten om je te laten dekken. Uit de schacht onder de hondenbuik schoof zich een roze pik naar buiten, welke alleen nog maar schijnt te groeien.

Kazan likt nu tussen jouw billen van je geile kutje tot je bruine sterretje. Met lange natte halen maakt hij zijn teefje klaar voor het ontvangen van zijn tot heipaal gegroeide lul". Terwijl mijn man nu wat sneller begint te neuken, voel ik mijn eerste orgasme aankomen. Een van de jongens pakt de grote roze pik en zet hem tegen je al geopende schaamlippen.

De hond neemt ruw bezit van jouw natte kut. Dierlijk neemt hij zijn teefje. In een razend tempo ramt hij zijn dikke pik naar binnen en begint in schokkend zijn lul steeds dieper in en uit te duwen. Nog nooit is je kut zo vol geweest. En hij groeit nog steeds.

Geil kijk je om je heen en ziet alleen maar rukkende vingers om gespannen kloppende jongenspikken. Allemaal kijken ze als in trance naar jouw mooie lichaam, terwijl de Dog zijn poten stevig om jouw billen slaat en nog sneller zijn pik in je doet stoten. Terwijl hij zachtjes in mijn tepels knijpt, gaat mijn man verder. Zijn groeiende pik is tot een omvang geworden die ik nooit zal halen. Je voelt de hete stralen hondensperma in je kutje.

Doordat sperma van honden veel warmer is dan van mensen, voel je Kazans sproeien van geil. Ook voel je de bal onderaan zijn pik beginnen te zwellen. Dit veroorzaakt een afsluiting van je kutje Je zit aan hem vast. Kazan draait zich van je af, maar de opgezwollen knot zorgt dat je kont-aan-kont met hem komt te staan. Lachend komen de knapen voor je hoofd met hun pikken. Je moet ze alle vier afzuigen. Ze spuiten hun geil diep in je mond.

Zoveel sperma,dat het langs je kin naar beneden druipt. Als Kazan na 5 minuten uit je kut glijdt, draait hij zich snel om en begint zijn geil met zijn lange tong op te slikken.neuk me klaar rukkende man

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Katie betrapt haar rukkende broer en besluit een handje te helpen ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 1. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Face Down Ass Up Katie.

Katie bepaalt wanneer haar slaaf mag klaarkomen. Trotse mama beloont geslaagde examenkandidaat. Aaliyah geeft haar kleine broertje praktijk les.

Taboe Aanvsal Op Slapend Zusje. Geneukt en in het kontje gevingerd door haar stiefbroer. Spelletjes avond bij de familie Doorsnee. Puber Tom maakt misbruik van zijn dronken zus. Ze betrapt en neukt haar panty snuffelende broer. Door mijn eigen vrouwtjesgeil glibberden twee van zijn dikke vingers mijn in brand staande kut in om die eventjes te penetreren. Zijn lul stond ook weer hard als staal tegen zijn buik voelde ik. Wat is dat toch dat mannen zo geil worden door fantasieën waarbij ze hun vrouw geneukt zien worden door een ander Ik zal mannen wel nooit echt gaan begrijpen maar was Fred ondertussen wel heel dankbaar.

Ik was er op dat moment toch wel heel erg naar uit gaan kijken en daarnaast ook nog eens heel nieuwsgierig naar geworden. Hoe zou het zijn, hoe zou het gaan, hoe zou Fred het ervaren, van alles ging er door mijn hoofd.

Ondertussen had ik de lekkere pik van Fred uit zijn strakke jeans bevrijd en was ik door mijn knietjes gegaan om die even lekker diep in mijn mond te nemen. In een recordtijd had ik zijn geil achter in mijn mondje. Dit was natuurlijk te danken aan mijn goede pijpkunsten maar zeer zeker ook aan de opgewondenheid van Fred over wat er zou gaan gebeuren binnen niet al te lange tijd.

Nadat ik alles wat hij die dag aan sperma geproduceerd had geslikt had gaf ik hem nog snel een lekkere tongzoen waarbij hij zijn eigen geil kon proeven op mijn tongetje, er waren vast wel wat restanten achtergebleven in mijn mondje. Hierna vroeg ik hem om snel mee te komen naar de PC voor de reacties van die dag. Ik was nieuwsgieriger als dat ik ooit geweest was naar wat er komen zou.

Weer waren er veel reacties, wat is dat toch? Zou er ook zo massaal gereageerd worden op oproepjes van mannen die een vrouw zoeken vroeg ik me af Natuurlijk waren er weer veel reacties van mannen die veel ouder waren dan waar ik in mijn profiel om vroeg maar door het formaat van hun pik dachten ze toch maar een kans te wagen. Daarnaast gelukkig ook veel mooie jongens waar van er twee ook nog eens vertelde biseks te zijn en dat mijn man ook best aan hen zou mogen zitten als hij dat wilde.

Omdat zij er precies uit zagen zoals ik graag zou zien kwamen die ook op mijn verlanglijstje te staan. Fred had niets met biseks zoals hij zei maar omdat hij bij het bekijken van de profielen de grote pikken als zijn favoriet zag had ik daar toch wel mijn twijfels over. Verder was er ook nog een Turkse jongen waar ik lang mijn aandacht bij hield. Hij zag er perfect uit, had een mooie grote besneden pik en, niet onbelangrijk voor mij, had een verschrikkelijk mooi berichtje gestuurd waaruit ik opmaakte dat het een heel nette jongen moest zijn.

Dat waren er dus al zeven op mijn verlanglijstje Fred vond de Turkse jongen, die luisterde naar de naam Yilmaz, maar niets liet hij al snel merken aan me. Die steeg bij mij dus meteen naar nummer 1 op de tipparade. Hij wilde me toch zien neuken en dan zou dat gaan gebeuren met wie ik dat wilde. Daarnaast had ik natuurlijk ook Alex nog van de vorige dag. Die zag ik zelf toch wel heel erg zitten, hierdoor schoof Yilmaz meteen alweer naar de tweede plaats door.

Het was de onervarenheid van Alex wat me erg aan sprak maar ook zijn heerlijke totaal onbehaarde gladde lichaam, zijn foto waar dat op te zien was stond al op mijn netvlies gebrand. Nummer drie op de lijst werd Gerald, een van de twee biseks jongens. Hij was een jongen van 19 jaar met een héél erg donkerbruin lichaam. Op een van de foto’s stond hij in een felgele kleine Speedo op een strand met een even lekker vriendje.

Op een andere foto die hij mee gestuurd had was zijn donkere pik te zien. Toen ik die zag viel mijn mond open, Ik had niet veel ervaring met naakte mannen en jongens maar zo iets had ik echt nog nooit gezien. Die moest, als hij stijf was echt de 21 centimeter wel halen vermoedde ik. Naast die lengte verbaasde me de dikte er van ook nog eens. Die zou ik absoluut voelen glijden door mijn kut, daar was ik van overtuigd.

Natuurlijk zag Fred hem, ondanks het formaat van zijn pik ook niet zitten, dat wist ik doordat ik hem door en door kende. Voor mij was dat een reden om ook Gerald op mijn lijstje te zetten, hij werd nummer drie, dat stond vast voor me.

De nummer vier werd ook een jongen uit het eerste groepje geselecteerden. Dat was Erik, hij was volgens zijn eigen zeggen, met zijn leeftijd van achttien jaar al erg ervaren en zelfs ‘oudere vrouwen’ wist hij zo te verwennen als dat die dat graag willen.

Met mijn zevenendertig jaar wilde ik best wel even een ‘oudere vrouw’ zijn voor Erik hoor! Ik besloot het bij die vier te laten maar bewaarde wel alle berichtjes van de andere jongens, je weet maar nooit tenslotte Terwijl Fred nog een drankje in schonk ging ik bedenken hoe ik het zou gaan doen Ik besloot Fred er helemaal niet bij te betrekken, hij moest maar afwachten vond ik. Hij wilde me graag verwent zien worden en ik zou er zelf voor zorgen dat dit ging gebeuren en ook hoe dat zou gaan gebeuren, daar hoefde hij me niet bij te helpen.

De eerste keer seks met een ander zou op de zaterdagmiddag gaan gebeuren. Nadat ik de jongens had gemaild en zij me terug gemaild hadden dat ze allemaal gelegenheid hadden om te komen raakte ik even in paniek. Alle vier had ik niet verwacht, ik ging er van uit dat er één of hooguit twee over zouden blijven die ik dan op verschillende tijdstippen zou uitnodigen.

Nu het er vier werden moest ik mijn strategie snel wijzigen. Lang had ik niet nodig hoor, ik besloot Fred tot het uiterste te gaan tarten en gaf aan alle vier hetzelfde tijdstip door waarop ze welkom waren Het werden drie hele lange dagen en nachten voor Fred. Ik had hem niets verteld over wat ik afgesproken had en hij wist ook niet tot wanneer hij geduld zou moeten hebben.

Dat het niet al te lang zou gaan duren kon hij wel merken aan mijn gedrag, ik ging sinds tijden weer dagelijks onder de zonnebank, bezocht mijn kapper weer eens voor een nieuwe coupe en dook de kast in om te kijken wat ik nog voor lekkere uitdagende lingerie had.

Omdat het niet naar me zin was wat ik vond en het prachtig weer was ging ik nog even snel de stad in om daar de meest sexy bikini die er bestond te gaan zoeken. Het werd er een die bestond uit niet meer dan drie minuscule driehoekjes rode stof die zo goed als niet zouden bedekken van mijn borsten en kutje.

Ik paste hem snel even en ondanks dat dit alleen maar mag met een slipje aan heb ik het toch zonder gedaan. Hoe ik het broekje ook verplaatste, de aanzet van mijn schaamlipjes bleef er uitdagend boven uit komen en zouden dus voor iedereen die mij in de bikini zou zien te zien zijn.

Dit idee wond mij toch wel op moest ik toegeven. Ik zag me zo al liggen op het strand Voor er over heen kocht ik snel nog even een strak en vooral knal geel jurkje die mijn vrouwelijke vormen goed uit liet komen en maar net mijn kontje bedekte.

Ik was er klaar voor! Doodzenuwachtig was ik die zaterdag. Waar was ik aan begonnen en kon ik er nog onderuit? Van alles ging er door mijn hoofd en dat terwijl ik aan Fred ook niets had. Die lag lekker op een ligbed in de tuin te luieren en was zich nergens van bewust.

Ik liep echter maar te stressen en me af te vragen hoe het af zou lopen. Ik had de jongens gevraagd om precies om twee uur bij me te zijn en hoe dichter het naar dat tijdstip ging hoe onzekerder dat ik me ging voelen. Ik nam daarom maar snel een wijntje want anders durfde ik waarschijnlijk niet eens open te doen voor ze. Op het moment dat de eerste keer de bel ging keek ik Fred aan en moest het hem voor mezelf nog even vragen: Het was Yilmaz die het eerste aan de deur stond.

Hij was inderdaad een mooie jongen om te zien zag ik tot mijn grote plezier. Nadat hij me begroet had met drie kussen ging ik hem voor om hem snel voor te stellen aan Fred want er zou nog meer bezoek komen voor me Gerald was de tweede die me met een bezoekje vereerde. Ook een erg goede keuze zag ik tot mijn grote genoegen. Zo voor me staand leek hij me nog donkerder dan op de foto’s die hij gestuurd had.

Fred zijn mond viel open van verbazing toen ik met Gerald de tuin in liep. Hij begreep er niets meer van veronderstelde ik. Nog een keer moest ik de deur openen, dat was voor Erik en Alex.

Die stonden alle twee tegelijk aan de deur. Toen ik met die de tuin in liep begreep Fred het helemaal niet meer. Hij was echt sprakeloos. Er kwam dan ook niets meer over zijn lippen dan: Ik deed het jurkje uit en ging in mijn nieuwe bikini uitdagend op het ligbed liggen om wat te kletsen met de jongens.

Ik voelde overal ogen op me gericht, geen plekje bleef er onbespied door ze terwijl we wat kletste over koetjes en kalfjes. Ik besloot alles wat te bespoedigen nadat Fred terug was met de drankjes. Ik vroeg aan de jongens wie mij even in wilde smeren omdat de zon best sterk was.

Brutaaltje Erik stond meteen op en nam het flesje van me aan. Nadat ik op mijn buik was gaan liggen spoot Erik wat over mijn rug van de crème. Daarbij vroeg ik Gerald of hij Erik even kon helpen. Die stond uiteraard meteen op en nam aan de andere kant plaats. Erik maakte meteen ook al het koordje van mijn bovenstukje los. Dat was er een, hoor! Het was heerlijk om die vier handen over mijn lichaam te laten gaan. Overal werd ik gestreeld wat er voor zorgde dat ik geil werd zolang ik lang niet meer geweest was.

Het kon bijna niet anders dan dat er een natte plek in het minuscule stringetje moest zitten. Na ongeveer tien minuten vond ik het mooi geweest om te beginnen. Ik draaide me om en vroeg de wat sip kijkende Yilmaz en Alex om de andere kant even goed te beschermen.

Ze leefde helemaal op nadat ik dat gevraagd had. Ik gaf ze ook nog even een opdrachtje mee en dat was om ook wat uit te trekken omdat ik zelf ook graag wat moois wilde zien. Ik wist al een beetje wat ik zou gaan zien als ze de bovenkleding uit zouden hebben. Dat werden natuurlijk vier boxershorts met daarin waarschijnlijk vier heel erg stijve jonge pikken.

Mijn verwachting kam bijna helemaal uit. Alleen Gerald had weer een Speedo aan. Zijn pik zag ik er bijna boven uit puilen, zo groot was hij. Yilmaz en Alex begonnen met het insmeren van mijn naakte bovenlijf. Omdat Erik het bovenstukje los had gemaakt had ik die meteen maar weg gedaan. Zo werden mijn tepels tenminste ook direct gestimuleerd door de strelende jongens.

Ik moest gewoon wat zeggen om Fred wat op de kast te jagen: Ik ben nog nooit zo goed verwend. Het was Alex die zich niet meer in kon houden, hij nam mijn linkertepel in zijn mond en speelde er wat mee met zijn tong en lippen terwijl zijn nerveuze handen mijn lichaam maar bleven verkennen.

Nadat Yilmaz zag dat ik het zuigen aan mijn tepel erg lekker vond nam hij de andere tepel voor zijn rekening. Alsof ik een trotse moeder van een tweeling was liet ik het zuigen en likken van mijn tepels goed bevallen.

Het maakte me echt verschrikkelijk geil en zorgde er voor dat ik ook op zoek ging met mijn handjes naar wat lekkers. Allebei de jongens zaten zo naast me geknield dat ik bij alle twee de pikken kon. Na er wat over heen gestreken te hebben liet ik bij alle twee een hand hun broekjes in glijden om daar twee heerlijke en vooral ontzettend stijve lullen uit te bevrijden. Ik begon ze beiden te trekken alsof het heel gewoon was wat ik aan het doen was.

Met die twee harde palen in mijn handen kon ik niet laten om even snel naar Fred te kijken hoe die er op reageerde. Die zat met zijn pik uit zijn broek lekker te spelen en te genieten van wat hij zag. Het werd tijd voor meer actie Ik vroeg Yilmaz en Alex even te stoppen om daarna aan alle vier te vragen om mee te gaan naar de slaapkamer.

Aan Fred hoefde ik dat niet te vragen natuurlijk, die zou echt wel mee komen. Ik liet het stringetje van de bikini van mijn kontje glijden en ging op bed liggen met mijn benen wijd gespreid.

Ik kon mezelf niet meer en Fred waarschijnlijk ook niet. Zo had hij me nog nooit mee gemaakt besefte ik me. Met de blik van acht jongensogen op mijn openstaande kale kut kon het niet anders dan dat mijn geil er uit moest lopen. Wat was ik op dat moment geil en wat voelde ik me slecht om wat ik deed. Ondanks dat ging ik door met wat ik voorgenomen had.

Voor mijn eerste keer regisseerde ik hen nog een beetje, daarna zou ik de jongens hun gang laten gaan.

Ik gaf de eer aan Gerald, ik wenkte hem dichterbij te komen waardoor ik zijn grote zwarte pik vast kon pakken. Met mijn blanke handje er omheen kon ik niet anders dan er even rustig naar te kijken.

Ik voelde in gedachten mijn mondhoeken al inscheuren. Gelijkertijd was het, alsof zijn pik een magneet was want vanzelf gingen mijn lippen van elkaar om de zwarte paal in mijn mond te nemen. Hij paste maar net tussen mijn lippen door. Mijn mond was nog nooit zo gevuld geweest als op dat moment. Ik probeerde er zo veel van als maar mogelijk was in mijn zuigende mond te nemen maar hij was gewoon te groot voor me. Ik zoog hem echt deep-throat maar ondanks dat moest ik een groot deel buiten mijn mond laten.

Ik besloot hem niet te lang te zuigen omdat ik wist dat jongens nog wel eens erg snel klaar komen. Omdat ik die gigapik ook als eerste in mijn kutje wilde voelen vroeg ik Gerald om me te gaan neuken. Dit was precies op het moment dat Yilmaz voorover bukte tussen mijn gespreide dijen om me te gaan likken.

Hij moest die plaats op mijn verzoek meteen weer afstaan aan Gerald. Met zijn grote zwiepende lul knielde hij tussen mijn benen welke hij hoog optrok en tot bij mijn hoofd duwde om zo alle toegang en ruimte te krijgen die hij wilde.

Hij plaatste zijn grote paarse eikel tussen mijn openstaande schaamlippen om zo mijn kletsnatte kut te gaan vullen. Op het moment dat hij zijn zwarte lul langzaam naar binnen liet glijden merkte ik dat er nog iets gebeurde. Ondanks dat ik met mijn ogen dicht lag om er voor de volle honderd procent van te genieten zag ik een flits voor mijn ogen.

Snel opende ik mijn ogen waardoor ik zag dat Fred, naakt en met een stijve, een foto nam van de zwarte pik die bij mij naar binnen gleed. Om nog eens na te genieten Hij deed maar, voorlopig had ik de lekkerste lul die een vrouw maar kan wensen in mijn kut en gingen er nog meer volgen. Fred wilde dit en kon dat ook krijgen hoor en dan mocht hij er best een fotootje van maken! Wat ik had verwacht was ook het geval, ondanks dat mijn kleine strakke kutje, zoals Fred hem altijd noemt, best wel wat kan hebben was de lul van Gerald toch echt te groot voor me.

Ook hier, net als bij mijn mondje moesten er wat centimeters buiten blijven. Ineens besefte ik wat ik al die tijd, dat ik trouw aan Fred was had gemist. Elke centimeter die hij bij me naar binnen schoof voelde ik. Steeds wat meer werd mijn onderlichaam gevuld door de grote zwarte paal van Gerald. Ik herinnerde me snel even dat Fred het helemaal niet zag zitten dat ik hem op mijn lijstje had gezet maar die zou er ondertussen wel heel anders over denken want ik zag nog veel meer flitsen van zijn camera gaan.

Ik zag dat de andere jongens om Gerald heen stonden met hun palen in de aanslag. Wat Gerald deed bij me wilde zij natuurlijk ook wel met me doen. Dat begreep ik maar al te goed maar het ging er op dat moment even om hoe ik dat ging aanpakken. Terwijl Gerald me heerlijk aan het neuken was besloot ik dat Fred zou krijgen wat hij wilde, de jongens zouden me een voor een flink gaan verwennen en natuurlijk ook allemaal neuken én mijn kutje vol spuiten.

Het was Yilmaz, die naast Gerald stond, die een hand van zijn lul haalde om mijn klit te gaan verwennen. Hij zorgde, met zijn wijs en middelvinger er voor in combinatie met de lekkere lul van Gerald dat ik voor het eerst met een ander dan Fred ging klaar komen.

Voor Gerald zijn hele lading diep in mijn kut spoot kwam ik zelf hard kermend klaar! Ik was daardoor echt even van de wereld maar kreeg geen kans om bij te komen. Nadat Gerald zijn nog nadruppende zwarte paal uit me had terug getrokken stond Yilmaz al klaar om zijn plaats in te nemen.

Zijn dikke besneden lul had hij al naar beneden gebogen om die zo snel mogelijk mijn kutje te gaan vullen. Jammer genoeg had hij al zo aan zijn pik staan trekken dat hij al heel snel klaar kwam. Hij verwende mijn kutje niet meer dan een paar minuten met zijn paal toen ik zijn geil al tegen mijn baarmoedermondje voelde.

Dat was echt te snel hoor Fred had amper de tijd gehad om er een mooie close-up foto van te maken. Misschien gaf ik hem nog wel een kans om het goed te maken. Wie het niet erg vond dat Yilmaz zo snel klaargekomen was, was Erik.

Ook hij stond al te popelen om de warmte en de gladheid van mijn natte kutje te mogen voelen. Ik voelde me op het moment dat de volgende glimmende eikel tussen mijn schaamlippen door naar binnen gleed echt een heerlijk slecht sletje. Oh, wat voelde ik me slecht en gebruikt door Fred om wat hij wilde zien Dit kon me echter niets schelen, het was veel te lekker en geil om eens mee te mogen maken.

Ik wist ook meteen dat er geen stijve pik hetzelfde was als een ander en dat iedere jongen weer anders neukt! Dat maakte me meteen nog nieuwsgieriger naar nog meer anderen Erik zijn lul was net weer wat langer dan die van Yilmaz waardoor ik die weer wat beter door mijn kutje voelde glijden.

Nee dames, de grote van een pik doet er wél toe, wees nou eens eerlijk! Heel rustig begon hij me te neuken steeds weer trok hij zijn pik uit me terug tot alleen zijn eikel nog in me zat om daarna zijn heerlijke paal weer tussen mijn samentrekkende kutspieren tot aan mijn baarmoedermond te laten glijden.

Hij ging het anders doen dan Yilmaz, dat was duidelijk! Ondanks het formaat van Gerald en de mooie verschijning van Yilmaz was het Erik die me echt wist te geven wat een vrouw laat genieten van sex. Natuurlijk was het met de andere ook fijn geweest maar Erik wist het net zo te doen als dat ik het graag heb, zachtjes en de juiste plekjes rakend.

Steeds weer voelde ik zijn eikel over mijn G-spot gaan terwijl hij bovenop me liggend met zijn weinige borsthaar mijn harde tepels opwreef en zijn tong tekeer liet gaan in mijn mond. Hoe moet je beschrijven dat je geniet van wat er met je gedaan word? Dat is niet te beschrijven volgens mij Alles vergat ik om mij heen, Zelfs het steeds weer terugkerende flitslicht van Fred zijn camera stoorde me niet meer, hij deed maar En ik deed wat hij wilde, mij geneukt en klaargemaakt zien worden door een ander.

Dat dit ging zoals ik het zelf bepaald had was misschien niet helemaal zoals hij verwacht had maar dat deerde me niet meer.

Als er eenmaal een andere pik dan die van je man je verwend heb zijn alle remmen los en ga je er alleen nog maar meer van genieten. Fred genoot er ook van want hij had de hele tijd dat de jongens met mij bezig waren een knoeiharde pik, iets wat ik lang niet meer gezien had bij hem. Meestal was het na een tijdje toch wel gedaan met zijn erectie en moest ik als ik nog eens wilde klaarkomen mijn eigen vingertjes gebruiken. Op dat moment waren mijn vingertjes echter werkeloos, ik had voor even genoeg aan wat Erik deed met me.

Wat kon die jongen neuken zeg. Dan weer voor even hard rammend in me, dan weer even zachtjes en met lange halen waarbij zijn eikel net nog in me bleef. Het heerlijke tongen met hem maakte het compleet voor me en zorgde dat ik weer klaar ging komen. Het was Erik die me die dag de tweede keer ging laten genieten van het mooiste gevoel wat er is.

Bij de eerste schokjes die aan mijn orgasme vooraf gingen begon ik Erik te regisseren:

...


Zak likken gratis date sex


Ze betrapt en neukt haar panty snuffelende broer. Anke word nat als haar stiefbroer haar insmeert. Cheryl is leuker met een volle mond. Broer en zus zijn alleen thuis. Broer en zus hebben eindelijk een goed gesprek. De beloning vol in haar gezicht. Zus betrapt broer met haar slipje in zijn neus. Betrapt en gestraft door zijn moeder en zusje. Stoute stiefbroer en zus. Catching My Perverted Brother. Ik besloot alles wat te bespoedigen nadat Fred terug was met de drankjes.

Ik vroeg aan de jongens wie mij even in wilde smeren omdat de zon best sterk was. Brutaaltje Erik stond meteen op en nam het flesje van me aan.

Nadat ik op mijn buik was gaan liggen spoot Erik wat over mijn rug van de crème. Daarbij vroeg ik Gerald of hij Erik even kon helpen. Die stond uiteraard meteen op en nam aan de andere kant plaats. Erik maakte meteen ook al het koordje van mijn bovenstukje los. Dat was er een, hoor! Het was heerlijk om die vier handen over mijn lichaam te laten gaan. Overal werd ik gestreeld wat er voor zorgde dat ik geil werd zolang ik lang niet meer geweest was.

Het kon bijna niet anders dan dat er een natte plek in het minuscule stringetje moest zitten. Na ongeveer tien minuten vond ik het mooi geweest om te beginnen. Ik draaide me om en vroeg de wat sip kijkende Yilmaz en Alex om de andere kant even goed te beschermen. Ze leefde helemaal op nadat ik dat gevraagd had. Ik gaf ze ook nog even een opdrachtje mee en dat was om ook wat uit te trekken omdat ik zelf ook graag wat moois wilde zien.

Ik wist al een beetje wat ik zou gaan zien als ze de bovenkleding uit zouden hebben. Dat werden natuurlijk vier boxershorts met daarin waarschijnlijk vier heel erg stijve jonge pikken.

Mijn verwachting kam bijna helemaal uit. Alleen Gerald had weer een Speedo aan. Zijn pik zag ik er bijna boven uit puilen, zo groot was hij. Yilmaz en Alex begonnen met het insmeren van mijn naakte bovenlijf.

Omdat Erik het bovenstukje los had gemaakt had ik die meteen maar weg gedaan. Zo werden mijn tepels tenminste ook direct gestimuleerd door de strelende jongens. Ik moest gewoon wat zeggen om Fred wat op de kast te jagen: Ik ben nog nooit zo goed verwend. Het was Alex die zich niet meer in kon houden, hij nam mijn linkertepel in zijn mond en speelde er wat mee met zijn tong en lippen terwijl zijn nerveuze handen mijn lichaam maar bleven verkennen.

Nadat Yilmaz zag dat ik het zuigen aan mijn tepel erg lekker vond nam hij de andere tepel voor zijn rekening. Alsof ik een trotse moeder van een tweeling was liet ik het zuigen en likken van mijn tepels goed bevallen. Het maakte me echt verschrikkelijk geil en zorgde er voor dat ik ook op zoek ging met mijn handjes naar wat lekkers.

Allebei de jongens zaten zo naast me geknield dat ik bij alle twee de pikken kon. Na er wat over heen gestreken te hebben liet ik bij alle twee een hand hun broekjes in glijden om daar twee heerlijke en vooral ontzettend stijve lullen uit te bevrijden.

Ik begon ze beiden te trekken alsof het heel gewoon was wat ik aan het doen was. Met die twee harde palen in mijn handen kon ik niet laten om even snel naar Fred te kijken hoe die er op reageerde. Die zat met zijn pik uit zijn broek lekker te spelen en te genieten van wat hij zag. Het werd tijd voor meer actie Ik vroeg Yilmaz en Alex even te stoppen om daarna aan alle vier te vragen om mee te gaan naar de slaapkamer.

Aan Fred hoefde ik dat niet te vragen natuurlijk, die zou echt wel mee komen. Ik liet het stringetje van de bikini van mijn kontje glijden en ging op bed liggen met mijn benen wijd gespreid. Ik kon mezelf niet meer en Fred waarschijnlijk ook niet. Zo had hij me nog nooit mee gemaakt besefte ik me. Met de blik van acht jongensogen op mijn openstaande kale kut kon het niet anders dan dat mijn geil er uit moest lopen.

Wat was ik op dat moment geil en wat voelde ik me slecht om wat ik deed. Ondanks dat ging ik door met wat ik voorgenomen had. Voor mijn eerste keer regisseerde ik hen nog een beetje, daarna zou ik de jongens hun gang laten gaan.

Ik gaf de eer aan Gerald, ik wenkte hem dichterbij te komen waardoor ik zijn grote zwarte pik vast kon pakken. Met mijn blanke handje er omheen kon ik niet anders dan er even rustig naar te kijken. Ik voelde in gedachten mijn mondhoeken al inscheuren. Gelijkertijd was het, alsof zijn pik een magneet was want vanzelf gingen mijn lippen van elkaar om de zwarte paal in mijn mond te nemen.

Hij paste maar net tussen mijn lippen door. Mijn mond was nog nooit zo gevuld geweest als op dat moment. Ik probeerde er zo veel van als maar mogelijk was in mijn zuigende mond te nemen maar hij was gewoon te groot voor me.

Ik zoog hem echt deep-throat maar ondanks dat moest ik een groot deel buiten mijn mond laten. Ik besloot hem niet te lang te zuigen omdat ik wist dat jongens nog wel eens erg snel klaar komen. Omdat ik die gigapik ook als eerste in mijn kutje wilde voelen vroeg ik Gerald om me te gaan neuken.

Dit was precies op het moment dat Yilmaz voorover bukte tussen mijn gespreide dijen om me te gaan likken. Hij moest die plaats op mijn verzoek meteen weer afstaan aan Gerald. Met zijn grote zwiepende lul knielde hij tussen mijn benen welke hij hoog optrok en tot bij mijn hoofd duwde om zo alle toegang en ruimte te krijgen die hij wilde. Hij plaatste zijn grote paarse eikel tussen mijn openstaande schaamlippen om zo mijn kletsnatte kut te gaan vullen.

Op het moment dat hij zijn zwarte lul langzaam naar binnen liet glijden merkte ik dat er nog iets gebeurde. Ondanks dat ik met mijn ogen dicht lag om er voor de volle honderd procent van te genieten zag ik een flits voor mijn ogen. Snel opende ik mijn ogen waardoor ik zag dat Fred, naakt en met een stijve, een foto nam van de zwarte pik die bij mij naar binnen gleed. Om nog eens na te genieten Hij deed maar, voorlopig had ik de lekkerste lul die een vrouw maar kan wensen in mijn kut en gingen er nog meer volgen.

Fred wilde dit en kon dat ook krijgen hoor en dan mocht hij er best een fotootje van maken! Wat ik had verwacht was ook het geval, ondanks dat mijn kleine strakke kutje, zoals Fred hem altijd noemt, best wel wat kan hebben was de lul van Gerald toch echt te groot voor me. Ook hier, net als bij mijn mondje moesten er wat centimeters buiten blijven. Ineens besefte ik wat ik al die tijd, dat ik trouw aan Fred was had gemist. Elke centimeter die hij bij me naar binnen schoof voelde ik.

Steeds wat meer werd mijn onderlichaam gevuld door de grote zwarte paal van Gerald. Ik herinnerde me snel even dat Fred het helemaal niet zag zitten dat ik hem op mijn lijstje had gezet maar die zou er ondertussen wel heel anders over denken want ik zag nog veel meer flitsen van zijn camera gaan. Ik zag dat de andere jongens om Gerald heen stonden met hun palen in de aanslag. Wat Gerald deed bij me wilde zij natuurlijk ook wel met me doen.

Dat begreep ik maar al te goed maar het ging er op dat moment even om hoe ik dat ging aanpakken. Terwijl Gerald me heerlijk aan het neuken was besloot ik dat Fred zou krijgen wat hij wilde, de jongens zouden me een voor een flink gaan verwennen en natuurlijk ook allemaal neuken én mijn kutje vol spuiten. Het was Yilmaz, die naast Gerald stond, die een hand van zijn lul haalde om mijn klit te gaan verwennen. Hij zorgde, met zijn wijs en middelvinger er voor in combinatie met de lekkere lul van Gerald dat ik voor het eerst met een ander dan Fred ging klaar komen.

Voor Gerald zijn hele lading diep in mijn kut spoot kwam ik zelf hard kermend klaar! Ik was daardoor echt even van de wereld maar kreeg geen kans om bij te komen. Nadat Gerald zijn nog nadruppende zwarte paal uit me had terug getrokken stond Yilmaz al klaar om zijn plaats in te nemen. Zijn dikke besneden lul had hij al naar beneden gebogen om die zo snel mogelijk mijn kutje te gaan vullen. Jammer genoeg had hij al zo aan zijn pik staan trekken dat hij al heel snel klaar kwam.

Hij verwende mijn kutje niet meer dan een paar minuten met zijn paal toen ik zijn geil al tegen mijn baarmoedermondje voelde. Dat was echt te snel hoor Fred had amper de tijd gehad om er een mooie close-up foto van te maken.

Misschien gaf ik hem nog wel een kans om het goed te maken. Wie het niet erg vond dat Yilmaz zo snel klaargekomen was, was Erik.

Ook hij stond al te popelen om de warmte en de gladheid van mijn natte kutje te mogen voelen. Ik voelde me op het moment dat de volgende glimmende eikel tussen mijn schaamlippen door naar binnen gleed echt een heerlijk slecht sletje. Oh, wat voelde ik me slecht en gebruikt door Fred om wat hij wilde zien Dit kon me echter niets schelen, het was veel te lekker en geil om eens mee te mogen maken.

Ik wist ook meteen dat er geen stijve pik hetzelfde was als een ander en dat iedere jongen weer anders neukt! Dat maakte me meteen nog nieuwsgieriger naar nog meer anderen Erik zijn lul was net weer wat langer dan die van Yilmaz waardoor ik die weer wat beter door mijn kutje voelde glijden.

Nee dames, de grote van een pik doet er wél toe, wees nou eens eerlijk! Heel rustig begon hij me te neuken steeds weer trok hij zijn pik uit me terug tot alleen zijn eikel nog in me zat om daarna zijn heerlijke paal weer tussen mijn samentrekkende kutspieren tot aan mijn baarmoedermond te laten glijden.

Hij ging het anders doen dan Yilmaz, dat was duidelijk! Ondanks het formaat van Gerald en de mooie verschijning van Yilmaz was het Erik die me echt wist te geven wat een vrouw laat genieten van sex. Natuurlijk was het met de andere ook fijn geweest maar Erik wist het net zo te doen als dat ik het graag heb, zachtjes en de juiste plekjes rakend.

Steeds weer voelde ik zijn eikel over mijn G-spot gaan terwijl hij bovenop me liggend met zijn weinige borsthaar mijn harde tepels opwreef en zijn tong tekeer liet gaan in mijn mond. Hoe moet je beschrijven dat je geniet van wat er met je gedaan word? Dat is niet te beschrijven volgens mij Alles vergat ik om mij heen, Zelfs het steeds weer terugkerende flitslicht van Fred zijn camera stoorde me niet meer, hij deed maar En ik deed wat hij wilde, mij geneukt en klaargemaakt zien worden door een ander.

Dat dit ging zoals ik het zelf bepaald had was misschien niet helemaal zoals hij verwacht had maar dat deerde me niet meer. Als er eenmaal een andere pik dan die van je man je verwend heb zijn alle remmen los en ga je er alleen nog maar meer van genieten. Fred genoot er ook van want hij had de hele tijd dat de jongens met mij bezig waren een knoeiharde pik, iets wat ik lang niet meer gezien had bij hem.

Meestal was het na een tijdje toch wel gedaan met zijn erectie en moest ik als ik nog eens wilde klaarkomen mijn eigen vingertjes gebruiken. Op dat moment waren mijn vingertjes echter werkeloos, ik had voor even genoeg aan wat Erik deed met me. Wat kon die jongen neuken zeg. Dan weer voor even hard rammend in me, dan weer even zachtjes en met lange halen waarbij zijn eikel net nog in me bleef. Het heerlijke tongen met hem maakte het compleet voor me en zorgde dat ik weer klaar ging komen.

Het was Erik die me die dag de tweede keer ging laten genieten van het mooiste gevoel wat er is. Bij de eerste schokjes die aan mijn orgasme vooraf gingen begon ik Erik te regisseren: Ik stond weer van mezelf te kijken omdat ik iemand ben die maar zelden iets zegt tijdens sex en het nu uit schreeuwde hoe ik het wilde!

Op het moment dat ik mijn orgasme wat voelde afzakken voelde ik dat ook Erik zijn ballen ging legen in mijn kut. Hij ging door met het steeds maar hard rammen in een steeds sneller tempo tot achter in mijn kut tot hij zelfs de laatste druppel zijn paal had laten verlaten.

Op het moment dat Erik uitgeput van me afgleed wist ik wat ik nog miste. Ik moest er voor zorgen dat ook mijn laatste gaatje niet meer alleen van Fred zou zijn.

Alex moest me anaal gaan neuken. Fred moest elke keer als hij me daar zou gaan neuken weten dat ik daar ook al een ander had gehad. Als je iets doet moet je het goed doen. Ik draaide me snel om en ging op mijn knietjes met mijn kontje omhoog klaar zitten voor de harde van Alex.

Snel steek ik nog even een paar vingers in mijn kut om er wat van al het geil wat daar in achter gelaten is uit te halen om mijn aarsje mee in te smeren. Fred gebruikt me daar regelmatig en daardoor is die ondertussen al aardig opgerekt maar wat glijmiddel kan geen kwaad natuurlijk.

Alex begreep wat er van hem verwacht werd maar kon het niet laten om zijn kloppende jongenspik toch eerst ook even mijn kut in te laten glijden. Hij wilde natuurlijk bij zijn vrienden uit kunnen sloven dat hij ook een kut geneukt had. Het werd zijn eerste keer en dan moest daar natuurlijk ook wel ‘gewoon’ neuken bij geweest zijn. Ik gunde het hem en liet hem even lekker in mijn kutje tekeer gaan. Onervaren als hij was wist hij toch probleemloos mijn sterretje binnen te glijden.

Nadat hij de buitenste sluitspier voorbij was met zijn eikel wachtte hij heel even voor hij tot aan zijn ballen mijn kont in stootte. Zonder pijntjes ontving ik hem daar met héél veel plezier. Me lekker geil kleden en gedragen is iets wat ik heel graag voor Aad over heb. Hij komt ook wel klaar als ik eens niet zo gekleed ben, maar ik weet dat dat extraatje voor hem nog opwindender is.

Hij spuit de eerste keer een grote hoeveelheid warm sperma, maar de tweede keer is het wel een stuk minder, maar toch nog genoeg om in mijn kutje of mond te voelen spuiten. Hij geniet echt van seks en ik houd ervan om hem af te trekken en hem dan net niet te laten klaarkomen. Op die manier kan ik wel een uurtje met hem bezig zijn. Hij ligt dan met zijn hoofd op mijn schoot terwijl ik naar GTST kijk.

Ik speel dan lekker met die grote lul van hem. Aan het dikker worden van zijn eikel merk ik dat hij bijna klaarkomt, waarna ik met mijn hand een snelle en felle beweging maak zodat zijn lul weer een beetje verslapt.

Nadat ik even heb gewacht, begin ik opnieuw en wordt zijn lul weer keihard. Na een paar van die rondjes neem ik hem mee naar boven voor de laatste ronde. Hij neukt me fel op het grote bed, hij is dan niet mee te remmen. Hij neukt zich leeg in mijn kletsnatte kutje, meestal in de gewone missionaris houding. Omdat hij al een keertje is klaargekomen duurt het voor mij langer voordat hij opnieuw klaarkomt, maar het is dan voor mij puur genieten!

Het fijnst zijn de rustige weekends wanneer we allebei niets aan ons hoofd hebben. Omdat we geen kinderen hebben, zijn we gewoon samen. Na het ontbijt tut ik me lekker geil op, strak jurkje, nylons met een gordeltje en mijn onvermijdelijke naaldhakken, ik heb wel veertig paar, waarna we de boodschappen voor het weekend doen.

Als ik dan opgetut en wel de kamer binnen kom, kort gekleed en hooggehakt met mijn heerlijke nylons, kan hij amper van me afblijven.

Ik zie dan dat hij zich aan mij aan het opgeilen is. Zijn handen strelen over mijn lijf, ik voel een vinger mijn kutje binnendringen, hij likt mijn kutje, hij zoent me vol op mijn mondje, en ik geniet! Hij mag dit elke dag weer met me doen! S’Middags en s’avonds krijg ik opnieuw een beurt van hem, ik geniet van elke keer dat hij me met die grote lul pakt. Elk weekend is voor ons allebei een groot feest. Hij werkt op een groot kantoor en ziet overdag tientallen vrouwelijke collega’s met wie hij vast welk eens een keertje zou willen neuken.

Hij bekijkt ze anders dan de meeste collega’s, want hij denkt alleen maar aan seks. Hij is meestal dan weer zo geil geworden dat hij me bij thuiskomst direct weer een grote beurt geeft. Ik weet, dat hij nooit vreemd zal gaan, omdat ik hem alles geef waar hij om vraagt. Het zal wel niet normaal zijn, maar wij genieten er allebei maximaal van, en hopen dat nog jaren te doen.