sm meesters grootste kut ooit

..

Tieten cartoon gratis sex in limburg

De langste vrouwelijke benen Svetlana Pankratova uit Rusland heeft benen met een lengte van cm. Hoewel het misschien leuk klinkt om benen te hebben die net zo lang zijn als een zevenjarige… het lijkt ons een helse klus om te scheren! De langste neus Een neus met een lengte van 8. We vragen ons af of dit gepaard gaat met een ijzersterk reukvermogen…. De meest rekbare huid Een zeldzame aandoening genaamd het Ehlers-Danlos syndroom zorgde ervoor dat Gary Turner uit Engeland wereldberoemd werd met zijn huid.

Het kan namelijk wel De aandoening doet iets met het collageen in zijn huid, wat voor elasticiteit zorgt. De harigste tiener Vijf jaar terug kreeg Supatra Sasuphan uit Thailand een plekje in het Book of Records wegens haar harige huid. De langste vingernagels van een vrouwelijke hand Dit maakt je misschien een beetje misselijk: Christine Waltons recordnagels hebben een gecombineerde lengte van cm.

Ze heeft ze niet geknipt sinds , volgens Guinness World Records. Check onderstaande video voor meer recordhouders en hoe deze mensen leven met hun überlange nagels. De breedste vrouwelijke tong Deze tong met een breedte van 7. Zijn tong is zelfs breder dan 7,60cm. Wat genen wel niet kunnen doen hè? Het verst kunnen uitdrukken van een oogbal Kim Goodman heeft een talent. Ze kan haar ogen 1,2cm uit haar oogkas drukken. Serieus, hoe is dit mogelijk?

Je huis gezonder maken? Zo doe je dat. Omdat het zo extreem is, en uniek in de wereld. Volgens de Antwerpse parketwoordvoerster Dominique Reyniers was er al 'geruime tijd' voor de dood van Schmidt een opsporingsonderzoek aan de gang, al wil ze niks kwijt over de aanleiding.

Het onderzoek is nu dus niet meer toegespitst op hem, maar op het personeel dat hem blijkbaar assisteerde. Bij gebrek aan medisch geschoold personeel rekruteerde Schmidt vooral in de Antwerpse sm-scène, met onder meer Meesteres Bo, en ook Meesteres Anouk en Meesteres Jill , allebei verbonden aan de bekende Antwerpse sm-keet The Cellar.

Beide dames beantwoordden hun gsm en mail vorige week consequent niet. Erg veel griezeligs voerden ze blijkens de luttele achtergebleven filmpjes nochtans niet uit, of het zou 'zuster Jill doet genitale piercing' moeten zijn, of 'verwijderen van gips rond arm patiënt'. Het onderzoek spitst zich nu vooral toe op het identificeren van al die andere verplegers en verpleegsters, van wie achter hygiënische kapjes alleen een neus en een paar ogen zichtbaar zijn. Dominique Reyniers « De hoofdverdachte had wel degelijk een medische opleiding, maar niet de juiste diploma's voor het soort ingrepen dat hij uitoefende aarzelend.

Laat ik het zo stellen: Het gerechtelijk onderzoek gaat om het onwettig beoefenen van geneeskunde en het toebrengen van slagen en verwondingen. Dat is de officiële, juridische kwalificatie waarvoor inmiddels een onderzoeksrechter is aangesteld.

De kans is zeer klein dat dat ooit gebeurt. Als iemand zich al benadeeld voelt, dan alleen omdat er een voorschot is betaald, en de zo intens verhoopte ingreep niet meer kan doorgaan.

In de paniekerige uren na diens dood kreeg ze al zijn medische apparatuur aangeboden. Petra « Voor 3. Het idee was dat O-R-R op de één of andere manier moest worden voortgezet. Maar het was al te laat. De politie was de kliniek binnengestormd.

Ik heb geen idee wat er uiteindelijk van die spullen geworden is. Petra « Ik ben artieste, geïnteresseerd in het lichaam en z'n culturele en politieke betekenis. O-R-R was uniek en Steve laat een leemte achter. Mensen hebben het recht op de vrijheid, vind ik, om hun eigen lichaam te ontdekken.

En er, als ze dat willen, dingen aan te veranderen. Bij mij informeerde hij uitvoerig of ik op het thuisfront een open minded arts had die de wonden achteraf kon bekijken en zonodig verzorgen - anders ging het gewoon niet door. De operatie vond plaats in een professioneel uitgeruste operatiekamer en alle mensen rond me droegen steriele jasjes die maar één keer werden gebruikt. Steve begon meteen te roepen als hij zag dat iemand aanstalten maakte om van de strikte hygiënische regels af te wijken.

Eigenlijk is het enige verschil met een conv entionele kliniek dat de sfeer wat losser was. Er hing een cameraatje de hele operatie te filmen, achteraf keken we er dan met z'n allen naar. Petra « Lang niet alles wat je op zijn website en de dvd's ziet, is echt hoor.

Hij legde me uit hoe ze vaak met bloed uit het slachthuis gruwelijke taferelen simuleerden. Met dat soort filmpjes verdiende hij z'n geld: Hij financierde er zijn apparatuur mee, wat hem in staat stelde heel veel mensen te helpen die anders in de kou waren blijven staan.

Wat de Belgische media ook mogen beweren, dokter Steve had heus wel limieten. Hij zou bijvoorbeeld nooit zomaar iemands been amputeren. Petra « Nee, echt. Ik heb hem gevraagd om implants op mijn rug, in de buurt van mijn wervelkolom. Daar wou hij niet aan beginnen. Te gevaarlijk, dat deel van het lichaam. Hij heeft ook jarenlang geweigerd penectomieën chirurgische verwijdering van de penis, red. Hij heeft er uiteindelijk, naar ik gehoord heb, toch een aantal gedaan. Omdat die mensen nergens anders terechtkonden.

Steve vertelde me dat Nederlandse psychologen patiënten naar hem doorstuurden. Castratie of geslachtswijziging ligt in de meeste Europese landen heel moeilijk. Er is toestemming van allerhande psychologen voor nodig, en je moet een immens tijdrovende procedure volgen. Veel mannen proppen zich dan maar vol met medicatie en vrouwelijke hormonen en riskeren zo fatale schade aan hun lever. Transseksualiteit is in bepaalde delen van de wereld stilaan maatschappelijk aanvaard, maar die groep kan nog helemaal nergens terecht.

Steve hielp die mensen. Er kan nooit wat zijn gebeurd tegen de wil van de patiënt in, want tijdens de operaties werd geen verdoving gebruikt, of hoogstens lokale verdoving. Ik weet dat sommige van zijn filmpjes een andere indruk wekken, maar hij was erg begaan met zijn patiënten.

Hij woonde zelfs in zijn kliniek. Op de benedenverdieping, dat weet ik nog, was de operatiekamer. Op de eerste verdieping had hij z'n eigen flat met living en keuken, de tweede verdieping was ingericht met bedden, infusen en medische apparatuur.

Petra « Het klopt dat een aantal onder hen geen medische opleiding had, maar de belangrijkste hulp was wel een professionele verpleegster. Aan de andere kant van de oceaan valt iemand met een daverende klap van z'n stoel als we een fotootje doormailen van het herenhuis aan de Balansstraat Vrouw worden wil hij niet, hij wil enkel 'dat ding' van tussen zijn benen weg, en hij wil ook niet meer geplaagd worden door testosteron. Niet dat de kliniek tot die tijd was volgeboekt, maar veel scheelde het blijkbaar niet.

Ik was hier al jaren mee bezig. Dokter Steve zou eerst een orchiëctomie verwijdering van de testikels, red. Voor het verwijderen van het scrotum zou ik dan nog eens zes maanden moeten wachten. In de mails die we uitwisselden, bleek toch wel dat hij bezorgd om me was. Ik kon in de kliniek blijven om te revalideren, net zo lang tot ik me fit genoeg voelde om terug naar de States te reizen.

Hij adviseerde me zeker niet te vroeg terug te keren. Mede daardoor ging ik ervan uit dat het een legale, professionele kliniek was.

Daarop was te zien hoe een penisverwijdering verloopt. De dvd liet vooral zien dat ze heel professioneel te werk gingen. Ik ben hier al jaren mee bezig, ik deed de hele tijd research, en nu kwam het punt waarop het zou gebeuren eindelijk in zicht. Voor mij persoonlijk is het een ramp dat die kliniek is opgedoekt. Al die links naar Antwerpse domina's, die filmpjes Ik vond het dom, stupide, ridicuul - kies zelf maar. Blijkbaar hoorde het erbij, om de handel draaiende te kunnen houden.

Ik had wel het gevoel dat het de laatste maanden allemaal wat professioneler werd, dat ze mensen echt wilden helpen. Dokter Steve - dat is minder bekend - steriliseerde bijvoorbeeld ook mannen, of voerde puur esthetische ingrepen uit aan de vagina.

Hij deed dat allemaal. Als je het vergelijkt met het uitputtende parcours dat bijvoorbeeld een transseksueel elders moet afleggen, was het spotgoedkoop. Het moest het eerste buitenlandse filiaal van O-R-R worden, geleid door ene dokter Julia, die in Antwerpen werd opgeleid door Schmidt.

In een kort mailtje relativeert ze de mediaberichten: Ik hoop dat de politie het niet allemaal ernstig neemt. Ik was aanwezig bij één echte operatie, alle andere waren fake.

Gelukkig heb ik nog contact met de patiënten, die eigenlijk veeleer toeschouwers waren, en kan ik bewijzen dat we hen niet hebben opengesneden: O-R-R heeft zeven jaar bestaan, ik was er maar vijf maanden bij. Meestal werden van één sessie drie films gemaakt, en was alles fake.

Het valt te betwijfelen of dat de hele waarheid is. Ook in gerechtelijke kringen in Antwerpen wordt niet getwijfeld aan wat het politionele oog zag. Karsten Schmidt zelf postte begin dit jaar trouwens enkele ethische beschouwingen op eunuch. Over zijn eigen werk, de eed van Hippocrates, die alle artsen moeten afleggen, en zijn volste begrip voor mannen die van hun penis afwillen.

Karsten Schmidt « Het probleem is de regel primum non nocere. Het is ons artsen, red. Zelfs als het je lukt om de behoefte aan een penectomie te laten erkennen als een mentale stoornis - wat het niet is - zal ik niet aanvaarden dat er iets fundamenteel fouts is aan wat wij doen. Dat is niet zo. Inmiddels is ook de Duitse kliniek én de website opgedoekt, maar blijkbaar slaagden de fans er deze keer wel in om de medische apparatuur in veiligheid te brengen.

Voor de witte poort in de Balansstraat hangt nu een bordje: Petra « Triest, dat het zo moet eindigen. Maar ik weet zeker: Maar dan misschien een beetje discreter. Ik heb ook een fantasie om gecastreerd te worden,ze mogen er ook dan op een bijzondere wijzen af. Ik hoop dat er weer kan gecastreerd worden, maar dan goed anoniemmer.! Beste Petra, Ik heb het wel met je te doen hoor.
sm meesters grootste kut ooit

..


Vrouwen zoeken sex contact dikke tetten films


Het lichaam kan ook verbluffende records neerzetten, bijvoorbeeld door deze uitzonderlijke mensen. Wacht niet langer en aanschouw: De allergrootste mond Francisco Domingos Joaquin uit Angola heeft een mond die maar liefst Daar past prima een blikje fris horizontaal! Misschien moet je het zien om het te geloven: De allergrootste natuurlijke borsten Als jij regelmatig kijkt naar een gemiddelde beha en dan denkt: De langste vrouwelijke benen Svetlana Pankratova uit Rusland heeft benen met een lengte van cm.

Hoewel het misschien leuk klinkt om benen te hebben die net zo lang zijn als een zevenjarige… het lijkt ons een helse klus om te scheren! De langste neus Een neus met een lengte van 8. We vragen ons af of dit gepaard gaat met een ijzersterk reukvermogen…. De meest rekbare huid Een zeldzame aandoening genaamd het Ehlers-Danlos syndroom zorgde ervoor dat Gary Turner uit Engeland wereldberoemd werd met zijn huid.

Het kan namelijk wel De aandoening doet iets met het collageen in zijn huid, wat voor elasticiteit zorgt. Volgens de Antwerpse parketwoordvoerster Dominique Reyniers was er al 'geruime tijd' voor de dood van Schmidt een opsporingsonderzoek aan de gang, al wil ze niks kwijt over de aanleiding.

Het onderzoek is nu dus niet meer toegespitst op hem, maar op het personeel dat hem blijkbaar assisteerde. Bij gebrek aan medisch geschoold personeel rekruteerde Schmidt vooral in de Antwerpse sm-scène, met onder meer Meesteres Bo, en ook Meesteres Anouk en Meesteres Jill , allebei verbonden aan de bekende Antwerpse sm-keet The Cellar.

Beide dames beantwoordden hun gsm en mail vorige week consequent niet. Erg veel griezeligs voerden ze blijkens de luttele achtergebleven filmpjes nochtans niet uit, of het zou 'zuster Jill doet genitale piercing' moeten zijn, of 'verwijderen van gips rond arm patiënt'. Het onderzoek spitst zich nu vooral toe op het identificeren van al die andere verplegers en verpleegsters, van wie achter hygiënische kapjes alleen een neus en een paar ogen zichtbaar zijn. Dominique Reyniers « De hoofdverdachte had wel degelijk een medische opleiding, maar niet de juiste diploma's voor het soort ingrepen dat hij uitoefende aarzelend.

Laat ik het zo stellen: Het gerechtelijk onderzoek gaat om het onwettig beoefenen van geneeskunde en het toebrengen van slagen en verwondingen. Dat is de officiële, juridische kwalificatie waarvoor inmiddels een onderzoeksrechter is aangesteld.

De kans is zeer klein dat dat ooit gebeurt. Als iemand zich al benadeeld voelt, dan alleen omdat er een voorschot is betaald, en de zo intens verhoopte ingreep niet meer kan doorgaan.

In de paniekerige uren na diens dood kreeg ze al zijn medische apparatuur aangeboden. Petra « Voor 3. Het idee was dat O-R-R op de één of andere manier moest worden voortgezet. Maar het was al te laat. De politie was de kliniek binnengestormd. Ik heb geen idee wat er uiteindelijk van die spullen geworden is. Petra « Ik ben artieste, geïnteresseerd in het lichaam en z'n culturele en politieke betekenis. O-R-R was uniek en Steve laat een leemte achter.

Mensen hebben het recht op de vrijheid, vind ik, om hun eigen lichaam te ontdekken. En er, als ze dat willen, dingen aan te veranderen.

Bij mij informeerde hij uitvoerig of ik op het thuisfront een open minded arts had die de wonden achteraf kon bekijken en zonodig verzorgen - anders ging het gewoon niet door. De operatie vond plaats in een professioneel uitgeruste operatiekamer en alle mensen rond me droegen steriele jasjes die maar één keer werden gebruikt.

Steve begon meteen te roepen als hij zag dat iemand aanstalten maakte om van de strikte hygiënische regels af te wijken.

Eigenlijk is het enige verschil met een conv entionele kliniek dat de sfeer wat losser was. Er hing een cameraatje de hele operatie te filmen, achteraf keken we er dan met z'n allen naar. Petra « Lang niet alles wat je op zijn website en de dvd's ziet, is echt hoor.

Hij legde me uit hoe ze vaak met bloed uit het slachthuis gruwelijke taferelen simuleerden. Met dat soort filmpjes verdiende hij z'n geld: Hij financierde er zijn apparatuur mee, wat hem in staat stelde heel veel mensen te helpen die anders in de kou waren blijven staan. Wat de Belgische media ook mogen beweren, dokter Steve had heus wel limieten. Hij zou bijvoorbeeld nooit zomaar iemands been amputeren. Petra « Nee, echt.

Ik heb hem gevraagd om implants op mijn rug, in de buurt van mijn wervelkolom. Daar wou hij niet aan beginnen. Te gevaarlijk, dat deel van het lichaam. Hij heeft ook jarenlang geweigerd penectomieën chirurgische verwijdering van de penis, red. Hij heeft er uiteindelijk, naar ik gehoord heb, toch een aantal gedaan.

Omdat die mensen nergens anders terechtkonden. Steve vertelde me dat Nederlandse psychologen patiënten naar hem doorstuurden. Castratie of geslachtswijziging ligt in de meeste Europese landen heel moeilijk.

Er is toestemming van allerhande psychologen voor nodig, en je moet een immens tijdrovende procedure volgen. Veel mannen proppen zich dan maar vol met medicatie en vrouwelijke hormonen en riskeren zo fatale schade aan hun lever.

Transseksualiteit is in bepaalde delen van de wereld stilaan maatschappelijk aanvaard, maar die groep kan nog helemaal nergens terecht. Steve hielp die mensen. Er kan nooit wat zijn gebeurd tegen de wil van de patiënt in, want tijdens de operaties werd geen verdoving gebruikt, of hoogstens lokale verdoving. Ik weet dat sommige van zijn filmpjes een andere indruk wekken, maar hij was erg begaan met zijn patiënten. Hij woonde zelfs in zijn kliniek. Op de benedenverdieping, dat weet ik nog, was de operatiekamer.

Op de eerste verdieping had hij z'n eigen flat met living en keuken, de tweede verdieping was ingericht met bedden, infusen en medische apparatuur. Petra « Het klopt dat een aantal onder hen geen medische opleiding had, maar de belangrijkste hulp was wel een professionele verpleegster.

Aan de andere kant van de oceaan valt iemand met een daverende klap van z'n stoel als we een fotootje doormailen van het herenhuis aan de Balansstraat Vrouw worden wil hij niet, hij wil enkel 'dat ding' van tussen zijn benen weg, en hij wil ook niet meer geplaagd worden door testosteron. Niet dat de kliniek tot die tijd was volgeboekt, maar veel scheelde het blijkbaar niet. Ik was hier al jaren mee bezig. Dokter Steve zou eerst een orchiëctomie verwijdering van de testikels, red.

Voor het verwijderen van het scrotum zou ik dan nog eens zes maanden moeten wachten. In de mails die we uitwisselden, bleek toch wel dat hij bezorgd om me was. Ik kon in de kliniek blijven om te revalideren, net zo lang tot ik me fit genoeg voelde om terug naar de States te reizen.

Hij adviseerde me zeker niet te vroeg terug te keren. Mede daardoor ging ik ervan uit dat het een legale, professionele kliniek was.

Daarop was te zien hoe een penisverwijdering verloopt. De dvd liet vooral zien dat ze heel professioneel te werk gingen. Ik ben hier al jaren mee bezig, ik deed de hele tijd research, en nu kwam het punt waarop het zou gebeuren eindelijk in zicht.

Ze liet zich verveeld op de achterste bank zakken. Terwijl ze onderuit ging zitten We raakte al snel weer in gesprek met z’n drieën over van alles en nog wat en ik kreeg te weten dat Anne ongeveer 10 jaar geleden gescheiden was van haar man omdat bleek dat ze op vrouwen viel.

Er zat dus een geile lesbische vrouw voor mij en mijn pik begon al aardig stijf te worden. Ze had sinds anderhalf jaar een nieuwe vriendin die binnen kort bij De hele dag heb ik gefantaseerd over de reacties die ik binnen zal krijgen, ik ben al best opgewonden en aangezien mijn moeder er toch nbiet is doe ik mijn broek uit en ga in mijn slipje achter de pc..

Uitgerust en lichtelijk opgewonden stap ik mijn bed uit en neem een snelle douche. Als ik terug kom in mijn kamer, dan zie ik dat mijn slavin zojuist is wakker geworden. Ik heb haar prima afgericht, want ze weet dat ze nu naast mijn bed op haar knieën moet gaan zitten, haar handen nog steeds geboeid voor zich. Eerst trek ik een latex short aan, dan Ze was versteend geweest van angst en had hem maar laten begaan.

Hij had haar een mes op d'r keel gezet en hij had haar geneukt als een zak zand. Toen hij haar volgespoten had, was hij weggerend, maar ze kon zo'n goed signalement geven, dat hij binnen een paar dagen opgepakt was. De dader bleek een serieverkrachter te zijn en verdween voor heel lang Opeens ontdekte ik het briefje achter het geld.

sm meesters grootste kut ooit