ze komt gillend klaar jose neuken

Ze leidde de harde stijve hondenpik tussen haar benen in haar sappige natte kut. De hond was dit blijkbaar al gewend want hij stootte zijn paal recht in de kut van de vrouw. De hond neukte de vrouw met krachtige stoten en kwam klaar in de kut van de vrouw de pik van de hond zwol op zodat de dikke knobbel vast zat in de geile kut van Jose.

Deze kreunde en kermde van genot en geilheid ze kwam achter elkaar klaar en het ene orgasme volgde op het andere. De hond wilde van haar af maar bleef met zijn hondenlul nog een tijdje aan de vrouw vast zitten.

Leo en Manon die dit alles zagen hadden nooit verwacht dat ze dit ooit zouden zien. Ze kenden elkaar drie jaar en deden soms de vreemdste spelletjes tijdens hun sexspel en hadden hier ook wel eens over gefantaseerd. Manon had wel eens de hond van haar broer thuis gehad en geprobeerd om hem te strelen maar deze was hier niet van gediend. Ook hadden ze samen eens een nummertje gemaakt met de hond van een vriend erbij waar ze op moesten passen. Deze wilde wel likken maar meer ook niet.

Het wond het tweetal ontzettend op toen ze dit zagen en ze konden dan ook niet van elkaar afblijven. Manon voelde de keiharde staaf van Leo, die zijn hand over de natte kut van Manon liet gaan. Toen de vrouw en de hond los van elkaar waren ging de vrouw naar binnen om zich te gaan douchen. Manon en Leo liepen terug naar de tent en kleden zich uit en volgens de informatie van de vrouw duurde het nog minstens 20 minuten voor het gezelschap weer terug zou komen op de camping.

Ze geilden elkaar op en bewerkten elkaar met alles wat lekker was. Manon nam de geile neukstaaf van Leo in haar mond en zoog hem en pijpte hem tot hij begon te kreunen. Onderwijl befte Leo de natte kut van zijn vriendin en stak twee vingers in haar soepele anus die deze bewerking wellustig onderging. Ze draaiden over en op elkaar tot Leo zijn harde pik in de sappige kut van Manon kon stoppen en haar een neukbeurt gaf waar de vonken afvlogen. Ze kregen beiden een orgasme waardoor het stel lag te kreunen en te kermen in de tent.

Net toen ze klaar kwamen reed de huifkar het Kampeerveld op zodat de andere gasten nog net het einde konden mee beleven. Manon en Leo kleden zich aan voor zover dat nodig was en kwamen uit de tent. De gasten die terug waren begroeten het stel lachend. De man in de tent welke het kortst bij hen stond zei dat hij ook jong was geweest en dat het tijdens de vakantie het spannend is als de anderen kunnen mee genieten.

Manon en Leo wisten niet wat ze met de situatie aan moesten en stonden er bij of ze zich betrapt voelden. Een vrouw die uit een caravan kwam vroeg of ze zin hadden in een kopje koffie en vroeg ze dan daar naar toe te komen. Leo en Manon zaten nog maar net bij de caravan van Koos en Hannie toen de een na de ander bij hen aan schoof. Ze vertelden dat ze een prachtige tocht hadden gemaakt en dat de boer het zo mooi kon vertellen.

Tijdens het koffie drinken kwamen de boer, die zich voorstelde als Gradus, bij hen zitten en dronken een kopje koffie mee. Koos vroeg of Jose zich niet had verveeld toen zij weg waren, waarop deze zei dat ze zich goed had vermaakt omdat ze in goed gezelschap was van haar hond.

Manon en Leo keken elkaar aan en lachten veel betekenend naar elkaar. Toen ze voor hun tent zaten hoorden ze uit de hooischuur een kreunend geluid komen. Leo stond op en ging kijken of er wat aan de hand was. In het hooi zat Hannie met haar benen wijd met haar rok omhoog en Koos lag ertussen te beffen.

Hij zoog de harde klit van zijn vrouw die hier door begon te kermen ze genoot zichtbaar van het gebef van haar man. Koos trok zijn broek uit en stak zijn dikke lange lul in de mond van Hannie, die hem bijna niet in haar mond kon houden. Het tweetal kleden zich naakt uit en begonnen elkaar te strelen en te bewerken, Ze pijpten en beften en likten elkaars anus, ze werden zo geil dat ze niet in de gaten kregen dat de hond bij hen was komen liggen.

Plots duwde hij Koos aan de kant en stak zijn neus in de kut van Hannie die dit zichtbaar opwond en geheel niet vreemd vond dat de hond haar likte. Koos nam de lul van de hond in zijn hand en liet de hondenpik naar buiten komen en bewerkte de hard geworden hondenlul. Hannie lag onderuit gezakt met de benen omhoog, de hond ging over haar heen en Koos leidde de harde dikke hondenlul in de kut van zijn vrouw die zich willig liet neuken door de Duitse dog.

De hond gaf haar een flinke beurt met zijn pik en kwam klaar in de natte kut van Hannie de pik van de hond werd dik en zwol op tot hij ook vast kwam te zitten in de geile kut van de vrouw.

Hannie kreeg een aantal orgasmen achter elkaar en gilde en steunde en kreunde dat ze meer wilde en dat ze niet wilde ophouden ze wilde twee lullen in haar voelen die van Koos en van een ander. Koos stelde voor om de nieuwe gasten vanavond uit te nodigen en te verleiden. Omdat Leo en Manon dit hoorden en wel zin hadden in een verzetje liepen ze naar de tent in afwachting van het geen er ging gebeuren.

De pik van de geile hond was weer kleiner geworden en Koos gaf zijn vrouw nog een toegift en spoot zo zijn ballen leeg in de natte kut van Hannie. Leo en Manon zaten voor de tent toen Koos langs liep en zo tussen neus en lippen vroeg of ze vanavond een borreltje kwamen drinken.

Leo nam de uitnodiging aan en riep Manon of deze mee ging naar de buren. Manon had er al een beetje rekening mee gehouden en had haar mini slipje aan gedaan en haar BH af gedaan. Ze stapten naar de caravan van Hannie en Koos en werden ontvangen door Hannie die net in haar nakie stond om een andere kleren aan te trekken omdat er hooi in haar kleren zat.

Hannie zei 'ik vind kriebelen wel lekker maar niet van hooi'. Ze dronken wat en vertelden zo wat er zoal te doen is op deze camping. Op een camping met twintig plaatsen moet je zelf het plezier maken en je moet het met elkaar doen zei Hannie, waarop Manon zei 'vooral met elkaar doen'. Waarop Koos weer antwoordde dat het met elkaar het lekkerste is. Hannie die zei dat ze zich wel wat kon voorstellen wat je allemaal met elkaar kon doen en beleven.

Leo vertelde wat ze die middag allemaal al gezien hadden en meegemaakt en vroegen of dit hier de gewoonte was. Koos zei als je het hier een nacht volhoudt wil je hier nooit meer weg. Hij vertelde dat de Gradus en Jose een bijzonder stel zijn en dat je alles aan ze kon vragen en alles van ze kon krijgen, als het redelijk was. Gradus is een kerel die genoeg heeft aan twee keer sex per week.

Jose daarin tegen wil wel twee keer per dag en daar heeft Gradus wat op gevonden. Een broer van hem had een nest jonge Duitse doggen en daar heeft hij er een van opgehaald, een reu. Deze hond hebben ze zo opgevoed dat hij Jose kon helpen met haar seksuele lusten.

De hond likte haar kut en hij paart met haar als of zij een vrouwtjes hond is. Zo kreeg iedereen zijn zin. Een paar jaar geleden hebben Gradus en Jose een kampeer terrein aan gelegd met de bedoeling om hier een camping te beginnen waar alles mag en kan maar niets moet, behalve zich netjes gedragen buiten de camping en de zaak schoon en netjes houden.

Deze regel werd door iedereen gerespecteerd en het is een frisse ruime schone camping met een pracht van een toiletgebouw, waarin drie ruime douches zijn waarin je makkelijk met drie of vier personen kunt douchen. Omdat Gradus en Jose regelmatig naar parenclubs toe gaan en zo mensen tegen komen met een ruim denkpatroon betreffende sex, hebben ze daar reclame gemaakt voor hun camping en zo een gasten bestand opgebouwd van gelijk denkende.

Leo vroeg hoe het kwam dat zij naar hier werden gewezen door iemand uit het dorp. Waarop Koos antwoordde dat ze dit gevraagd hadden aan een vrouw die hier ook op de camping staat en gezien had dat Leo en Manon er nogal ruimdenkend uitzagen. Koos stelde voor om aan Leo en Manon de mogelijkheden op de camping te gaan bekijken.

Ze liepen eerst naar het toiletgebouw met de douches en de Wc's. Hierna liepen ze naar een schuur naast de hooischuur en gingen deze binnen. Het was er schemerig en er branden een paar kleine lampjes. Het rook er heerlijk fris naar bloesem en bloemen. Aan beide kanten waren deuren die toegang gaven tot een viertal kamertjes waarin een groot matras lag en in een kamer bevond zich een spiegel tegen het plafond.

Manon vroeg of dit logeer kamers waren waarop Hannie antwoordde 'je mag in deze kamertjes alles doen behalve slapen'. Het was Leo en Manon al snel duidelijk dat deze kamertjes bedoeld waren om de liefde te bedrijven. Aan het eind van de gang liepen ze door een deur die toegang gaf tot een mooie ruime kantine met een lange bar tegen de wand.

Gradus die achter de bar stond vroeg of het Leo en Manon beviel wat ze gezien hadden, waarop ze tegelijk zeiden 'meer dan tevreden'. Koos bestelde een paar drankjes en ze namen plaats aan de bar. Na enige tijd kwam Jose bij hen staan en Koos vertelde wat Leo en Manon die middag gezien hadden dat ze bezig was met de Duitse dog. Jose vroeg of ze het spannend hadden gevonden en als ze dit ook wel eens wilden uitproberen, konden ze de hond bij hen roepen en gebruiken, hij is zeer gebruiksvriendelijk zei de vrouw.

Ondertussen stond Jose tegen Koos aan en liet zich door de man strelen op haar bips en rug, ze gaf Hannie een knipoog en vroeg of het goed was dat ze Koos een uurtje kon lenen. Hannie zei 'als je Koos wil lenen moet je mij en Leo met Manon er ook bij nemen anders gaat het vanavond niet door'.

Manon die er opgewonden van werd wat haar te wachten stond voelde zich al nat tussen haar benen worden en ze voelde dat Leo al een erectie kreeg van de gedachten wat er straks ging gebeuren. Jose nodigde de stellen uit om naar een kamertje te gaan en ze volgden haar. Ze namen plaats op de matras en kleedden elkaar uit tot iedereen naakt was. Leo die Manon voelde of deze al nat was verbaasde zich van wat hij voelde, zo nat was Manon nog nooit geweest en hij stak drie vingers in de geile kut van zijn vriendin.

Ze begon aan de pik van Leo te trekken en te strelen en voelde zich hitsig en geil worden. Ze nam de hand van haar vriend en gebruikte deze als een vibrator, ze bewoog de hand in en uit haar sappige natte kut waarop Leo er nog een vierde vinger bij deed en ze liet hem achter in haar kut glijden. Zijn duim wreef over de kittelaar en plots kwam ze kreunend klaar. De andere drie keken hoe het jonge stel bezig was en streelden elkaars lichamen Koos nam de borsten van Jose in zijn handen en kneedde zo het volle zachte stevige vlees met boven op de harde grote tepels die als vingers rechtop stonden.

Hannie bewerkte de natte kut van Jose en vingerde met de andere hand haar eigen kittelaar. Nadat Manon haar eerste orgasme had gehad nam Jose de pik van Leo en stak deze in haar mond en zoog zo de geile neukstaaf van de geile jongen. Ze voelde dat hij hard en groot was en voelde aan zijn balzak die goed gevuld was met een paar flinke ballen. Jose pijpte Leo tot deze begon te kreunen, ze ging op haar rug liggen en trok Leo op zich en stuurde zijn harde pik naar haar natte neuk doos en liet hem naar binnen glijden.

Leo neukte de vrouw van de boer terwijl Koos zich bezig hield met Manon en Hannie streelde nu de borsten van Jose en beet zacht op de harde tepels. Manon zat op haar knieen met haar gezicht tussen de benen van Hannie terwijl Koos zijn harde neukstaaf in de kut van Manon heen en weer bewoog.

Door het stoten van Koos befte Manon de geile natte neukspleet van zijn vrouw. Jose die bloedgeil was kwam als eerste klaar en gilde en kermde van genot en wilde het warme sperma van Leo in haar kut voelen spuiten, wat Leo enige tijd later met overgave deed, hij spoot zijn warme zaad diep in de neukdoos van Jose die opnieuw een orgasme kreeg.

Manon, die zich had om gedraaid, kwam voor de tweede keer klaar op het stoten van Koos die even later ook zijn zaad in de buik van zijn neukpartner spoot en kermend klaar kwam. Hannie vingerde zichzelf, met de ene hand bewerkte ze haar klit en de vingers van de andere hand stak ze diep in haar anus, zo kwam ze gillend en krijsend voor de eerste maal klaar. Hannie riep terwijl ze klaar kwam dat ze een lul in haar kut wilde en een in haar kont en zo een beurt wilde hebben ze wilde zaad voelen in beide gaatjes.

Hannie kroop boven op Leo en pijpte zijn pik tot deze weer instelling kwam en vingerde zijn anus tot hij weer begon te kreunen van genot. Ze ging op de jongen zitten en stak zijn leuter in haar smachtende natte kut en liet deze diep in haar geile neukgleuf zakken tot ze hem tegen haar baarmoeder voelde stoten.

Ze ging iets voorover liggen en zei tegen Koos dat deze zijn harde stijve pik in haar kont moest steken. Deze deed wat hem was op gedragen en hij stak zijn stijve leuter in het gladde holletje van zijn vrouw. De beide mannen voelden elkaars lul heen en weer schuiven in het lichaam van de vrouw en gaven haar een beurt waar ze om gevraagd had.

Hannie kwam kermend en kreunend klaar en gilde om meer en wilde sperma voelen in haar gaatjes, ze bewoog zich als een paling tussen de beide mannen in en kreeg steeds weer een nieuw orgasme en kwam zo verschillende keren klaar.

De beide mannen spoten hun zaad voor de tweede keer in de neukgaatjes waarin ze zaten en kregen beiden een explosief orgasme en ramden in de geile kont en kut van de vrouw. Het vijftal lag bij te komen van de inspanning en stelde voor om te gaan douchen om daarna nog een drankje te nemen en naar bed te gaan.

Onder de douche hielpen ze elkaar met het inzepen en afdrogen, de mannen spoelden de kutjes van de vrouwen uit met heerlijk warm water gaven er een zoentje op terwijl de vrouwen de pikken van de mannen schoonmaakten door de voorhuid naar achter te trekken en zo de blote eikel onder de warme douche te houden. Het wond hen zichtbaar weer op en de penis van Koos werd weer hard en die van Leo begon ook weer te steigeren.

Jose stelde voor dat zij vast naar Gradus ging om de drankjes in te helpen schenken dan kwamen de anderen straks wel en liep vast weg naar de bar. Hannie, die de pik van Leo alweer hard gemaakt had, boog zich voorover en liet Leo zijn lul in haar kut steken en zo neukten ze tot ze nogmaals een orgasme kregen.

Hun gesteun en gekreun ging door het hele toilet gebouw. Koos die inmiddels zijn pik in de kut van Manon had gestoken, stond tegen de muur aan met Manon om zijn nek en de benen om hem heen geslagen zo neukten ze tot ze beiden voor de zoveelste keer klaar kwamen en dit lieten horen en merken aan iedereen die zich in hun omgeving bevond. Het sperma spoot in haar al overvolle kut en liep naar buiten. Ze spoelden zich af en kleden zich aan en liepen naar de bar om hun drankje te gebruiken.

Ze spraken af dat ze het nog eens een keer over zouden doen als Leo en Manon tenminste op de camping bleven staan. Ze besloten dit de andere dag aan Jose te berichten en namen afscheid met een dikke zoen voor de nacht en gingen ieder naar zijn eigen tent en bed.

De volgende dag werden Manon en Leo wakker om een uur of tien. Ze deden de tent open en voor de tent lag de Duitse dog van de boer. Manon zei tegen Leo dat ze bleven voor minstens tien dagen dan hadden ze nog een week om weer naar huis terug te fietsen. Leo die alweer de geile pret lichtjes in de ogen van zijn vriendin zag ging akkoord en zei dat hij dit straks even zou door geven aan Jose. Ze liepen samen naar de douche en namen een verkwikkend bad om zo weer tegen de dag te kunnen die begonnen was.

Manon maakte een ontbijt klaar en zette koffie. Ze gebruikten het ontbijt en bleven lekker lui bij de tent zitten met elk een boek. De hond bleef telkens bij Manon zitten en likte af en toe het been van het meisje.

Toen Manon even naar het toilet liep ging de hond achter haar aan en bleef braaf wachten tot ze terug kwam. Manon waste haar handen en onderwijl stak de hond zijn kop tussen haar benen. Ze deed deze iets van elkaar om te zien wat de hond zou doen. Er was verder niemand in het toiletgebouw. Manon stond met de rug naar de hond toe en stak haar kontje wat naar achter. De hond besprong haar en ze voelde zijn pik tegen haar broekje stoten.

Het maakte haar geil en ze voelde zich nat worden. Manon wilde het best wel eens proberen maar dan wel eerst alleen met de hond. Ze liep om het gebouw heen naar de hooischuur en zocht zo een plekje waar ze ging zitten met haar rok omhoog.

De hond, die precies wist wat van hem verlangd werd, likte haar in haar kruis. Ze deed haar broekje wat opzij zodat de hond met zijn tong over haar blote kut kon likken. Ze voelde haar kittelaar opzwellen en hard worden. De tong van de hond likte het sap op wat uit haar kut stroomde en werd hiervan opgewonden en maakte neukbewegingen. Manon streelde de hond onder zijn buik en voelde de pik van de hond naar buiten komen en voelde het groter en harder worden.

Voordat de hond haar besprong deed ze haar broekje uit en draaide zich om met haar rok omhoog zodat de hond de ruimte had om zijn grote stijve hondenpik in de kut van Manon te steken. Ze voelde hem in haar natte sleet schuiven en hij werd tijdens het stoten langer en dikker. De hond ramde zijn pik diep in de kut van Manon die hierop gillend klaar kwam.

Eerst moesten zijn schoenen uit waar gelijk zijn kousen mee gingen en al snel zijn broek ook uit ging en Jose door zijn boxer heen zijn lul betaste en zijn ballen masseerde. Terwijl zij daarmee bezig was steeg zijn lul tot zijn grootste formaat maar was nauwlijks te zien 12 cm stijf, zijn boxer moest uit om iets te kunnen zien. Kom maar eens op je buik op mijn benen liggen ik werd door mijn vrouw gedwongen dit te doen en ze begonnen beide op mijn billen te slaan tot deze vuur rood waren en tintelde van de pijn.

Dan werd ik op een stoel gezet en daar aan vast gebonden terwijl Henk en jose samen op de bank gingen zitten in elkaars armen om uitgebreid te zoenen met elkaars tong te ontdekken. Er kwam in mij een gevoel van jaloezie en kwaadheid op om dat ze dit deden om mij te straffen voor mijn avontuurtje met haar zus. Terwijl Henk met haar tepels speelde die al snel stijf vooruit staken en klaar waren om gelikt te worden Henk likte de ene tepel terwijl hij aan de ander trok tot Jose hard kreunde van genot dan wisselde hij van tepel zodat de andere ook die behandeling kreeg.

Er werden wat speeltjes tevoorschijn gehaald en Jose kreeg al snel een dildo in haar kutje gestopt die al een heel stuk groter was dan zijn eigen lul terwijl zijn tong haar kittelaar likte en door haar geilheid kwam ze al snel gillend klaar. Wat voor hem een teken was om een grotere dildo te nemen en die de plaats in te laten nemen van de eerste, en plaatste tepel klemmen op haar tepels en schaamlipjes. Jose plaatste deze klemmetjes op zijn tepels en terwijl ze hem pijpte ook op zijn zak, opeens haalde hij zijn lul uit haar mond om niet in haar mond te spuiten.

En ging achter haar staan om een vinger in haar mooie kontje te steken waar bij Jose licht kreunden van genot en er een tweede vinger bij kreeg. Ze stond intussen zelf met hand op haar kutje wreef zo met haar hand over haar lipjes en kittelaar met haar onderlijf kronkelend om weer klaar te komen.

Van de behandeling die ze kreeg werd ze wel erg geil terwijl ze zo bezig was en de dildo in en uit haar kutje op en neer liet gaan werd zijn lul tegen haar kontje gezet en drong zo naar binnen. Waar zijn lul de dildo tegen kwam en op het zelfde tempo begon te neuken en zij op het zelfde moment beide in zich had zitten. Zo gingen ze beide naar het punt dat ze beide klaar kwamen eerst Jose toen werd ze bij haar haar gegrepen door Henk en spoot hij haar darmen vol.

Jose likte ondanks waar deze gezeten had zijn verslappende lul schoon en kwam dan bij mij op mijn schoot zitten om met mij te zoenen, waar bij ik bijna over de nek ging van de smaak die zij in haar mond had. De tepelklemmen verwisselde van Jose naar mij en kwamen bij mij op mijn tepels te zitten en Henk zette zich voor mij en nam mijn lul die een stuk groter was dan de zijne in zijn mond.

Zodat ik al hoewel ik hetero ben al snel een stijve lul kreeg de rest van de tepelklemmen werden op mijn lul en zak gezet en werden ze gecontroleerd of ze goed zaten wat me zeer deed. En waar ik al bang voor was gebeurde dus ook, Jose kwam op mijn rug zitten om goed te kunnen zien hoe Henk zijn lul tegen mijn sterretje aan zette. Terwijl hij met een hand mijn lul en ballen heen en weer schudde en zo mijn lul stijf hield drukte hij zijn eikel tussen mijn billen. Ik had daar nog nooit iets langs naar binnen gekregen en ook al was zijn kleine lulletje maar 3 cm dik toch deed het me zeer toen hij zijn lul helemaal naar binnen drukte.

Hij neukte me wild en ruw en het was een pijnlijke ervaring voor mij maar voor hij klaar kwam stopte hij met neuken en kwam voor me staan met de vraag of ik het lekker vond.

...

Sex groningen body to body massage zuid holland

De vrouw die zich voorstelde als Jose, was knap had mooi lang bruin haar en amandelvormige ogen. Ze had een prachtig figuur met een volle boezem.

Jose vertelde dat de gasten met de huifkar het bos in waren en met een uur terug kwamen. Ze nodigde Manon en Leo uit voor een kopje thee in de tuin. Ze gingen op de tuinstoelen zitten op het terras waar de hond languit op de ligstoel lag te luieren.

Jose kwam naar buiten met drie kopjes thee en bediende zo haar gasten. Ze nam plaats op de ligstoel naast de hond en vroeg belang stellend naar hun vakantie activiteiten waar ze vandaan kwamen en waar ze naar toe gingen. Tijdens het gesprek zat de hond steeds te snuffelen aan Jose en stak zijn neus soms tussen haar benen. Zonder zich te schamen liet Jose dit toe en ze streelde de hond onder zijn buik. De hond maakte parende bewegingen waarop Jose zei 'kun je weer niet wachten, weet je weer dat de baas niet thuis is'..

Ze vroeg of we nog thee wilden, maar we besloten om een eindje te gaan wandelen. Jose wees ons de weg welke wij moesten lopen zodat we de huifkar tegen moesten komen dan konden we met hen terug rijden. We liepen naar de tent om wat spullen op te halen en wilden weg lopen toen we Jose hoorden zeggen tegen de hond 'kom dan maar dan mag je het vrouwtje even lekker likken'. Leo zei tegen Manon dat ze stil moest zijn dan ging hij even kijken wat er gebeurde. Ze liepen een eindje het andere pad op en keken door de struiken naar het terras waar de vrouw op het ligbed lag met haar rok omhoog en de benen wijd uit elkaar.

De hond likte haar tussen de benen wat haar zichtbaar opwond. Ze kreunde van genot en streelde de hond onder zijn buik vlak bij zijn lul. De hond maakte zichtbare neukende bewegingen en je zag zijn hondenlul naar buiten komen.

Jose nam hem in de hand en trok de harde hondenpik af. De hond stak zijn kop fel tussen de benen van Jose en je hoorde het likken aan de natte kut van de vrouw. Jose begon steeds harder te kreunen en je kon zien dat ze op het punt stond om een orgasme te krijgen. Plotseling hoorden ze een gil en kwam de vrouw klaar. Ze streelde nog steeds de hondenlul die al flink groot was en al een heel stuk naar buiten kwam.

Jose deed haar rok uit en draaide zich om met haar achterste naar de hond gericht. Ze leidde de harde stijve hondenpik tussen haar benen in haar sappige natte kut. De hond was dit blijkbaar al gewend want hij stootte zijn paal recht in de kut van de vrouw.

De hond neukte de vrouw met krachtige stoten en kwam klaar in de kut van de vrouw de pik van de hond zwol op zodat de dikke knobbel vast zat in de geile kut van Jose. Deze kreunde en kermde van genot en geilheid ze kwam achter elkaar klaar en het ene orgasme volgde op het andere. De hond wilde van haar af maar bleef met zijn hondenlul nog een tijdje aan de vrouw vast zitten. Leo en Manon die dit alles zagen hadden nooit verwacht dat ze dit ooit zouden zien. Ze kenden elkaar drie jaar en deden soms de vreemdste spelletjes tijdens hun sexspel en hadden hier ook wel eens over gefantaseerd.

Manon had wel eens de hond van haar broer thuis gehad en geprobeerd om hem te strelen maar deze was hier niet van gediend. Ook hadden ze samen eens een nummertje gemaakt met de hond van een vriend erbij waar ze op moesten passen. Deze wilde wel likken maar meer ook niet. Het wond het tweetal ontzettend op toen ze dit zagen en ze konden dan ook niet van elkaar afblijven. Manon voelde de keiharde staaf van Leo, die zijn hand over de natte kut van Manon liet gaan.

Toen de vrouw en de hond los van elkaar waren ging de vrouw naar binnen om zich te gaan douchen. Manon en Leo liepen terug naar de tent en kleden zich uit en volgens de informatie van de vrouw duurde het nog minstens 20 minuten voor het gezelschap weer terug zou komen op de camping. Ze geilden elkaar op en bewerkten elkaar met alles wat lekker was. Manon nam de geile neukstaaf van Leo in haar mond en zoog hem en pijpte hem tot hij begon te kreunen. Onderwijl befte Leo de natte kut van zijn vriendin en stak twee vingers in haar soepele anus die deze bewerking wellustig onderging.

Ze draaiden over en op elkaar tot Leo zijn harde pik in de sappige kut van Manon kon stoppen en haar een neukbeurt gaf waar de vonken afvlogen. Ze kregen beiden een orgasme waardoor het stel lag te kreunen en te kermen in de tent.

Net toen ze klaar kwamen reed de huifkar het Kampeerveld op zodat de andere gasten nog net het einde konden mee beleven.

Manon en Leo kleden zich aan voor zover dat nodig was en kwamen uit de tent. De gasten die terug waren begroeten het stel lachend. De man in de tent welke het kortst bij hen stond zei dat hij ook jong was geweest en dat het tijdens de vakantie het spannend is als de anderen kunnen mee genieten. Manon en Leo wisten niet wat ze met de situatie aan moesten en stonden er bij of ze zich betrapt voelden.

Een vrouw die uit een caravan kwam vroeg of ze zin hadden in een kopje koffie en vroeg ze dan daar naar toe te komen. Leo en Manon zaten nog maar net bij de caravan van Koos en Hannie toen de een na de ander bij hen aan schoof. Ze vertelden dat ze een prachtige tocht hadden gemaakt en dat de boer het zo mooi kon vertellen. Tijdens het koffie drinken kwamen de boer, die zich voorstelde als Gradus, bij hen zitten en dronken een kopje koffie mee.

Koos vroeg of Jose zich niet had verveeld toen zij weg waren, waarop deze zei dat ze zich goed had vermaakt omdat ze in goed gezelschap was van haar hond. Manon en Leo keken elkaar aan en lachten veel betekenend naar elkaar. Toen ze voor hun tent zaten hoorden ze uit de hooischuur een kreunend geluid komen. Leo stond op en ging kijken of er wat aan de hand was.

In het hooi zat Hannie met haar benen wijd met haar rok omhoog en Koos lag ertussen te beffen. Hij zoog de harde klit van zijn vrouw die hier door begon te kermen ze genoot zichtbaar van het gebef van haar man.

Koos trok zijn broek uit en stak zijn dikke lange lul in de mond van Hannie, die hem bijna niet in haar mond kon houden. Het tweetal kleden zich naakt uit en begonnen elkaar te strelen en te bewerken, Ze pijpten en beften en likten elkaars anus, ze werden zo geil dat ze niet in de gaten kregen dat de hond bij hen was komen liggen.

Plots duwde hij Koos aan de kant en stak zijn neus in de kut van Hannie die dit zichtbaar opwond en geheel niet vreemd vond dat de hond haar likte. Koos nam de lul van de hond in zijn hand en liet de hondenpik naar buiten komen en bewerkte de hard geworden hondenlul.

Hannie lag onderuit gezakt met de benen omhoog, de hond ging over haar heen en Koos leidde de harde dikke hondenlul in de kut van zijn vrouw die zich willig liet neuken door de Duitse dog. De hond gaf haar een flinke beurt met zijn pik en kwam klaar in de natte kut van Hannie de pik van de hond werd dik en zwol op tot hij ook vast kwam te zitten in de geile kut van de vrouw. Hannie kreeg een aantal orgasmen achter elkaar en gilde en steunde en kreunde dat ze meer wilde en dat ze niet wilde ophouden ze wilde twee lullen in haar voelen die van Koos en van een ander.

Koos stelde voor om de nieuwe gasten vanavond uit te nodigen en te verleiden. Omdat Leo en Manon dit hoorden en wel zin hadden in een verzetje liepen ze naar de tent in afwachting van het geen er ging gebeuren.

De pik van de geile hond was weer kleiner geworden en Koos gaf zijn vrouw nog een toegift en spoot zo zijn ballen leeg in de natte kut van Hannie. Leo en Manon zaten voor de tent toen Koos langs liep en zo tussen neus en lippen vroeg of ze vanavond een borreltje kwamen drinken. Leo nam de uitnodiging aan en riep Manon of deze mee ging naar de buren.

Manon had er al een beetje rekening mee gehouden en had haar mini slipje aan gedaan en haar BH af gedaan. Ze stapten naar de caravan van Hannie en Koos en werden ontvangen door Hannie die net in haar nakie stond om een andere kleren aan te trekken omdat er hooi in haar kleren zat.

Hannie zei 'ik vind kriebelen wel lekker maar niet van hooi'. Ze dronken wat en vertelden zo wat er zoal te doen is op deze camping. Op een camping met twintig plaatsen moet je zelf het plezier maken en je moet het met elkaar doen zei Hannie, waarop Manon zei 'vooral met elkaar doen'. Waarop Koos weer antwoordde dat het met elkaar het lekkerste is. Hannie die zei dat ze zich wel wat kon voorstellen wat je allemaal met elkaar kon doen en beleven.

Leo vertelde wat ze die middag allemaal al gezien hadden en meegemaakt en vroegen of dit hier de gewoonte was. Koos zei als je het hier een nacht volhoudt wil je hier nooit meer weg. Hij vertelde dat de Gradus en Jose een bijzonder stel zijn en dat je alles aan ze kon vragen en alles van ze kon krijgen, als het redelijk was.

Gradus is een kerel die genoeg heeft aan twee keer sex per week. Jose daarin tegen wil wel twee keer per dag en daar heeft Gradus wat op gevonden. Een broer van hem had een nest jonge Duitse doggen en daar heeft hij er een van opgehaald, een reu. Deze hond hebben ze zo opgevoed dat hij Jose kon helpen met haar seksuele lusten.

De hond likte haar kut en hij paart met haar als of zij een vrouwtjes hond is. Zo kreeg iedereen zijn zin. Een paar jaar geleden hebben Gradus en Jose een kampeer terrein aan gelegd met de bedoeling om hier een camping te beginnen waar alles mag en kan maar niets moet, behalve zich netjes gedragen buiten de camping en de zaak schoon en netjes houden.

Deze regel werd door iedereen gerespecteerd en het is een frisse ruime schone camping met een pracht van een toiletgebouw, waarin drie ruime douches zijn waarin je makkelijk met drie of vier personen kunt douchen. Omdat Gradus en Jose regelmatig naar parenclubs toe gaan en zo mensen tegen komen met een ruim denkpatroon betreffende sex, hebben ze daar reclame gemaakt voor hun camping en zo een gasten bestand opgebouwd van gelijk denkende.

Leo vroeg hoe het kwam dat zij naar hier werden gewezen door iemand uit het dorp. Waarop Koos antwoordde dat ze dit gevraagd hadden aan een vrouw die hier ook op de camping staat en gezien had dat Leo en Manon er nogal ruimdenkend uitzagen.

Koos stelde voor om aan Leo en Manon de mogelijkheden op de camping te gaan bekijken. Ze liepen eerst naar het toiletgebouw met de douches en de Wc's. Hierna liepen ze naar een schuur naast de hooischuur en gingen deze binnen. Het was er schemerig en er branden een paar kleine lampjes. Het rook er heerlijk fris naar bloesem en bloemen. Aan beide kanten waren deuren die toegang gaven tot een viertal kamertjes waarin een groot matras lag en in een kamer bevond zich een spiegel tegen het plafond.

Manon vroeg of dit logeer kamers waren waarop Hannie antwoordde 'je mag in deze kamertjes alles doen behalve slapen'. Het was Leo en Manon al snel duidelijk dat deze kamertjes bedoeld waren om de liefde te bedrijven. Aan het eind van de gang liepen ze door een deur die toegang gaf tot een mooie ruime kantine met een lange bar tegen de wand.

Gradus die achter de bar stond vroeg of het Leo en Manon beviel wat ze gezien hadden, waarop ze tegelijk zeiden 'meer dan tevreden'. Koos bestelde een paar drankjes en ze namen plaats aan de bar. Na enige tijd kwam Jose bij hen staan en Koos vertelde wat Leo en Manon die middag gezien hadden dat ze bezig was met de Duitse dog. Jose vroeg of ze het spannend hadden gevonden en als ze dit ook wel eens wilden uitproberen, konden ze de hond bij hen roepen en gebruiken, hij is zeer gebruiksvriendelijk zei de vrouw.

Ondertussen stond Jose tegen Koos aan en liet zich door de man strelen op haar bips en rug, ze gaf Hannie een knipoog en vroeg of het goed was dat ze Koos een uurtje kon lenen. Hannie zei 'als je Koos wil lenen moet je mij en Leo met Manon er ook bij nemen anders gaat het vanavond niet door'. Manon die er opgewonden van werd wat haar te wachten stond voelde zich al nat tussen haar benen worden en ze voelde dat Leo al een erectie kreeg van de gedachten wat er straks ging gebeuren.

Jose nodigde de stellen uit om naar een kamertje te gaan en ze volgden haar. Ze namen plaats op de matras en kleedden elkaar uit tot iedereen naakt was. Leo die Manon voelde of deze al nat was verbaasde zich van wat hij voelde, zo nat was Manon nog nooit geweest en hij stak drie vingers in de geile kut van zijn vriendin. Ze begon aan de pik van Leo te trekken en te strelen en voelde zich hitsig en geil worden. Ze nam de hand van haar vriend en gebruikte deze als een vibrator, ze bewoog de hand in en uit haar sappige natte kut waarop Leo er nog een vierde vinger bij deed en ze liet hem achter in haar kut glijden.

Zijn duim wreef over de kittelaar en plots kwam ze kreunend klaar. De andere drie keken hoe het jonge stel bezig was en streelden elkaars lichamen Koos nam de borsten van Jose in zijn handen en kneedde zo het volle zachte stevige vlees met boven op de harde grote tepels die als vingers rechtop stonden.

Hannie bewerkte de natte kut van Jose en vingerde met de andere hand haar eigen kittelaar. Nadat Manon haar eerste orgasme had gehad nam Jose de pik van Leo en stak deze in haar mond en zoog zo de geile neukstaaf van de geile jongen. Ze voelde dat hij hard en groot was en voelde aan zijn balzak die goed gevuld was met een paar flinke ballen.

Jose pijpte Leo tot deze begon te kreunen, ze ging op haar rug liggen en trok Leo op zich en stuurde zijn harde pik naar haar natte neuk doos en liet hem naar binnen glijden. Leo neukte de vrouw van de boer terwijl Koos zich bezig hield met Manon en Hannie streelde nu de borsten van Jose en beet zacht op de harde tepels. Manon zat op haar knieen met haar gezicht tussen de benen van Hannie terwijl Koos zijn harde neukstaaf in de kut van Manon heen en weer bewoog.

Door het stoten van Koos befte Manon de geile natte neukspleet van zijn vrouw. Jose die bloedgeil was kwam als eerste klaar en gilde en kermde van genot en wilde het warme sperma van Leo in haar kut voelen spuiten, wat Leo enige tijd later met overgave deed, hij spoot zijn warme zaad diep in de neukdoos van Jose die opnieuw een orgasme kreeg.

Manon, die zich had om gedraaid, kwam voor de tweede keer klaar op het stoten van Koos die even later ook zijn zaad in de buik van zijn neukpartner spoot en kermend klaar kwam. Hannie vingerde zichzelf, met de ene hand bewerkte ze haar klit en de vingers van de andere hand stak ze diep in haar anus, zo kwam ze gillend en krijsend voor de eerste maal klaar.

Hannie riep terwijl ze klaar kwam dat ze een lul in haar kut wilde en een in haar kont en zo een beurt wilde hebben ze wilde zaad voelen in beide gaatjes.

Hannie kroop boven op Leo en pijpte zijn pik tot deze weer instelling kwam en vingerde zijn anus tot hij weer begon te kreunen van genot. Ze ging op de jongen zitten en stak zijn leuter in haar smachtende natte kut en liet deze diep in haar geile neukgleuf zakken tot ze hem tegen haar baarmoeder voelde stoten.

Ze ging iets voorover liggen en zei tegen Koos dat deze zijn harde stijve pik in haar kont moest steken. Deze deed wat hem was op gedragen en hij stak zijn stijve leuter in het gladde holletje van zijn vrouw.

De beide mannen voelden elkaars lul heen en weer schuiven in het lichaam van de vrouw en gaven haar een beurt waar ze om gevraagd had. Hannie kwam kermend en kreunend klaar en gilde om meer en wilde sperma voelen in haar gaatjes, ze bewoog zich als een paling tussen de beide mannen in en kreeg steeds weer een nieuw orgasme en kwam zo verschillende keren klaar. De beide mannen spoten hun zaad voor de tweede keer in de neukgaatjes waarin ze zaten en kregen beiden een explosief orgasme en ramden in de geile kont en kut van de vrouw.

Het vijftal lag bij te komen van de inspanning en stelde voor om te gaan douchen om daarna nog een drankje te nemen en naar bed te gaan. Onder de douche hielpen ze elkaar met het inzepen en afdrogen, de mannen spoelden de kutjes van de vrouwen uit met heerlijk warm water gaven er een zoentje op terwijl de vrouwen de pikken van de mannen schoonmaakten door de voorhuid naar achter te trekken en zo de blote eikel onder de warme douche te houden.

Het wond hen zichtbaar weer op en de penis van Koos werd weer hard en die van Leo begon ook weer te steigeren. Jose stelde voor dat zij vast naar Gradus ging om de drankjes in te helpen schenken dan kwamen de anderen straks wel en liep vast weg naar de bar. Hannie, die de pik van Leo alweer hard gemaakt had, boog zich voorover en liet Leo zijn lul in haar kut steken en zo neukten ze tot ze nogmaals een orgasme kregen.

Hun gesteun en gekreun ging door het hele toilet gebouw. Koos die inmiddels zijn pik in de kut van Manon had gestoken, stond tegen de muur aan met Manon om zijn nek en de benen om hem heen geslagen zo neukten ze tot ze beiden voor de zoveelste keer klaar kwamen en dit lieten horen en merken aan iedereen die zich in hun omgeving bevond.

Het sperma spoot in haar al overvolle kut en liep naar buiten. Ze spoelden zich af en kleden zich aan en liepen naar de bar om hun drankje te gebruiken. Ze spraken af dat ze het nog eens een keer over zouden doen als Leo en Manon tenminste op de camping bleven staan. Ze besloten dit de andere dag aan Jose te berichten en namen afscheid met een dikke zoen voor de nacht en gingen ieder naar zijn eigen tent en bed. De volgende dag werden Manon en Leo wakker om een uur of tien.

Waar zijn lul de dildo tegen kwam en op het zelfde tempo begon te neuken en zij op het zelfde moment beide in zich had zitten. Zo gingen ze beide naar het punt dat ze beide klaar kwamen eerst Jose toen werd ze bij haar haar gegrepen door Henk en spoot hij haar darmen vol. Jose likte ondanks waar deze gezeten had zijn verslappende lul schoon en kwam dan bij mij op mijn schoot zitten om met mij te zoenen, waar bij ik bijna over de nek ging van de smaak die zij in haar mond had.

De tepelklemmen verwisselde van Jose naar mij en kwamen bij mij op mijn tepels te zitten en Henk zette zich voor mij en nam mijn lul die een stuk groter was dan de zijne in zijn mond.

Zodat ik al hoewel ik hetero ben al snel een stijve lul kreeg de rest van de tepelklemmen werden op mijn lul en zak gezet en werden ze gecontroleerd of ze goed zaten wat me zeer deed. En waar ik al bang voor was gebeurde dus ook, Jose kwam op mijn rug zitten om goed te kunnen zien hoe Henk zijn lul tegen mijn sterretje aan zette. Terwijl hij met een hand mijn lul en ballen heen en weer schudde en zo mijn lul stijf hield drukte hij zijn eikel tussen mijn billen. Ik had daar nog nooit iets langs naar binnen gekregen en ook al was zijn kleine lulletje maar 3 cm dik toch deed het me zeer toen hij zijn lul helemaal naar binnen drukte.

Hij neukte me wild en ruw en het was een pijnlijke ervaring voor mij maar voor hij klaar kwam stopte hij met neuken en kwam voor me staan met de vraag of ik het lekker vond. Het liefst had ik hem een trap onder zijn ballen gegeven dat het pissen hem nog 6 weken pijn had gedaan maar ik was zo kwaad dat ik al niks meer zei. Je vindt het vast zo lekker dat je er sprakeloos van bent antwoorde Henk zelf, "ja" zei Jose ga maar lekker verder hij geniet er van. Henk kwam weer achter me staan en stak zijn nog steeds stijve lul weer naar binnen wat nu iets minder zeer deed en begon weer in en uit te schuiven maar nu tot hij zijn zaad mijn darmen spoot.

Nadat Jose en Henk nog een drankje hadden genuttigd maakte zij mij los van de tafel toen ik weer rechtop stond pakte ze mij bij mijn ballen en vroeg of ik me normaal zou gedragen als ze mij los zou maken. Toen ik niet recht antwoord gaf sloeg ze mij in het gezicht en als ik me niet zou gedragen zou ik een trap in mijn ballen krijgen van haar.

Dit was de straf die ik volgens haar had verdient door met haar zus te neuken zonder dat ik het vooraf met haar had besproken. En aangezien Jose de baas is bij ons heb ik me erbij neer gelegd, en na deze dag zijn zowel haar zus en Henk nog wel eens terug geweest voor een triootje.

Hoewel Henk bi is heeft hij mij nooit meer geneukt, ik heb nooit meer iets stiekem gedaan op sex gebied. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend.ze komt gillend klaar jose neuken

Ze leidde de harde stijve hondenpik tussen haar benen in haar sappige natte kut. De hond was dit blijkbaar al gewend want hij stootte zijn paal recht in de kut van de vrouw. De hond neukte de vrouw met krachtige stoten en kwam klaar in de kut van de vrouw de pik van de hond zwol op zodat de dikke knobbel vast zat in de geile kut van Jose. Deze kreunde en kermde van genot en geilheid ze kwam achter elkaar klaar en het ene orgasme volgde op het andere.

De hond wilde van haar af maar bleef met zijn hondenlul nog een tijdje aan de vrouw vast zitten. Leo en Manon die dit alles zagen hadden nooit verwacht dat ze dit ooit zouden zien. Ze kenden elkaar drie jaar en deden soms de vreemdste spelletjes tijdens hun sexspel en hadden hier ook wel eens over gefantaseerd.

Manon had wel eens de hond van haar broer thuis gehad en geprobeerd om hem te strelen maar deze was hier niet van gediend. Ook hadden ze samen eens een nummertje gemaakt met de hond van een vriend erbij waar ze op moesten passen. Deze wilde wel likken maar meer ook niet. Het wond het tweetal ontzettend op toen ze dit zagen en ze konden dan ook niet van elkaar afblijven. Manon voelde de keiharde staaf van Leo, die zijn hand over de natte kut van Manon liet gaan. Toen de vrouw en de hond los van elkaar waren ging de vrouw naar binnen om zich te gaan douchen.

Manon en Leo liepen terug naar de tent en kleden zich uit en volgens de informatie van de vrouw duurde het nog minstens 20 minuten voor het gezelschap weer terug zou komen op de camping. Ze geilden elkaar op en bewerkten elkaar met alles wat lekker was. Manon nam de geile neukstaaf van Leo in haar mond en zoog hem en pijpte hem tot hij begon te kreunen.

Onderwijl befte Leo de natte kut van zijn vriendin en stak twee vingers in haar soepele anus die deze bewerking wellustig onderging. Ze draaiden over en op elkaar tot Leo zijn harde pik in de sappige kut van Manon kon stoppen en haar een neukbeurt gaf waar de vonken afvlogen. Ze kregen beiden een orgasme waardoor het stel lag te kreunen en te kermen in de tent. Net toen ze klaar kwamen reed de huifkar het Kampeerveld op zodat de andere gasten nog net het einde konden mee beleven.

Manon en Leo kleden zich aan voor zover dat nodig was en kwamen uit de tent. De gasten die terug waren begroeten het stel lachend. De man in de tent welke het kortst bij hen stond zei dat hij ook jong was geweest en dat het tijdens de vakantie het spannend is als de anderen kunnen mee genieten.

Manon en Leo wisten niet wat ze met de situatie aan moesten en stonden er bij of ze zich betrapt voelden. Een vrouw die uit een caravan kwam vroeg of ze zin hadden in een kopje koffie en vroeg ze dan daar naar toe te komen.

Leo en Manon zaten nog maar net bij de caravan van Koos en Hannie toen de een na de ander bij hen aan schoof. Ze vertelden dat ze een prachtige tocht hadden gemaakt en dat de boer het zo mooi kon vertellen. Tijdens het koffie drinken kwamen de boer, die zich voorstelde als Gradus, bij hen zitten en dronken een kopje koffie mee.

Koos vroeg of Jose zich niet had verveeld toen zij weg waren, waarop deze zei dat ze zich goed had vermaakt omdat ze in goed gezelschap was van haar hond.

Manon en Leo keken elkaar aan en lachten veel betekenend naar elkaar. Toen ze voor hun tent zaten hoorden ze uit de hooischuur een kreunend geluid komen. Leo stond op en ging kijken of er wat aan de hand was.

In het hooi zat Hannie met haar benen wijd met haar rok omhoog en Koos lag ertussen te beffen. Hij zoog de harde klit van zijn vrouw die hier door begon te kermen ze genoot zichtbaar van het gebef van haar man. Koos trok zijn broek uit en stak zijn dikke lange lul in de mond van Hannie, die hem bijna niet in haar mond kon houden.

Het tweetal kleden zich naakt uit en begonnen elkaar te strelen en te bewerken, Ze pijpten en beften en likten elkaars anus, ze werden zo geil dat ze niet in de gaten kregen dat de hond bij hen was komen liggen. Plots duwde hij Koos aan de kant en stak zijn neus in de kut van Hannie die dit zichtbaar opwond en geheel niet vreemd vond dat de hond haar likte.

Koos nam de lul van de hond in zijn hand en liet de hondenpik naar buiten komen en bewerkte de hard geworden hondenlul. Hannie lag onderuit gezakt met de benen omhoog, de hond ging over haar heen en Koos leidde de harde dikke hondenlul in de kut van zijn vrouw die zich willig liet neuken door de Duitse dog.

De hond gaf haar een flinke beurt met zijn pik en kwam klaar in de natte kut van Hannie de pik van de hond werd dik en zwol op tot hij ook vast kwam te zitten in de geile kut van de vrouw. Hannie kreeg een aantal orgasmen achter elkaar en gilde en steunde en kreunde dat ze meer wilde en dat ze niet wilde ophouden ze wilde twee lullen in haar voelen die van Koos en van een ander.

Koos stelde voor om de nieuwe gasten vanavond uit te nodigen en te verleiden. Omdat Leo en Manon dit hoorden en wel zin hadden in een verzetje liepen ze naar de tent in afwachting van het geen er ging gebeuren.

De pik van de geile hond was weer kleiner geworden en Koos gaf zijn vrouw nog een toegift en spoot zo zijn ballen leeg in de natte kut van Hannie. Leo en Manon zaten voor de tent toen Koos langs liep en zo tussen neus en lippen vroeg of ze vanavond een borreltje kwamen drinken.

Leo nam de uitnodiging aan en riep Manon of deze mee ging naar de buren. Manon had er al een beetje rekening mee gehouden en had haar mini slipje aan gedaan en haar BH af gedaan. Ze stapten naar de caravan van Hannie en Koos en werden ontvangen door Hannie die net in haar nakie stond om een andere kleren aan te trekken omdat er hooi in haar kleren zat. Hannie zei 'ik vind kriebelen wel lekker maar niet van hooi'. Ze dronken wat en vertelden zo wat er zoal te doen is op deze camping.

Op een camping met twintig plaatsen moet je zelf het plezier maken en je moet het met elkaar doen zei Hannie, waarop Manon zei 'vooral met elkaar doen'. Waarop Koos weer antwoordde dat het met elkaar het lekkerste is. Hannie die zei dat ze zich wel wat kon voorstellen wat je allemaal met elkaar kon doen en beleven. Leo vertelde wat ze die middag allemaal al gezien hadden en meegemaakt en vroegen of dit hier de gewoonte was.

Koos zei als je het hier een nacht volhoudt wil je hier nooit meer weg. Hij vertelde dat de Gradus en Jose een bijzonder stel zijn en dat je alles aan ze kon vragen en alles van ze kon krijgen, als het redelijk was. Gradus is een kerel die genoeg heeft aan twee keer sex per week.

Jose daarin tegen wil wel twee keer per dag en daar heeft Gradus wat op gevonden. Een broer van hem had een nest jonge Duitse doggen en daar heeft hij er een van opgehaald, een reu. Deze hond hebben ze zo opgevoed dat hij Jose kon helpen met haar seksuele lusten.

De hond likte haar kut en hij paart met haar als of zij een vrouwtjes hond is. Zo kreeg iedereen zijn zin. Een paar jaar geleden hebben Gradus en Jose een kampeer terrein aan gelegd met de bedoeling om hier een camping te beginnen waar alles mag en kan maar niets moet, behalve zich netjes gedragen buiten de camping en de zaak schoon en netjes houden. Deze regel werd door iedereen gerespecteerd en het is een frisse ruime schone camping met een pracht van een toiletgebouw, waarin drie ruime douches zijn waarin je makkelijk met drie of vier personen kunt douchen.

Omdat Gradus en Jose regelmatig naar parenclubs toe gaan en zo mensen tegen komen met een ruim denkpatroon betreffende sex, hebben ze daar reclame gemaakt voor hun camping en zo een gasten bestand opgebouwd van gelijk denkende.

Leo vroeg hoe het kwam dat zij naar hier werden gewezen door iemand uit het dorp. Waarop Koos antwoordde dat ze dit gevraagd hadden aan een vrouw die hier ook op de camping staat en gezien had dat Leo en Manon er nogal ruimdenkend uitzagen. Koos stelde voor om aan Leo en Manon de mogelijkheden op de camping te gaan bekijken. Ze liepen eerst naar het toiletgebouw met de douches en de Wc's.

Hierna liepen ze naar een schuur naast de hooischuur en gingen deze binnen. Het was er schemerig en er branden een paar kleine lampjes. Het rook er heerlijk fris naar bloesem en bloemen. Aan beide kanten waren deuren die toegang gaven tot een viertal kamertjes waarin een groot matras lag en in een kamer bevond zich een spiegel tegen het plafond. Manon vroeg of dit logeer kamers waren waarop Hannie antwoordde 'je mag in deze kamertjes alles doen behalve slapen'.

Het was Leo en Manon al snel duidelijk dat deze kamertjes bedoeld waren om de liefde te bedrijven. Aan het eind van de gang liepen ze door een deur die toegang gaf tot een mooie ruime kantine met een lange bar tegen de wand. Gradus die achter de bar stond vroeg of het Leo en Manon beviel wat ze gezien hadden, waarop ze tegelijk zeiden 'meer dan tevreden'. Koos bestelde een paar drankjes en ze namen plaats aan de bar. Na enige tijd kwam Jose bij hen staan en Koos vertelde wat Leo en Manon die middag gezien hadden dat ze bezig was met de Duitse dog.

Jose vroeg of ze het spannend hadden gevonden en als ze dit ook wel eens wilden uitproberen, konden ze de hond bij hen roepen en gebruiken, hij is zeer gebruiksvriendelijk zei de vrouw.

Ondertussen stond Jose tegen Koos aan en liet zich door de man strelen op haar bips en rug, ze gaf Hannie een knipoog en vroeg of het goed was dat ze Koos een uurtje kon lenen. Hannie zei 'als je Koos wil lenen moet je mij en Leo met Manon er ook bij nemen anders gaat het vanavond niet door'. Manon die er opgewonden van werd wat haar te wachten stond voelde zich al nat tussen haar benen worden en ze voelde dat Leo al een erectie kreeg van de gedachten wat er straks ging gebeuren.

Jose nodigde de stellen uit om naar een kamertje te gaan en ze volgden haar. Ze namen plaats op de matras en kleedden elkaar uit tot iedereen naakt was. Leo die Manon voelde of deze al nat was verbaasde zich van wat hij voelde, zo nat was Manon nog nooit geweest en hij stak drie vingers in de geile kut van zijn vriendin.

Ze begon aan de pik van Leo te trekken en te strelen en voelde zich hitsig en geil worden. Ze nam de hand van haar vriend en gebruikte deze als een vibrator, ze bewoog de hand in en uit haar sappige natte kut waarop Leo er nog een vierde vinger bij deed en ze liet hem achter in haar kut glijden.

Zijn duim wreef over de kittelaar en plots kwam ze kreunend klaar. De andere drie keken hoe het jonge stel bezig was en streelden elkaars lichamen Koos nam de borsten van Jose in zijn handen en kneedde zo het volle zachte stevige vlees met boven op de harde grote tepels die als vingers rechtop stonden.

Hannie bewerkte de natte kut van Jose en vingerde met de andere hand haar eigen kittelaar. Nadat Manon haar eerste orgasme had gehad nam Jose de pik van Leo en stak deze in haar mond en zoog zo de geile neukstaaf van de geile jongen. Ze voelde dat hij hard en groot was en voelde aan zijn balzak die goed gevuld was met een paar flinke ballen. Jose pijpte Leo tot deze begon te kreunen, ze ging op haar rug liggen en trok Leo op zich en stuurde zijn harde pik naar haar natte neuk doos en liet hem naar binnen glijden.

Leo neukte de vrouw van de boer terwijl Koos zich bezig hield met Manon en Hannie streelde nu de borsten van Jose en beet zacht op de harde tepels. Manon zat op haar knieen met haar gezicht tussen de benen van Hannie terwijl Koos zijn harde neukstaaf in de kut van Manon heen en weer bewoog.

Door het stoten van Koos befte Manon de geile natte neukspleet van zijn vrouw. Jose die bloedgeil was kwam als eerste klaar en gilde en kermde van genot en wilde het warme sperma van Leo in haar kut voelen spuiten, wat Leo enige tijd later met overgave deed, hij spoot zijn warme zaad diep in de neukdoos van Jose die opnieuw een orgasme kreeg.

Manon, die zich had om gedraaid, kwam voor de tweede keer klaar op het stoten van Koos die even later ook zijn zaad in de buik van zijn neukpartner spoot en kermend klaar kwam.

Hannie vingerde zichzelf, met de ene hand bewerkte ze haar klit en de vingers van de andere hand stak ze diep in haar anus, zo kwam ze gillend en krijsend voor de eerste maal klaar.

Hannie riep terwijl ze klaar kwam dat ze een lul in haar kut wilde en een in haar kont en zo een beurt wilde hebben ze wilde zaad voelen in beide gaatjes. Hannie kroop boven op Leo en pijpte zijn pik tot deze weer instelling kwam en vingerde zijn anus tot hij weer begon te kreunen van genot. Ze ging op de jongen zitten en stak zijn leuter in haar smachtende natte kut en liet deze diep in haar geile neukgleuf zakken tot ze hem tegen haar baarmoeder voelde stoten. Ze ging iets voorover liggen en zei tegen Koos dat deze zijn harde stijve pik in haar kont moest steken.

Deze deed wat hem was op gedragen en hij stak zijn stijve leuter in het gladde holletje van zijn vrouw. De beide mannen voelden elkaars lul heen en weer schuiven in het lichaam van de vrouw en gaven haar een beurt waar ze om gevraagd had. Hannie kwam kermend en kreunend klaar en gilde om meer en wilde sperma voelen in haar gaatjes, ze bewoog zich als een paling tussen de beide mannen in en kreeg steeds weer een nieuw orgasme en kwam zo verschillende keren klaar.

De beide mannen spoten hun zaad voor de tweede keer in de neukgaatjes waarin ze zaten en kregen beiden een explosief orgasme en ramden in de geile kont en kut van de vrouw. Het vijftal lag bij te komen van de inspanning en stelde voor om te gaan douchen om daarna nog een drankje te nemen en naar bed te gaan.

Onder de douche hielpen ze elkaar met het inzepen en afdrogen, de mannen spoelden de kutjes van de vrouwen uit met heerlijk warm water gaven er een zoentje op terwijl de vrouwen de pikken van de mannen schoonmaakten door de voorhuid naar achter te trekken en zo de blote eikel onder de warme douche te houden. Het wond hen zichtbaar weer op en de penis van Koos werd weer hard en die van Leo begon ook weer te steigeren.

Jose stelde voor dat zij vast naar Gradus ging om de drankjes in te helpen schenken dan kwamen de anderen straks wel en liep vast weg naar de bar. Hannie, die de pik van Leo alweer hard gemaakt had, boog zich voorover en liet Leo zijn lul in haar kut steken en zo neukten ze tot ze nogmaals een orgasme kregen.

Hun gesteun en gekreun ging door het hele toilet gebouw. Koos die inmiddels zijn pik in de kut van Manon had gestoken, stond tegen de muur aan met Manon om zijn nek en de benen om hem heen geslagen zo neukten ze tot ze beiden voor de zoveelste keer klaar kwamen en dit lieten horen en merken aan iedereen die zich in hun omgeving bevond. Het sperma spoot in haar al overvolle kut en liep naar buiten. Ze spoelden zich af en kleden zich aan en liepen naar de bar om hun drankje te gebruiken.

Ze spraken af dat ze het nog eens een keer over zouden doen als Leo en Manon tenminste op de camping bleven staan. Ze besloten dit de andere dag aan Jose te berichten en namen afscheid met een dikke zoen voor de nacht en gingen ieder naar zijn eigen tent en bed. De volgende dag werden Manon en Leo wakker om een uur of tien. Ze deden de tent open en voor de tent lag de Duitse dog van de boer. Manon zei tegen Leo dat ze bleven voor minstens tien dagen dan hadden ze nog een week om weer naar huis terug te fietsen.

Leo die alweer de geile pret lichtjes in de ogen van zijn vriendin zag ging akkoord en zei dat hij dit straks even zou door geven aan Jose.

Ze liepen samen naar de douche en namen een verkwikkend bad om zo weer tegen de dag te kunnen die begonnen was. Manon maakte een ontbijt klaar en zette koffie. Ze gebruikten het ontbijt en bleven lekker lui bij de tent zitten met elk een boek. De hond bleef telkens bij Manon zitten en likte af en toe het been van het meisje. Toen Manon even naar het toilet liep ging de hond achter haar aan en bleef braaf wachten tot ze terug kwam.

Manon waste haar handen en onderwijl stak de hond zijn kop tussen haar benen. Ze deed deze iets van elkaar om te zien wat de hond zou doen. Er was verder niemand in het toiletgebouw. Manon stond met de rug naar de hond toe en stak haar kontje wat naar achter. De hond besprong haar en ze voelde zijn pik tegen haar broekje stoten. Het maakte haar geil en ze voelde zich nat worden. Manon wilde het best wel eens proberen maar dan wel eerst alleen met de hond. Ze liep om het gebouw heen naar de hooischuur en zocht zo een plekje waar ze ging zitten met haar rok omhoog.

De hond, die precies wist wat van hem verlangd werd, likte haar in haar kruis. Ze deed haar broekje wat opzij zodat de hond met zijn tong over haar blote kut kon likken. Ze voelde haar kittelaar opzwellen en hard worden. De tong van de hond likte het sap op wat uit haar kut stroomde en werd hiervan opgewonden en maakte neukbewegingen.

Manon streelde de hond onder zijn buik en voelde de pik van de hond naar buiten komen en voelde het groter en harder worden. Voordat de hond haar besprong deed ze haar broekje uit en draaide zich om met haar rok omhoog zodat de hond de ruimte had om zijn grote stijve hondenpik in de kut van Manon te steken. Ze voelde hem in haar natte sleet schuiven en hij werd tijdens het stoten langer en dikker. De hond ramde zijn pik diep in de kut van Manon die hierop gillend klaar kwam.

Eerst moesten zijn schoenen uit waar gelijk zijn kousen mee gingen en al snel zijn broek ook uit ging en Jose door zijn boxer heen zijn lul betaste en zijn ballen masseerde. Terwijl zij daarmee bezig was steeg zijn lul tot zijn grootste formaat maar was nauwlijks te zien 12 cm stijf, zijn boxer moest uit om iets te kunnen zien.

Kom maar eens op je buik op mijn benen liggen ik werd door mijn vrouw gedwongen dit te doen en ze begonnen beide op mijn billen te slaan tot deze vuur rood waren en tintelde van de pijn. Dan werd ik op een stoel gezet en daar aan vast gebonden terwijl Henk en jose samen op de bank gingen zitten in elkaars armen om uitgebreid te zoenen met elkaars tong te ontdekken.

Er kwam in mij een gevoel van jaloezie en kwaadheid op om dat ze dit deden om mij te straffen voor mijn avontuurtje met haar zus. Terwijl Henk met haar tepels speelde die al snel stijf vooruit staken en klaar waren om gelikt te worden Henk likte de ene tepel terwijl hij aan de ander trok tot Jose hard kreunde van genot dan wisselde hij van tepel zodat de andere ook die behandeling kreeg.

Er werden wat speeltjes tevoorschijn gehaald en Jose kreeg al snel een dildo in haar kutje gestopt die al een heel stuk groter was dan zijn eigen lul terwijl zijn tong haar kittelaar likte en door haar geilheid kwam ze al snel gillend klaar.

Wat voor hem een teken was om een grotere dildo te nemen en die de plaats in te laten nemen van de eerste, en plaatste tepel klemmen op haar tepels en schaamlipjes. Jose plaatste deze klemmetjes op zijn tepels en terwijl ze hem pijpte ook op zijn zak, opeens haalde hij zijn lul uit haar mond om niet in haar mond te spuiten.

En ging achter haar staan om een vinger in haar mooie kontje te steken waar bij Jose licht kreunden van genot en er een tweede vinger bij kreeg. Ze stond intussen zelf met hand op haar kutje wreef zo met haar hand over haar lipjes en kittelaar met haar onderlijf kronkelend om weer klaar te komen. Van de behandeling die ze kreeg werd ze wel erg geil terwijl ze zo bezig was en de dildo in en uit haar kutje op en neer liet gaan werd zijn lul tegen haar kontje gezet en drong zo naar binnen.

Waar zijn lul de dildo tegen kwam en op het zelfde tempo begon te neuken en zij op het zelfde moment beide in zich had zitten.

Zo gingen ze beide naar het punt dat ze beide klaar kwamen eerst Jose toen werd ze bij haar haar gegrepen door Henk en spoot hij haar darmen vol.

Jose likte ondanks waar deze gezeten had zijn verslappende lul schoon en kwam dan bij mij op mijn schoot zitten om met mij te zoenen, waar bij ik bijna over de nek ging van de smaak die zij in haar mond had. De tepelklemmen verwisselde van Jose naar mij en kwamen bij mij op mijn tepels te zitten en Henk zette zich voor mij en nam mijn lul die een stuk groter was dan de zijne in zijn mond.

Zodat ik al hoewel ik hetero ben al snel een stijve lul kreeg de rest van de tepelklemmen werden op mijn lul en zak gezet en werden ze gecontroleerd of ze goed zaten wat me zeer deed. En waar ik al bang voor was gebeurde dus ook, Jose kwam op mijn rug zitten om goed te kunnen zien hoe Henk zijn lul tegen mijn sterretje aan zette. Terwijl hij met een hand mijn lul en ballen heen en weer schudde en zo mijn lul stijf hield drukte hij zijn eikel tussen mijn billen.

Ik had daar nog nooit iets langs naar binnen gekregen en ook al was zijn kleine lulletje maar 3 cm dik toch deed het me zeer toen hij zijn lul helemaal naar binnen drukte.

Hij neukte me wild en ruw en het was een pijnlijke ervaring voor mij maar voor hij klaar kwam stopte hij met neuken en kwam voor me staan met de vraag of ik het lekker vond.

...


Zo gingen ze beide naar het punt dat ze beide klaar kwamen eerst Jose toen werd ze bij haar haar gegrepen door Henk en spoot hij haar darmen vol. Jose likte ondanks waar deze gezeten had zijn verslappende lul schoon en kwam dan bij mij op mijn schoot zitten om met mij te zoenen, waar bij ik bijna over de nek ging van de smaak die zij in haar mond had.

De tepelklemmen verwisselde van Jose naar mij en kwamen bij mij op mijn tepels te zitten en Henk zette zich voor mij en nam mijn lul die een stuk groter was dan de zijne in zijn mond. Zodat ik al hoewel ik hetero ben al snel een stijve lul kreeg de rest van de tepelklemmen werden op mijn lul en zak gezet en werden ze gecontroleerd of ze goed zaten wat me zeer deed. En waar ik al bang voor was gebeurde dus ook, Jose kwam op mijn rug zitten om goed te kunnen zien hoe Henk zijn lul tegen mijn sterretje aan zette.

Terwijl hij met een hand mijn lul en ballen heen en weer schudde en zo mijn lul stijf hield drukte hij zijn eikel tussen mijn billen. Ik had daar nog nooit iets langs naar binnen gekregen en ook al was zijn kleine lulletje maar 3 cm dik toch deed het me zeer toen hij zijn lul helemaal naar binnen drukte. Hij neukte me wild en ruw en het was een pijnlijke ervaring voor mij maar voor hij klaar kwam stopte hij met neuken en kwam voor me staan met de vraag of ik het lekker vond.

Het liefst had ik hem een trap onder zijn ballen gegeven dat het pissen hem nog 6 weken pijn had gedaan maar ik was zo kwaad dat ik al niks meer zei. Je vindt het vast zo lekker dat je er sprakeloos van bent antwoorde Henk zelf, "ja" zei Jose ga maar lekker verder hij geniet er van. Henk kwam weer achter me staan en stak zijn nog steeds stijve lul weer naar binnen wat nu iets minder zeer deed en begon weer in en uit te schuiven maar nu tot hij zijn zaad mijn darmen spoot.

Nadat Jose en Henk nog een drankje hadden genuttigd maakte zij mij los van de tafel toen ik weer rechtop stond pakte ze mij bij mijn ballen en vroeg of ik me normaal zou gedragen als ze mij los zou maken. Toen ik niet recht antwoord gaf sloeg ze mij in het gezicht en als ik me niet zou gedragen zou ik een trap in mijn ballen krijgen van haar. Dit was de straf die ik volgens haar had verdient door met haar zus te neuken zonder dat ik het vooraf met haar had besproken.

En aangezien Jose de baas is bij ons heb ik me erbij neer gelegd, en na deze dag zijn zowel haar zus en Henk nog wel eens terug geweest voor een triootje. Hoewel Henk bi is heeft hij mij nooit meer geneukt, ik heb nooit meer iets stiekem gedaan op sex gebied.

Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Bedankt voor je stem!

De klant neukt de hoer die onder hypnose is. Kroatische vrouwen neuken in de keuken. Blondje met natuurlijke borsten geneukt door neger lul.

Oude man neemt jong sletje en neukt haar gek. Pijpen aftrekken neuken en haar mond vol sperma. Hij spuit de natuurlijke borsten van het dikke meisje vol Een trio sex met twee geile halfbloedjes.

Heerlijk meedoen als je vrouw sex heeft met haar bisex vr Eerst zijn pik in haar kutje en daarna anale sex. Dit keer heeft hij twee zusjes voor een trio. Genietend neukt de oude teef de negerlul.

Twee tiener meisjes en een neger lul in een trio sex. Ze laat de sperma op haar tieten spuiten. Hij neukt zich in het zweet op de geile halfbloed. Volslanke meid krijgt haar mond vol sperma. De geile dikke meid geniet van de stijve lul.

Gezicht van geil tiener meisje vol sperma gespoten. De geile halfbloed laat zich vuist neuken door haar lesbo Blonde snol afgepaald door zijn dikke lul. Halfbloed met grote tieten in een gangbang. Ze krijgt haar hele mond vol sperma. Geile secretaresse krijgt haar dikke tieten vol sperma. Schuddend met haar billen neukt ze de grote zwarte lul. In deze partnerruil neukt hij de vriendin van zijn vriend. Hij spuit de mond van zijn vrouw vol sperma. Een sperma gangbang op het werk. De sperma die hij in haar heeft gespoten druipt uit haar kut.

Buiten sex met een griet met dikke tieten. Een dikke meid in een gangbang. Geile dikke meid krijgt een orgasme tijdens het neuken. Theo laat zich in het bos pijpen door de geile hoer. Opa neukt jong meisje en geeft haar een volle facial. Ze is geil en heeft grote natuurlijke borsten.

Sex zoetermeer tantra massage emmen

  • Pijpfilm massage zwolle erotisch
  • Het meisje kwam boven de dekens en likte haar mond af van het warme zaad wat ze net naar binnen had gekregen.
  • De outfit werd afgemaakt met een paar witte pumps. Ik stopte met de bewerking van haar tepels, ging weer op het bed liggen en keek wat er verder ging gebeuren.

Sexfeesten in nederland lingam massage belgie


Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Dirty talk squirt show van een mooie milf. Brunette komt spuitend klaar. Blondje heeft ultieme spuitkut. Spuitfontein door een grote roze dildo. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei. Kelly neukt een dildo machine met een spuitend kutje als gevolg. Blonde MILF trilt kutje klaar. Blondje stimuleert haar eigen clitoris net zolang tot ze spuitend klaarkomt. Petite blond geildoosje komt klaar op haar roze dildo.

Harige zigeunster komt stevig klaar. Er werden wat speeltjes tevoorschijn gehaald en Jose kreeg al snel een dildo in haar kutje gestopt die al een heel stuk groter was dan zijn eigen lul terwijl zijn tong haar kittelaar likte en door haar geilheid kwam ze al snel gillend klaar.

Wat voor hem een teken was om een grotere dildo te nemen en die de plaats in te laten nemen van de eerste, en plaatste tepel klemmen op haar tepels en schaamlipjes. Jose plaatste deze klemmetjes op zijn tepels en terwijl ze hem pijpte ook op zijn zak, opeens haalde hij zijn lul uit haar mond om niet in haar mond te spuiten.

En ging achter haar staan om een vinger in haar mooie kontje te steken waar bij Jose licht kreunden van genot en er een tweede vinger bij kreeg. Ze stond intussen zelf met hand op haar kutje wreef zo met haar hand over haar lipjes en kittelaar met haar onderlijf kronkelend om weer klaar te komen. Van de behandeling die ze kreeg werd ze wel erg geil terwijl ze zo bezig was en de dildo in en uit haar kutje op en neer liet gaan werd zijn lul tegen haar kontje gezet en drong zo naar binnen.

Waar zijn lul de dildo tegen kwam en op het zelfde tempo begon te neuken en zij op het zelfde moment beide in zich had zitten. Zo gingen ze beide naar het punt dat ze beide klaar kwamen eerst Jose toen werd ze bij haar haar gegrepen door Henk en spoot hij haar darmen vol.

Jose likte ondanks waar deze gezeten had zijn verslappende lul schoon en kwam dan bij mij op mijn schoot zitten om met mij te zoenen, waar bij ik bijna over de nek ging van de smaak die zij in haar mond had. De tepelklemmen verwisselde van Jose naar mij en kwamen bij mij op mijn tepels te zitten en Henk zette zich voor mij en nam mijn lul die een stuk groter was dan de zijne in zijn mond. Zodat ik al hoewel ik hetero ben al snel een stijve lul kreeg de rest van de tepelklemmen werden op mijn lul en zak gezet en werden ze gecontroleerd of ze goed zaten wat me zeer deed.

En waar ik al bang voor was gebeurde dus ook, Jose kwam op mijn rug zitten om goed te kunnen zien hoe Henk zijn lul tegen mijn sterretje aan zette. Terwijl hij met een hand mijn lul en ballen heen en weer schudde en zo mijn lul stijf hield drukte hij zijn eikel tussen mijn billen. Ik had daar nog nooit iets langs naar binnen gekregen en ook al was zijn kleine lulletje maar 3 cm dik toch deed het me zeer toen hij zijn lul helemaal naar binnen drukte.

De jongen laat zijn handen afzakken en begon Jose's billen te masseren. Die wilde zich omdraaien maar Sarahlegt een hand op haar schouder en zei "Laat hem nou even gaan, je hebt het verdiend na die nare breuk met je ex" Jose ontspande weer en Sarah steekt een duim tegen de jongen omhoog die weer verder gaat.

Hij laat even een vinger tussen Jose's billen glijden net zoals hij bij Sarah had gedaan en Jose schokt zacht. Sarah ziet het en trekt Jose's broekje iets opzij zodat haar kutje half te zien is. De jongen wrijft een duim langs haar lipjes en Jose kreunt.

De jongen laat een vinger naar binnen glijden en voelt dat ze al flink nat is. Hij begint met een duim haar klit te bewerken en al snel komt Jose met kleine schokjes klaar terwijl ze in haar handdoek bijt.

Jose draait zich om en zei tegen Sarah "Dank je, dat was ik echt even nodig" Sarah keek haar aan en zei "Je moet mij niet bedanken, maar deze lekkere schat" "Thanks" zei Jose tegen de jongen en drukt een zoen op zijn wang. Ze wandelde naar de zee en nam een duik in het koele water. Hij wijst naar haar borsten en Sarah knikt. Hij tilt haar topje omhoog en begint haar borsten te masseren.

Hij draait trage rondjes richting haar tepels en knijpt er even in. Daarna daalt hij af naar haar buik en haar heupen en glijd langzaam naar de binnenkant van haar dijen. Hij schuift een duim onder haar broekje en begint haar lipjes te masseren. Ze kreunt en er glijd een vinger naar binnen. Sarah doet haar ogen open en ziet dat de arme jongen steeds meer moeite moet doen om zijn erectie te verbergen. Ze geeft hem een handdoek om om zijn middel te slaan en ze lopen het strand op.

Onderweg komen ze Anne en de andere jongen tegen die er erg oververhit uitzien. Ze lopen naar een uithoek van het strand om een stapel rotsen heen en komen op een klein strandje uit met aan de rand een houten hokje.

De jongen wijst ernaar en Sarah knikt. Het blijkt een boothuisje te zijn en hij trekt Sarah naar zich toe en steekt meteen zijn hand in haar string. Hij laat 2 vingers naar binnen glijden en verwent met zijn andere hand haar klit. Ze komt al bijna klaar als hij ophoud en het koord van zijn zwembroek openmaakt.

Sarah kijkt hem een beetje boos aan en hij glimlacht een beetje gemeen terug. Ze begint zijn lul te masseren en trekt zijn zwembroek naar beneden. Hij duwt zacht op haar schouders en ze laat zich op haar knieën zakken. Ze likt eerst subtiel langs zijn eikel en begint zijn ballen te masseren terwijl ze haar tong langs zijn lul laat glijden.

Met 1 beweging sluit ze haar lippen er omheen en begint te zuigen, eerst langzaam, maar dan steeds sneller en sneller. Als ze voelt dat hij op het punt staat om te gaan spuiten houd ze plotseling op. De jongen kijkt haar verbaast aan en Sarah zei "So, now you know how that feels" De jongen pakt haar bij haar billen en tilt haar op de rand van de boot, hij schuift haar string opzij en drukt ruw zijn lul naar binnen.

Ze geeft een harde kreun en schreeuwt "Oh yeah fuck me hard! De jongen trekt zich terug en draait haar om. Hij wil net weer bij haar binnen dringen als ze een duidelijke bons horen aan de buitenkant van het boothuisje.

Geschrokken gaat Sarah rechtop staan en de jongen slaat de handdoek weer om zijn middel. Sarah en zei "It's okay it's just my friend" Jose komt tevoorschijn en zei "Sorrie, ik zag jullie deze kant oplopen en kon het niet laten om jullie te volgen. De jongen komt naar Jose toelopen en geeft haar een kusje in haar nek.

Jose deed geschrokken een stapje terug maar de jongen pakt haar van achter vast en laat zijn hand afzakken naar haar kruis terwijl hij haar nek weer zoent. Sarah ziet dat Jose's weerstand wegebt en begint haar te vingeren. Sarah steekt een vinger naar binnen terwijl de jongen haar klit tussen zijn vingers nam.

Zo vingeren ze Jose naar een heerlijke climax. Sarah gaat voorover tegen het bootje aanstaan en zei "You have some unfinished buisness" tegen de jongen. Hij trekt haar string naar beneden en schuift weer bij haar binnen.

Jose gaat naast Sarah staan en gaf eerst de jongen en daarna Sarah een tongzoen. Jose doet ook haar broekje uit en de jongen neukt hen beiden om en om steeds sneller. Als Sarah voelt dat hij bijna komt zakt ze door haar knieën en pijpt hem tot hij haar krachtig achterin haar keel spuit. Ze vallen met zijn drieën in het zand en als ze bijgekomen zijn nemen ze nog even een duik in zee om het zweet en andere sappen van zich af te spoelen.

Daarna lopen ze terug naar het andere strand waar Anne nog met haar minnaar zat. Ze ploffen neer en Sarah vroeg "What are your names? Sarah zei dat ze er nog over na moet denken. Ze wil niet de hele vakantie met slechts 2 jongens optrekken.

Ze zei tegen de meiden dat ze ondertussen dorst had gekregen, en ze lopen naar het strandtentje. De jongens volgen en ze drinken samen een paar biertjes. Ze nemen afscheid en Kyle zei nog "Please come tonight" tegen Sarah. Ze haalde haar schouders op en zei "Maybe, maybe not" In het hotel aangekomen ziet Sarah dat er nu een wat oudere vrouw achter de balie stond en voelde een lichte teleurstelling.

Toen ze in hun kamer aankwamen sprongen ze 1 voor 1 onder de douche en deden een zomerjurkje aan. Sarah deed geen ondergoed aan, ze vond het veel te warm.

Ze ploffen op het terras van het restaurant neer en wenken een ober. De ober kijkt de dames bewonderend aan en laat zijn ogen over hun lichamen glijden. Sarah leunt achterover en spreid haar benen iets onder haar korte jurkje. De man ziet het door het glazen tafelblad en schroomd niet om een blik over haar dijen te laten gaan. Sarah geeft hem een knipoog en de man vraagt snel naar hun bestelling. Ze bestellen alledrie tortellini en een wijntje. Toen de ober weer weg was zei Anne "Zo en nu moeten jullie me vertellen wat er vanmiddag precies gebeurt is.

Ik dacht dat alleen Sarah met Kyle mee was gegaan" "Ja, dat klopt, maar Jose vond het nodig om ons te storen, dus heb ik haar even een lesje geleerd" zei Sarah. Jose kleurde een beetje en Anne zei "Huh hoezo?

Hij keek weer naar Sarah's dijen en Sarah streelt er met haar vinger even langs. De ober word weggeroepen door een stel verderop en knipoogt nog even naar Sarah voor hij zich omdraait. Jose zat met grote ogen de ober na te kijken en zei tegen Sarah "Je bent ook onverbeterlijk.

Nadat ze de eerste honger heeft gestild met een paar broodjes staat Sarah op om naar het toilet te gaan. Ze loopt het restaurant in en ziet dat de ober in een hoek een sigaretje zit te roken. Ze ziet hem kijken en tilt haar jurkje zo dat hij net een glimp van haar poesje kan zien. Ze wijst naar het toilet en loopt door. Terwijl ze haar blaas leegt hoort ze de deur. Ze opent de deur van het hokje waar ze zit en wenkt hem. Hij komt bij haar staan en Sarah legt meteen een hand op zijn lul.

Ze draait de deur op slot en begint zijn broek open te knopen, ze haalt zijn al halfharde lul te voorschijn en begint hem te masseren. Hij laat een hand onder haar jurk glijden naar haar borsten en neemt haar tepel tussen duim en wijsvinger terwijl zijn andere hand richting haar kut afdaalt.

Ze kreunt zacht in zijn oor en begint nu steeds sneller aan zijn lul te trekken. Hij heeft inmiddels 3 vingers in haar en masseert met zijn duim haar klit. Plotseling tilt hij haar op en ze slaat haar benen om hem heen. Zij harde staaf glijd in haar kletsnatte kut. Ze moet een harde gil onderdrukken. Ze bewegen steeds sneller en al na een paar minuten komt ze klaar. Ze draait zich om en laat zich op haar knieën zakken en neemt zijn lul in haar mond.

Ze begint met lange halen hard te zuigen tot hij het niet meer uithoud en haar bij haar haren pakt en haar stevig in haar mond begint te pompen tot ze een warme straal sperma achterin haar keel voelt. Ze slikt alles door, staat op en drukt een zoen in zijn nek.

Daarna loopt ze naar de wasbak om haar gezicht en handen te wassen en loopt het restaurant weer in, de ober een beetje verbouwereerd achterlatend. Als ze bij het tafeltje terugkomt zei Jose "Wat had je lang werk, we dachten dat je jezelf door had gespoeld. Ze genoten van hun maaltijd en de wijn en laat Sarah een flinke fooi achter.

Het is nog vroeg in de avond en ze besloten om even een wandeling door het stadje te maken. Dus niet zoveel, behalve de standjes die ik met hun heb uitgeprobeerd en dat heb je allemaal al gehoord. Dan was het me een eer om je voor de 2de maal te 'ontmaagden' Anne reargeert door te zeggen "Zo heeft Sarah mij ook ontmaagd, ik moet toegeven dat het een heerlijke toevoeging kan zijn van je sexleven.

Bovendien opende het de deur naar een trio met 2 mannen, iets waar ik ook al meer dan eens gebruik van heb gemaakt. Ik ben nog nooit zo heerlijk klaar gekomen als toen.

ze komt gillend klaar jose neuken

Negers met grote lullen schoonmoeder neukt schoonzoon


ze komt gillend klaar jose neuken